Dodaj do ulubionych

Bandyci na celowniku

IP: *.osiedle.net.pl 05.06.06, 21:42
brawo! piękny krok Prokuratury, zobaczymy jak teraz te łobuzy będą wyglądać
bez szalików na twarzach
Obserwuj wątek
    • Gość: jurysta Re: Bandyci na celowniku IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 05.06.06, 22:23
      Piękna reklama dla łobuzów, pewnie nie jeden chciałby byc na piwerwszj
      stronie:) Takie osoby nie wywodzą się przeważnie z rodzin wydolnych
      wychowawczo, więc to dla nich tylko reklama i większy autorytet dzięki temu
      zdobęda wśród swoich. Pomysł uważam za nie trafiony!!! Tym bardziej że rozprawa
      jeszcze się nie odbyła!!!
      • Gość: hej Re: Bandyci na celowniku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 23:32
        jurysta naczytałeś sie broszurek prawniczych i pieprzysz jak potłuczony. co ma
        do tego rozprawa? Jak gościu śmiga z nożem po ulicy to jest bandziorem i finał.
        Żaden wyrok tego nie zmieni głupolu. A jak inny bandyta leci na niego z drągiem
        i jest ubrany w żółto-czerwone barwy to też jest bandytą mimo że z drużyny
        przeciwnej. A jak ktoś mówi że kibice są niewinni to jest kłamcą.
        • Gość: Z.P. Re: Bandyci na celowniku IP: *.elpos.net 05.06.06, 23:51
          Jurysta ma rację. Publikowanie twarzy bandziorów nobilituje ich w oczach im
          podobnych. Robi z nich gwiazdorów w tych środowiskach.To nakręci spiralę
          naśladownictwa.
          • navaira Cóż za oburzający atak na młodych patriotów 06.06.06, 13:32
            Trzy czwarte tych, co się oburzają (w tym wielu księży) byłyby zachwycone, gdyby
            młodzi patrioci lali gejów, a nie innych kibiców.
            • Gość: asdf Jutro w papierowym "Gazecie" pokażemy twarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 14:01
              Korektorów to gazeta pozwalniała w ramach oszczędności?
              • Gość: gosc Bez sensu... IP: *.chello.pl 06.06.06, 14:08
                G...o prawda! Wiekszosc z was nie zdaje sobie sprawy z przyczyn tej agresji. Kto
                jest bez winy...

Pytam jacy wychowawcy maja zareagować skoro oni są pełnoletni? Już pojawiają się
                głosy - blokersi, bandyci itd. Reakcja bedzie taka ze chłopaki zyskają na
                prestiżu, a do pracy i tak wyjadą na wyspy!

Koniunkturalizm zadziałał. To ostry materiał który będzie można trochę
                pociągnąć. A za 3 lata np. Hugo-Bader zrobi z nimi dobry materiał reporterski
                dla DF`u opisując historię osób które miały pod górkę do szkoły!
                • Gość: juzekl Re: Bez sensu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 14:16
                  Juz niedługo na wyspach też pracy nie dostaną.
                  • postawy Wreszcie ktoś idzie w Polsce po rozum do głowy 06.06.06, 15:21
                    Muszę pochwalić Ziobrę: świetna robota.
                    • antykaczka wybieramy mistera - bandytę 06.06.06, 15:49
                      moje typy : pierwsze miejsce nr 11, pierwszy v-ce mister nr 16, trzecie miejsce
                      nr 1 za śliiiiiczny makijaż.
                      • Gość: MS A jeśli któryś był tam na prawdę przypadkiem? IP: *.rz.tu / *.rz.tu-bs.de 06.06.06, 16:32
                        Wiadomo, że policja celowo nie zgarnełaby przypadkowego przechdnia (w sumie to
                        co on by tam w ogóle robił?). Jednak żby uniknąć tego
                        • Gość: mzb Zdjęcie numer 1 - bo zupa była za słona :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 23:20
                      • Gość: smiechtozdrowie Smiejmy sie z tych matołów- hahaha IP: *.isk.net.pl 06.06.06, 23:00
                • Gość: gosc Re: Bez sensu... IP: *.admin.local / 193.203.83.* 06.06.06, 16:35
                  I co z tego ze wyjada na wyspy ? Na jakie wyspy ?
                  chyba na wyspy tata-ma-jaja ....

• Gość: asdf Czy jak komuś przywalę z kija bejsbolowego... IP: *.asystent.ds.polsl.pl 06.06.06, 22:23
                    ...to też będę bochaterem Gazety Wyborczej?
                    • Gość: nx Re: Czy jak komuś przywalę z kija bejsbolowego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 22:35
                      bedziesz boCHaterem.
              • Gość: Basia Re: Jutro w papierowym "Gazecie" pokażemy twarze IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 07.06.06, 12:49
                W papierowym wydaniu Gazety :), ej... naucz sie czytać a potem komentuj
            • lmblmb Uwaga, Konkurs - który ma najgorszą mordę? 06.06.06, 17:08
              Ja głosuję na tego:

serwisy.gazeta.pl/fotografie/5,35076,3398283.html?i=10
              • Gość: laluś Re: Uwaga, Konkurs - który ma najgorszą mordę? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.06.06, 18:07
                nic dziwnego, że biją innych... z takimi "twarzami" jak co niektórzy, to aż żal
                nie pobić przechodnia na zebrze.
              • jurcio Re: Uwaga, Konkurs - który ma najgorszą mordę? 06.06.06, 18:18
                No fakt, ma niezłego ryja. Mimo to wybieram kibola nr 16
                • jurcio Droga Gazeto Wyborcza! 06.06.06, 18:24
                  Na stronie z wizerunkami, proszę umieścić kilka forumowych wypowiedzi. Niech
                  bydło usłyszy co o Nich myślimy i jak komentujemy Ich kryminogenną urodę.
                  Szesnastka górą!
                  • Gość: Brodos Re: Droga Gazeto Wyborcza! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 22:54
                    Ten wygrywa!!!
                    serwisy.gazeta.pl/fotografie/5,35076,3398283.html?i=5
                    Pozdrawiam
                    • Gość: Zibi Re: Droga Gazeto Wyborcza! IP: 212.33.81.* 07.06.06, 17:02
                      Chodził do solarium razem z Lepperem? I pewnie jest absolwentem tego samego
                      technikum. Przepraszam abiturientem, bo do matury nie dopuścili zapewne...
                  • Gość: belt Re: Droga Gazeto Wyborcza! IP: *.mynow.co.uk 07.06.06, 09:47
                    w sumie racja, proponuje te najglupsze i najbardziej bolesne wypowiedzi pod ich
                    kontem zamiescic pod zdjeciami, gwaratowac mozna ze oni i reszta bydla beda to
                    czytac tak jak ktos slusznie zauwazyl w celu zyskania fejmu, jak zobacza pare
                    komentarzy pod swoim adresem to minki zrzedna ( chociaz na zdjjeciach
                    rzeczywiscie hahahah twarzowcy w sumie trudno sie dziwic ze sfrustrowani, z
                    takim wygladem hehehe )
                  • lmblmb teraz mam dylemat (LOL) 07.06.06, 13:20
                    jurcio napisał:

> Na stronie z wizerunkami, proszę umieścić kilka forumowych wypowiedzi. Niech
                    > bydło usłyszy co o Nich myślimy i jak komentujemy Ich kryminogenną urodę.
                    > Szesnastka górą!

Kurcze, teraz mam dylemat... jedenastka czy szesnastka? LOL

Pan Ufo:
                    Tego nazwałbym "Miś" ;)
                    serwisy.gazeta.pl/fotografie/5,35076,3398283.html?i=15
                • Gość: helusio Re: Uwaga, Konkurs - który ma najgorszą mordę? IP: *.chello.pl 06.06.06, 18:42
                  no jaaaa wybieram 11 i 16:)
                  • Gość: T ale morda :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 22:09
                    • Gość: ja nie śmiać się-przecież widać że są niedorozwinięci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 22:11
                      z kalek się śmiejecie?
              • butterfly2 Re: Uwaga, Konkurs - który ma najgorszą mordę? 06.06.06, 22:28
                Wszyscy są nieźli :D
                • Gość: ronin Re: Uwaga, Konkurs - który ma najgorszą mordę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 15:09
                  Ale mordy, o k.....wa ale rodzice tych młodzieniaszków spieprzyli robote, może
                  badania antropologiczne przeprowadzić, ale w pierdlu ujdą i tak ich od tułu bedą
                  oglądać liczą sie młode ciała heheheh.
              • Gość: El Toro Re: Uwaga, Konkurs - który ma najgorszą mordę? IP: *.nsw.bigpond.net.au 07.06.06, 00:33
                obstawiam tego serwisy.gazeta.pl/fotografie/5,35076,3398283.html?i=14
                ale swoja droga paru wyglada jak niedorozwoje, czy golenie lbow wiza sie z
                brakiem gotowki na fryzjera?
              • Gość: ronin Re: Uwaga, Konkurs - który ma najgorszą mordę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 15:10
                Wygrałeś ten jest naprawde dobry.
              • Gość: Krzysiek Re: Uwaga, Konkurs - który ma najgorszą mordę? IP: 194.146.128.* 07.06.06, 23:22
                Hehehehe takie cfaniaki na piśmie założe sie że gdybyś coś takiego do którejś z
                tych osób powiedział w twarz to by z ciebie ch.. co zostało hehehehe
                • Gość: hools Re: Uwaga, Konkurs - który ma najgorszą mordę? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.06.06, 13:55
                  robicie konkurs na najgorszą mordę ale żałujecie że nie ma tam waszych bo
                  mielibyście szansę zdeklasować rywali .czemu nie jesteście tacy cwani na ulicy
                  żeby kogoś ocenieć w twarz brak wam jaj - jesteście 'twadzi inaczej'cwani w
                  domu przed kompem żenada
                  • Gość: tooz Re: Uwaga, Konkurs - który ma najgorszą mordę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 17:37
                    Ja tam niczego nie zaluje, a los idiotow jest taki wlasnie ze sa wysmiewani i
                    tyle... Poza tym nie mam co robic tylko kazdego idiote na ulicy zaczepiac i
                    mowic jaki to on brzydki... Ciekawe czy taki pojedynczy ciec zaczepilby kogos
                    wiekszego na ulicy...2 sprawa jest taka ze tym debilom wszystko jedno-moga
                    dostac wyrok a normalnym ludziom nawet glupie zawiasy moga zniszczyc kariere
                    np. w administracji panstwowej...
                • Gość: tooz Re: Uwaga, Konkurs - który ma najgorszą mordę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 17:33
                  hehehehe idiota jestes taki sam jak oni...Jakies szczyle po 18 lat straszni mi
                  rozbojnicy i to tylko w grupie. Kim to oni niby sa zeby ch... mial ze mnie
                  zostac? tacy sami jak inni ludzie z tym ze 10 razy glupsi i ja nie widze
                  problemu...
            • Gość: pobre diablo Re: Cóż za oburzający atak na młodych patriotów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 21:30
              navaira napisał:

> Trzy czwarte tych, co się oburzają (w tym wielu księży) byłyby zachwycone,
              gdyb
              > y
              > młodzi patrioci lali gejów, a nie innych kibiców.

I do tego właśnie nawołuje kiboli weszpolska "Tarcza".
          • Gość: nowhereman Re: Bandyci na celowniku IP: *.bphleasing.pl 06.06.06, 14:21
            Można ich się z nich trochę ponabijać na forum. Taki pierd... Górski na ten
            przykład to nieprzymierzając nowa wersja drakuli z filmu Herzoga. A ch.. Pazik
            nie był u fryzjera mimo że wszyscy koledzy już byli.

• Gość: hhahaha Cesare Lombroso chyba miał rację... IP: 81.219.144.* 06.06.06, 16:41
              Coć nigdy nie byłem zwolennikiem takich wrednych teorii...
          • Gość: no_nie Re: Bandyci na celowniku IP: *.uz.zgora.pl 06.06.06, 19:04
            Panie i Panowie, zapominacie o jednym. Oni NA PEWNO nie czytaja GW. A internet
            kojarzy im sie raczej nie z gazeta.pl ale z jakas zabijacka gra (jesli potrafia
            ja uruchomic i jest po polsku) lub ew. sex-stronami (jesli potrafia wlaczyc
            kompa reka a nie bejzbolem)
        • dorsai68 Re: Bandyci na celowniku 06.06.06, 14:12
          Nie to, zebym zgadzał się z jurystą, ale gdy czytam
          > Jak gościu śmiga z nożem po ulicy to jest bandziorem i finał.
          to natychmiast proponuję zamykanie każdego faceta za gwałt. Też "śmiga" z
          narzędziem po ulicy.
          • Gość: kal Re: Bandyci na celowniku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 14:46
            > to natychmiast proponuję zamykanie każdego faceta za gwałt. Też "śmiga" z
            > narzędziem po ulicy.

Przepraszam a co? Mamy go nie zamykac? No posluchaj siebie zanim cos powiesz.
            • dorsai68 Re: Bandyci na celowniku 06.06.06, 15:50
              Czego nie zrozumiałeś/aś?
              Przyznaj się, pomogę.
          • Gość: .lena Re: Bandyci na celowniku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 17:54
            Zastanów się. Kto normalny idzie na mecz piłki nożnej z nożem? "Policjanci zabezpieczyli siedem metalowych rurek, pięć noży i trzy siekiery." Oni na świniobicie szli, czy oglądać mecz?

PS. Zazdroszczę Ci odczepianego penisa. Pewnie jak wychodzisz, to zostawiasz go w domu. O zdradę Cię posądzić nie można... Facet - spełnienie snów każdej kobiety.
        • Gość: Piotrrr Re: Bandyci na celowniku IP: *.krakow.pl 06.06.06, 16:27
          Hmmm... ja też śmigam z nożem w kieszeni po ulicy ale bandziorem bym się nie nazwał. Nóż, wbrew pozorom, nie służy wyłącznie do zabijania. Koledzy (i koleżanki) w laboratorium początkowo patrzyli troszkę nieufnie na to co wyciągam z kieszeni (nóż Spyderco Native - niewielki folder z bardzo przyzwoitej stali) a teraz nie mogę się opędzić od próśb w rodzaju - "pożycz, muszę paczkę otworzyć"; "wiesz co? muszę odciąć taśmę klejącą.."; "hmmm... potrzebowałbym podważyć ten mały blacik" itd. itp.
          chciałem tylko pokazać, że nóż w kieszeni to nie szatańskie narzędzie a "pomocnik" w życiu codziennym.

Tym niemniej pochwalam inicjatywę Wyborczej. Może paru kumpli przy piwie pogratuluje wydruku fotki ale sporaczęść kiboi będzie wiedziała kogo jechać :-)))
        • Gość: Kolezanka Re: Bandyci na celowniku IP: *.csk.pl 06.06.06, 17:54
          a ja znam 2 z nich... mieszkaja na moim osiedlu...
      • lindow1 Re: Bandyci na celowniku 06.06.06, 11:08
        Hej jurysto, poza tym kłamstewkiem, musisz mieć coś na sumieniu, że
        protestujesz przeciwko publikowaniu wizerunku facetów umoczonych w bójki
        stadionowe,a nawet ohydne wbicie noża w plecy człowieka. Przyznaj bratku czy
        hiacyncie,że chodzi Ci o siebie samego nie tych kilkunastu przygłupów i śmieci
        nieuspołecznionych.
      • Gość: Janosik Re: Bandyci na celowniku IP: 212.219.94.* 06.06.06, 13:58
        No cóż, same tępe gęby. Innego czynu trudno się po nich spodziewać. Hej!
        • Gość: Piekny Roman Takie ryje to tylko z Bialegostoku !!! IP: 207.208.161.* 06.06.06, 15:56
          Bialystok to kuznia brzydkich tepych, zawistnych, wstretnych mord.
          • 1111a16 Re: Takie ryje to tylko z Bialegostoku !!! 06.06.06, 18:41
            Piękny Romanie ja też jestem z Białegostoku, ale nie mam tępej gęby ani moi
            znajomi, sąsiedzi i rodzina. Pochwalam prokuraturę za to, że pokazała tych
            chuliganów, reszta białostoczan będzie wiedziała na kogo zwracać uwagę. W każdym
            mieście są takie tępe głowy, Białystok nie ma na to licencji. W Białymstoku
            prokuratura dobrze pracuje, a w innych miastach żle.
            • Gość: kamil Only Białystok IP: 62.233.164.* 07.06.06, 00:15
              mieszkałem w Białymstoku i nic dobrego o tym mieście nie
              powiem...niestety...wszystko układy rodzinne i kumoterstwo, bez łapówki nic nie
              załatwisz, taka jest prawda o twoim mieście....te ryje to raczej typowe dla
              Antoniuka, Dziesięcin i innych dzielnic, wszystkie można obejrzeć w sobotni
              wieczór na Pięknej czy w innych dyskotekach, no i oczywiście w GW - w końcu...
          • Gość: marcin Białystok na tępe ryje nie ma wyłaczności !!! IP: *.zab.nat.hnet.pl 07.06.06, 15:31
            twoja wypowiedz jest bezsensu . Pewnie masz pełno kompleksów i nie potrafisz
            sobie z nimi poradzic . Rodzice cie bili??/ Opanuj sie
      • Gość: sd Re: Bandyci na celowniku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 14:49
        niestety Gazeta zrobiła to o co chodzi tym bandziorom. zostali sławni w swoim
        środowisku. Nic bardziej miłego dla takieo gnoja nad pocztówkę z Wyborczej. "Hej
        chłopaki - o mnie piszą w gazetaCH". Wyborcza zrobiła to czego nigdy nie
        zrobiono w Anglii a mocno dyskutowano nad tym.sd
      • Gość: arm Re: Bandyci na celowniku IP: *.chello.pl 06.06.06, 16:56
        Zgadzam się, nie jest do końca to trafione. Tacy ludzie potem mogą np. nie
        zdobyć pracy, więc z resocjalizacją cięzko. Nie wiem też, czy to będzie
        odstraszało. Lepsze by były po prostu cięższe kary. Ale ale - powinno być u nas
        na wzor USA np., skazani powinni wykonywac ciezkie prace - niech buduja
        autostrady. Za prace mogliby miec ciut wieksze wygody - czasem tv, czasem
        ksiazka. itd.
      • Gość: majk Re: Bandyci na celowniku IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 07.06.06, 10:25
        dziewczyno jak nie jestes w temacie to lepiej trzymaj jezyk za zebami
      • Gość: aslkdjaskdsh Re: Bandyci na celowniku IP: *.elpos.net 08.06.06, 10:52
        co za idiotyzm ze strony prokuratury. oni zaatakowali kibicow. kibicow w miescie
        jest ok 6tys [ tj na ostanim meczu] a ich 16. 16 skazanych na smierc w miescie
        ;] . sam osobiscie ich nie lubie wiec wiem , ale nie byl bym zdolny do zabicia
        ich ale uwiezcie, znajdzie sie fanatyk .
      • Gość: no i Re: Bandyci na celowniku IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 15.06.06, 08:55
        A co wy uwazacie ze ten coma szalik na twarzy badz na szyi to jest przestepcą!
    • Gość: K Re: Bandyci na celowniku IP: *.server.ntli.net 05.06.06, 22:59
      To totalna glupota! Ponad polowa z zatrzymanych osob jest niewinna! To smieszne
      pokazywac twarze niewinnych ludzi jako bandytow! Zastanowcie sie ludzie co
      robicie! Zlapcie i pokazcie twarze prawdziwych bandytow.. ktozy katowali na..
      STADIONIE niewinne osoby...
      • zewsi Re: Bandyci na celowniku 05.06.06, 23:36
        Na stadionie???! Ty chyba nietutejszy, co?
      • Gość: maciek Re: Bandyci na celowniku IP: 84.37.37.* 06.06.06, 14:10
        > To totalna glupota! Ponad polowa z zatrzymanych osob jest niewinna! taaaa
        na chybil trafil z ksiazki telefonicznej ich wybrali. A moze chlopcy cwiczyli w
        parku przedstawienie szkolne na pdst. Szekspira?
        Powinni wydrukowac bilboardy z tymi mordami, a w sklepach im powinni odmawiac
        obsluzenia.
      • postawy Re: Bandyci na celowniku 06.06.06, 15:26
        > To totalna glupota! Ponad polowa z zatrzymanych osob jest niewinna! To smieszne
        > pokazywac twarze niewinnych ludzi jako bandytow!

To, czy są niewinni, ustali sąd (ja marne widzę na to po gębach szanse). Jeśli
        okaże się, że tak, może nawet GW da stosowne sprostowanie (oczywiście też ze
        zdjęciem). Nie widzę problemu.
        Ludzie mają prawo wiedzieć, jak wyglądają potencjalni i faktyczni oprawcy.
    • Gość: swojak Re: Bandyci na celowniku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 23:00
      Zapewne na zdjęciach bedą same łyse pały
    • Gość: ogrodnik Do chlewa!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 23:51
      Dawajcie zdjęcia. Bardzo dobry pomysł. Pozamyka sie chwasty w pierdlu to im sie
      odechce. Niewinni to siedzieli na trybunach.
      Dzikusy za kraty.!!!!!
    • Gość: SSJB Re: Bandyci na celowniku IP: *.elpos.net 06.06.06, 06:57
      BRAWO BRAWO BRAWO!!!!!!!!
    • Gość: Sted Re: Bandyci na celowniku IP: 195.117.34.* 06.06.06, 08:42
      Popieram, nareszcie koniec z bezkarnością blokersów. Brawo !!!!
      • postawy Re: Bandyci na celowniku 06.06.06, 15:27
        Nie wiem, czy z bezkarnością. Na pewno z anonimowością.
    • Gość: PLK Re: Bandyci na celowniku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 10:38
      bardzo dobrze! Mam nadzieje ze to wytworzy nacisk na pseudokibiców, wzrośnie
      presja społeczna!

Ich zachowanie to problem nie tylko pzpn, a problem społeczny. Może nacisk
      oponii publicznej, nacisk społeczeństwa spowoduje jakieś zmiany.

To jest proste równanie o którym powinny pamiętać wszyscy prezesi i władze
      piłkarskie, a mianowicie: chodzenie na mecze zaczyna się już od małego, idzie
      mały dzieciak z ojcem na stadio obejrzeć widowisko i zabiera za kilka lat
      swoich kolegów, a w przyszłości swoje dzieci. Jeżeli widzi to co dzieje się na
      stadionach (te negatywne strony) to w taki sposób później patrzy na polska
      piłkę. Żeby stadiony były pełne ludzi, pełne rodzin muszą się zmienić
      długofalowe działania organizatorów ... bez tego ani rusz

Po co nam bandyci na stadionie? W społeczeństwie (nie tylko piłkarskim)?

Kibic Jagielloni
      • Gość: lej w pisuar Re: Bandyci na celowniku IP: *.koba.pl / *.koba.pl 06.06.06, 11:52
        Uwżam że pokazanie ich zdjęć to dobry pomysł.Do tego bym podał adresy
        zamieszkania żeby sąsiędzi wiedzieli z kim mają do czynienia. A o pomyłce
        raczej być nie może, policja ma zdjecia. Adresów zamieszkania nie podadzą ale
        mam nadzieję że internauci to uczynią
        • Gość: gosc Re: Bandyci na celowniku IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 07.06.06, 06:51
          adresy sa na stronie polskiego radia bialystok (dokladne)
      • Gość: bialostoczanin Re: Bandyci na celowniku IP: *.elpos.net 06.06.06, 12:25
        pamiietam jak w latach 80 tata mnie zabieral na mecze jagi byla sportowa
        atmoswera i doping na maxa a wczesniej co wyprawiali bonhedzi to przechodzi
        ludzkie pojecie stadion to nie miejsce na rasistoskie i huliganskie zagrywki
        dobrze sie stalo ze ich nie wpuscili co prawda to bylo szczescie w nieszczesciu
        ale niechcialbym jak ja bym zabral syna na mecz i ktos by krzyczal pelne
        nienawiesci tresci i jeszce zadymy
    • Gość: ja Re: Bandyci na celowniku IP: *.lubin.dialog.net.pl 06.06.06, 13:32
      Brawa dla prokuratury
    • Gość: Artur Re: Bandyci na celowniku IP: *.vts.local / *.bdsl.sk 06.06.06, 13:45
      Wreszcie coś się dzieje. Jak taki duży kraj nie umie sobie poradzić z gnojkami.
      Tyle pracy jest do zrobienia. Zobaczcie na ich twarze. Czy to rodzice ich
      opóścili czy może z włosami pożegnali ostatnie części rozumu. Ludzie musimy
      wydać im totalną wojnę nietolerancji. Niech nacisk społeczny będzie dla nich
      karą. Nie odzywajmy się, nie zaczepiajmy wejdą wtedy do Twojego domu i pobiją
      lub zabiją wszystkich. Wtedy będzie za późno. Róbmy protest.Wwysyłajmy wszędzie
      policje tam gdzie nam się nie podoba,tam gdzie są te grópy ludzi (wyłysionych)
      niech policja siedzi im na karku, może wtedy okażę się to dla nich
      nieopłacalne.
      Pozdrawiam Artur.
      • Gość: dlugowlos Re: Bandyci na celowniku IP: *.koba.pl / *.koba.pl 06.06.06, 14:09
        Dobre rady Artur!!!!!!!!!!!!
        Zaczynaj pierwszy!!!!!!!!!!
    • lze-uzytkownik Spoleczny ostracyzm 06.06.06, 13:46
      Biegalo sie z nozami? To teraz madrale sprobujcie po tej publikacji znalezc
      gdzies robote :)

-----
      łże-użytkownik
      • Gość: dlugowlos Re: Spoleczny ostracyzm IP: *.koba.pl / *.koba.pl 06.06.06, 14:10
        Do policji ich dać i płacić jako konsultantom od zapobiegania chuligaństwu
    • Gość: Artur Re: Bandyci na celowniku IP: *.vts.local / *.bdsl.sk 06.06.06, 13:47
      Wreszcie coś się dzieje. Jak taki duży kraj nie umie sobie poradzić z gnojkami.
      Tyle pracy jest do zrobienia. Zobaczcie na ich twarze. Czy to rodzice ich
      opóścili czy może z włosami pożegnali ostatnie części rozumu. Ludzie musimy
      wydać im totalną wojnę nietolerancji. Niech nacisk społeczny będzie dla nich
      karą. Nie odzywajmy się, nie zaczepiajmy wejdą wtedy do Twojego domu i pobiją
      lub zabiją wszystkich. Wtedy będzie za późno. Róbmy protest.Wwysyłajmy wszędzie
      policje tam gdzie nam się nie podoba,tam gdzie są te grupy ludzi (wyłysionych)
      niech policja siedzi im na karku, może wtedy okażę się to dla nich
      nieopłacalne.
      Pozdrawiam Artur.
    • Gość: ząbki forever Re: Bandyci na celowniku IP: *.mothercare.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 13:48
      Brawo ! Świetny pomysł. Białostoccy pracodawcy wydrukujcie te gęby. Niech nie znajdą pracy, niech kara będzie dotkliwa.
      • Gość: fotosista Re: Bandyci na celowniku IP: *.aster.pl 06.06.06, 14:03
        hehehe jakie miny... . moim faworytem jest numer 16 ;) taki to i tak nie dostanie nigdy odzpowiedzialnej
        pracy na stanowisku wymagajacym myslenia.
    • Gość: blackmetaler Re: Bandyci na celowniku IP: *.crowley.pl 06.06.06, 13:55
      Ale mordy na zdjeciach. Nie dziwie sie dlaczego tak sie naparzaja. Nei moga na
      siebie parzec. Zupelnie jak bazyliszek kiedy spojrzal w lustro:)
    • Gość: vcb Re: Bandyci na celowniku IP: *.chello.pl 06.06.06, 13:56
      a gdzie oni mają włosy ?
    • Gość: Antykib To gnojki siusiarskie!!!! IP: *.aine.pl 06.06.06, 13:59
      Złoić im manto pasem na gołe dupy, i posypac solą nie równo puchnie palantom!!!
    • Gość: krycha Re: Bandyci na celowniku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 14:03
      Takie działania już dawno powinny być powszechne. Tym bardziej, zę ci bandyci
      jak się tłuką, to często zasłaniają twarze chustkami, szalikami albo kapturami.
      Najwyższy czas skończyć z anonimowością.
      • Gość: rododendron Re: Bandyci na celowniku IP: *.pl 06.06.06, 22:06
        Bandyci won z naszego podwórka.Brawo "Gazeta" oraz Policja Państwowa.Precz z
        szujami. Konsekwentnie karać jak najgorszy społeczny motłoch
    • Gość: ix Ale obleśne ryje IP: *.chello.pl 06.06.06, 14:07
      bleeeeh
      • Gość: iko niech Polska zobaczy te kaprawe ryje!! IP: *.ds.univ.gda.pl 06.06.06, 14:09
        zgdzam sie 100%
        • postawy Fakt, urodą nie grzeszą 06.06.06, 15:32
          Mogła im jednak policja przed zdjęciami twarze trochę naprostować...
        • Gość: mimo hahaha- cala polska sie z nich smieje :-) hahaha IP: *.isk.net.pl 06.06.06, 22:59
          • Gość: Brodos To chyba nie dziwne, ze bija sie w kominiarkach!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 23:09
            Z takimi twarzami!!!
            Pozdrawiam
    • bloody_ut Re: Bandyci na celowniku 06.06.06, 14:07
      zupelnie mi sie to nie podoba, uwazam ze ujawnianie danych osobowych osob
      _podejrzanych_ jest sprzeczne nie tylko z prawem, ale i z etyka. dziwi mnie
      niezmiernie ze prokuratura wydala na to pozwolenie, poniewaz to sprzeczne z
      przepisami prawa prasowego. jasne, ze trzeba napietnowac takich ludzi - ale nie
      kiedy sa tylko podejrzani! poczekajcie na prawomocny wyrok - zawsze jest
      mozliwosc, ze wsrod tych kolesi jeden lub dwoch znalazlo sie przez pomylke. i
      szkoda bedzie duzo wieksza niz korzysc z 'pietnowania'.

gazety nie pochwalam, ale tak naprawde to wina prokuratury.
      • Gość: NEMO Pytanie IP: *.hatch.co.za 06.06.06, 14:12
        A skad ta pewnosc, ze osoby pokazane sa czemukolwiek winne? GW to nie sad. A
        co bedzie jesli w ywniku przewodu sadowego okaze sie, ze przynajmniej czesc
        pokazanych osob nie jest niczemu winna?
        I jeszcze do tego "bandyci"!!!!

Pozdrawiam
        • mangold Myslisz ze tego ze śliwą żona uderzyła ?? 06.06.06, 14:44

• Gość: gosc Re: Pytanie IP: *.admin.local / 193.203.83.* 06.06.06, 16:47

> A skad ta pewnosc, ze osoby pokazane sa czemukolwiek winne?

bo pewnie schwytano ich na goracym uczynku ?

• Gość: ptyś Re: Bandyci na celowniku IP: 209.208.236.* 06.06.06, 20:47
        alez wlasnie przy uzasadnianiu publikacji powolywano sie na prawo prasowe
    • Gość: lukas Re: Bandyci na celowniku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 14:14
      super,i tak powinno byc
    • Gość: dlugowlos prokuratror czy sąd IP: *.koba.pl / *.koba.pl 06.06.06, 14:15
      TO W KOńCU KTO UDZIELA NA TO ZGODY PROKURATURA CZY SąD??????????
      pIJANYCH KIEROWCóW TEż POKAZUJCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
    • Gość: gubin Star Trek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 14:18
      Pomylili się i opublikowali najwyraźniej zdjęcia z castingu do kolejnych
      odcinków do Star Trek. Chociaż....może to chodziło o horror "Plastuś z ulicy
      wiązów"...
      • zewsi Re: Star Trek? 06.06.06, 14:37
        Miałem te same skojarzenia. :-)
      • Gość: nn Nie, to Twilight Zone IP: *.biol.uni.torun.pl 06.06.06, 14:47
        Nie obrazajmy StarTreka ! Te paszcze bardziej nadaja sie do "Strefy Mroku".
    • Gość: jot-23 Re: Bandyci na celowniku IP: *.hsd1.nj.comcast.net 06.06.06, 14:20
      hehe...tutaj w stanach, chlopaki by siem tylko cieszyly z takiego obrotu
      sprawy, wielu z nich na pewno niczego nie da sie udowodnic (im leprzych beda
      mieli prawnikow tym te prawdobopobienstwo mniejsze)... kazdy z nich wygralby
      wielomilionowe odszkodowania od gazet za szkalowanie swojego imienia.... mam
      nadzieje ze ci kolesie zrobia podobna rzecz tam u was w polsce i koszerna
      zdrowo beknie za wyslugiwanie sie "prokuraturze"
      • Gość: Tez z USA Re: Bandyci na celowniku IP: *.hsd1.il.comcast.net 12.06.06, 23:43
        Wielomilionowe odszkodowania??? ROTFL!!! Recze ze nawet zaden adwokat nie
        podjal by sie takiej sprawy, a telewizja na biezaco pokazywala by twarze tych
        huliganow.Po jaka chorobe tworzysz niepotrzebnie jakies mity?Zapewne jestes
        mlodym czlowiekiem i nie masz pojecia o czym piszesz, ot wydaje ci sie i tyle.
        Swoja droga uwazam za sluszne pokazywanie twarzy zatrzymanych, zawsze mozna
        wiecej swiadkow zebrac w danym oskarzeniu.
    • Gość: kbx Re: Bandyci na celowniku IP: *.aster.pl 06.06.06, 14:28
      zenada!! podejrzani sa pokazywani?! bez wyroku?! jeszcze za pozwoleniem sądu?!
      co za jaja?! Pseudokibicom nie kibicuje i jestem za karaniem agresji,
      chuligaństwa i głupoty. Jednak stwierdzenie: "zezwalając na upublicznienie tych
      informacji ze względu na ważny interes społeczny" pachnie pomyslami rodem z idei
      ustrojów totalitarnych. porażka.
      • Gość: hools Re: Bandyci na celowniku IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.06.06, 13:47
        pokazujcie twarze prawdziwych przestępców a nie kolesi bez wyroku paranoja !!!!!
    • Gość: diablo Re: Bandyci na celowniku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 14:28
      tak dalej chłopaki!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka