Gość: wkoronkiewicz IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 14.06.06, 20:46 Za moment mecz z Niemcami! Piwo na stole, chrupki i barwy narodowe na twarzy! Zapowiedziałem sąsiadom, że dzisiaj będę krzyczał: POLSKA GOLA! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sioszczyczka Re: kochm Polskę IP: *.neto.pl 14.06.06, 23:59 i pocoś aniele zdzierał gębe? toć było widomo, że maszynka na koniec nie zadziała. Na szczęściem nie oglądała głupoty. Musiałabym się zechlać a nie powinnam. Ale i tak wytrąbię ćwiartkę śpiru co by się nie rozchorować na nerwy. Nawet się sraczki od nie obawiam bo pewnam, że da mi się we znaki nazajutrz. A tam. Kraj cierpi to i ja po pocierpie Odpowiedz Link Zgłoś
gain1974 Re: kochm Polskę 15.06.06, 00:00 głupi jesteś a najlepiej to wypier... do anglii Odpowiedz Link Zgłoś
bialostoczanin Nie można wysłać wiadomości.Za dużo wielkich liter 15.06.06, 00:51 ja nie musiałem zapowiadać, każdy wiedział :D mecz jak na Polaków bardzo dobry, nadal będę twierdził że Janas zrobił bardzo dobrze wręcz optymalnie i że więcej się z Polaków obecnie wycisnąć nie da ... gratuluję Wszystkim wspaniałego meczu, a kibicom współoglądającym w tych chwilach "Niemiec, słupek, Boruc, Niemiec, poprzeczka, Polak, Niemiec, Borucl, poprzeczka :) " gratuluję że nikomu serce przełykiem nie wypadło... trochę żal, choć myślę że było bardziej niż dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sioszczyczka Re: Nie można wysłać wiadomości.Za dużo wielkich IP: *.neto.pl 15.06.06, 11:57 Aniele! Wybacz ale Bozia co chwila cudów nad Wisłę zsyłać nie może. Jest jeszcze tyla innych krajów i nacji. No raz był i chyba wystarczy. I nie dało to żadnej nauki pacholętom z nad Wisły? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dean84 Re: Nie można wysłać wiadomości.Za dużo wielkich IP: *.elomza.pl 15.06.06, 13:03 jak to modne ostatnio krytykowanie ogołu czu to nacji czy danej grupy, w tym przypadku pilkarzy... zdaje sie mowilas cos ze nie ogladalas -jesli tak to odpusc sobie jasne, mecz z ekwadorem to skadnal i porazka na wlasne zyczenie tym meczem jednak chlopaki pokazali klase, a z NIemcami nie my jedni przegrywamy oni sa mistrzami ostatnich minut a wez pod uwage trzy rzeczy: -gralismy z Niemcami, druzyna silna i uznana -tym samym gralismy z GOSPODARZEM MISTRZOSTW -ostatnia kwarta meczu w dziesiatke po czerwonej sobolewskiego zamiast prawic sarkazmy o cudach nad wisla sama wokol siebie pracuj na lepsza Polske bo krytykantow nam nie brakuje i nigdy nie brakowalo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sioszczyczka Re: Nie można wysłać wiadomości.Za dużo wielkich IP: *.neto.pl 15.06.06, 13:46 >>jak to modne ostatnio krytykowanie ogołu czu to nacji czy danej grupy, w tym przypadku pilkarzy... zdaje sie mowilas cos ze nie ogladalas -jesli tak to odpusc sobie>> do k.....y nędzy! A za czyją kasę ta hołota pojechała grać? Za kasę Bin Ladena? Każdy obywatel RP uczestniczy w tym (żenującym) sponsoringu reprezentacji i ma prawo oceniać i rozliczać darmozjadów. Wsio! Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Nie można wysłać wiadomości.Za dużo wielkich 15.06.06, 13:21 > mecz jak na Polaków bardzo dobry, nadal będę twierdził że Janas zrobił bardzo > dobrze wręcz optymalnie i że więcej się z Polaków obecnie wycisnąć nie da .. Ciekawy punkt widzenia. Tylko dlaczego zmiany niemieckie dały bramke, a nasze dały ciała. Zdjęcie najszybciejszego i najlepsiejszego Jelenia, zamiast dennego Żurawskeigo. Zdjęcie Żewłakowa i wstawienie na jego miejsce zawodnika, który od pól roku gra na środku obrony i sam twierdzi, że tam czuje się lepiej. Trzymanie na boisku zawodników z żóltymi kartkami, kiedy mozna ich zmienić bo nie grają za dobrze. Oto grzechy chlopa z lasu:( Odpowiedz Link Zgłoś
bialostoczanin Re: Nie można wysłać wiadomości.Za dużo wielkich 15.06.06, 14:54 niemieckie zmiany dały bramkę bo Niemcy od początku grali lepiej od Polaków, dlatego że niemcy zawsze byloi o klasę wyżej, i za to należą się słowa uznania dla Polaków że nawiązali wyrównaną ( wmiarę wyrównaną :) walkę z genialną drużyną... Żurawski grał na swoim przeciętnym poziomie, Jeleń grał genialnie jak na siebie i dlatego się niesamowicie zmęczył więc było trzeba go zmienić.... Żewłakow pomimo niesamowitych odbiorów w polu słaniał się...nie wytrzymywał kondycyjnie.... Co do żółłtych kartek, i trzymaniu tak owych zawodników.... kto nie ryzykuje ten nie ma... a pan który dostał czerwień i tak nie był przewidziany do zmiany... co do wystawiania różnych zawodników na różnych pozycjach... nie wejdę Janasowi w głowę...dla mnie zawsze był niesamowitą osobowoście piłki nożnej.... dopuki będę widział że nie robi głupt będę go bronił... jestem ciekaw jaki był by wynik z Frankiem, Dudkiem, Kłosem...z Waszymi zmianami...może pozostawy to :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gin Re: Nie można wysłać wiadomości.Za dużo wielkich IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 15.06.06, 23:44 jeb sie nq ryj Odpowiedz Link Zgłoś
sith_df Re: Nie można wysłać wiadomości.Za dużo wielkich 16.06.06, 09:51 Genialna riposta, niema co;/ A co do meczu... Ogladajac go nie moglem wyjsc z podziwu jak taki zespol, ktory dostal baty od Ekwadoru tak diametralnie zmienil oblicze. Zagrali niesamowicie! Wspaniale niekiedy! Szkoda, ze sil nie starczylo, ale i tak dobrze bylo! A nawiazujac do tego sponsoringu Polskiej Reprezy... Chlopie, to sam wyjdz i graj! A nie tu narzekasz na swiat! Oni jednak ciezko pracuja na to co maja! Wlasnie to jest ciekawe w ludziach zazdroszczacych czegos innym... Ze jesli czegos nie maja to zaczynaja narzekac na tych , ktorzy to cos maja. Wiem, ludzka rzecz, ale to sie w narodzie zaczyna przeradzac neimal ze w jakas epidemie zazdrosci. KJazdy kazdemu cos zazdrosci. NIe mowie, ze niechcialbym miec paru rzeczy, ktorych teraz niemam, ale wiece, poruszam problem po prostu. I wogole... Ok, potem dokoncze, bo teraz ide sie kąpac:D Odpowiedz Link Zgłoś
bialostoczanin Re: Nie można wysłać wiadomości.Za dużo wielkich 16.06.06, 09:54 i smutno mi trochę że sam w tym mieście pozostałem joko człowiek który ceni Janasa.... szkoda że głupia filozofia tłumu tak tu działa na głupie społeczeństwo .... Odpowiedz Link Zgłoś