Dodaj do ulubionych

gdzie jak wyrobic pracownicza ksiazeczke zdrowia

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 21:49
no wlasnie mam takie pytanko gdzie jak wyrobic pracownicza ksiazeczke zdrowia
juz wiem gdzie probki kalu nosic na legionowa ale co potem gdzie ja moge
wogole kupic ta ksiazeczke na legionowej czy warszawskiej moze ktos napisac
po kolei co sie robi zeby ta ksiazeczke uzyskac z gory dziekuje
Obserwuj wątek
    • bad_habit a więc tak... 03.07.06, 22:02

• Gość: fibo Re: a więc tak... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 22:07
        dzieki za udzielenie tak cennych informacji ale juz po pierwszym dniu noszenia
        kalu mam dosyc bo chyba 3 razy bylam odsylany z kasy do pokoju nr2 a z tamtad
        do kasy co bedzie jak zaniose im w koncu 3 probki to co zrobia mi wpis do
        indeksu czy wymaluja na czole ta ksiazeczke gdzie ja dostane bo tam kazdy
        chodzi jak swiete krowy i z lacha odpowiadaj kasa pokoj nr2 grzebia sie tam jak
        w gownie
        • bad_habit Re: a więc tak... 03.07.06, 22:13
          nie przejmuj się tak,zrób to o co proszą,bez nerwów i odbierz potem wyniki...babki są takie nierozgarniete albo obrażone na cały swiat,ale nic na to nie poradzisz:(
    • bad_habit :) 03.07.06, 22:06
      po pierwsze przez 3 kolejne dni tygodnia chodzisz rano z próbkami kału do laboratorium czy sanepidu,najlepiej żeby to był:poniedziałek,wtorek i środa
      -książeczkę kupisz w kazdym sklepie medycznym,m.in. na legionowej,na warszawskiej lub w ds2 na waszyngtona
      następnie czekasz ok.2 tyg. na wyniki i idziesz po nie z książeczką
      pani wpisuje Ci te wyniki i idziesz z nimi do lekarza medycyny pracy,który za pobraną opłatą i po badaniu profilaktycznym, robi Ci wpis do książeczki i zaprasza na przedłużenie za rok:)

• 0fibo Re: :) 03.07.06, 22:12
        no i wielkie dzieki i trzebabylo tak odrazu ;)
        • bad_habit sorki,ale przez pomyłke wysłałąm pusty post:) 03.07.06, 22:14
          0fibo napisała:

> no i wielkie dzieki i trzebabylo tak odrazu ;)
          • 0fibo Re: sorki,ale przez pomyłke wysłałąm pusty post:) 03.07.06, 22:42
            spoko wybaczam ci ;)
            • Gość: rabolatolium Re: sorki,ale przez pomyłke wysłałąm pusty post:) IP: *.neto.pl 04.07.06, 09:56
              Noś na razie ten kał i nie przejmuj się. potem to wszystko wyjdzie samo.
              Byleby klał dobrze wyszedł. Chodzi o to, żeby wyniki badań tegoż kału były
              doskonałe. W tym rzecz! Rozumiesz?
              • Gość: fibo Re: sorki,ale przez pomyłke wysłałąm pusty post:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 14:35
                spoko jutro ostatni gowniaczy dzien ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka