Dodaj do ulubionych

Podkarpackie

14.12.06, 19:12
To chyba najbardziej martwe forum. Prędzej umrzesz nim się czegoś dowiesz.
Obserwuj wątek
    • ania19771 Re: Podkarpackie 14.12.06, 21:29
      Mamy z Rzeszowa sie jeszcze jakoś kontaktują ale inne miasta kiepściutko
      np.Dębica......
      • dlania Re: Podkarpackie 15.12.06, 15:29
        To wymyslcie jakieś fajne tematy, nniekoniecznie o regionalnej tematyce. Ja tez
        pomysle. Najwyżej nie chwycą - trudno.
    • anieska1 Re: Podkarpackie 16.12.06, 17:18
      Kilka razy próbowałam ożywic to forum, ale poddałam się. sama zagladam tu juz
      tylko jakis raz w tygodniu :-(((
    • zuzka771 Re: Podkarpackie 16.12.06, 19:40
      No to jak wiecie poszukuję dobrego urologa dziecięcego w Rzeszowie, bo moja
      córa najprawdopodobniej będzie miała operację.
    • zuzka771 Dlania 16.12.06, 19:41
      A jak Twoja malutka, bo tez miała problemu z układem moczowym?
      • dlania Re: Dlania 16.12.06, 20:23
        Tak, miała dosyć ostre zakażenie układu moczowego i nerek. Na razie jest na
        furaginie, robimy badania moczu co tydzień, jest ok. Choc ostatnio mielismy już
        stracha, zapowiadała sie wizyta w Rzeszowie na cystografii, bo wyszło znów
        białko w moczu i inne takie... Madra p. pani dr kazała jeszcze raz starannie
        pobrać mocz i okazało sie że to białko to takie z...brudu... tzn. pobieralismy
        ten mocz do woreczka. Teraz juz mamy z męzem opracowany szczegółowy syutem
        poboru moczu wprost do kubeczka;) Działa;) Dzieki za pamięć! Żałuję, że nie
        mogę Ci pomóc w sprawie tego urologa, ale wiem p;ewnie mniej niz Ty... A co
        jest Twojej córeczce?
        • zuzka771 Re: Dlania 16.12.06, 21:18
          Moja ma refluks wysokiego stopnia.
          • dlania Re: Dlania 16.12.06, 22:16
            To trzymam za nią - i za Ciebie - kciuki. Jak Ala zachorowała, to troche
            czytałam historii opisywanych przez matki dzieci z takimi i podobnymi
            problemami. Wiekszośc z tego wychodzi, choć często leczenie trwa lata. Znajdz
            tego lekarza i niech mała zdrowieje jak najszybciej!
            • zuzka771 Re: Dlania 16.12.06, 22:34
              Dzięki. Ty też uważaj na swoją, rób badanie moczu przy każdej podwyższonej
              temperaturze. Czy jesteście pod opieką nefrologa? Jeśli tak, to jakiego?
              • dlania Re: Dlania 16.12.06, 22:46
                Nie, jeżdzimy na kontrole do naszego lek. rodzinnego. W szpitalu powiedzieli,
                że nie ma podstaw by przypuszczać że choroba miała związek z jakąs wadą u.m.
                ot, zwykłe zakażenie. Ale ocenili to tylko na podstawie usg. Więc na razie
                rzeczywiście staramy się bardzo bacznie ją obserwować i być dobrej myśli;)
    • bara4122 Re: Podkarpackie 16.12.06, 23:07
      Strasznie drętwo, nie ma szans żeby doczekać się odpowiedzi i każdy woli wybrać
      bardziej aktywne forum. Ale może da się to zmienić???
      • zuzka771 Re: Podkarpackie 16.12.06, 23:15
        a jakie masz pytanie bara4122?
        • zuzka771 bara4122 16.12.06, 23:20
          Przepraszam, masz rację.
          Zapytałam na forum niemowlę czy zdrowie dziecka o urologa ale mi wątek
          przenieśli tutaj. Ale i tak uzyskałam informację.
        • bara4122 Do zuzka771 17.12.06, 22:09
          Nie mam w tym momencie, ale staram się tu zaglądać w miarę możliwości i widzę
          jaki ruch,więc jak pytam, to na zdrowiu, dziecku itp. Nie jestem z Rzeszowa,
          ale tu prowadziłam ciążę,rodziłam bliźniaki i po dziś dzień jeżdżę m. in. do
          neurologa z małą.Był czas,że potrzebowałam porad (ciąża, poród - 2004r) o
          charakterze bardziej lokalnym, dotyczących właśnie rzeszowskich lekarzy i nie
          było gdzie zapytać. Wcześniej,przed zajściem w ciążę leczyłam się w Warszawie i
          Krakowie i tam trzeba przyznać, że przepływ informacji na temat lekarzy,
          szpitali itp jest rewelacyjny, ale nie ma co porównywac tych miast.Pozdrawiam.
    • justyna-8 Re: Podkarpackie 22.12.06, 15:50
      Ja jestem z Olsztyna. Od miesiąca mieszkam w Rzeszowie i niestety macie rację.
      Na warmińsko-mazurskim coś się dzieje, już nie mówię o zakładaniu forów
      prywatnych i niestety nawet teraz częściej czytam fora olsztyńskie niż
      rzeszowskie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka