Gość: konsulant IP: 203.36.162.* 17.02.03, 06:30 ZAPRASZAM DO AUSTRALII!KAZDY STUDENT MOZE PRACOWAC 20 GODZ. TYGODNIOWO !W MELBOURNE PRACA GWARANTOWANA W 99.9 %!CZEKAM MA PYTANIA ! Z POWAZANIEM -KONSULANT !ODPWIEM ROWNIEZ NA E-MAIL !PROSZE PODAC . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: & & #35 35 PRACA ,NAUKA ITURYSTYKA W AUSTRALII! IP: 203.36.162.* 17.02.03, 13:05 -pozdrawiam- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koro Re: & & & #35 35 35 PRACA ,NAUKA ITURYSTYKA W A IP: 195.205.214.* 17.02.03, 20:21 australia to brzmi ciekawie! mam kilka pytań: - czy studentem trzeba być w polsce czy też w australii? - w jaki sposób mam udokumentować swoją "studenckość"? - czy studenci zaoczni również moga liczyć na zatrudnienie? - kto wystawia takie zezwolenie na pracę? - czy ambasada australii w polsce może wystawić taki dokument? - jakiego rodzaju byłaby to praca? - w którym z miast? - jakiego rodzaju są to zarobki? - jak wygladają sprawy mieszkaniowe? tzn. ile kosztuje doba w hotelu młodzieżowym? ile kosztuje wynajęcie mieszkania? - jak wygladają australijskie kobiety? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emu Re: & & & & #35 35 35 35 PRACA ,NAUKA ITUR IP: *.ab.hsia.telus.net 18.02.03, 04:51 Gość portalu: koro napisał(a): > australia to brzmi ciekawie! mam kilka pytań: > - czy studentem trzeba być w polsce czy też w australii? > - w jaki sposób mam udokumentować swoją "studenckość"? > - czy studenci zaoczni również moga liczyć na zatrudnienie? > - kto wystawia takie zezwolenie na pracę? > - czy ambasada australii w polsce może wystawić taki dokument? > - jakiego rodzaju byłaby to praca? > - w którym z miast? > - jakiego rodzaju są to zarobki? > - jak wygladają sprawy mieszkaniowe? tzn. ile kosztuje doba w hotelu > młodzieżowym? ile kosztuje wynajęcie mieszkania? > - jak wygladają australijskie kobiety? odpwiadam na kazde z pytan: - studentem trzeba byc na miejscu - codzic do szkoly i miec ID - co to znaczy zaoczni? - emigration and unemployment - moze -sprzatanie - melbourne -wynajecie 600$ - sa opalone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emu Re: & & & & #35 35 35 35 PRACA ,NAUKA ITUR IP: *.ab.hsia.telus.net 18.02.03, 04:53 Gość portalu: koro napisał(a): > australia to brzmi ciekawie! mam kilka pytań: > - czy studentem trzeba być w polsce czy też w australii? > - w jaki sposób mam udokumentować swoją "studenckość"? > - czy studenci zaoczni również moga liczyć na zatrudnienie? > - kto wystawia takie zezwolenie na pracę? > - czy ambasada australii w polsce może wystawić taki dokument? > - jakiego rodzaju byłaby to praca? > - w którym z miast? > - jakiego rodzaju są to zarobki? > - jak wygladają sprawy mieszkaniowe? tzn. ile kosztuje doba w hotelu > młodzieżowym? ile kosztuje wynajęcie mieszkania? > - jak wygladają australijskie kobiety? odpwiadam na kazde z pytan: - studentem trzeba byc na miejscu - codzic do szkoly i miec ID - co to znaczy zaoczni? - emigration and unemployment - moze -sprzatanie - melbourne -wynajecie 600$ - sa opalone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emu Re: & & & & #35 35 35 35 PRACA ,NAUKA ITUR IP: *.ab.hsia.telus.net 18.02.03, 04:54 Gość portalu: koro napisał(a): > australia to brzmi ciekawie! mam kilka pytań: > - czy studentem trzeba być w polsce czy też w australii? > - w jaki sposób mam udokumentować swoją "studenckość"? > - czy studenci zaoczni również moga liczyć na zatrudnienie? > - kto wystawia takie zezwolenie na pracę? > - czy ambasada australii w polsce może wystawić taki dokument? > - jakiego rodzaju byłaby to praca? > - w którym z miast? > - jakiego rodzaju są to zarobki? > - jak wygladają sprawy mieszkaniowe? tzn. ile kosztuje doba w hotelu > młodzieżowym? ile kosztuje wynajęcie mieszkania? > - jak wygladają australijskie kobiety? odpwiadam na kazde z pytan: - studentem trzeba byc na miejscu - codzic do szkoly i miec ID - co to znaczy zaoczni? - emigration and unemployment - moze -sprzatanie - melbourne -wynajecie 600$ - sa opalone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXXXX Re: & & #35 35 PRACA ,NAUKA ITURYSTYKA W AUSTRALII! IP: wesmot:* / 192.168.14.* 18.02.03, 03:25 Gość portalu: konsulant napisał(a): GDZIE TERAZ JESTES KONSULANCIE W POLSCE CZY W AUSTRALII ??? > ZAPRASZAM DO AUSTRALII!KAZDY STUDENT MOZE PRACOWAC 20 GODZ. TYGODNIOWO !W > MELBOURNE PRACA GWARANTOWANA W 99.9 %!CZEKAM MA PYTANIA ! > Z POWAZANIEM -KONSULANT !ODPWIEM ROWNIEZ NA E-MAIL !PROSZE PODAC . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CONSULTAN!! Re:NAUKA -PRACA -TURYSTYKA W AUSTRALII ! IP: 203.36.162.* 18.02.03, 06:26 -DZIEKUJE ZA PYTANIA .WYJASNIAM -KONIECZNIE JEST WYKUPIENIE KURSU STUD.W AUSTRALII I PRZYLECIC NA WIZIE STUDENCKIEJ DO AUSTRALII.TA WIZE ZAMIENIA SIE NA WIZE PRACUJACA W AUSTRALII.KAZDY STUDEN MOZE PRACOWAC 20 GODZ .TYGODNIOWO LEGALNIE .W MELBOURNE GWARANTUJE PRACE W 99.9 %!!ZYCIE JEST TANIE I ZAKWATEROWANIE TANIE . WSZYSTKO ZALEZY OD WYMAGAN SUDENTA .CONSULTAN MIESZKA W MELBOURNE .NA TYDZIEN MIESZKANIE I WYZYWIENIE TO -142$ -AUSTRALISKIE .W AUSTRALII KLIMAT PODOBNY DO EUROPEJSKIEGO .SA PIEKNE KOBIETY ! ZAPRASZAM DO AUSTRALII I ZYCZE POWODZENIA . Z POWAZANIEM -CONSULTANT - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanislaw Re:NAUKA -PRACA -TURYSTYKA W AUSTRALII ! IP: *.dip.t-dialin.net 18.02.03, 06:58 Kazdy studiujacy w Niemczech ma takze prawo do pracy. Przy stolowkach (Bursach)sa biura posrednictwa pracy z codziennie aktualizowanymi propozycjami a praca jest roznorodna od sprzatania do odpowiedzialnych np. w bankach czy kancelariach adwokackich - utrzymywania baz danych. Jak widzialem zarobki wahaja sie od 12 do 15 €/h. W takim posredniaku studenckim mozna sobie internetowo zalozyc konto nawet nie bedac studentem w Niemczech i po pewnym czasie(dlugim) przychodzi propozycja. Nowy pracodawca bedzie jednak wymagal wizy. Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Uwaga na oszustow 18.02.03, 11:37 Uwazajcie!! Mnostwo oszustow wykorzystuje nieswiadomych ludzi aby wyrwac pieniadze za rzekama "pomoc" w przyjezdzie do Australii i "zalatwieniu" studiw. Zdarzaly sie przypadki, ze "studia" byly tylko i wylacznie przykrywka do przyjazdu i podjecia nielegalnej pracy. Nie potrzeba zadnych "consultantow" aby przyjechac do Australii na studia. Wszystko mozna zalatwic legalnie przez ambasade Australii. Ta web site do dobry start: www.immi.gov.au/ Consultant - jesli dzialasz uczciwie, podaj nazwe swojej firmy, adres i numer telefony w Melbourne. Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Uwaga na oszustow 18.02.03, 11:47 I jeszcze tutaj, bardziej na temat: studyinaustralia.gov.au/Sia/en/Home.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Consultan Re:NAUKA-PRACA-WYPOCZYNEK W AUSTRALII !! IP: 203.36.162.* 18.02.03, 12:06 -NA ZYCZENIE :MOJE NAZWISKO MITCZ BRZEZICKI -ALBIONHOUSE -MELBOURNE -255 BOURKE STREET- AUSTRALIA . TEL:(61) 3-438298675. --( A.B.N.-64592508578).ZAPRASZAM DO AUSTRALII. MOCNO POZDRAWIAM . Z POWAZANIEM -CONSULTAN - Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re:NAUKA-PRACA-WYPOCZYNEK W AUSTRALII !! 18.02.03, 12:16 Jesli dzialasz uczciwie, to przpraszam za insynuacje. Skoro jestes w branzy, to sam wiesz, ze w sprawach imigracyinych az roi sie od oszustow i nabieraczy. Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re:NAUKA-PRACA-WYPOCZYNEK W AUSTRALII !! 18.02.03, 12:30 W rejestrze ASIC (Austrlian Securities and Investments Commission)nie znajduje zadnej firmy z tym ABN: www.search.asic.gov.au/gns001.html > STREET- AUSTRALIA . TEL:(61) 3-438298675. --( A.B.N.-64592508578).ZAPRASZAM DO > > AUSTRALII. MOCNO POZDRAWIAM . > Z POWAZANIEM -CONSULTAN - Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Telefon....? 18.02.03, 21:52 Z telefonem tez jest cos nie tak. Wszystkie telefony w Melbourne maja format: 9xxx xxxx. Probowalem dzwonic na podany 438298675 i juz po czworce system nie przyjmuje dalszych numerow. > STREET- AUSTRALIA . TEL:(61) 3-438298675. --( A.B.N.-64592508578).ZAPRASZAM DO Odpowiedz Link Zgłoś
marcinzajdar Re: Telefon....? 06.12.16, 08:10 To skorzystaj z darmowych bramek smsowych: dobrabramka.pl dobrebramki.pl mojabramka.pl Ja jestem bardzo zadowolony! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brak frajerow Albion House - wot i my w domu.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.03, 14:09 sprawdzcie jeden z linkow na www.eduau.pl - bedzie tam interesujaca opinia na temat Albion House. a oszustow obiecujacych prace naiwnym i zdesperowanym nalezaloby wieszac za jaja na mrozie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: consultan Re:NAUKA -PRACA -TURYSTYKA W AUSTRALII ! IP: 203.36.162.* 19.02.03, 06:51 MOJA WIARYGODNOSC MOZNA SPRAWDZIC: -MOJE NAZWISKO -MITCH BRZEZICKI -PRACUJE W SZKOLE W MELBOURNE 30000 -ULICA -255 BOURKE STREET -AUSTRALIA !TELEFON DO SZKOLY :(61) 3-438 298 675 !MOJ E-MAIL:melbourne@albionhouse.com.pl!MOJA FIRMA JEST WIARYGODNA ,ZYCZLIWA I UPRZEJMA !! ZAPRASZAM DO AUSTRALII ! Z POWAZANIEM -CONSULTAN- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak Re:NAUKA -PRACA -TURYSTYKA W AUSTRALII ! IP: 203.36.162.* 20.02.03, 11:26 -tak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: con. Re:NAUKA -PRACA -TURYSTYKA W AUSTRALII ! IP: 203.36.162.* 21.02.03, 07:33 POZDROWIENIA Z AUSTRALII. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studenka Re:NAUKA -PRACA -TURYSTYKA W AUSTRALII ! IP: 203.217.32.* 21.02.03, 11:42 Jestem studenka w Australii.Przylecialam przy pomocy "ALBIONHOUSE" W Bielsku Bialej !Program -"NAUKA-PRACA-WYPOCZYNEK W AUSTRALII"Jestem bardzo zadowolona . Obecnie pracuje i z pracy jestem zadowolona .Albionhouse polecam kazdemu kto chce uczyc sie w Australi!Jest to bardzo uciwa firma !Polecam i zapraszam do Australii! -studenka- Ewa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re:NAUKA -PRACA -TURYSTYKA W AUSTRALII ! IP: 203.36.162.* 21.02.03, 14:13 -TAK! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie Re:NAUKA -PRACA -TURYSTYKA W AUSTRALII ! IP: *.mckinn1.vic.optusnet.com.au 21.02.03, 23:34 Nie potakuj jak nie wiesz o co chodzi... > -TAK! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ooo Re:NAUKA -PRACA -TURYSTYKA W AUSTRALII ! IP: *.mckinn1.vic.optusnet.com.au 21.02.03, 23:32 Jesli to jest taka znana i dobra instytucja, to jak to jest, ze nie ma zadnego sladu "szkoly" Albion House w australijskich White i Yellow Pages: www.whitepages.com.au/wp/ www.yellowpages.com.au/yp/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: consultan Re:NAUKA -PRACA -TURYSTYKA W AUSTRALII ! IP: 203.36.162.* 23.02.03, 01:28 Pracuje dla szkoly :ADRES szkoly 255-Bourke Street -Melbourne 3000-telefon: (61)-3-438-298-675 -!Australi !"ALBIONHOUSE MELBOURNE "Moja firma jest tania i uciwa !Zapraszam i polecam ! Z powazaniem -cnsultan -Mitch ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oooo Re:NAUKA -PRACA -TURYSTYKA W AUSTRALII ! IP: *.mckinn1.vic.optusnet.com.au 23.02.03, 02:10 Co to za szkola, ktora jako swoj oficjaly telefon podaje komorke...? > Pracuje dla szkoly :ADRES szkoly 255-Bourke Street -Melbourne 3000-telefon: > (61)-3-438-298-675 -!Australi !"ALBIONHOUSE MELBOURNE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: consulant Re:NAUKA -PRACA -TURYSTYKA W AUSTRALII ! IP: 203.36.162.* 23.02.03, 07:04 PRZEPRASZAM ! A DO SZKOLY JEST TELEFON :(61)-3-96506877-ZAPRASZAM ! Z powazaniem -consulant- MITCH! Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re:NAUKA -PRACA -TURYSTYKA W AUSTRALII ! 23.02.03, 21:52 To jest numer telefonu do Australian College Of Travel & Hospitality Management www.acth.com.au/ > PRZEPRASZAM ! A DO SZKOLY JEST TELEFON :(61)-3-96506877-ZAPRASZAM ! > Z powazaniem -consulant- MITCH! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: consulant Re:NAUKA -PRACA -TURYSTYKA W AUSTRALII ! IP: 203.36.162.* 24.02.03, 04:44 _ Zapraszam ! -Consultan-! Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re:NAUKA -PRACA -TURYSTYKA W AUSTRALII ! 24.02.03, 07:24 Pojawia sie pytanie: dlaczego nie podajesz od razu pelnej informacji: nazwa firmy, adres, telefon, strona www? Trzeba te informacje od ciebie wyciagac, albo wrecz znajdowac z innych zrodel... Brak profesjonalizmu albo...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: consulant Re:NAUKA -PRACA -TURYSTYKA W AUSTRALII !-Orm. IP: 203.36.162.* 24.02.03, 08:43 -Dl;a -"ormond"- To jest Twoja opinia ! Musze Tobie wyjasnic , ze ten moj sposob to typowo angielski system!Zapraszam Ciebie do wspolpracy !Jak rowniez do Australii. -Z powazaniem consultan -Mitch ! Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re:NAUKA -PRACA -TURYSTYKA W AUSTRALII !-Orm. 24.02.03, 08:53 Jesli sie jeszcze nie zorientowales, ja jestem w Australii i wiem na 100%, ze to jak operujesz nie ma nic wspolnego z "anglosaskim" stylem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: consulant Re:NAUKA -PRACA -TURYSTYKA W AUSTRALII !-Orm. IP: 203.36.162.* 24.02.03, 11:33 ---Pozdrawiam! Powodzenia ! -consulant ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak Re: & & #35 35 PRACA ,NAUKA ITURYSTYKA W AUSTRALII! IP: 203.36.162.* 25.02.03, 06:37 tak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: & & & #35 35 35 PRACA ,NAUKA ITURYSTYKA W A IP: 203.36.162.* 25.02.03, 21:01 Jest fajnie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ormond Re: & & & & #35 35 35 35 PRACA ,NAUKA ITUR IP: *.yp.net.au 25.02.03, 22:43 Ale bedzie gorzej ;) > Jest fajnie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: & & #35 35 PRACA ,NAUKA ITURYSTYKA W AUSTRALII! IP: 217.97.164.* 26.02.03, 00:07 tak.. nie dość, że podaje zmyślone dane uczelni, to jeszcze pisze spod fałszywego numeru IP.. według ripe.net ip 203.36.162.0 nie istnieje... śmierdzi na kilometr... i dalej: 1. AlbionHouse to firma polska - i tylko polska. Zarajestrowana w Bielsko- Białej jako zakład prywatny. 2. pod adresem 255 Bourke St. Melbourne, VIC 3000 mieści się firma RMIT zajmująca się m.in. szkoleniem ale nie tylko... 3. jej ABN jest inny od podanego w wątku.. 4. tej firmy/uczelni nie ma w wykazie szkół współpracujących z polską firmą Albion House.. 5. numer telefonu nie zgadza się z podanym w tym wątku 6. korzystając z wyszukiwarki na stronie tej firmy nie udało mi się znaleźć pana Brzezickiego; co więcej - pana Mitcha (lub Mietka) nie można namierzyć w całej Australii.. nie ma żadnej firmy.. żadnej strony internetowej.. adresu interesujące.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: & & & #35 35 35 PRACA ,NAUKA ITURYSTYKA W A IP: 217.97.164.* 26.02.03, 00:29 ..uzupełniając moją informację.. Albion House do międzynarodowa sieć hotelików/pensjonatów dla studentów. Mają wspólną nazwę a każdy jest prowadzony przez osobę prywatną. W okolicach Melbourne (2 godziny jazdy) znajduje się hotelik Chrisa i Pata McGlashan'ów. .... Istnieje również coś takiego: Albion House. International Educational Consulting (Holmes Colleges). Ale ma adres: 185 Spring Street, Melbourne, Victoria 3000. I z tą szkołą polska firma AlbionHouse współpracuje... .. jednym słowem.. Pan Brzezicki próbuje chyba kogoś naciągnąć.. lub... ktoś podaje się za pana Brzezickiego... Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: & & & & #35 35 35 35 PRACA ,NAUKA ITUR 26.02.03, 00:48 Jak napisalem w ktorej odpowiedzi. P Brzezicki podal w koncu numer telefonu (9650 6877), ktory nalezy do: Australian College Of Travel & Hospitality Management www.acth.com.au/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: consultan Re:Nauka -praca-wypoczynek w Australii !! IP: 203.36.162.* 26.02.03, 09:15 Bardzo mnie jest smutno ,ze Andrzej wprowadza zamieszanie na forum !Prosze sprawdzic :Moje nazwisko Mitch Brzezicki.Telefon do szkoly ,w ktorej pracuje : -(61)-3- 96 506877 i prosic mnie . To jest sekretariat szkoly .Poprzednio podawalem dokladny adres . Prosze to sprawdzic .Moj-prywatny telefon:0438298675- . A gdzie uzywam komputera to moja prywatna sprawa ! Z powazaniem Mitch ! Zapraszam do Australii! Odpowiedz Link Zgłoś
numbat Re: & & & & #35 35 35 35 PRACA ,NAUKA ITUR 27.02.03, 05:57 Gość portalu: andrzej napisał(a): > ..uzupełniając moją informację.. > Albion House do międzynarodowa sieć hotelików/pensjonatów dla studentów. Mają > wspólną nazwę a każdy jest prowadzony przez osobę prywatną. > W okolicach Melbourne (2 godziny jazdy) znajduje się hotelik Chrisa i Pata > McGlashan'ów. > .... > Istnieje również coś takiego: Albion House. International Educational Consultin > g > (Holmes Colleges). Ale ma adres: 185 Spring Street, Melbourne, Victoria 3000. I > > z tą szkołą polska firma AlbionHouse współpracuje... > > .. jednym słowem.. Pan Brzezicki próbuje chyba kogoś naciągnąć.. lub... ktoś > podaje się za pana Brzezickiego... > > komentarz wyjasniajacy: Andrzej masz kompletna racje ( mieszkam, bardzo dlugo w Australi) i Albion jest to dzielnica w Melbourne , ktora praktycznie miesci sie na peryfriach Melbourne,( samochodem do centrum Melbourne,praktycznie 2 godziny). Kazdy z tych hotelikow, prowadzony jest przez prywatne osoby ( cos w stylu australijskiego backpaker) i dumna nazwa Australien College of Travel&Hospitality Managment mozna sobie zwyczajnie zarejestrowac ,jako swoj bisnes i tez wymyslec nazwe. W sumie prosta sprawa zarejestrowanie firmy okolo $30 dolcow. Jezeli chodzi o strone www.komputerowa firmy , to tez latwo sobie taka strone opracowac.Oczywscie ,jezeli zadzwonisz pod podany numer: osoba przy telefonie, ( dobrze mowiaca po angielsku odbierze telefon i poprosi do telefonu dana osobe), co wcale nie oznacza ze bedzie to prawda. Nastepna sprawa: dla osob przylatujacych do Australii nikt nie oferuje na poczatek zwyczajnej prostej pracy $15 na godzine!!! jest to klamstwo. Ludzie ktorzy przyjezdaja do Australii na tzw. nauke i prace, pracujac dorywczo moga liczyc na $7 do $10 ( to jest gorna granica). Fachowiec np. ktory ma kwalifikacje i doswiadczenie na konstrukcyjnych budowach zarabia od $15 do $30 na godzine.Ale to sa zarobki ktore, nie sa mozliwe do zarobienia ( ewetualnie jezeli ktos bedzie mial kolosalne szczescie) dla mlodych ludzi ktorzy, przylatuje na tzw.nauke i prace w Australii (chwilowy pobyt). Przy zbiorze owocow na farmach, farmerzy placa do $7 do 10 dolcow na godzine. Tak jest prawda. Oczywiscie Australia jest fascynujacym krajem i istnieja szanse nauki i pracy, ale pewne sprawy wymagaja wyjasnienia.Opiekunka do dzieci np. moze otrzymac tez od $7 do $10 dolarow. W Mc.Donaldzie i podbnych firmach zaczynajcy czlowiek ( mlodziez-uczaca sie i studiujaca moze na poczatek otrzymac $7 dolcow). Jezli ktos ma jeszcze jakies pytania, moge odpowiedziec w miare moich wiadomosci. Pozdrawiam z dalekiej Australii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: consultan Re:Nauka -praca - wypoczynek w Australii! IP: 203.36.162.* 27.02.03, 11:14 - Zapraszam do siebie i kazdemu z Was jestem w stanie dac prace po 15.00$ na godzine !Znacie moj adres i telefon , wiec czekam na zgloszenia . Praca czeka ! Z powazaniem -consulant - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: & & #35 35 PRACA ,NAUKA ITURYSTYKA W AUSTRALII! IP: wesmot:* / 192.168.14.* 28.02.03, 03:59 czy wiesz ze dajac osobie uczacej sie /studiujacej/ $15.00 na godzine lamiesz prawo ? to nie legalne!!!! czyzbys nie zostal o tym poinformowany?????? pozdrawiam z Australii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: consulant Re:Nauka -praca i wypoczynek !- Kaja ! IP: 203.36.162.* 28.02.03, 10:14 Jakie ja lamie prawo ? Ja place za dobra prace . Mam prawo tak placic .A znam dobrze prawo , ponewaz wszystko jest uzgodnione z adwokatem !!!! -consylant - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak Re:Nauka -praca i wypoczynek !- Kaja ! IP: 203.36.162.* 28.02.03, 16:35 -tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re:Nauka -praca i wypoczynek w Australii! IP: 203.36.162.* 01.03.03, 21:25 -pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś