Gość: Pan Kleks IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 20.02.03, 09:04 Pepperoni z ostrym sosem z Telepizzy - ja tak uważam, a Wy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Stanislaw Re: Najlepsza pizza IP: *.dip.t-dialin.net 20.02.03, 09:09 Gość portalu: Pan Kleks napisał(a): > Pepperoni z ostrym sosem z Telepizzy - ja tak uważam, a Wy? Najbardziej smakuja te z wloskich restauracji:) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Najlepsza pizza 20.02.03, 10:50 Najgorsza pizza jest w Rzymie .... Z pizz gotowych najlepiej odpowiada mi ta z pizza hutt. Szkoda, że w Białym nie ma ich restauracji. Odpowiedz Link Zgłoś
luna31 Re: Najlepsza pizza 20.02.03, 22:22 Uwielbiam z Savony, z sosem czosnkowym TIZIANA.Szkoda,że już nie można się napić Warki z beczki, oj, szkoda! Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Najlepsza pizza 20.02.03, 23:52 a co z ogrodkiem? Juz niedlugo, do zobaczenia. Pozdr. od Chatki~! Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Najlepsza pizza 21.02.03, 00:01 dobranoc! Na herbatke do was nie dolacze, bo mi wystygnie zanim na watek dotre :((( Czy wiecie gdzie mozna sprzedac zlom???? :((( Do jutro papa Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Najlepsza pizza 21.02.03, 00:04 Do jutra! A właściwie to już do dzisiaj! Pozdrowienia północne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darth Re: Najlepsza pizza IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 21.03.03, 18:05 Gość portalu: dzikaa napisał(a): > paradiso paradiso meksykańska Odpowiedz Link Zgłoś