Dodaj do ulubionych

USG 3D w Bialymstoku

06.07.06, 12:38
szukam lekarza, (badz kliniki) ktory robi 3D/4D USG. chcialabym zobaczyc
mojego malucha w lepszym "wydaniu", dostac CD z wizyty i kilka zdjec.
moze mi ktos polecic jakiegos dobrego lekarza?
Obserwuj wątek
    • Gość: kol Re: USG 3D w Bialymstoku IP: *.duna.pl / 83.151.32.* 06.07.06, 13:16
      nie ma wskazań leczniczych do takiego badania...w imie ładnego zdjecia na cd
      bedzie pani narazac swoje dziecko???!!!! ale glupi ci rodzice...po co niby
      swiatowe organizacje zalecaja usg matkom w ciązy do minimum??
      • zezunia1 Re: USG 3D w Bialymstoku 06.07.06, 14:42
        po pierwsze prosze mnie nie obrazac, po drugie nie wiem czy sie pan(i) orienuje,
        sa pewne badania podczas ciazy ktore trzeba zrobic. do nich nalezy m.in. okolo 3
        USG. wiec jesli mam i tak zrobic to badanie chcialabym zrobic je u kogos, kto
        dysponuje takim sprzetem.
        • Gość: ktos Re: USG 3D w Bialymstoku IP: 194.146.128.* 06.07.06, 20:14
          klinika na Zamenhofa, najlepszy aparat w miescie. tylko trzeba przy zapisywaniu
          sie na wizyte zaznaczyc, ze chodzi o 3d/4d
          • zezunia1 Re: USG 3D w Bialymstoku 06.07.06, 22:47
            bardzo ci dziekuje
            • grat.nowy Re: USG 3D w Bialymstoku 06.07.06, 22:59
              lipa i naciąganie ludzi. Absolutnie bym się tym nie sugerował, aparat może i
              jest niezły, może nawet obsługa jest kompetentna, niestety ten aparat pokazuje,
              że generalnie wszystko jest OK i nie ma powodów do niepokoju, bywa jednak, że
              po porodzie okazuje się, iż to badanie można sobie z powodzeniem wrzucić do
              kosza, na co pan lekarz odpowiada, że "błędy niestety się zdarzają..." podwójna
              lekarska moralność.
    • ewa12004 Re: USG 3D w Bialymstoku 16.01.17, 22:46
      Uważam, że takie badanie to fajna sprawa. Można zobaczyć swoje maleństwo jeszcze przed porodem. Niesamowite uczucie :) Ja robiłam swoje usg w Białymstoku i z tego co pamiętam było to usg 3D.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka