Dodaj do ulubionych

WOŚP w Białym

IP: *.tkb.pl / 10.1.113.* 05.01.03, 22:54
Podobno impreza odbedzie sie przed palacem Branickich. W koncu w centrum
miasta a nie gdzies pod miastem (marko) lub u Dziemiana
PS
Moze wiecie kto ma na niej zagrac?

Obserwuj wątek
    • Gość: anka1 Re: WOŚP w Białym IP: 212.33.74.* 06.01.03, 09:48
      slyszalam o orkiestrach detych pod dyrekcja J. Maksymiuka.
    • Gość: vivi WOŚP w Białym - kiedyś było lepiej!!!!!!!!!!! IP: *.biaman.pl 07.01.03, 14:57
      A mi się najbardziej podobały imprezy kiedyś pod Marko - było fajnie i wesoło,
      teraz takie smuty i zimno i bez 6 piw na łeb to nie ma imprezy i gwiazd nie ma :
      (((( taka prawdziwa POLSKA D na tle odrapanego pałacu:((((((( zimno, głodno
      impreza na góra 30 minut z rodziną nie ma co się wybierać, leję że było to
      Marko, Makro czy inne Maa... cośtam ale było FAJNIEJ....

Gość portalu: nikt napisał(a):

> Podobno impreza odbedzie sie przed palacem Branickich. W koncu w centrum
      > miasta a nie gdzies pod miastem (marko) lub u Dziemiana
      > PS
      > Moze wiecie kto ma na niej zagrac?
      >
    • Gość: Oszołom z RM Re: WOŚP w Białym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.03, 15:11
      I rządząca w tym mieście LPR pozwala Owsiakowi jazgotać???
      • saunne Re: WOŚP w Białym 07.01.03, 21:13
        Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a):

> I rządząca w tym mieście LPR pozwala Owsiakowi jazgotać???

Oszolom... sprzet, ktory kupila WOSP pomogl mojej kuzynce i dzieki temu
        dziewczyna nadal zyje. Dlatego prosze Cie zanim cos napiszesz pomysl dwa razy.
      • Gość: vivi LPR IP: *.biaman.pl 08.01.03, 10:45
        Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a):

> I rządząca w tym mieście LPR pozwala Owsiakowi jazgotać???

LPR i komicznym Jasiem Szafrańcem może sobie pozwolić .... władzy nie ma i nie
        będzie miała ... dziadki wymierają, Rydzyk się starzeje - elektorat maleje..
        już nie długo wyborcy TURA będą wszyscy Ś.P. (z racji wieku), przyjdzie nowe...
        • Gość: nikt WOŚP w Białym IP: *.tkb.pl / 10.1.113.* 11.01.03, 00:29
          a jednak impreza bez zadnej mega polskiej gwiazdy.
          Znowu bedziemy sluchac miedzynarodowych muzykow
          czyli z Litwy, Łotwy, Bialorusi, Ukrainy, Rosji

a polski jezyk uszlyszymy???

• Gość: darth Re: WOŚP w Białym IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 11.01.03, 18:35
            Gość portalu: nikt napisał(a):

> a jednak impreza bez zadnej mega polskiej gwiazdy.
            > Znowu bedziemy sluchac miedzynarodowych muzykow
            > czyli z Litwy, Łotwy, Bialorusi, Ukrainy, Rosji
            >
            > a polski jezyk uszlyszymy???
            >
            Nie mam nic przeciwko mniejszościom ale jak mi sie wydaje w Białymstoku
            czasami mówimy jeszcze po polsku i w tym języku chętnie bym się pobawił.
            Czemu ta cholerna białoruska telewizja TVB musi pchać łapy do orkiestry?
      • Gość: brutt Re: WOŚP w Białym IP: *.56.254.7.Dial1.Phoenix1.Level3.net 11.01.03, 01:34
        jak zwykle pieprzysz farmazony. Najlepiej dolacz do swej bogobojnej LPR i
        sp....... na Sumatre. LPR nie reprezentuje wyksztalconych i madrych Polakow.
        • Gość: brutt Re: WOŚP w Białym IP: *.58.142.250.Dial1.Phoenix1.Level3.net 12.01.03, 02:00
          to powyzej bylo do Oszoloma.
    • Gość: ToJa Re: WOŚP w Białym IP: *.do.biaman.man.bialystok.pl 11.01.03, 02:34
      impreza przed pałacem Branickich... Organizatorzy postawili na regionalnych
      wykonawców twierdzac że zaspokoja oczekiwania naszej publicznosci. Tylko czy
      nasza publicznośc zechce przyjść na tą impreze na której nie bedzie żadnej
      większej gwiazdy.

• Gość: darth Re: WOŚP w Białym IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 11.01.03, 11:24
        Gość portalu: ToJa napisał(a):

> impreza przed pałacem Branickich... Organizatorzy postawili na regionalnych
        > wykonawców twierdzac że zaspokoja oczekiwania naszej publicznosci. Tylko czy
        > nasza publicznośc zechce przyjść na tą impreze na której nie bedzie żadnej
        > większej gwiazdy.
        >

masz rację impreza ma szczytny cel,ale jako impreza jest denna, ten głupek
        reżyser z TV (on wymyslił kiedyś kiermusy) twierdzi że mamy swoje wielkie
        gwiazdy i innych nam nie trzeba
        • Gość: kiwi Re: WOŚP w Białym IP: proxy / 195.245.213.* 11.01.03, 11:56
          Impreza dopiero jutro - a już wiadomo ,że denna,reżyser głupek - to super
          sposób na dyskusję.W takim razie jak określić autora poprzedniego postu.Można
          ale po co.
          • Gość: darth Re: WOŚP w Białym IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 11.01.03, 18:30
            Oczywiście może Ciebie bawi CZEREMSZYNA i TWINS mnie nie i nie uważam bym do
            jutra zmienił zdanie. W całej Polsce grają i bawią prawdziwe Gwiazdy (u nas też
            kiedys tak było) i to za niewielkie pieniądze (dojazd). Przez takich jak TY
            mamy Polskę klasy Z: wieś białoruska + banda nieudaczników.
            Pieniądze myślisz to wszystko. Ten Pan reżyser rok temu wydał ponad 50.000 zł
            na transmisję satelitarną z Kiermus bo uważał że warto - kto widział ten wie co
            tam było. Prosze także porównać kwotę za transmisję z kwotą zebraną podczas
            kwesty w Białymskoku.
            • Gość: kiwi Re: WOŚP w Białym IP: proxy / 195.245.213.* 11.01.03, 18:54
              Gość portalu: darth napisał(a):

> Oczywiście może Ciebie bawi CZEREMSZYNA i TWINS mnie nie i nie uważam bym do
              > jutra zmienił zdanie. W całej Polsce grają i bawią prawdziwe Gwiazdy (u nas
              też
              >
              > kiedys tak było) i to za niewielkie pieniądze (dojazd). Przez takich jak TY
              > mamy Polskę klasy Z: wieś białoruska + banda nieudaczników.
              > Pieniądze myślisz to wszystko. Ten Pan reżyser rok temu wydał ponad 50.000 zł
              > na transmisję satelitarną z Kiermus bo uważał że warto - kto widział ten wie
              co
              >
              > tam było. Prosze także porównać kwotę za transmisję z kwotą zebraną podczas
              > kwesty w Białymskoku.
              Nie mam z nim nic wspólnego z organizacją koncertu, ale uważam,że ocenić go
              będzie można po obejrzeniu i wysłuchaniu, a nie na kilkanaście godzin przed
              wejściem na scenę pierwszego zespołu.Więcej spokoju i opanowania zalecam.
            • saunne Re: WOŚP w Białym 11.01.03, 21:17
              Gość portalu: darth napisał(a):

> Oczywiście może Ciebie bawi CZEREMSZYNA i TWINS mnie nie i nie uważam bym do
              > jutra zmienił zdanie. W całej Polsce grają i bawią prawdziwe Gwiazdy (u nas
              też
              >
              > kiedys tak było) i to za niewielkie pieniądze (dojazd). Przez takich jak TY
              > mamy Polskę klasy Z: wieś białoruska + banda nieudaczników.
              > Pieniądze myślisz to wszystko. Ten Pan reżyser rok temu wydał ponad 50.000 zł
              > na transmisję satelitarną z Kiermus bo uważał że warto - kto widział ten wie
              co
              >
              > tam było. Prosze także porównać kwotę za transmisję z kwotą zebraną podczas
              > kwesty w Białymskoku.

Darth... najprostszy sposob zeby to zmienic: udaj sie do bialostockiego odzialu
              WOSP, zacznij dzialac a w przyszlym roku bedzie super. Co zmieni narzekanie?

pozdrawiam.
    • Gość: kacper Re: WOŚP w Białym IP: *.lapy.sdi.tpnet.pl 11.01.03, 23:09
      Może ktoś mi podpowie gdzie w necie mogę dowiedziec sie o rozliczeniu
      finansowym WOSP. Na oficjalnej stronie nie ma nic o przychodach i kosztach
      wewnetrznych?
      • Gość: kacper Re: WOŚP w Białym IP: *.lapy.sdi.tpnet.pl 13.01.03, 14:54
        No i sie nie dowiedzialem. Dlatego jestem przeciwnikiem tej akcji dziadowania.
        Swoją droga ten Owsiak robi niezla kase. Pozdrawiam wszystkich naiwnych.
        • Gość: vivi Re: WOŚP w Białym IP: *.biaman.pl 13.01.03, 21:42
          Gość portalu: kacper napisał(a):

> No i sie nie dowiedzialem. Dlatego jestem przeciwnikiem tej akcji
          dziadowania.
          > Swoją droga ten Owsiak robi niezla kase. Pozdrawiam wszystkich naiwnych.

Jeden dzień w roku pracować - reszta odcinac kupony - pięknie nie? A kto zapyta
          o finanse? no kto? przeciez nie wypada
    • jjtomi Re: WOŚP w Białym 12.01.03, 02:14
      ludzie internetu nei umiecie używać? po to są przeglądarki żeby wpisać do nich
      WOSP białystok i w dwie sekundki znaleźć dokładny program i dużo innych rzeczy

-około 14.15 występ zespołu Toples
      -Akcent
      -Światło Świec
      -Night Come
      -Kapela Jankiela
      -około 15.50 kapela folkowa Shamrok
      -Sarakina
      -kapela folkowa Prymaki
      -około 17.15 Prawy Ostry
      -około 17.30 Twins
      -blok zespołów HIP HOPOWYCH
      -Same Nazwiska
      -bluesowa Formacja Fru
      -około 19.00 ABBA PO POLSKU
      -około 19.45 artyści dwóch działających w Białymstoku teatrów odśpiewają hymn
      do sztuki; jednocześnie sztucznymi ogniami rozbłyśnie wielki malowany Pegaz (
      wysokośc 5 metrów) przygotowany przez białostockich plastyków; pegaz obklejony
      będzie pracami plastycznymi w tym czasie licytowanymi.
      -Andrzej Rybiński
      -20.10-20.40 Światełko Do Nieba
      -koncert rockowego zespołu z Litwy PSIHAS & REQVIEM
      - zespół rockowy Distortion Sound Power
      -około 21.25 zespół rockowy Spark z Warszawy
      -Tasmania
      -Błękitny Nosorożec
      -Bone Dry
      -HARLEM
      -NRM

Na koniec imprezy pokaz sztucznych ogni

Prowadzenie Finału WOŚP:
      1. Jolanta Fajkowska
      2. Adam Zieleniecki
      3. Wojciech Straszyński

UWAGA: w dniu 12.01.03 autobusy linii 3, 4, 5, 18, 21 i 26 będą kursować do
      godziny 00.30 !!!

============================

od siebie jeszcze dodam, że tydzień temu w spisie był jeszcze ODdziałZamknięty
      ale najwidoczniej coś nie wyszło
    • jjtomi Re: WOŚP w Białym 12.01.03, 02:15
      źródło zapomniałem: www.wosp.iig.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka