Dodaj do ulubionych

Społem chce uderzyć w Biedronkę

IP: *.euro-net.pl 23.06.06, 11:52
Społem musi stać dobrze od kilku lat płaci swoim pracownikom wypłatę w bonach
towarowych do zakupów tylko w sklepach PSS . Nikogo nie obchodzi że za 100 zł
bona można by pieniążkami opłacić kilka nieraz rachunków
Obserwuj wątek
    • Gość: taki sobie nick Re: Społem chce uderzyć w Biedronkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 14:03
      Zapraszamy do Zodiaczka! Drożyzna kwitnie, a tłumy rodaków i tak przemykają
      pomiędzy półkami. Oferta towarowa jak w osiedlowej dziupli pana Czesia. Tyle, że
      więcej leży na regałach. Leży ciągle to samo od lat - wiadomo podpisujemy
      dampingowe, długoletnie kontrakty z producentami żywności, a potem... 30% marży
      i... jakoś się kręci - jest na opłacenie ogrzewania blaszaka, pensje personelu
      i wspomniane bony. Jedne co dobre to pieczywo.
      • Gość: fan Re: Społem chce uderzyć w Biedronkę IP: *.koba.pl / *.koba.pl 24.06.06, 11:42
        " Społem chce uderzyć w Biedronkę", chyba zdechłymi kurczakami od brygady RR :)
        • raeb Re: Społem chce uderzyć w Biedronkę 24.06.06, 13:53
          Tak pieczywo jest dobre, tylko zastanawiał mnie zawsze fakt, że w prywatnych
          sklepach mogę kupić ich wyroby taniej niż w ich sklepach firmowych? :/
          No ale jeśli ma się biuro w którym jedna pani siedzi drugiej na głowie
          popijając przez całe osiem godzin kawkę, to ktoś na to musi zarobić. W biurze
          bonami nie płacą :D
          • skorpionik1 Re: Społem chce uderzyć w Biedronkę 29.06.06, 09:20
            a ja pssy lubie zawsze mam swieze owoce i warzywa nie boje sie ze dostane jakis
            szajs tak ja np w auchan i uwielbiam kasjerki z pssu zawsze mile i wesole a
            szczegolnie pani Wiesia z pps Bojary :)
            • Gość: Stanisław Re: Społem chce uderzyć w Biedronkę IP: *.pools.arcor-ip.net 29.06.06, 14:25
              Jeżeli Społem się zglobalizuje to zobaczymy na półkach podobny shit jak w
              Auchanie. Czy dalej w Polsce nie ma klientów którzy na pierwszym miejscu
              stawiają jakość ponad cenę?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka