Dodaj do ulubionych

Twoja ulubiona ulica w Białymstoku

IP: *.bial.gazeta.pl 09.11.01, 18:50
Już w poniedziałek na białostockich stronach Gazety Wyborczej nowa zabawa z
super nagrodami (np. seatami cordoba). A już chcemy Was zapytać, jaka jest
Wasza ulubiona ulica w Białymstoku? Dlaczego? Czekamy na Wasze głosy.
Obserwuj wątek
    • Gość: alex Re: Twoja ulubiona ulica w Białymstoku IP: 24.179.247.* 10.11.01, 02:55
      ul.Zelazna ,bo tam bebe mieszkal
      • Gość: Etiop Re: Twoja ulubiona ulica w Białymstoku IP: 212.160.211.* 10.11.01, 09:00
        he, he za moich studenckich czasów to żelazna była ulubioną wielu ludzi z
        powodu dostępności napitków wysokoprocentowych przez całą dobę.
        Odpowiadając na pytanie brak w Białym ulic które można by lubić ( no nie
        ostatnio lubię Sikorskiego, bo asfalt równy) a w sensie o jaki pyta redakcja to
        Białystok jest wyprany z miejsc urokliwych i z charakterem, no ale to
        brak "historyczności" miejscowości to spowodował.
      • Gość: Joanna Re: Twoja ulubiona ulica w Białymstoku IP: *.mad.east.verizon.net 17.11.01, 20:17
        Moja ulubiona ulica to Wyszynskiego!
      • Gość: anna_p Re: Twoja ulubiona ulica w Białymstoku IP: *.euro-net.pl 19.11.01, 22:23
        z pewnością, bezapelacyjnie Lipowa - ma swój urok
    • Gość: XXX Re: Twoja ulubiona ulica w Białymstoku IP: *.csk.pl 10.11.01, 10:36
      Świetne są ulice na osiedlu Nowe Miasto. Jak muszę coś tam znaleźć to mam ubaw
      na co najmniej pół godziny. A ja generalnie uwielbiam sobie jeździć z jednego
      końca w drugi, podczas gdy szukany numer stoi sobie przy zupełnie innej ulicy.
      • Gość: zimmer Re: Twoja ulubiona ulica w Białymstoku IP: *.euro-net.pl 10.11.01, 11:06
        Rzeczywiście mieszkanie na Nowym Mieście to nie lada gratka, podając komuś swój
        adres można mieć pewność, że spóźni sie na umówione spotkanie co najmniej pół
        godziny.Booo przecież bloki przy Pogodnej 11 ( z literkami ABCDEFG) nie wiele
        mają wspólnego z ulicą Pogodną, bo od owej Pogodnej oddziela je ulica
        Zachodnia, która dzieli się na dwie częśći, bo jest kawałek Zachodniej na Nowym
        Mieście II i kawałek na Nowym Mieście I, do tego przeplatają się ulice Wiejska,
        Kręta - cóż żeby trafic pod adres na Nowym Mieście II trzeba się wykazać chyba
        szóstym zmysłem.
        Po za tym uważam,że konkurs na ulubioną ulicę w Białymstoku jest niedorzeczny -
        po prostu głupi, chyba wszyscy to potrafia zauważyć,że oprócz dwóch ulic
        handlowych na krzyż Quasi-Centrum Białegostoku otoczone jest melinami jak te
        chociażby w okolicach Młynowej. Brak miejsc w mieście z charakterem, a co
        gorsza wszelkie próby przywrócenia spójnego charakteru Centrum np Rynku -
        wywołuje tak burzliwe reakcje opinii publicznej,że z powodu kilku krzaków,
        nadal nic się nie zmieni. Aż wstyd kogoś zaprosic do Białegostoku.
        Chciałbym zwrócic uwagę Readakcji, że taki konkurs może wywołać antagonizmy
        między "blokersami" - chociażby na forum - no ale byc może o to chodzi...
        • Gość: Krzych Re: Twoja ulubiona ulica w Białymstoku IP: 193.0.117.* 10.11.01, 12:33
          Mi najbardziej się podobają takie wąskie, stare, trochę plugawe uliczki typu
          Bułgarska, Żelazna, Kijowska, może Młynowa. Człowiek stoi tam rozgląda się i
          czuje się jakby był nie w Białymstoku, ale - nie wiem gdzie.
          Jeśli chodzi o dobre nazwy, to, moim zdaniem, przebijały resztę Śledziowa,
          Sportowa i Argentyńska - wszystkie koło siebie (jak gdyby miały coś ze sobą
          wspólnego); tam gdzie teraz market ABC. Niezłe są też nazwy na Jaroszówce i
          oczywiście 'Pod Krzywą'!
          • Gość: aqq Re: Twoja ulubiona ulica w Białymstoku IP: *.230-201-24.mtl.mc.videotron.ca 18.11.01, 18:31
            Ulice to moga lubic kurwy, policjanci i zlodzieje.
            Ja lubie piwo "Grolsch".
            • Gość: Kasia Re: Twoja ulubiona ulica w Białymstoku IP: *.chello.pl 23.11.01, 21:40
              Gość portalu: aqq napisał(a):

Co prawda nie ma mnie w tym mieście od ponad roku, ale nigdy w zyciu nie zmienię
              zdania, że najpiękniejsze są ( a kiedyś były jeszcze piękniejszee) okolice Bojar-
              Słonimskiego, Wiktorii i okoliczne. Brakuje tych starych drewnianych domków
              jakich nie jest w stanie zastąpić żadna współczesna"rezydencja". Dla mnie to
              czasy dzieciństwa i spacerów z mamą po kocich łbach. A tego nie wróci już nic...
    • Gość: XXX Re: Twoja ulubiona ulica w Białymstoku IP: *.csk.pl 10.11.01, 12:45
      I jeszcze coś mi się przypomniało. Kiedyś /ale wcale nie tak znowu dawno,
      jakieś parę lat temu/ szedłem sobie taką fajną ulicą równoległą do
      Sienkiewicza, co się chyba Kraszewskiego nazywa, i w którymś momencie poczułem
      jakbym się cofnął w czasie do XIX wieku. I to wcale nie dlatego, że stały tam
      jakieś wiejskie chałupy, tylko domy drewniane, ale dużo wyższe. I to było
      naprawdę niesamowite.

Jak ktoś jest z tamtych okolic to niech da znać, czy te domy tam nadal stoją,
      czy już to wszystko zarosło blokami?

Podobnie było na ulicy Waryńskiego /od Lipowej/ - podróż w czasie w samym
      centrum Białegostoku.
      • Gość: Ian Re: Twoja ulubiona ulica w Białymstoku IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.01, 17:20
        Mieszkam na Bojarach, na ulicy Wiktorii. Drogi XXX, pamiętam ulicę Sobieskiego
        i Kraszewskiego przed 10-ciu, 15-tu laty, taką jaką ty pamiętasz. To minęło.
        Wiekszość kamienic i domków drewnianych wybnurzono zastępując je udziwnionymi
        pseudonowoczesnymi blokami. Tak stało się niemal w całej tej części Bojar aż
        do ul.Słonimskiej. My, czyli mieszkańcy Bojar za Słonimską aż do ul.Monopolowej
        przechrzczonej od niedawna na Św. Wojciecha, walczymy o zachowanie resztek
        tradycyjnej tu zabudowy drewnianej. Jeżeli interesuje Cię ten temat to napisz.
        Pozdrawiam. Ian.
    • Gość: Slobo D. Re: Twoja ulubiona ulica w Białymstoku IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 12:55
      BERLINGA - BO TAM MIESZKAM!
    • Gość: Ja Re: Twoja ulubiona ulica w Białymstoku IP: *.mckinn1.vic.optusnet.com.au 10.11.01, 19:05
      Kilinskiego... bez watpienia.

Gość portalu: redakcja napisał(a):

> Już w poniedziałek na białostockich stronach Gazety Wyborczej nowa zabawa z
      > super nagrodami (np. seatami cordoba). A już chcemy Was zapytać, jaka jest
      > Wasza ulubiona ulica w Białymstoku? Dlaczego? Czekamy na Wasze głosy.

• Gość: tutu Re: Twoja ulubiona ulica w Białymstoku IP: *.csk.pl 10.11.01, 23:33
        Kilińskiego naprawdę bardzo wyładniała, ale jeszcze trochę trzeba nad nią
        popracować
        • Gość: bernard Re: Twoja ulubiona ulica w Białymstoku IP: 10.39.11.* 11.11.01, 11:56
          nie ma jak LIPOWA!!!
          B
          • Gość: Ginny Re: Twoja ulubiona ulica w Białymstoku IP: *.net.bialystok.pl 11.11.01, 18:31
            Kilińskiego jest the best!!!!!!!!
            • kornik2 Re: Twoja ulubiona ulica w Białymstoku 11.11.01, 22:15
              zgadzam się w 100%!!!! Tylko Kilińskiego!!!!!
    • Gość: małpa Re: Twoja ulubiona ulica w Białymstoku IP: *.csk.pl 11.11.01, 21:57
      Świętojańska! Ale tylko ta część między Mickiewicza a Filharmonią. Wcale tam
      nie mieszkam ani nie będę mieszkać ale mi się podoba.
    • Gość: Ja Re: Twoja ulubiona ulica w Białymstoku IP: *.pacificaccess.com.au 13.11.01, 03:47
      Poza Kilinskiego, bardzo przyjemna - ze wzgledu na bliskosc parku - jest
      Akademicka. Zaglosuje jednak na ulice, ktora pewnie nie wszyscy znaja: Zielna
      na Nowym Miescie.
      • kornik2 Re: Twoja ulubiona ulica w Białymstoku 13.11.01, 04:04
        zżera nas ciekawość. Ulice na Nowym Mieście jak już wyżej wspomniano są
        szczególnie fascynujące
        • Gość: Ja Re: Twoja ulubiona ulica w Białymstoku IP: *.pacificaccess.com.au 13.11.01, 04:21
          Najlepiej, jesli ktos moze, po prostu odwiedzic. Ja ja pamietam ja najbardziej
          od strony ul Poludniowej, patrzac w dol na Pulaskiego. A na Nowym Miescie -
          rzeczywiscie - sa bardzo piekne uliczki (np Ulanska) i mam nadzieje, ze nie
          wszystkie zostana zabudowane blokami jak, nistety, duza czesc Nowego Miasta.

> zżera nas ciekawość. Ulice na Nowym Mieście jak już wyżej wspomniano są
          > szczególnie fascynujące

• Gość: JAN Re: Twoja ulubiona ulica w Białymstoku IP: *.tnt4.tucson.az.da.uu.net 14.11.01, 16:14
      Krasinskiego poniewaz jest krotka, cicha i prowadzi do parku.
      • Gość: Ian Re: Twoja ulubiona ulica w Białymstoku IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.01, 21:16
        Zgadzam się z Janem, że jedną z piękniejszych ulic w Białymstoku jest
        Krasińskiego. Tu spędziłem dzieciństwo i lata szkolne. Bardzo piękny spokojny
        zakątek. Dobrze tu mieszkać.
        • Gość: JAN Re: Twoja ulubiona ulica w Białymstoku IP: *.tnt2.tucson.az.da.uu.net 15.11.01, 05:48
          Npisalem Krasinskiego poniewaz ja rowniez spedzilem tam swoje dzicinstwo i
          wypady do parku. Czy mozna zapytac w ktorym miejscu mieszkales?
          • Gość: Ian Re: Twoja ulubiona ulica w Białymstoku IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.01, 17:07
            Szanowny Janie! Mieszkałem w budynku nr.2 pomiędzy Kowieńską i Kasztelanką.
            Pamiętasz Janie domek Iwanowiczów, ich syna Staśka na rogu tu gdzie dziś stoi
            kasztelanka? Stasiek był starszy ode mnie o rok czy dwa. wtedy byłem w
            podstawówce. Oczywiście chodziłem do Sz.P. nr.1 na Akademickiej. Pamiętasz
            Janie Halę targową na Skłodowskie? Pozdrawiam. Odezwij się. Ian.
    • Gość: Maciek Re: Twoja ulubiona ulica w Białymstoku IP: 212.33.77.* 16.11.01, 10:18
      Osobiście uważam, że w Białymstoku znajdzie się kilka ładnych ulic. Moim
      zdaniem warte wymienienia są: Lipowa, ze względu na to, iż jest tam zawsze dużo
      ludzi i sobie spacerując można spotkać dużo znajomych, ewentualnie (latem)
      pozerkać na ładne dziewczyny, zgadzam się że Krasińskiego ma swój klimat, a
      także chciałbym zwrócić uwagę na ulicę co się chyba nazywa Św. Mikołaja, ale
      nie jestem pewien. To jest ta naprzeciwko Cristalu, za cerkwią.
    • Gość: TYP Re: Twoja ulubiona ulica w Białymstoku IP: *.we.mediaone.net 20.11.01, 23:10
      Gość portalu: redakcja napisał(a):

> Już w poniedziałek na białostockich stronach Gazety Wyborczej nowa zabawa z
      > super nagrodami (np. seatami cordoba). A już chcemy Was zapytać, jaka jest
      > Wasza ulubiona ulica w Białymstoku? Dlaczego? Czekamy na Wasze głosy.

WARSZAWSKA !

• Gość: Jarek Re: Twoja ulubiona ulica w Białymstoku IP: *.publikator.com.pl 21.11.01, 14:26
        Lipowa, bo to jedyna naprawdę miejska ulica w Białymstoku, przy której stoi to,
        co i ważne i ładne w tym mieście. Aż żal serce ściska, że nie starczyło władzom
        wyobraźni i odwagi, żeby ja zamknąć i zrobić z niej przestrzeń dla ludzi, bez
        samochodów, tego całego smrodu i huku. Widać Białystok musi prezentować się
        swoim mieszkańcom i przyjezdnym w kalesonach, bo na wyjściowy garnitur go nie
        stać.
    • Gość: Jendrus Re: Twoja ulubiona ulica w Bia?ymstoku IP: *.*.*.* 21.11.01, 18:08
      Jestem z Warszawy. Stwierdzam ze naj?adniejsza jest Lipowa. Czuj´ si´ tam jak u
      siebie w domu.
      • Gość: Kasia Re: Twoja ulubiona ulica w Bia?ymstoku IP: *.publikator.com.pl 22.11.01, 10:18
        No właśnie Lipowa jest OK!Czekam aż będzie deptakiem.
      • Gość: Basia Re: Twoja ulubiona ulica w Bia?ymstoku IP: *.publikator.com.pl 22.11.01, 13:49
        Oczywiście ulica Lipowa. Dlatego, że to - z punktu widzenia kulturalnego i
        handlowego, a także lokalizacji - najważniejsza ulica miasta. Poza tym, na tle
        innych ulic Białegostoku, ma ona w miarę intereującą architekturę, a przy
        odrobinie wysiłku i przede wszystkim chęci można jej nadać estetyczny wygląd.
        Naprawdę warto spróbować, bo naszemu miastu brakuje reprezentacyjnej
        wizytówki.
    • Gość: LOOK Re: Twoja ulubiona ulica w Białymstoku IP: *.stroma.bial.pl 22.11.01, 14:18
      OCZYWISCIE ZE LIPOWA
    • Gość: Piotrek Re: Twoja ulubiona ulica w Białymstoku IP: 192.168.0.* 22.11.01, 18:38
      Warszawska, chociaż ostatnio zaczęli budować tam te bloczki i uliczka traci
      urok. fajnie było kiedyś, była przepiękna i zadbana, teraz niestety Lipowa
      powoli ją wypiera...chlip...
      • Gość: Ian Re: Twoja ulubiona ulica w Białymstoku IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.01, 00:16
        Daj szansę Warszawskiej! może nie wszędzie wsadzą te bloczki jak je słusznie
        nazywasz; mają talent niektórzy nasi budowniczowie!!!!!!przejdż się na Bojary,
        tam też jest ładnie; a Lipowa? Lipowa zawsze będzie ładna chyba że ją zepsują!
        • Gość: Ania Re: Twoja ulubiona ulica w Białymstoku IP: *.NYCM.splitrock.net 01.01.02, 03:40
          LIPOWA- najpiekniesza ulica miasta. Marze juz od kilku lat aby sie nia
          przespacerowac , mam nadzieje , ze moje marzenia spelnia sie wkrotce.
          • Gość: wojtek Re: Twoja ulubiona ulica w Białymstoku IP: *.newark-11-12rs.nj.dial-access.att.net 01.01.02, 04:03
            jestem chyba w podobnej sytuacji. Tez mam nadzieje wpasc do B-stoku i
            pospacerowac. Rowniez Lipowa. Proponuje wspolny spacer. Moim faworytem jest
            jednak ul. Raginisa. Dlaczego? Bo prowadzi do Suprasla.
            • Gość: Ania Re: Twoja ulubiona ulica w Białymstoku IP: *.NYCM.splitrock.net 01.01.02, 04:21
              Dziekuje za propozycje , czyzby mielibysmy spacerkiem dojsc do Suprasla?
              • Gość: wojtek Re: Twoja ulubiona ulica w Białymstoku IP: *.newark-05-10rs.nj.dial-access.att.net 01.01.02, 07:02
                To rowniez nie jest wykluczone! Pozostaje pytanie. Kiedy bedziesz w B-stoku?
                • Gość: Ania Re: Twoja ulubiona ulica w Białymstoku IP: *.NYCM.splitrock.net 02.01.02, 00:50
                  A pan Wojtek to ile ma lat?, bo obawiam sie , ze to bedzie spacer babci z
                  wnuczkiem.
                  • Gość: wojtek Re: Twoja ulubiona ulica w Białymstoku IP: *.newark-13-14rs.nj.dial-access.att.net 02.01.02, 05:55
                    Jezeli dobrze odczytuje informacje dot adresow, to wynika z tego, ze przebywamy
                    w tym samym rejonie swiata. Co ty na to?
                    • Gość: Ania Re: Twoja ulubiona ulica w Białymstoku IP: *.NYCM.splitrock.net 07.01.02, 03:50
                      You're right.
                      • Gość: wojtek Re: Twoja ulubiona ulica w Białymstoku IP: *.newark-05-10rs.nj.dial-access.att.net 13.01.02, 06:18
                        Uff! Ale to trwalo! Mam nadzieje, ze zdazymy wymienic jesczcze pare informacji
                        przed zdjeciem tematu z indeksu.
                        • Gość: Ania Re: Twoja ulubiona ulica w Białymstoku IP: *.NYCM.splitrock.net 16.01.02, 03:43
                          Bo biegam po tym internecie , nie spaceruje po tej samej ulicy.
                          • Gość: Wojtek Re: Twoja ulubiona ulica w Białymstoku IP: *.newark-38-39rs.nj.dial-access.att.net 16.01.02, 04:33
                            Nie mow nic, prosze Cie. No, bo coz mozna rzec w takiej chwili? Anno!!
                            • Gość: Ania Re: Twoja ulubiona ulica w Białymstoku IP: *.NYCM.splitrock.net 16.01.02, 04:55
                              Chyba mnie zle zrozumiales , chodzilo mi o spacer ulica Lipowa.
                              • Gość: wojtek Re: Twoja ulubiona ulica w Białymstoku IP: *.mercerville-43-44rs.nj.dial-access.att.net 18.01.02, 00:56
                                Moze porozmawiamy o ulicach, do ktorych jest nam zdecydowanie blizej?
                                Przynajmniej teraz. Czy masz jakies sugestie?
                                • Gość: Ania Re: Twoja ulubiona ulica w Białymstoku IP: *.NYCM.splitrock.net 18.01.02, 03:22
                                  Nie wiem co mam odpowiedziec , to brzmi bardzo zachecajaco i niebezpiecznie
                                  jednoczesnie , czy czesto to robisz na "necie" panie Wojtku? Bo w moim
                                  przypadku to byl pierwszy post jaki kiedykolwiek wyslalam , tylko dlatego to
                                  zrobilam , bo uwielbiam ulice Lipowa w moim miescie . Sugestie? Jesli spacer
                                  to tylko ulica Lipowa...
                                  • Gość: wojtek Re: Twoja ulubiona ulica w Białymstoku IP: *.newark-11-12rs.nj.dial-access.att.net 20.01.02, 06:11
                                    Nie chcialbym stwierdzic, ze to moze byc jakis znak? Zawsze jest pierwszy
                                    raz.Ja tez nie naduzywam internetu. Moge smialo stwierdzic, ze jestem w lidze
                                    debiutantow.Jaki wniosek z tego wyplywa? Napewno tak, ze internet eliminuje
                                    granice i odleglosci rowniez. Czyz nie fascynujace jest to, ze mieszkajac
                                    wlasciwie "przez miedze" spotykamy sie poprzez lacza internetu, ktore
                                    biegna /jak moze byc inaczej/ do naszego miasta Bialegostoku.
                                    Na temat ulicy Akademickiej kolejnego mojego faworyta, czy tez
                                    faworytki zaprasszam na "pogaduszki" pod adresem:wojdom@worldnet.att.net

• Gość: Tadek Re: Twoja ulubiona ulica w Białymstoku IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 13:09
                                      Cześć Wojtek,
                                      kiedy wpadniesz na Gajną ?
                                      Serdecznie pozdrawiam.
                                      • Gość: wojtek Re: Twoja ulubiona ulica w Białymstoku IP: *.newark-05-10rs.nj.dial-access.att.net 06.02.02, 05:39
                                        Ta rubryka ma w sobie jakas moc tajemna. Spotykam sie na jej lamach ze
                                        wspanialymi ludzmi. Trudno jest w to uwierzyc. Jak mnie tu znalazles? W
                                        Twoje/nasze/ strony wybieram sie jak wiesz w czerwcu.Napewno jednak zadzwonie
                                        jutro wieczorem Waszego czasu. Do uslyszenia.
    • Gość: Elke Re: Twoja ulubiona ulica w Białymstoku IP: *.dip.t-dialin.net 16.01.02, 19:46
      Zdecydowanie Karpowicza. Odkad zrobiono parkingi przy szkole mamy (mieszkancy)
      niezly harmider. Wyznaczonych miejsc parkingowych jest bardzo malo, wiec
      rodzice przywozacy dzieci do szkoly parkuja gdzie popadnie, najczesciej przy
      bramach wlascicieli domkow. Blokujace auta uniemozliwiaja wyjazd z bramy czy
      garazu. Stluczki to rzecz normalna. Ostatnio jakas pani uderzyla powaznie w
      moj woz, stojacy przy mojej posesji i poprostu odjechala a ja popadlam w
      niezle koszta wiazace sie z naprawa boku karoserii.
      Lacznie z innymi mieszkancami postanowilismy z odpowiednia pisemna prosba
      zwrocic sie do UM po znaki zakazu parkowania przed domami (zaznaczam ze
      chodniki na ktorych parkuja niepozadane auta placilismy ze wzgledu na wylozona
      na nich kostki). Niestety, taka mozliwosc nie wchodz w gre. Biurokratka w UM
      oznajmila nam, ze beda wysylac patrole, co nie znaczy ze to cos zmienilo.
      Owszem patrole pojawiaja sie, ale w momencie kiedy sie po nich zadzwoni po
      stluczce.
      • Gość: Oka Re: Twoja ulubiona ulica w Białymstoku IP: *.17.79.204.lifespan.org 18.01.02, 21:15
        Ulica jak ulica, ale jesli chodziloby o osiedle, glosowalabym za osiedlem
        Bema. Oczywiscie nie dlatego, ze jest obskorne, ale dlatego, ze mam stamtad
        mile wspomnienia. Za moich czasow wlasnie na osiedlu Bema byli
        najprzystojniejsi faceci w Beltstoku...(!!!)
        Oka.
        • Gość: Ja Re: Twoja ulubiona ulica w Białymstoku IP: 203.55.45.* 21.01.02, 07:02
          Musialem byc jednym z nich no nie raz temtedy z kumplem przechodzilismy ;)
    • Gość: Bontu Re: Twoja ulubiona ulica w Białymstoku IP: *.goclaw.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 15:57
      Lipowa oczywiście. Już dawno nie byłam w Białymstoku, ale myślę że nie zmieniła
      się bardzo. Pozdrawiam serdecznie z ciemnej i ponurej Warszawy.
    • Gość: leszek Re: Twoja ulubiona ulica w Białymstoku IP: *.iwic.net 01.02.02, 03:27
      Czesc!
      Od 12 lat mieszkam w Chicago,ale bylem i jestem bialostoczaninem.Moja ulica byl
      (byla) zawsze Rynek Kosciuszki,a dokladnie polaczenie pomiedzy Rynkiem,a
      Lipowa, z antykwariatem i desa z jednej strony i zjazdem rowerowym z drugiej.
      Nie wiem czy te miejsca wygladaja tak jak przed laty,ale mam taka cicha
      nadzieje,ze tak jest nadal.
      Pozdrowienia z "Wietrznego Miasta".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka