Gość: ToJa IP: *.do.biaman.man.bialystok.pl 11.01.03, 14:03 znowu walka o przetrwanie......... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alex.4 Re: SESJA NA KARKU................... 11.01.03, 14:25 Trzeba sie uczyć. Duża część studentów prezentuje poziom słabszy od możliwie do wyobrażenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: SESJA NA KARKU................... IP: *.stnet.pl 11.01.03, 16:45 Heh, a właśnie nie wiem kiedy się u mnie zaczyna uj, muszę sprawdzić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToJa SESJA NA KARKU................... IP: *.csk.pl 17.01.03, 01:09 oj zbliża sie zbliża....... Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: SESJA NA KARKU................... 17.01.03, 17:23 Trzeba się uczyć.... Przez cały semestr. To by problemó nie było.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saunne Re: SESJA NA KARKU................... IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 17.01.03, 19:00 alex.4 napisał: > Trzeba się uczyć.... > Przez cały semestr. > To by problemó nie było.... > Pozdr nieprawda. No chyba, ze masz niezwykla pamiec i pamietasz ze szczegolami wiadomosci, ktorych uczyles sie w pazdzierniku lub listopadzie... Zwlaszcza jesli to nauka pamieciowa... Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: SESJA NA KARKU................... 17.01.03, 19:04 Gość portalu: saunne napisał(a): > > nieprawda. No chyba, ze masz niezwykla pamiec i pamietasz ze szczegolami > wiadomosci, ktorych uczyles sie w pazdzierniku lub listopadzie... Zwlaszcza > jesli to nauka pamieciowa... Ja pamiętam. Mam fotograficzną pamięć słuchową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saunne Re: SESJA NA KARKU................... IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 17.01.03, 21:56 aand napisał: > Gość portalu: saunne napisał(a): > > > > > nieprawda. No chyba, ze masz niezwykla pamiec i pamietasz ze szczegolami > > wiadomosci, ktorych uczyles sie w pazdzierniku lub listopadzie... Zwlaszcz > a > > jesli to nauka pamieciowa... > > Ja pamiętam. Mam fotograficzną pamięć słuchową. szczesciarz z Ciebie, And. Zazdroszcze Ci. Naprawde. Ja pamietam tylko ogolne zarysy. Szczegoly musze dopracowac. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: SESJA NA KARKU................... 18.01.03, 12:32 A tak a propos. Co studiujecie? Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saunne Re: SESJA NA KARKU................... IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 18.01.03, 14:04 alex.4 napisał: > A tak a propos. Co studiujecie? > Pozdr prawo Odpowiedz Link Zgłoś
kalisia Re: SESJA NA KARKU................... 18.01.03, 14:17 Psychologie spoleczna, ale egzaminy mam z neurobiologii(2), antropologii, psychiatrii, stosunkow miedzynarodowych. Full wypas- wszystkie opcje. Brakuje mi jeszcze matmy:)Pozdrawiam tych uczacych sie i tych, ktorzy wlasnie marnuja czas na mysleniu, ze musza sie uczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saunne Re: SESJA NA KARKU................... IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 18.01.03, 14:18 kalisia napisała: > Psychologie spoleczna, ale egzaminy mam z neurobiologii(2), antropologii, > psychiatrii, stosunkow miedzynarodowych. Full wypas- wszystkie opcje. Brakuje > mi jeszcze matmy:)Pozdrawiam tych uczacych sie i tych, ktorzy wlasnie marnuja > czas na mysleniu, ze musza sie uczyc. :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kalisia Re: SESJA NA KARKU................... 18.01.03, 14:22 Tak sobie siedze na forum i mysle, ze chyba jednak naleze do tej drugiej grupy:))Czarno to widze... Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: SESJA NA KARKU................... 18.01.03, 14:30 Pozdrawiam wszystkich uczących się do egzaminów i do kolokwiów. Niech wam nauka lekką będzie, a owoce jej bedą tylko dobre. Pozatym mozna wypić, za to że się powinno uczyć, za to że sie nie uczy człowiek choć powinien, za to że uczyć się zaczął, za to że zdał/nie zdał egzamin. To dobry powód do balowania. Przecież trwa karnawał. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToJa SESJA NA KARKU................... IP: *.do.biaman.man.bialystok.pl 19.01.03, 13:50 jutro zaliczenie mam ........... z GS-u.. ide do nauki Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: SESJA NA KARKU................... 19.01.03, 18:28 To wiec za tych co będą zaliczać i zdawać Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToJa SESJA NA KARKU................... IP: *.do.biaman.man.bialystok.pl 19.01.03, 23:00 alex4 ale dopiero po sesji....... Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: SESJA NA KARKU................... 20.01.03, 15:31 Dlaczego tak jest zabawniej.... Znacie? Przychodzi kilku zawianych studentów na egzamin. Któryś z nich wchodzi do gabinetu profesora i pyta się: Czy lekko zawiany student może zdawać egzamin? Prowadzący się zgadza. Wtedy ów student woła kolegów: Wnieście wojtka, zgodził się. Jeszcze raz życzę powodzenia na sesji Odpowiedz Link Zgłoś
kalisia Re: SESJA NA KARKU................... 21.01.03, 23:46 Przydadzą się życzenia: jutro pierwszy egzamin w tym roku. Neurobiologia. Fantastyczna sprawa, ale nie na 12 godzin przed testem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saunne Re: SESJA NA KARKU................... IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 22.01.03, 00:10 kalisia napisała: > Przydadzą się życzenia: jutro pierwszy egzamin w tym roku. Neurobiologia. > Fantastyczna sprawa, ale nie na 12 godzin przed testem. polam nogi, wypisz pioro, porwij rajstopy, pomyl drzwi wyjsciowe z sali z drzwiami do szafy (autentyk) :))) daj znac jak poszlo. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: kalisia POWODZENIA 22.01.03, 18:53 A znacie ten dowcip? O 4 rano studenci dzwonią do profesora. Ten odbiera telefon. Zaspanym głosem pyta się kto to. Studenci odpowiadają po czym pytrają się profesora czy czasami nie przeszkadzaja mu, czy może spał. Spałem odpowiada prof wyraźnie zniecierpliwiony. Studenci odpowiadają. A my k... się uczymy ... Pozdr, połamania piór. Dajcie znać jakie są wyniki .... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
kalisia Re: kalisia POWODZENIA 22.01.03, 19:10 No, kochani: 4 będzie...Mam nadzieję:)Pisemny był i to pół na pół: 10 pytań zamkniętych i 10 otwartych. Ale to już za mną. Jutro mam następny, też mózgi i inne bajery. O 17:15 myśleć o mnie!!![ ale ze mnie dyktator:)]Pozdrawiam innych męczących się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToJa a ja mam jutro 3 zaliczenia IP: *.do.biaman.man.bialystok.pl 22.01.03, 20:16 dwa pisemne koła i zaliczenie ustne ....... brrrrryyyyyy + dzisiejsza noc nieprzespana....... brrrrrrryyyyyyy Odpowiedz Link Zgłoś
kalisia Przy okazji...do SAUNNE 22.01.03, 20:18 Właśnie relaksuję się po ciężkim dniu i czytam forum o VI LO. No i mam pytanko: czy dostałaś zygmusia będąc w czwartej klasie? Bo jak tak- to my się znamy! Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Niech wam nauka bedzie lekka ... 22.01.03, 20:23 Z skąd zna sie ten ból.... Miłych wrażeń na zaliczeniach Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: Przy okazji...do SAUNNE 23.01.03, 22:25 kalisia napisała: > Właśnie relaksuję się po ciężkim dniu i czytam forum o VI LO. No i mam pytanko: > > czy dostałaś zygmusia będąc w czwartej klasie? Bo jak tak- to my się znamy! dostalam :))) w dziedzinie: najlepszy humanista :))) No to szybciutko pisz jak moge Cie skojarzyc? Jakby co: saunne@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kalisia Re: Przy okazji...do SAUNNE 24.01.03, 00:10 A może coś Ci mówi imię Kalina i ówczesna przewodnicząca samorządu, która sama Twojego zygmusia wypiekała? Jeśli nie to już nie wiem jak Cię dalej oświecać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saunne Re: Przy okazji...do SAUNNE IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 24.01.03, 08:29 kalisia napisała: > A może coś Ci mówi imię Kalina i ówczesna przewodnicząca samorządu, która sama > Twojego zygmusia wypiekała? Jeśli nie to już nie wiem jak Cię dalej oświecać... :))) :))) :))) nie tylko mojego... bylo ich tam troche :))) Witaj!!! Alez pamietam Cie doskonale (mam przeciez kilka wlasnorecznie wywolanych zdjec owego samorzadu :))) ). Ciesze sie ogromnie. A swoja droga jaki ten internet maly... ;) pozdrawiam! ps. Zygmus nadal zajmuje honorowe miejsce w szafce :) Odpowiedz Link Zgłoś
kalisia Re: Przy okazji...do SAUNNE 24.01.03, 10:27 Gość portalu: saunne napisał(a): > kalisia napisała: > > > A może coś Ci mówi imię Kalina i ówczesna przewodnicząca samorządu, która > sama > > Twojego zygmusia wypiekała? Jeśli nie to już nie wiem jak Cię dalej > oświecać... > > :))) :))) :))) nie tylko mojego... bylo ich tam troche :))) Witaj!!! Alez > pamietam Cie doskonale (mam przeciez kilka wlasnorecznie wywolanych zdjec owego > > samorzadu :))) ). Ciesze sie ogromnie. A swoja droga jaki ten internet > maly... ;) > > pozdrawiam! > > ps. Zygmus nadal zajmuje honorowe miejsce w szafce :) Co do małego netu i świata to się całkowicie zgadzam. A co do zygmusia, to dziwię się, że jeszcze się trzyma, bo to była ostra prowizorka:)Też mam zdjęcia (jak to pięknie wygląda: Maja i ja,niewyspane, prowadzimy jakieś zebranie o 8). A co egzaminów to wczoraj miałam taki, że pytania równie dobrze mogły być napisane po chińsku [ lub w łacinie:)]. Dzisiaj za to mam egzamin z bardzo ciekawego przedmiotu: " Magia, religia, nauka- technologie intelektu". No i czytam sobie właśnie o alchemiku...Isaacu Newtonie. Człowiek całe życie się uczy. Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Przy okazji...co to jest Zygmuś? 24.01.03, 10:33 Przepraszam za śmiałośc ale czy Panie mogłyby wyjśnić co to jest Zygmuś? bo tak słucham jak świnia grzmotu... PS. Newton jest w porządku, bo fizyka jest w porządku. PS. PS. "Przewodnicząca samorządu"? I przy garach? Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: I jeszcze jedno... 24.01.03, 11:08 I niech się Przewodnicząca wytłumaczy co w stolicy jest "nie to"? Słucham... Odpowiedz Link Zgłoś
kalisia Re: I jeszcze jedno... 24.01.03, 11:15 aand napisał: > I niech się Przewodnicząca wytłumaczy co w stolicy jest "nie to"? Słucham... Hm... No cóż...:)jakby to powiedzieć ładnie?Chyba po prostu jestem przyzwyczajona do większego komfortu psychicznego, czytaj: spokojniejszego trybu życia.No i troche innych cen.Za to mam wspaniałą trójkę znajomych, najcudowniejszych warszawiaków jakich znam. Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: I jeszcze jedno... 24.01.03, 11:27 Trochę mętnie się tłumaczysz ale co tam ;) Puk, puk. Jesteś rozgrzeszona moja córko... Odpowiedz Link Zgłoś
kalisia Re: Przy okazji...co to jest Zygmuś? 24.01.03, 11:10 aand napisał: > Przepraszam za śmiałośc ale czy Panie mogłyby wyjśnić co to jest Zygmuś? bo tak > > słucham jak świnia grzmotu... > > PS. > Newton jest w porządku, bo fizyka jest w porządku. > > PS. PS. > "Przewodnicząca samorządu"? I przy garach? Jeśli jesteś masochista to zachęcam do przeczytania 412 postów o szóstym, jeśli nie, to już wyjaśniam. Otóż " Zygmuś" to nagroda przyznawana w VI co roku w czterech kategoriach (najlepszy nauczyciel, humanista, umysł ścisły, sportowiec).Nauczyciela wybierali w głosowaniu uczniowie, zaś najlepszych uczniów nauczyciele. Koło wzajemnej adoracji...A same nagrody były za pierwszym razem robione w odlewie, ale potem forma się zniszczyła. I dlatego musiałam wypiekać do 2 w nocy " Zygmusie" zrobione ze zwykłej szkolnej gliny. Dowcip polegał na tym, że przed rozdaniem nastepnego dnia zaczęły nam pękać:) Posklejane trafiły do rąk laureatów:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saunne Re: Przy okazji...co to jest Zygmuś? IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 24.01.03, 11:46 kalisia napisała: > aand napisał: > > > Przepraszam za śmiałośc ale czy Panie mogłyby wyjśnić co to jest Zygmuś? b > o > tak > > > > słucham jak świnia grzmotu... > > > > PS. > > Newton jest w porządku, bo fizyka jest w porządku. > > > > PS. PS. > > "Przewodnicząca samorządu"? I przy garach? > Jeśli jesteś masochista to zachęcam do przeczytania 412 postów o szóstym, jeśli > > nie, to już wyjaśniam. Otóż " Zygmuś" to nagroda przyznawana w VI co roku w > czterech kategoriach (najlepszy nauczyciel, humanista, umysł ścisły, > sportowiec).Nauczyciela wybierali w głosowaniu uczniowie, zaś najlepszych > uczniów nauczyciele. Koło wzajemnej adoracji...A same nagrody były za pierwszym > > razem robione w odlewie, ale potem forma się zniszczyła. I dlatego musiałam > wypiekać do 2 w nocy " Zygmusie" zrobione ze zwykłej szkolnej gliny. Dowcip > polegał na tym, że przed rozdaniem nastepnego dnia zaczęły nam pękać:) > Posklejane trafiły do rąk laureatów:) moj byl chyba wyjatkowy (albo wlozylas w niego szczegolnie duzo emocji...;) bo trzyma sie doskonale nadal :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saunne Re: Przy okazji...co to jest Zygmuś? IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 24.01.03, 11:51 sluchaj a co Ty wlasciwie studiujesz? Bardzo ciekawe sa przedmioty, ktore wymieniasz :) Odpowiedz Link Zgłoś
kalisia Re: Przy okazji...co to jest Zygmuś? 24.01.03, 11:52 hehe, czy raczej xa,xa,xa: psychologię społeczną.jestem w takiej niepaństwowej szkółce, w której robia nam mnóstwo egzaminów z całego wachlarza nauk:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saunne Re: Przy okazji...co to jest Zygmuś? IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 24.01.03, 11:58 a wiem - mam tam przyjaciolke :) Odpowiedz Link Zgłoś
kalisia Re: Przy okazji...co to jest Zygmuś? 24.01.03, 12:04 Jeśli chodzi o Martę z twojej klasy to przez pierwsze dwa lata mnie nie poznawała, chociaż w liceum razem chodziłyśmy przez rok na francuski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Re: Przy okazji...do SAUNNE IP: *.sloneczny.pl / *.sloneczny.pl 28.01.03, 19:46 tylko w którym roku w czwartej klasie? ja też rad bym był Cię skojarzyć. Prosze o więcej informacji, tym bardziej, że studiujemy na tym samym wydziale. A może założymy klub zygmusiowców? A propos sesji to wiem, ze Was trochę wkurzę, ale ja sobie leżę z założonymi nogami, bo wszystko zdałem w zeszłym roku, a teraz piszę prackę mgr ;))) Powodzenia wszystkim, bo nie ma lekko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saunne Re: Przy okazji...do SAUNNE IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 28.01.03, 21:20 Gość portalu: Hans napisał(a): > tylko w którym roku w czwartej klasie? ja też rad bym był Cię skojarzyć. > Prosze o więcej informacji, tym bardziej, że studiujemy na tym samym wydziale. > A może założymy klub zygmusiowców? > A propos sesji to wiem, ze Was trochę wkurzę, ale ja sobie leżę z założonymi > nogami, bo wszystko zdałem w zeszłym roku, a teraz piszę prackę mgr ;))) > Powodzenia wszystkim, bo nie ma lekko. 1999 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ginny Re: SESJA NA KARKU................... IP: router:* / 10.102.21.* 24.01.03, 08:38 A ja sesję mam już za sobą:))) To znaczy, jeszcze czekam na wynik jednego egzaminu, ale juz nie muszę się uczyć. Życzę zatem cierpliwości i powodzenia tym, którzy jeszcze muszą! Odpowiedz Link Zgłoś
kalisia Re: SESJA NA KARKU................... 24.01.03, 16:54 Trochę statystyk: jak do dzisiaj od środy codziennie mam egzamin. Środowy, z waszymi życzeniami, zaliczyłam na 5.Z czwartkowego nie znam wyników. Dzisiejszy, bez waszych życzeń, poszedł na 3.Pytanie brzmi: czy przypadkiem nie jesteście magami? Bo mi na to wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saunne Re: SESJA NA KARKU................... IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 24.01.03, 19:51 kalisia napisała: > Trochę statystyk: jak do dzisiaj od środy codziennie mam egzamin. Środowy, z > waszymi życzeniami, zaliczyłam na 5.Z czwartkowego nie znam wyników. > Dzisiejszy, bez waszych życzeń, poszedł na 3.Pytanie brzmi: czy przypadkiem nie > > jesteście magami? Bo mi na to wychodzi. Oczywiscie! MY mozemy wszystko - trzeba sie tylko zglosic... :) Odpowiedz Link Zgłoś
kalisia Re: SESJA NA KARKU................... 25.01.03, 00:41 To ja poproszę 28 o 11:30, a potem o 13:45, 29 o 17:00 i 4.02 o...nie wiem której.Za wysłuchanie błagań dziękuję:) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: SESJA NA KARKU................... 25.01.03, 13:22 Oczywiście, my mozemy spodowodać pojawienie dobrej oceny w indeksie. Tylko trzeba odpowiednio sie usmiechnąć. Niech moc bedzie z toba. A tak a propos. Mój najszybszy numerek (egzamin oczywiście) Zdawałem psychologię. Nie poszedłęm na egzamin pisemny (miałem randke, a to ważniejsze). Przez cały semestr byłem na zajęciach może raz. W terminie oddania wyników egzaminu poszedłem do doktora i mówie mu, że chcę zdawać egzamin ustnie, gdyz nie pisałem egzaminu pisemnego. On na mnie popatrzył i powiedział, ale kolokwium tez panu źle poszło. Nic nie powiedziałem, że kolokwium oczywiście pisać nie mogłem, bo mnie nie było na zajeciach. On nastepnie powiedział, dobrze niech da pan indeks. Indeks wygladał łądnie, było na karcie sporo piatek. Popatrzył znowu na mnie i spytał: dlaczego pan nie był na egzaminie pisemnym. Odpowiedziałem, ze zależy mi na średniej, a ja lepiej wypadam na egzaminach ustnych niz pisemnych. Wtedy spytał sie mnie czy umiem. Odpowiedziałem: uczuyłem się. On na to: ale czy pan umie? Tak odpowiedziałem. Wiec wpisał mi 5 z egzaminu ... Życzę wam rónie miłych przeżyć Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: SESJA NA KARKU................... 26.01.03, 12:28 Sesja powoli zbliża się do finału ..... czy możecie sie czymś znaczącym pochwalić? Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
kalisia Re: SESJA NA KARKU................... 26.01.03, 13:39 Ja na pewno!Rekordem picia kawy i roztrojem nerwowym...Żartuję.Oczywiście dla mnie sesja to pestka i nie przewiduję ocen poniżej 5,a jedna trója była dla zasad:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToJa jutro pierwszy egzamin IP: *.do.biaman.man.bialystok.pl 26.01.03, 19:11 u mnie jutro dopiero początek egzaminów ( na PB tak już jes ze jak inni kończa to my dopiero zaczynamy) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: jutro pierwszy egzamin 27.01.03, 19:04 Gość portalu: ToJa napisał(a): > u mnie jutro dopiero początek egzaminów ( na PB tak już jes ze jak inni kończa > to my dopiero zaczynamy) Alex: Zawsze byłem przekonany o wyzszości humany nad polibudą. Toja nie obraź się, ale jesteście opóxnieni .... Pozdr i życzenia powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saunne Re: jutro pierwszy egzamin IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 27.01.03, 21:22 alex.4 napisał: > Alex: Zawsze byłem przekonany o wyzszości humany nad polibudą. Toja nie obraź > się, ale jesteście opóxnieni .... > Pozdr i życzenia powodzenia to sie chyba zawiedziesz, bo na Uniwersytecie sesja rozpoczela sie dopiero dzisiaj... Nie zmienia to faktu, ze kolokwia, zaliczenia i zerowki mialam od konca listopada (praktycznie co tydzien cos wypadalo). Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: jutro pierwszy egzamin 28.01.03, 19:09 Gość portalu: saunne napisał(a): > alex.4 napisał: > > > Alex: Zawsze byłem przekonany o wyzszości humany nad polibudą. Toja nie ob > raź > > się, ale jesteście opóxnieni .... > > Pozdr i życzenia powodzenia > > to sie chyba zawiedziesz, bo na Uniwersytecie sesja rozpoczela sie dopiero > dzisiaj... > Nie zmienia to faktu, ze kolokwia, zaliczenia i zerowki mialam od konca > listopada (praktycznie co tydzien cos wypadalo). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saunne Re: jutro pierwszy egzamin IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 28.01.03, 21:21 alex.4 napisał: > Gość portalu: saunne napisał(a): > > > alex.4 napisał: > > > > > Alex: Zawsze byłem przekonany o wyzszości humany nad polibudą. Toja n > ie ob > > raź > > > się, ale jesteście opóxnieni .... > > > Pozdr i życzenia powodzenia > > > > to sie chyba zawiedziesz, bo na Uniwersytecie sesja rozpoczela sie dopiero > > > dzisiaj... > > Nie zmienia to faktu, ze kolokwia, zaliczenia i zerowki mialam od konca > > listopada (praktycznie co tydzien cos wypadalo). Alex chyba ucielo Twoja odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: egzamin IP: *.bsk.vectranet.pl / 10.1.4.* 28.01.03, 19:23 Gość portalu: ToJa napisał(a): > u mnie jutro dopiero początek egzaminów ( na PB tak już jes ze jak inni kończa > to my dopiero zaczynamy) Mnie niebawem czeka nie pierwszy, ale naj naj najostatniejszy egzamin na PB. Chociaż to niebawem wcale nie musi być niebawem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToJa Re: egzamin IP: *.do.biaman.man.bialystok.pl 28.01.03, 19:44 Ewa a z czego ten egz i na jakim kierunku P.S. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: egzamin IP: *.bsk.vectranet.pl / 10.1.4.* 28.01.03, 21:27 Gość portalu: ToJa napisał(a): > Ewa a z czego ten egz i na jakim kierunku > P.S. powodzenia Na życzenia odnośnie powodzenia to jeszcze zdecydowanie, zdecydowanie za wcześnie. Ten egzamin to oczywiście końcowy mgr. A kierunek w skrócie ZOŚ :) Nie mniej nie dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
kalisia wyniki 29.01.03, 19:43 No to czas na podsumowanie: od srody do srody 6 egzaminow, z 2 nie mam wyników. Z reszty 5,4,3,5. Dzisiaj mam pierwszy w miare wolny wieczór. Nie wiem co robic z wolnym czasem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saunne Re: wyniki IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 29.01.03, 19:46 moj bedzie w poniedzialek, ale chyba wiem co dostane... a poprzednie zdalam w zerowkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToJa Re: wyniki IP: *.do.biaman.man.bialystok.pl 29.01.03, 19:56 u mnie jutro wyniki zerówki, i egzamin za tydzień i za dwa (niecałe)..... Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: wyniki. I to jakie. 30.01.03, 09:31 Zadroszczę, zazdroszczę i jeszcze raz zazdroszczę:) Dziewczyno, jeśli do tego masz jeszcze zgrabne nogi to chyba umrę z wrażenia... Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: wyniki. I to jakie. 31.01.03, 08:46 Naturalnie. Skąd w ogóle wątpliwości...;) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: wyniki. I to jakie. 31.01.03, 19:34 aand napisał: > Zadroszczę, zazdroszczę i jeszcze raz zazdroszczę:) Dziewczyno, jeśli do tego > masz jeszcze zgrabne nogi to chyba umrę z wrażenia... Alex: Aand a jak możesz mieć w ogóle jakieś watpliwości. Czy ktos kto pisze takie wspaniałe maile i dostaje takie oceny, to może nie być uroczy... wedle starozytnych Greków za pięknem duchowym idzie w parze też piekno fizyczne ... kalos kai agathos ..... Czy te mail`e moga kłamać? chyba nie ... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
kalisia Re: wyniki. I to jakie. 31.01.03, 21:43 Zastanawiałam się długo jak zareagować na wasze opinie. No to chyba po prostu dodam kolejną czwórę do spisu i napiszę,że czekam na jeszcze jedną ocenę.Ten tydzień zamknę zatem sympatycznie, ale następny...Ojej!Psychometria to nie dla mnie.Przewiduję poprawkę, ewentualnie 3.Jestem załamana.Siedzieliśmy dzisiaj nad tym ze znajomymi od 12 do 21 i...nic nie pamiętamy.Katastrofa:)A propos odpowiedzi do aand i alex.4-dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: wyniki. I to jakie. 01.02.03, 10:56 kalisia napisała: > Zastanawiałam się długo jak zareagować na wasze opinie. No to chyba po prostu > dodam kolejną czwórę do spisu i napiszę,że czekam na jeszcze jedną ocenę.Ten > tydzień zamknę zatem sympatycznie, ale następny...Ojej!Psychometria to nie dla > mnie.Przewiduję poprawkę, ewentualnie 3.Jestem załamana.Siedzieliśmy dzisiaj > nad tym ze znajomymi od 12 do 21 i...nic nie pamiętamy.Katastrofa:)A propos > odpowiedzi do aand i alex.4-dziękuję. Alex: Zawsze przed egzaminem wydaje się, że nic się nie potrafi, a potem kiedy przychodzi stres egzaminacyjny to wszystko mija. W szklanej kuli widzę, że bedzie w porządku ... POzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToJa Re: SESJA NA KARKU................... IP: *.do.biaman.man.bialystok.pl 02.02.03, 20:47 cholera jakoś nie moge zabrać sie za nauke a egzamin w czwartek... ktoś zna jakąś metode na zmobilizowanie sie? po pierwsze to chyba wywale komputer przez okno... Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
kalisia No i po 09.02.03, 16:09 Psychometria zdana!!! Na 3,5!!! Zatem sesja za mną, teraz dwa tygodnie wolnego, wróciłam do miasta i cieszę się czytaniem nie naukowych książek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saunne Re: No i po IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 09.02.03, 20:30 gratulacje :))) moj indeks tez juz lezakuje w dziekanacie :) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: SESJA NA KARKU................... 09.02.03, 18:45 Gratulacje i miłęj upojnej zabawy Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToJa jeszcze jeden egzamin...... IP: *.do.biaman.man.bialystok.pl 09.02.03, 20:30 we wtorek . . . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saunne Re: jeszcze jeden egzamin...... IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 09.02.03, 20:32 Gość portalu: ToJa napisał(a): > we wtorek . . . trzymam kciuki - powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kalisia Re: jeszcze jeden egzamin...... 11.02.03, 21:03 Noi jak egzamin? Ja już koniec sesji oblałam: sobota od 20 do 1:30 w Odyńcu, niedziela w Famie, w poniedziałek kino. Życzę wszystkim równie udanego oblewania końca sesji. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: jeszcze jeden egzamin...... 04.03.03, 20:03 Niektórzy z forumowiczów będą zaliczali niedługo ćwiczenia z NPH. Trzymam za nich kciuki. POzdr Odpowiedz Link Zgłoś