asiat42 11.07.06, 16:57 Czy ktos moze mi polecic dobrego kardiologa dzieciecego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bob68 Re: kardiolog bialystok 11.07.06, 22:05 ja chodze z synkiem od jego urodzenia do dr Poskrobko, ona pracuje w DSk a prywatnie przyjmuje w Eskulapie na Nowym Świecie, ma tam aparat do Ech do serca. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kacha110 Re: kardiolog bialystok 21.07.06, 21:55 sugeruję zarejestrować sie do kardiologa na Słonimskiej . Czas oczekiwania na wizytę 1-2 tyg. Jezeli jest taka potrzeba od razu robia echo. Bardzo miła pani dr. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ulkar Re: kardiolog bialystok 10.08.06, 23:49 dr Wójtowicz - myślę, że nadal wojewódzka dziecięca poradnia kardiologiczna, albo prywatnie, Podlaskie Centrum Kardiologiczne na Karkowskiej. Średnio przyjemny ale za to kompetentny. Był (a może jest nadal) wojewódzkim konsultantem ds. kardiologii dziecięcej. Znany w ośrodkach kardiologicznych poza Białymstokiem. Odpowiedz Link Zgłoś
acha051005 Re: kardiolog bialystok 15.08.06, 14:20 To ja jeszcze dorzuce przychodnie na Siewnej. Jest nowa, maja dobry sprzet, tylko musza organizacje poprawic. Lekarka przesympatyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina988 Re: kardiolog bialystok 26.09.06, 19:36 witam. musze koniecznie zrobic echo serca dla 7-miesiecznej corki.jaki jest koszt prywatnie?w wolodyjowskim cszpitalu jest kolejka na kilka m-cy a ja musze teraz.prosze o odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
sikorka.1 Re: kardiolog bialystok 27.09.06, 15:52 dr. Wójtowicz. Przyjmuje na Słonimskiej prywatnie.NZOZ "EDMED", ul. Słonimska 15/1 B-stok, tel. 740-43-15 Odpowiedz Link Zgłoś
karolina988 Re: kardiolog bialystok 27.09.06, 21:41 Dziękuję za odpowiedź.Dzwoniłam dziś od rana do południa po prawie wszystkich klinikach.Na słonimską również,ale termin który mi podała nie odpowiada mi,bo nie mam z kim synów zostawić.umówiłam się na sobotę na Krakowskiej,ale też muszę jutro przełożyć termin bo nie będę miała auta no i dzieciaki bez opiekunki.Nie lubię zmieniać terminów,a do tego w tak ważnych sprawach. A może robił ktoś w DSK ?Czy tam długo czeka się na wizytę?Potrzebne jest jakieś skierowanie?Mam kartę z poprzedniego usg-to wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś