jcimoch 22.06.06, 22:16 czy to jest normalny człowiek???????? prowokator!!!!!!!!!!!!!!! napinacz!!!!!!!!!!!!!!!!! ......................... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stefan.bialystok Re: ortheus 23.06.06, 12:37 Boże, nie macie się już czym zajmować. Odpowiedz Link Zgłoś
jaro1999 Re: ortheus 23.06.06, 20:11 uwazam ze to gosc z bezpieki, proponuje go ignorowac Odpowiedz Link Zgłoś
hallszka Re: ortheus 26.06.06, 17:16 jasssne jaro -to drzewiej ignorancja ''gosci z bezpieki'' byla niemozliwą-na dzisiaj to chyba sluszne rozwiązanie Odpowiedz Link Zgłoś
hallszka Re: ortheus 26.06.06, 17:31 jcimoch-nie mam zielonego pojęcia czy ortheus jest"normalny"bo to bardzo względne.Nie wiem nawet czym jest normalnosc w znaczeniu o jakim piszesz.Mozna sie odniesc do tego co wypisuje ortheus a to juz inna bajka. Jest to prowokacyjne-fakt, ale czy wejdziesz w to tez zalezy od Ciebie. Jest to zapewne bardzo ortheusowskiei podobnych mu ortheusow tez jest pewnie troche na tym swiecie. On pewnie jest jaki jest, chce byc albo jaki byc musi-rozne są motywacje .I krotko :kazdy ma swoją idee fixe -a to ze wypisuje to co wypisuje jest czytelną jego fixe. Zadziwia mnie troche stosunek i tolerancja and 5/jest chyba adminem tu/dla podobnych wątkow jak te ,ktore zaklada ortheus , ale co mnie to obchodzi w koncu- nie musze tego czytac.Ortheus mnie i tak nie jest w stanie obrazic NICZEM! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś