Gość: Joaśka IP: *.elpos.net 15.08.06, 22:37 Wrocilam z emigracji i jestem szczesliwa :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ja z Bojar Re: Kocham Polske !! IP: *.csk.pl 17.08.06, 13:42 Super, extra, splendid, gloria ! Wróciłaś z Bamngladeszu? Angoli? Czadu? Libanu a może Czeczenii? No to kochaj, kochaj,kochaj ale nie wk.... mnie krzycząc tak głośno, żeby wszyscy słyszeli. Chyba , że jesteś z jakiejś sodalicji czy rady Parafialnej, na ty z proboszczem to Cię rozumiem. Neobolszewia ma się nieźle... Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Kocham Polske !! 17.08.06, 13:57 Takie słownictwo do kobiety? Wstydziłbyś się bojarczyku! Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: Kocham Polske !! 17.08.06, 14:38 Bardzo się cieszę, że znalazłaś swoje szczęście tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
duch_zenona Re: Kocham Polske !! 18.08.06, 07:48 Czy na tym forum już nie zostały przekroczone ostatnie granice przyzwoitości przez różnej maści chamów prostych z bojar, którym krzyże pod wasilkowem przeszkadzają, prymitywnych prostaków - chłopów małorolnych dumnie podpisujących się "hrabia", cathoff, itd i różnej maści antypolskich zdegenerowanych gnid zmieniających co chwila nicki? To mógłby być ciekawy wątek na tym forum. Co wam, chamy prymitywne przeszkadzało, że tak potraktowaliście Rodaczkę, kobietę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja z Bojar Re: Kocham Polske !! IP: *.csk.pl 18.08.06, 11:21 Widzisz ty duchu_zenona. Ona jest tak miła, tak radosna, tak ufna (że za serce ściska), jakby wprost z Księżyca - żadnych analogii do dwóch takich co to jeszcze ziemą, tą ziemią nad Wisłą , Odrą i Białką zatrzęsą - spadła. Na prawdę jestem z nią ale z drugiej strony , aż strach bierze - z jakiego kokona się wykluła ta motylica... Odpowiedz Link Zgłoś
duch_zenona Re: Kocham Polske !! 18.08.06, 15:40 Problem jest w tym, że ja i wielu innych chętnie bym na tym wątku popisał, ale poleciały epitety typu pi..., nie wku..aj, itd i oczywiście Joaśka zniknęła. Typowe działanie forumowych lewaków polegające na pacyfikowaniu niewygodnych mu wątków. A co będzie jak ja zacznę pacyfikować wasze wątki? Sposób jest przecież prosty - zamienić niewygodny wątek w wymianę obelg i admin go wytnie. Czy takiego forum chcecie? Czy normalni ludzie jak Joaśka muszą być z tego forum wyganiani? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Kocham Polske !! 18.08.06, 23:41 Ano niestety to forum się okrutnie zabagniło. Trzy lata temu było zupełnie inaczej. Ciężko było znaleźć bardziej kulturalne nie moderowane forum niż FBiałystok Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Kocham Polske !! 18.08.06, 23:39 Gość portalu: Joaśka napisał(a): > Wrocilam z emigracji i jestem szczesliwa :-) Ja nie wróciłem, bo nigdzie nie wyjeżdżałem. I też kocham Polskę! Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 Re: Kocham Polske !! 19.08.06, 18:37 ja nie wracam...tez jestem szczesliwy... Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 Re: Kocham Polske !! 19.08.06, 18:40 czy kocham Polske..? o, tak, ale na odleglosc...;)) bogo2 napisał: > ja nie wracam...tez jestem szczesliwy... Odpowiedz Link Zgłoś
duch_zenona Re: Kocham Polske !! 19.08.06, 18:53 Joaśka, odezwij się. Podziel się swoimi wrażeniami z pobytu w Polsce. Kiedyś miałem taką sygnaturkę - psy szczekają a karawana jedzie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 Re: Kocham Polske !! 20.08.06, 15:33 i co,znudzila ci sie...? zbyt stereotypowa byla...? duch_zenona napisał: > Kiedyś miałem taką sygnaturkę - psy szczekają a karawana jedzie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
conkret Ja także ale 19.08.06, 20:59 nie mogę wytrzymać z tym dziadostwem i nie tyko z tym: Odpowiedz Link Zgłoś
czajannna Re: Ja także ale 21.08.06, 18:29 Ja także kocham Polskę, ale za maksymalnie 3 lata wybywam stąd... Adios! Odpowiedz Link Zgłoś
duch_zenona Re: Ja także ale 21.08.06, 18:39 Cała nie wyjedziesz. Jakaś część ciebie pozostanie w kraju dzieciństwa i młodości. Zobaczysz... Odpowiedz Link Zgłoś