IP: *.bsk.vectranet.pl 10.10.06, 13:20
Na co warto wybrac sie do teatru w październiku, moze byliście tam w Teatrze
Węgierki, to prosze o odpowiedź,(jestem w średnim wieku).
Obserwuj wątek
    • nutopia Re: teatr 10.10.06, 13:42
      www.bialystokonline.pl/imprezy.php?catid=3&idi=25546&strona=1
      • Gość: kama Re: teatr IP: *.bsk.vectranet.pl 10.10.06, 14:43
        nutopio nie jstem aż tak głupia, żeby nie znać się na internecie prosiłam tylko
        o poradę na co iść warto, a ty jak zwykle nie na temat
        • kamilar Re: teatr 10.10.06, 14:51
          Kolega był na "Paragrafie 22". ksiażki nie czytał, ale przedstawienie bardzo
          chwalił, trochę nowatorkie:)
        • nutopia Re: teatr 10.10.06, 14:54
          Gość portalu: kama napisał(a):

> nutopio nie jstem aż tak głupia, żeby nie znać się na internecie prosiłam
          tylko
          >
          > o poradę na co iść warto, a ty jak zwykle nie na temat

ależ nie ma za co kamo, ciesze się, że nie uważasz się za głupią. A jak u
          ciebie z relacjami międzyludzkimi? to ten średni wiek tak działa na ciebie
          deprymująco?
      • kamilar To się chwali 10.10.06, 14:52
        Na wszystkie spektakle z repertuaru Teatru osoby bezrobotne mogą wykupić bilet
        za 2zł. Należy przedstawić osobiście w kasie Teatru aktualną Legitymację
        Ubezpieczeniową z pieczątką UP i ważną Kartą Aktywności Zawodowej
        • Gość: kama Re: To się chwali IP: *.bsk.vectranet.pl 10.10.06, 15:01
          dziękuję kamilar jak zwykle służysz radą, a nutopia no cóż pewnie problemy
          osobiste
          • kamilar Re: To się chwali 10.10.06, 15:06
            Dziękuje, nie zaslużylem sobie na takie komplementy-bo też mam swoje wady:(
            Mam nadzieję, że jeszcze ktoś będzie w stanie napisac o swoich odczuciach po
            wizycie w Dramatycznym, bo też mnie to interesuje.

A nutopia jest sympatyczną osobą. Też chciała pomóc, tylko widocznie nie do
            końca zrozumiała o co chodziło.
            • Gość: nutopia Re: To się chwali IP: *.csk.pl 10.10.06, 15:07
              kamilar napisał:
              >
              > A nutopia jest sympatyczną osobą. Też chciała pomóc, tylko widocznie nie do
              > końca zrozumiała o co chodziło.

nutopia doskonale zrozumiała o co chodzi
              ale nie w tym rzecz
              rzecz w jej zachowaniu, w dodatku zmienia nicki i próbuje polemizować w innym
              wątku... a to już żenua
            • nekroskop88 Re: To się chwali 10.10.06, 15:11
              > A nutopia jest sympatyczną osobą. Też chciała pomóc, tylko widocznie nie do
              > końca zrozumiała o co chodziło.

Jak ja chcę gdzieś iść (kino, teatr), to sprawdzam co aktualnie w tych
              instytucjach jest, a następnie czytam recenzje o spektaklach/filmach. Nutopia
              wkleiła link z repertuarem, więc można sobie sprawdzić co nas interesuje, a
              następnie przeczytać recenzję. Czy o pójściu na spektakl zadecyduje większa
              liczba postów chwalących dane przedstawienie? Każdy ma inny gust, więc to co
              podoba się innym, może nie podobać się nam.
            • Gość: kama i kamilar Re: To się chwali IP: *.bsk.vectranet.pl 10.10.06, 15:15
              szukamy osób , które były w teatrze i coś ciekawego oglądnęli, mam nadzieję, że
              kamilar nie obraziłeś się , że ja za ciebie
              • nekroskop88 Re: To się chwali 10.10.06, 15:17
                Może zamiast szukać osób, które obejrzały coś ciekawego, warto iść na dany
                spektakl samemu i go ocenić?
                • Gość: kama Re: To się chwali IP: *.bsk.vectranet.pl 10.10.06, 15:21
                  nigdy nikogo nie pytasz się o zdanie nekroskop?
                  • nekroskop88 Re: To się chwali 10.10.06, 15:24
                    Generalnie to jest tak: jeden napisze, że mu się podobało, bo mu się podobało.
                    Inny napisze, że było fajne, bo lubi wszystkie przedstawienia tego teatru,
                    trzeci napisze, że było fajne, bo lubi jakiegoś aktora, który akurat występuje.
                    Inny napisze, że było do bani, bo takie było w jego odczuciu. Jeszcze inny
                    powie, że do kitu, bo białostocki teatr według niego jest nic nie warty i każde
                    jego przedstawienie jest złe itd. Jeśli chodzi o filmy czy spektakle to każdy
                    ma swoje subiektywne odczucia, więc raczej nie sugeruję się opiniami innych.
                • nutopia Re: To się chwali 10.10.06, 15:22
                  nekroskop88 napisał:

> Może zamiast szukać osób, które obejrzały coś ciekawego, warto iść na dany
                  > spektakl samemu i go ocenić?
                  >
                  >
                  no przestań przecież kama (nie) jest gupia
    • aldonab1960 Komediant 10.10.06, 20:17
      Koniecznie na ''Komedianta'' do Tetru Lalek. Świetna rola R. Dolińskiego. Rewelacja.
      • Gość: kibic Re: Komediant IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 10.10.06, 21:24
        A w teatrze A.Węgierki warto zobaczyc Głąb-Głąbicką w roli menagera i
        P.Dąbrowskiego/na trzeżwo/ w roli dyrektora naczelnego z Wałbrzycha.
    • makbrajd Re: teatr 10.10.06, 22:04

> Na co warto wybrac sie do teatru w październiku, moze byliście tam w Teatrze
      > Węgierki, to prosze o odpowiedź,(jestem w średnim wieku).

a nie masz własnego zdania?
      • Gość: kama Re: teatr IP: *.bsk.vectranet.pl 11.10.06, 08:26
        Makbrajd mam, ale grzecznie poprosiłam o odpowiedź tych , którzy byli ostatnio
        w teatrze, jak nie masz nic do powiedzenia to nie wypowiadaj sie, to nie było
        tematem mojego wątku -moje własne zdanie.
        • nutopia Re: teatr 11.10.06, 09:25

> Makbrajd mam, ale grzecznie poprosiłam o odpowiedź tych , którzy byli
          ostatnio
          > w teatrze, jak nie masz nic do powiedzenia to nie wypowiadaj sie, to nie było
          > tematem mojego wątku -moje własne zdanie.

takiego wątku nie uda ci się stworzyć.
      • Gość: białytsok Re: teatr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.06, 22:32
        Co sadzicie o teatrze w b-stoku?
    • Gość: buba białostocki teatr amatorski IP: *.ten.net.pl 11.11.13, 13:14
      www.facebook.com/TeatrMamyTo
    • Gość: Iza Re: teatr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.13, 13:59
      Polecam ci Komediant albo coś z repertuaru : Teatr
    • Gość: bileter Re: teatr IP: *.euro-net.pl 13.11.13, 17:50
      Nie wierzę, że kama jest panią w średnim wieku. Panie w tym wieku raczej mają więcej kultury, nie piszą tak niechlujnie i zwracają uwagę na interpunkcję.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka