zuzka771 14.12.06, 19:12 To chyba najbardziej martwe forum. Prędzej umrzesz nim się czegoś dowiesz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania19771 Re: Podkarpackie 14.12.06, 21:29 Mamy z Rzeszowa sie jeszcze jakoś kontaktują ale inne miasta kiepściutko np.Dębica...... Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Podkarpackie 15.12.06, 15:29 To wymyslcie jakieś fajne tematy, nniekoniecznie o regionalnej tematyce. Ja tez pomysle. Najwyżej nie chwycą - trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
anieska1 Re: Podkarpackie 16.12.06, 17:18 Kilka razy próbowałam ożywic to forum, ale poddałam się. sama zagladam tu juz tylko jakis raz w tygodniu :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka771 Re: Podkarpackie 16.12.06, 19:40 No to jak wiecie poszukuję dobrego urologa dziecięcego w Rzeszowie, bo moja córa najprawdopodobniej będzie miała operację. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka771 Dlania 16.12.06, 19:41 A jak Twoja malutka, bo tez miała problemu z układem moczowym? Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Dlania 16.12.06, 20:23 Tak, miała dosyć ostre zakażenie układu moczowego i nerek. Na razie jest na furaginie, robimy badania moczu co tydzień, jest ok. Choc ostatnio mielismy już stracha, zapowiadała sie wizyta w Rzeszowie na cystografii, bo wyszło znów białko w moczu i inne takie... Madra p. pani dr kazała jeszcze raz starannie pobrać mocz i okazało sie że to białko to takie z...brudu... tzn. pobieralismy ten mocz do woreczka. Teraz juz mamy z męzem opracowany szczegółowy syutem poboru moczu wprost do kubeczka;) Działa;) Dzieki za pamięć! Żałuję, że nie mogę Ci pomóc w sprawie tego urologa, ale wiem p;ewnie mniej niz Ty... A co jest Twojej córeczce? Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Dlania 16.12.06, 22:16 To trzymam za nią - i za Ciebie - kciuki. Jak Ala zachorowała, to troche czytałam historii opisywanych przez matki dzieci z takimi i podobnymi problemami. Wiekszośc z tego wychodzi, choć często leczenie trwa lata. Znajdz tego lekarza i niech mała zdrowieje jak najszybciej! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka771 Re: Dlania 16.12.06, 22:34 Dzięki. Ty też uważaj na swoją, rób badanie moczu przy każdej podwyższonej temperaturze. Czy jesteście pod opieką nefrologa? Jeśli tak, to jakiego? Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Dlania 16.12.06, 22:46 Nie, jeżdzimy na kontrole do naszego lek. rodzinnego. W szpitalu powiedzieli, że nie ma podstaw by przypuszczać że choroba miała związek z jakąs wadą u.m. ot, zwykłe zakażenie. Ale ocenili to tylko na podstawie usg. Więc na razie rzeczywiście staramy się bardzo bacznie ją obserwować i być dobrej myśli;) Odpowiedz Link Zgłoś
bara4122 Re: Podkarpackie 16.12.06, 23:07 Strasznie drętwo, nie ma szans żeby doczekać się odpowiedzi i każdy woli wybrać bardziej aktywne forum. Ale może da się to zmienić??? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka771 bara4122 16.12.06, 23:20 Przepraszam, masz rację. Zapytałam na forum niemowlę czy zdrowie dziecka o urologa ale mi wątek przenieśli tutaj. Ale i tak uzyskałam informację. Odpowiedz Link Zgłoś
bara4122 Do zuzka771 17.12.06, 22:09 Nie mam w tym momencie, ale staram się tu zaglądać w miarę możliwości i widzę jaki ruch,więc jak pytam, to na zdrowiu, dziecku itp. Nie jestem z Rzeszowa, ale tu prowadziłam ciążę,rodziłam bliźniaki i po dziś dzień jeżdżę m. in. do neurologa z małą.Był czas,że potrzebowałam porad (ciąża, poród - 2004r) o charakterze bardziej lokalnym, dotyczących właśnie rzeszowskich lekarzy i nie było gdzie zapytać. Wcześniej,przed zajściem w ciążę leczyłam się w Warszawie i Krakowie i tam trzeba przyznać, że przepływ informacji na temat lekarzy, szpitali itp jest rewelacyjny, ale nie ma co porównywac tych miast.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
justyna-8 Re: Podkarpackie 22.12.06, 15:50 Ja jestem z Olsztyna. Od miesiąca mieszkam w Rzeszowie i niestety macie rację. Na warmińsko-mazurskim coś się dzieje, już nie mówię o zakładaniu forów prywatnych i niestety nawet teraz częściej czytam fora olsztyńskie niż rzeszowskie. Odpowiedz Link Zgłoś