Dodaj do ulubionych

SESJA NA KARKU...................

IP: *.do.biaman.man.bialystok.pl 11.01.03, 14:03
znowu walka o przetrwanie.........
Obserwuj wątek
    • alex.4 Re: SESJA NA KARKU................... 11.01.03, 14:25
      Trzeba sie uczyć. Duża część studentów prezentuje poziom słabszy od możliwie do
      wyobrażenia
      • Gość: Misia Re: SESJA NA KARKU................... IP: *.stnet.pl 11.01.03, 16:45
        Heh, a właśnie nie wiem kiedy się u mnie zaczyna uj, muszę sprawdzić :)
    • Gość: ToJa SESJA NA KARKU................... IP: *.csk.pl 17.01.03, 01:09
      oj zbliża sie zbliża.......
      • alex.4 Re: SESJA NA KARKU................... 17.01.03, 17:23
        Trzeba się uczyć....
        Przez cały semestr.
        To by problemó nie było....
        Pozdr
        • Gość: saunne Re: SESJA NA KARKU................... IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 17.01.03, 19:00
          alex.4 napisał:

> Trzeba się uczyć....
          > Przez cały semestr.
          > To by problemó nie było....
          > Pozdr

nieprawda. No chyba, ze masz niezwykla pamiec i pamietasz ze szczegolami
          wiadomosci, ktorych uczyles sie w pazdzierniku lub listopadzie... Zwlaszcza
          jesli to nauka pamieciowa...
          • aand Re: SESJA NA KARKU................... 17.01.03, 19:04
            Gość portalu: saunne napisał(a):

>
            > nieprawda. No chyba, ze masz niezwykla pamiec i pamietasz ze szczegolami
            > wiadomosci, ktorych uczyles sie w pazdzierniku lub listopadzie... Zwlaszcza
            > jesli to nauka pamieciowa...

Ja pamiętam. Mam fotograficzną pamięć słuchową.
            • Gość: saunne Re: SESJA NA KARKU................... IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 17.01.03, 21:56
              aand napisał:

> Gość portalu: saunne napisał(a):
              >
              > >
              > > nieprawda. No chyba, ze masz niezwykla pamiec i pamietasz ze szczegolami
              > > wiadomosci, ktorych uczyles sie w pazdzierniku lub listopadzie... Zwlaszcz
              > a
              > > jesli to nauka pamieciowa...
              >
              > Ja pamiętam. Mam fotograficzną pamięć słuchową.

szczesciarz z Ciebie, And. Zazdroszcze Ci. Naprawde. Ja pamietam tylko ogolne
              zarysy. Szczegoly musze dopracowac.

pozdrawiam.
              • alex.4 Re: SESJA NA KARKU................... 18.01.03, 12:32
                A tak a propos. Co studiujecie?
                Pozdr
                • Gość: saunne Re: SESJA NA KARKU................... IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 18.01.03, 14:04
                  alex.4 napisał:

> A tak a propos. Co studiujecie?
                  > Pozdr

prawo
                  • kalisia Re: SESJA NA KARKU................... 18.01.03, 14:17
                    Psychologie spoleczna, ale egzaminy mam z neurobiologii(2), antropologii,
                    psychiatrii, stosunkow miedzynarodowych. Full wypas- wszystkie opcje. Brakuje
                    mi jeszcze matmy:)Pozdrawiam tych uczacych sie i tych, ktorzy wlasnie marnuja
                    czas na mysleniu, ze musza sie uczyc.
                    • Gość: saunne Re: SESJA NA KARKU................... IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 18.01.03, 14:18
                      kalisia napisała:

> Psychologie spoleczna, ale egzaminy mam z neurobiologii(2), antropologii,
                      > psychiatrii, stosunkow miedzynarodowych. Full wypas- wszystkie opcje. Brakuje
                      > mi jeszcze matmy:)Pozdrawiam tych uczacych sie i tych, ktorzy wlasnie marnuja
                      > czas na mysleniu, ze musza sie uczyc.

:)))))
                      • kalisia Re: SESJA NA KARKU................... 18.01.03, 14:22
                        Tak sobie siedze na forum i mysle, ze chyba jednak naleze do tej drugiej
                        grupy:))Czarno to widze...
                        • alex.4 Re: SESJA NA KARKU................... 18.01.03, 14:30
                          Pozdrawiam wszystkich uczących się do egzaminów i do kolokwiów. Niech wam nauka
                          lekką będzie, a owoce jej bedą tylko dobre.
                          Pozatym mozna wypić, za to że się powinno uczyć, za to że sie nie uczy człowiek
                          choć powinien, za to że uczyć się zaczął, za to że zdał/nie zdał egzamin. To
                          dobry powód do balowania. Przecież trwa karnawał.
                          Pozdr
                          • Gość: ToJa SESJA NA KARKU................... IP: *.do.biaman.man.bialystok.pl 19.01.03, 13:50
                            jutro zaliczenie mam ........... z GS-u.. ide do nauki
    • alex.4 Re: SESJA NA KARKU................... 19.01.03, 18:28
      To wiec za tych co będą zaliczać i zdawać
      Pozdr
      • Gość: ToJa SESJA NA KARKU................... IP: *.do.biaman.man.bialystok.pl 19.01.03, 23:00
        alex4 ale dopiero po sesji.......
        • alex.4 Re: SESJA NA KARKU................... 20.01.03, 15:31
          Dlaczego tak jest zabawniej....
          Znacie?
          Przychodzi kilku zawianych studentów na egzamin. Któryś z nich wchodzi do
          gabinetu profesora i pyta się: Czy lekko zawiany student może zdawać egzamin?
          Prowadzący się zgadza. Wtedy ów student woła kolegów: Wnieście wojtka, zgodził
          się.
          Jeszcze raz życzę powodzenia na sesji
          • kalisia Re: SESJA NA KARKU................... 21.01.03, 23:46
            Przydadzą się życzenia: jutro pierwszy egzamin w tym roku. Neurobiologia.
            Fantastyczna sprawa, ale nie na 12 godzin przed testem.
            • Gość: saunne Re: SESJA NA KARKU................... IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 22.01.03, 00:10
              kalisia napisała:

> Przydadzą się życzenia: jutro pierwszy egzamin w tym roku. Neurobiologia.
              > Fantastyczna sprawa, ale nie na 12 godzin przed testem.

polam nogi, wypisz pioro, porwij rajstopy, pomyl drzwi wyjsciowe z sali z
              drzwiami do szafy (autentyk) :)))

daj znac jak poszlo.
            • Gość: ToJa kalisia POWODZENIA IP: *.do.biaman.man.bialystok.pl 22.01.03, 00:48
              • alex.4 Re: kalisia POWODZENIA 22.01.03, 18:53
                A znacie ten dowcip?
                O 4 rano studenci dzwonią do profesora. Ten odbiera telefon. Zaspanym głosem
                pyta się kto to. Studenci odpowiadają po czym pytrają się profesora czy czasami
                nie przeszkadzaja mu, czy może spał. Spałem odpowiada prof wyraźnie
                zniecierpliwiony. Studenci odpowiadają. A my k... się uczymy ...
                Pozdr, połamania piór. Dajcie znać jakie są wyniki ....
                Pozdr
                • kalisia Re: kalisia POWODZENIA 22.01.03, 19:10
                  No, kochani: 4 będzie...Mam nadzieję:)Pisemny był i to pół na pół: 10 pytań
                  zamkniętych i 10 otwartych. Ale to już za mną. Jutro mam następny, też mózgi i
                  inne bajery. O 17:15 myśleć o mnie!!![ ale ze mnie dyktator:)]Pozdrawiam innych
                  męczących się.
                  • kalisia DZIĘKUJĘ ZA ŻYCZENIA 22.01.03, 19:12
    • Gość: ToJa a ja mam jutro 3 zaliczenia IP: *.do.biaman.man.bialystok.pl 22.01.03, 20:16
      dwa pisemne koła i zaliczenie ustne ....... brrrrryyyyyy
      + dzisiejsza noc nieprzespana....... brrrrrrryyyyyyy
    • kalisia Przy okazji...do SAUNNE 22.01.03, 20:18
      Właśnie relaksuję się po ciężkim dniu i czytam forum o VI LO. No i mam pytanko:
      czy dostałaś zygmusia będąc w czwartej klasie? Bo jak tak- to my się znamy!
      • alex.4 Niech wam nauka bedzie lekka ... 22.01.03, 20:23
        Z skąd zna sie ten ból.... Miłych wrażeń na zaliczeniach
        Pozdr
      • saunne Re: Przy okazji...do SAUNNE 23.01.03, 22:25
        kalisia napisała:

> Właśnie relaksuję się po ciężkim dniu i czytam forum o VI LO. No i mam
        pytanko:
        >
        > czy dostałaś zygmusia będąc w czwartej klasie? Bo jak tak- to my się znamy!

dostalam :))) w dziedzinie: najlepszy humanista :))) No to szybciutko pisz jak
        moge Cie skojarzyc? Jakby co: saunne@gazeta.pl
        • kalisia Re: Przy okazji...do SAUNNE 24.01.03, 00:10
          A może coś Ci mówi imię Kalina i ówczesna przewodnicząca samorządu, która sama
          Twojego zygmusia wypiekała? Jeśli nie to już nie wiem jak Cię dalej oświecać...
          • Gość: saunne Re: Przy okazji...do SAUNNE IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 24.01.03, 08:29
            kalisia napisała:

> A może coś Ci mówi imię Kalina i ówczesna przewodnicząca samorządu, która
            sama
            > Twojego zygmusia wypiekała? Jeśli nie to już nie wiem jak Cię dalej
            oświecać...

:))) :))) :))) nie tylko mojego... bylo ich tam troche :))) Witaj!!! Alez
            pamietam Cie doskonale (mam przeciez kilka wlasnorecznie wywolanych zdjec owego
            samorzadu :))) ). Ciesze sie ogromnie. A swoja droga jaki ten internet
            maly... ;)

pozdrawiam!

ps. Zygmus nadal zajmuje honorowe miejsce w szafce :)
            • kalisia Re: Przy okazji...do SAUNNE 24.01.03, 10:27

> kalisia napisała:
              >
              > > A może coś Ci mówi imię Kalina i ówczesna przewodnicząca samorządu, która
              > sama
              > > Twojego zygmusia wypiekała? Jeśli nie to już nie wiem jak Cię dalej
              > oświecać...
              >
              > :))) :))) :))) nie tylko mojego... bylo ich tam troche :))) Witaj!!! Alez
              > pamietam Cie doskonale (mam przeciez kilka wlasnorecznie wywolanych zdjec
              owego
              >
              > samorzadu :))) ). Ciesze sie ogromnie. A swoja droga jaki ten internet
              > maly... ;)
              >
              > pozdrawiam!
              >
              > ps. Zygmus nadal zajmuje honorowe miejsce w szafce :)
              Co do małego netu i świata to się całkowicie zgadzam. A co do zygmusia, to
              dziwię się, że jeszcze się trzyma, bo to była ostra prowizorka:)Też mam zdjęcia
              (jak to pięknie wygląda: Maja i ja,niewyspane, prowadzimy jakieś zebranie o 8).
              A co egzaminów to wczoraj miałam taki, że pytania równie dobrze mogły być
              napisane po chińsku [ lub w łacinie:)]. Dzisiaj za to mam egzamin z bardzo
              ciekawego przedmiotu: " Magia, religia, nauka- technologie intelektu". No i
              czytam sobie właśnie o alchemiku...Isaacu Newtonie. Człowiek całe życie się
              uczy.
              • aand Re: Przy okazji...co to jest Zygmuś? 24.01.03, 10:33
                Przepraszam za śmiałośc ale czy Panie mogłyby wyjśnić co to jest Zygmuś? bo tak
                słucham jak świnia grzmotu...

PS.
                Newton jest w porządku, bo fizyka jest w porządku.

PS. PS.
                "Przewodnicząca samorządu"? I przy garach?
                • aand Re: I jeszcze jedno... 24.01.03, 11:08
                  I niech się Przewodnicząca wytłumaczy co w stolicy jest "nie to"? Słucham...
                  • kalisia Re: I jeszcze jedno... 24.01.03, 11:15
                    aand napisał:

> I niech się Przewodnicząca wytłumaczy co w stolicy jest "nie to"? Słucham...
                    Hm... No cóż...:)jakby to powiedzieć ładnie?Chyba po prostu jestem
                    przyzwyczajona do większego komfortu psychicznego, czytaj: spokojniejszego
                    trybu życia.No i troche innych cen.Za to mam wspaniałą trójkę znajomych,
                    najcudowniejszych warszawiaków jakich znam.
                    • aand Re: I jeszcze jedno... 24.01.03, 11:27
                      Trochę mętnie się tłumaczysz ale co tam ;) Puk, puk. Jesteś rozgrzeszona moja
                      córko...
                      • kalisia Re: I jeszcze jedno... 24.01.03, 11:41
                        Dzięki Ci!
                • kalisia Re: Przy okazji...co to jest Zygmuś? 24.01.03, 11:10
                  aand napisał:

> Przepraszam za śmiałośc ale czy Panie mogłyby wyjśnić co to jest Zygmuś? bo
                  tak
                  >
                  > słucham jak świnia grzmotu...
                  >
                  > PS.
                  > Newton jest w porządku, bo fizyka jest w porządku.
                  >
                  > PS. PS.
                  > "Przewodnicząca samorządu"? I przy garach?
                  Jeśli jesteś masochista to zachęcam do przeczytania 412 postów o szóstym, jeśli
                  nie, to już wyjaśniam. Otóż " Zygmuś" to nagroda przyznawana w VI co roku w
                  czterech kategoriach (najlepszy nauczyciel, humanista, umysł ścisły,
                  sportowiec).Nauczyciela wybierali w głosowaniu uczniowie, zaś najlepszych
                  uczniów nauczyciele. Koło wzajemnej adoracji...A same nagrody były za pierwszym
                  razem robione w odlewie, ale potem forma się zniszczyła. I dlatego musiałam
                  wypiekać do 2 w nocy " Zygmusie" zrobione ze zwykłej szkolnej gliny. Dowcip
                  polegał na tym, że przed rozdaniem nastepnego dnia zaczęły nam pękać:)
                  Posklejane trafiły do rąk laureatów:)
                  • Gość: saunne Re: Przy okazji...co to jest Zygmuś? IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 24.01.03, 11:46
                    kalisia napisała:

> aand napisał:
                    >
                    > > Przepraszam za śmiałośc ale czy Panie mogłyby wyjśnić co to jest Zygmuś? b
                    > o
                    > tak
                    > >
                    > > słucham jak świnia grzmotu...
                    > >
                    > > PS.
                    > > Newton jest w porządku, bo fizyka jest w porządku.
                    > >
                    > > PS. PS.
                    > > "Przewodnicząca samorządu"? I przy garach?
                    > Jeśli jesteś masochista to zachęcam do przeczytania 412 postów o szóstym,
                    jeśli
                    >
                    > nie, to już wyjaśniam. Otóż " Zygmuś" to nagroda przyznawana w VI co roku w
                    > czterech kategoriach (najlepszy nauczyciel, humanista, umysł ścisły,
                    > sportowiec).Nauczyciela wybierali w głosowaniu uczniowie, zaś najlepszych
                    > uczniów nauczyciele. Koło wzajemnej adoracji...A same nagrody były za
                    pierwszym
                    >
                    > razem robione w odlewie, ale potem forma się zniszczyła. I dlatego musiałam
                    > wypiekać do 2 w nocy " Zygmusie" zrobione ze zwykłej szkolnej gliny. Dowcip
                    > polegał na tym, że przed rozdaniem nastepnego dnia zaczęły nam pękać:)
                    > Posklejane trafiły do rąk laureatów:)

moj byl chyba wyjatkowy (albo wlozylas w niego szczegolnie duzo emocji...;) bo
                    trzyma sie doskonale nadal :).
                    • kalisia Re: Przy okazji...co to jest Zygmuś? 24.01.03, 11:48
                      Bo Ciebie znałam:)
                      • Gość: saunne Re: Przy okazji...co to jest Zygmuś? IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 24.01.03, 11:51
                        sluchaj a co Ty wlasciwie studiujesz? Bardzo ciekawe sa przedmioty, ktore
                        wymieniasz :)
                        • kalisia Re: Przy okazji...co to jest Zygmuś? 24.01.03, 11:52
                          hehe, czy raczej xa,xa,xa: psychologię społeczną.jestem w takiej niepaństwowej
                          szkółce, w której robia nam mnóstwo egzaminów z całego wachlarza nauk:)
                          • Gość: saunne Re: Przy okazji...co to jest Zygmuś? IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 24.01.03, 11:58
                            a wiem - mam tam przyjaciolke :)
                            • kalisia Re: Przy okazji...co to jest Zygmuś? 24.01.03, 12:04
                              Jeśli chodzi o Martę z twojej klasy to przez pierwsze dwa lata mnie nie
                              poznawała, chociaż w liceum razem chodziłyśmy przez rok na francuski.
        • Gość: Hans Re: Przy okazji...do SAUNNE IP: *.sloneczny.pl / *.sloneczny.pl 28.01.03, 19:46
          tylko w którym roku w czwartej klasie? ja też rad bym był Cię skojarzyć.
          Prosze o więcej informacji, tym bardziej, że studiujemy na tym samym wydziale.
          A może założymy klub zygmusiowców?
          A propos sesji to wiem, ze Was trochę wkurzę, ale ja sobie leżę z założonymi
          nogami, bo wszystko zdałem w zeszłym roku, a teraz piszę prackę mgr ;)))
          Powodzenia wszystkim, bo nie ma lekko.
          • Gość: saunne Re: Przy okazji...do SAUNNE IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 28.01.03, 21:20
            Gość portalu: Hans napisał(a):

> tylko w którym roku w czwartej klasie? ja też rad bym był Cię skojarzyć.
            > Prosze o więcej informacji, tym bardziej, że studiujemy na tym samym
            wydziale.
            > A może założymy klub zygmusiowców?
            > A propos sesji to wiem, ze Was trochę wkurzę, ale ja sobie leżę z założonymi
            > nogami, bo wszystko zdałem w zeszłym roku, a teraz piszę prackę mgr ;)))
            > Powodzenia wszystkim, bo nie ma lekko.

1999
    • Gość: Ginny Re: SESJA NA KARKU................... IP: router:* / 10.102.21.* 24.01.03, 08:38
      A ja sesję mam już za sobą:))) To znaczy, jeszcze czekam na wynik jednego
      egzaminu, ale juz nie muszę się uczyć. Życzę zatem cierpliwości i powodzenia
      tym, którzy jeszcze muszą!
    • kalisia Re: SESJA NA KARKU................... 24.01.03, 16:54
      Trochę statystyk: jak do dzisiaj od środy codziennie mam egzamin. Środowy, z
      waszymi życzeniami, zaliczyłam na 5.Z czwartkowego nie znam wyników.
      Dzisiejszy, bez waszych życzeń, poszedł na 3.Pytanie brzmi: czy przypadkiem nie
      jesteście magami? Bo mi na to wychodzi.
      • Gość: saunne Re: SESJA NA KARKU................... IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 24.01.03, 19:51
        kalisia napisała:

> Trochę statystyk: jak do dzisiaj od środy codziennie mam egzamin. Środowy, z
        > waszymi życzeniami, zaliczyłam na 5.Z czwartkowego nie znam wyników.
        > Dzisiejszy, bez waszych życzeń, poszedł na 3.Pytanie brzmi: czy przypadkiem
        nie
        >
        > jesteście magami? Bo mi na to wychodzi.

Oczywiscie! MY mozemy wszystko - trzeba sie tylko zglosic... :)

• kalisia Re: SESJA NA KARKU................... 25.01.03, 00:41
          To ja poproszę 28 o 11:30, a potem o 13:45, 29 o 17:00 i 4.02 o...nie wiem
          której.Za wysłuchanie błagań dziękuję:)
          • alex.4 Re: SESJA NA KARKU................... 25.01.03, 13:22
            Oczywiście, my mozemy spodowodać pojawienie dobrej oceny w indeksie. Tylko
            trzeba odpowiednio sie usmiechnąć. Niech moc bedzie z toba.
            A tak a propos. Mój najszybszy numerek (egzamin oczywiście)
            Zdawałem psychologię. Nie poszedłęm na egzamin pisemny (miałem randke, a to
            ważniejsze). Przez cały semestr byłem na zajęciach może raz. W terminie oddania
            wyników egzaminu poszedłem do doktora i mówie mu, że chcę zdawać egzamin
            ustnie, gdyz nie pisałem egzaminu pisemnego. On na mnie popatrzył i powiedział,
            ale kolokwium tez panu źle poszło. Nic nie powiedziałem, że kolokwium
            oczywiście pisać nie mogłem, bo mnie nie było na zajeciach. On nastepnie
            powiedział, dobrze niech da pan indeks. Indeks wygladał łądnie, było na karcie
            sporo piatek. Popatrzył znowu na mnie i spytał: dlaczego pan nie był na
            egzaminie pisemnym. Odpowiedziałem, ze zależy mi na średniej, a ja lepiej
            wypadam na egzaminach ustnych niz pisemnych. Wtedy spytał sie mnie czy umiem.
            Odpowiedziałem: uczuyłem się. On na to: ale czy pan umie? Tak odpowiedziałem.
            Wiec wpisał mi 5 z egzaminu ...
            Życzę wam rónie miłych przeżyć
            Pozdr
    • alex.4 Re: SESJA NA KARKU................... 26.01.03, 12:28
      Sesja powoli zbliża się do finału .....
      czy możecie sie czymś znaczącym pochwalić?
      Pozdr
      • kalisia Re: SESJA NA KARKU................... 26.01.03, 13:39
        Ja na pewno!Rekordem picia kawy i roztrojem nerwowym...Żartuję.Oczywiście dla
        mnie sesja to pestka i nie przewiduję ocen poniżej 5,a jedna trója była dla
        zasad:)
        • Gość: ToJa jutro pierwszy egzamin IP: *.do.biaman.man.bialystok.pl 26.01.03, 19:11
          u mnie jutro dopiero początek egzaminów ( na PB tak już jes ze jak inni kończa
          to my dopiero zaczynamy)
          • alex.4 Re: jutro pierwszy egzamin 27.01.03, 19:04
            Gość portalu: ToJa napisał(a):

> u mnie jutro dopiero początek egzaminów ( na PB tak już jes ze jak inni
            kończa
            > to my dopiero zaczynamy)
            Alex: Zawsze byłem przekonany o wyzszości humany nad polibudą. Toja nie obraź
            się, ale jesteście opóxnieni ....
            Pozdr i życzenia powodzenia
            • Gość: saunne Re: jutro pierwszy egzamin IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 27.01.03, 21:22
              alex.4 napisał:

> Alex: Zawsze byłem przekonany o wyzszości humany nad polibudą. Toja nie obraź
              > się, ale jesteście opóxnieni ....
              > Pozdr i życzenia powodzenia

to sie chyba zawiedziesz, bo na Uniwersytecie sesja rozpoczela sie dopiero
              dzisiaj...
              Nie zmienia to faktu, ze kolokwia, zaliczenia i zerowki mialam od konca
              listopada (praktycznie co tydzien cos wypadalo).
              • alex.4 Re: jutro pierwszy egzamin 28.01.03, 19:09

> alex.4 napisał:
                >
                > > Alex: Zawsze byłem przekonany o wyzszości humany nad polibudą. Toja nie ob
                > raź
                > > się, ale jesteście opóxnieni ....
                > > Pozdr i życzenia powodzenia
                >
                > to sie chyba zawiedziesz, bo na Uniwersytecie sesja rozpoczela sie dopiero
                > dzisiaj...
                > Nie zmienia to faktu, ze kolokwia, zaliczenia i zerowki mialam od konca
                > listopada (praktycznie co tydzien cos wypadalo).
                • Gość: saunne Re: jutro pierwszy egzamin IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 28.01.03, 21:21
                  alex.4 napisał:

> Gość portalu: saunne napisał(a):
                  >
                  > > alex.4 napisał:
                  > >
                  > > > Alex: Zawsze byłem przekonany o wyzszości humany nad polibudą. Toja n
                  > ie ob
                  > > raź
                  > > > się, ale jesteście opóxnieni ....
                  > > > Pozdr i życzenia powodzenia
                  > >
                  > > to sie chyba zawiedziesz, bo na Uniwersytecie sesja rozpoczela sie dopiero
                  >
                  > > dzisiaj...
                  > > Nie zmienia to faktu, ze kolokwia, zaliczenia i zerowki mialam od konca
                  > > listopada (praktycznie co tydzien cos wypadalo).

Alex chyba ucielo Twoja odpowiedz
          • Gość: Ewa Re: egzamin IP: *.bsk.vectranet.pl / 10.1.4.* 28.01.03, 19:23

> u mnie jutro dopiero początek egzaminów ( na PB tak już jes ze jak inni
            kończa
            > to my dopiero zaczynamy)

Mnie niebawem czeka nie pierwszy, ale naj naj najostatniejszy egzamin na PB.
            Chociaż to niebawem wcale nie musi być niebawem....
            • Gość: ToJa Re: egzamin IP: *.do.biaman.man.bialystok.pl 28.01.03, 19:44
              Ewa a z czego ten egz i na jakim kierunku
              P.S. powodzenia
              • Gość: Ewa Re: egzamin IP: *.bsk.vectranet.pl / 10.1.4.* 28.01.03, 21:27

> Ewa a z czego ten egz i na jakim kierunku
                > P.S. powodzenia

Na życzenia odnośnie powodzenia to jeszcze zdecydowanie, zdecydowanie za
                wcześnie. Ten egzamin to oczywiście końcowy mgr. A kierunek w skrócie ZOŚ :)
                Nie mniej nie dziękuję :)
                • kalisia wyniki 29.01.03, 19:43
                  No to czas na podsumowanie: od srody do srody 6 egzaminow, z 2 nie mam
                  wyników. Z reszty 5,4,3,5. Dzisiaj mam pierwszy w miare wolny wieczór. Nie
                  wiem co robic z wolnym czasem...
                  • Gość: saunne Re: wyniki IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 29.01.03, 19:46
                    moj bedzie w poniedzialek, ale chyba wiem co dostane... a poprzednie zdalam w
                    zerowkach
                    • Gość: ToJa Re: wyniki IP: *.do.biaman.man.bialystok.pl 29.01.03, 19:56
                      u mnie jutro wyniki zerówki, i egzamin za tydzień i za dwa (niecałe).....
                      • kalisia Re: wyniki 29.01.03, 20:02
                        No i jak wam w ogole idzie? Jak osiagniecia?
                  • aand Re: wyniki. I to jakie. 30.01.03, 09:31
                    Zadroszczę, zazdroszczę i jeszcze raz zazdroszczę:) Dziewczyno, jeśli do tego
                    masz jeszcze zgrabne nogi to chyba umrę z wrażenia...
                    • kalisia Re: wyniki. I to jakie. 30.01.03, 23:29
                      Hm...Czy to było do mnie?
                      • aand Re: wyniki. I to jakie. 31.01.03, 08:46
                        Naturalnie. Skąd w ogóle wątpliwości...;)
                    • alex.4 Re: wyniki. I to jakie. 31.01.03, 19:34
                      aand napisał:

> Zadroszczę, zazdroszczę i jeszcze raz zazdroszczę:) Dziewczyno, jeśli do tego
                      > masz jeszcze zgrabne nogi to chyba umrę z wrażenia...
                      Alex: Aand a jak możesz mieć w ogóle jakieś watpliwości. Czy ktos kto pisze
                      takie wspaniałe maile i dostaje takie oceny, to może nie być uroczy... wedle
                      starozytnych Greków za pięknem duchowym idzie w parze też piekno fizyczne ...
                      kalos kai agathos ..... Czy te mail`e moga kłamać? chyba nie ...
                      Pozdr
                      • kalisia Re: wyniki. I to jakie. 31.01.03, 21:43
                        Zastanawiałam się długo jak zareagować na wasze opinie. No to chyba po prostu
                        dodam kolejną czwórę do spisu i napiszę,że czekam na jeszcze jedną ocenę.Ten
                        tydzień zamknę zatem sympatycznie, ale następny...Ojej!Psychometria to nie dla
                        mnie.Przewiduję poprawkę, ewentualnie 3.Jestem załamana.Siedzieliśmy dzisiaj
                        nad tym ze znajomymi od 12 do 21 i...nic nie pamiętamy.Katastrofa:)A propos
                        odpowiedzi do aand i alex.4-dziękuję.
                        • alex.4 Re: wyniki. I to jakie. 01.02.03, 10:56
                          kalisia napisała:

> Zastanawiałam się długo jak zareagować na wasze opinie. No to chyba po prostu
                          > dodam kolejną czwórę do spisu i napiszę,że czekam na jeszcze jedną ocenę.Ten
                          > tydzień zamknę zatem sympatycznie, ale następny...Ojej!Psychometria to nie
                          dla
                          > mnie.Przewiduję poprawkę, ewentualnie 3.Jestem załamana.Siedzieliśmy dzisiaj
                          > nad tym ze znajomymi od 12 do 21 i...nic nie pamiętamy.Katastrofa:)A propos
                          > odpowiedzi do aand i alex.4-dziękuję.
                          Alex: Zawsze przed egzaminem wydaje się, że nic się nie potrafi, a potem kiedy
                          przychodzi stres egzaminacyjny to wszystko mija. W szklanej kuli widzę, że
                          bedzie w porządku ...
                          POzdr
    • Gość: ToJa Re: SESJA NA KARKU................... IP: *.do.biaman.man.bialystok.pl 02.02.03, 20:47
      cholera jakoś nie moge zabrać sie za nauke a egzamin w czwartek...

ktoś zna jakąś metode na zmobilizowanie sie?

po pierwsze to chyba wywale komputer przez okno...

Pozdrowionka
      • kalisia No i po 09.02.03, 16:09
        Psychometria zdana!!! Na 3,5!!! Zatem sesja za mną, teraz dwa tygodnie wolnego,
        wróciłam do miasta i cieszę się czytaniem nie naukowych książek:)
        • Gość: saunne Re: No i po IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 09.02.03, 20:30
          gratulacje :))) moj indeks tez juz lezakuje w dziekanacie :)
    • alex.4 Re: SESJA NA KARKU................... 09.02.03, 18:45
      Gratulacje i miłęj upojnej zabawy
      Pozdr
      • Gość: ToJa jeszcze jeden egzamin...... IP: *.do.biaman.man.bialystok.pl 09.02.03, 20:30
        we wtorek . . .
        • Gość: saunne Re: jeszcze jeden egzamin...... IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 09.02.03, 20:32

> we wtorek . . .

trzymam kciuki - powodzenia!!!
          • kalisia Re: jeszcze jeden egzamin...... 11.02.03, 21:03
            Noi jak egzamin? Ja już koniec sesji oblałam: sobota od 20 do 1:30 w Odyńcu,
            niedziela w Famie, w poniedziałek kino. Życzę wszystkim równie udanego
            oblewania końca sesji.
            • alex.4 Re: jeszcze jeden egzamin...... 04.03.03, 20:03
              Niektórzy z forumowiczów będą zaliczali niedługo ćwiczenia z NPH. Trzymam za
              nich kciuki. POzdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka