Dodaj do ulubionych

Olay nie dla wszystkich

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 08:51
A czy ktoś z Państwa miał może okazję zobaczyć co działo się w drogeriach w
czasie tych wymian? Jakie były proporcje chętnych Pań do ilości
zaproponowanych na miasto Białystok? Może OLAY myślał, że jesteśmy małą
wioską???
Obserwuj wątek
    • Gość: Basia Olay nie dla wszystkich IP: *.bsk.vectranet.pl 05.09.06, 10:52
      Oglądając reklamę tej firmy, nie wiedziałam czemu jej nazwa kojarzyła mi się
      z "Oley" a nie Olay...już wiem dlaczego... olała po prostu konsumentów. Nie
      kupię kremów firmy olay... bo jeśli już w reklamach są kombinacje, to jaką
      zawartośc ma krem?? Może dostanę uczulenia?? opryszczki lub Bóg wie co jeszcze.
    • Gość: Basia Olay nie dla wszystkich IP: *.bsk.vectranet.pl 05.09.06, 10:58
      Oglądając reklamę tej firmy, nie wiedziałam czemu jej nazwa kojarzyła mi się
      z "Oley" a nie Olay...już wiem dlaczego... olała po prostu konsumentów. Nie
      kupię kremów firmy olay... bo jeśli już w reklamach są kombinacje, to jaką
      zawartośc ma krem?? Może dostanę uczulenia?? opryszczki lub Bóg wie co jeszcze.
      • anka1 Re: Olay nie dla wszystkich 05.09.06, 11:43
        nigdy w zyciu proctor@gamble. lepiej polska np. ziaje kupic. tansze kosmetyki a
        jakosc o niebo lepsza.
        • Gość: meg Re: Olay nie dla wszystkich IP: *.chello.pl 05.09.06, 15:28
          a o co chodzi?
          • Gość: meg Re: Olay nie dla wszystkich IP: *.chello.pl 05.09.06, 15:32
            przepraszam, już sie dowiedziałam, przepracowanie... jak to dobrze, że nie mam
            czasu na takie problemy...
    • conveyor Re: Olay nie dla wszystkich 05.09.06, 16:23
      "...ze słoiczkiem po pustym kremie Vichy..." Ta kobieta czyta pozniej to co napisze?
      • Gość: idzikczortu Re: Olay nie dla wszystkich IP: *.sub-66-174-79.myvzw.com 05.09.06, 21:31
        Nie da sie ukryc: Procter & Gamble zrobili z siebie posmiewisko.
        Firma, tym razem, zle zaryzykowala bo aczkolwiek w nazwie ma ryzyko (Gamble
        -ryzyko), zorientowawszy sie, ze poczatkowo ciut wiecej straci niz zalozyla, to
        zaczynaja teraz bredzic o jakims "drugim" znaczeniu, skadinad jasno
        sformulowanego zdania.
        Pani Malgorzata Mejer - rzeczniczka firmy ktora popelnila ewidentny szwindel nie
        powinna sie dalej podkladac, nazywajac to co czarne - bialym, bo wszyscy zaczna
        sie wtedy pytac: "Ejze, skoro ta pani nie zna jezyka polskiego to jakim cudem
        jest ona rzecznikiem duzej firmy w Polsce?".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka