tequilla113 22.08.06, 13:24 Moze ktos z was wie czy w cerkwii beda rekolekcje przed rokiem szkolnym??? Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
belaruska Re: Rekolekcje... 23.08.06, 15:43 tequilla113 napisała: > Moze ktos z was wie czy w cerkwii beda rekolekcje przed rokiem szkolnym??? > Dzieki a kto pyta ? parafianka ? Odpowiedz Link Zgłoś
szop.pracz Re: Rekolekcje... 02.09.06, 16:16 Stefan napisał: "Religia jest westchnieniem dręczonego stworzenia, umysłem nieczułego świata, jest nią duch bezdusznego stanu. Ona jest opium ludu" To KURESTWO! Za....ne!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
and5 Re: Rekolekcje... 01.09.06, 20:54 szop.pracz napisał: > A do czego to potrzebne? O i to jest dobre pytanie. Nie wiem w czym ma to pomóc. Pały nie dostaniesz? Dla mnie to śmieszne jest. I tak zaraz po spowiedzi znowu nagrzeszą, hehe. Ale rozumiem - wszyscy tak robią, widocznie tak trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
szop.pracz Re: Rekolekcje... 02.09.06, 16:15 and5 napisał: > szop.pracz napisał: > > > A do czego to potrzebne? > > > O i to jest dobre pytanie. Nie wiem w czym ma to pomóc. Pały nie dostaniesz? Dl Racja! Za naukę się brać a nie biegać po spowiedziach! Jak będzie tłumokiem to mu pop i ksiadz nie pomogą! > a > mnie to śmieszne jest. I tak zaraz po spowiedzi znowu nagrzeszą, hehe. Ale > rozumiem - wszyscy tak robią, widocznie tak trzeba Odpowiedz Link Zgłoś