Dodaj do ulubionych

Zakaz wstępu na boisko

IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 18.07.06, 22:27
to nie można po prostu zamykać boiska na noc?
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Zakaz wstępu na boisko IP: *.pb.bialystok.pl 19.07.06, 08:27
      Najlepiej ogrodzić płotem z drutu kolczastego o wysokości 5m żeby nikt nie przeskoczył. Ja rozumiem nauczycieli - przecież nie będą siedzieć 24 godziny na dobę i pilnować młodzieży (bywa że i podpitej). Większość rodziców (nie mówie że wszyscy) "umywa ręce" i zwala odpowiedzialność na szkołę. A jak coś się stanie to dajcie odszkodowanie - najlepiej wysokie. Kiedyś łamało się ręce, nogi podczas zabaw (nie zawsze bezpiecznych) i nie było problemu, dostało się albo nie po tyłku za głupie zabawy. A teraz jest szukanie winnych, jak coś się stanie na boisku to zaraz szkoła na odpowiadać, jestem tylko ciekaw czy znajdzie się osoba która przypilnuje gromadębiegających dzieciaków żeby się nie potkneli, upadli itp. ? Jest to po prostu NIEMOŻLIWE
      • anka1 Re: Zakaz wstępu na boisko 19.07.06, 08:39
        a ja jestem ciekawa od kiedy to tablice z zakazami dzialaja na pijane abs-y
        ktore sobie przyjechaly na boisko gume popalic ?
        • zewsi Re: Zakaz wstępu na boisko 19.07.06, 08:46
          :-)
    • Gość: MAMA Re: Zakaz wstępu na boisko IP: 80.54.236.* 19.07.06, 21:52
      takie tablice przed szkołami są konieczne, poniewaz takie są wymogi bhp. Radze
      zapoznać się z nimi zanim wyda się jakiekolwiek opinie We wszystkich szkołach
      na terenie Gminy Dobrzyniewo organizowane są półkolonie dla chętnych dzieci
      właściwie przez cały okres wakacyjny w którejś ze szkół jest taka forma opieki
      dla dzieci, które nigdzie nie wyjechały. Dyrektorzy szkół i nauczyciele są na
      urlopach wypoczynkowych, w innym terminie nie mogą z nich skorzystać, nie mozna
      też zabronić nauczycielom korzystania z urlopu. Myślę, że należy zastanowić
      się, czy dzieci potrzebują rodziców, czy należy je oddać szkole na 24 godz. na
      dobę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka