Gość: wyborca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 19:47 proszę o komentarze przedwyborcze---piszcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mistel Re: Wiesław Chabowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 21:25 jakieś informacje o kandydacie na radnego Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re: Wiesław Chabowski 18.10.06, 21:30 Na dzień dzisiejszy każdy kandydat powinien zaprezentować się w necie. Przynajmniej ja tak to widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mistel Re: Wiesław Chabowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 21:38 zgadzam się .Prrzecież to najprostrza promocja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mistel Re: Wiesław Chabowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 21:42 Ale co my wyborcy wiemy o tym Panu Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re: Wiesław Chabowski 18.10.06, 21:53 Ja wiem, że jest dyrektorem Zespołu Szkół Metalowo Drzewnych. Odpowiedz Link Zgłoś
l.markowski Re: Wiesław Chabowski 19.10.06, 08:48 obawiam się, że poza mną niewielu kandydatów prezentuje się w Internecie, a szkoda bo chętnie dowiedziałbym się czegoś więcej o konkurentach. przy okazji ostrzegam czytających te komentarze przed wyciąganiem wniosków z tej, czy innej wypowiedzi internauty - wielu wypowiadających się tutaj to kandydaci, bądź osoby związane z nimi, nikt jednak ( z małym wyjątkiem;)) nie ma odwagi ujawnić się... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Wiesław Chabowski 19.10.06, 13:25 l.markowski napisał: > obawiam się, że poza mną niewielu kandydatów prezentuje się w Internecie, a > szkoda bo chętnie dowiedziałbym się czegoś więcej o konkurentach. > przy okazji ostrzegam czytających te komentarze przed wyciąganiem wniosków z > tej, czy innej wypowiedzi internauty - wielu wypowiadających się tutaj to > kandydaci, bądź osoby związane z nimi, nikt jednak ( z małym wyjątkiem;)) nie > ma odwagi ujawnić się... jak małym wyjątkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duch chabowskiego Re: Wiesław Chabowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 22:18 Panie L markowski, nie znam pana . ale samo podszywanie sie pod chabowskiego mówi o panu--jest pan nikim. obym pana nie spotkał Odpowiedz Link Zgłoś
l.markowski Re: Wiesław Chabowski 20.10.06, 22:58 a może Pan sprecyzować swoją wypowiedź? o jakie podszywanie sie chodzi?:/ przykro mi, że tak łatwo wyrabia Pan sobie zdanie na mój temat, ale nie musi Pan sie mnie bać, zapewniam ze nie jestem agresywny:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ściemniacz Re: Wiesław Chabowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 22:48 panie chabowski czy l markowski to pana kolega. oj mąci panu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mistel Re: Wiesław Chabowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 21:56 tylko tyle wystarczy aby zostać radnym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mistel Re: Wiesław Chabowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 22:04 Dyrektor ZSM-D to trochę za mało informacji dla przyszłygo wyborcy Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re: Wiesław Chabowski 18.10.06, 22:12 Nie wiem o nim zbyt wiele. Zadzwoń do jego komitetu wyborczego lub do szkoły gdzie pracuje, albo do domu. Niech opowie o sobie. Tak na marginesie, skoro pytasz akurat o niego, to pewnie jest tego jakiś powód. A może to Ty jesteś Chabowski i nakręcasz temat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mistel Re: Wiesław Chabowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 22:27 jestem absolwentem ZSM-D . Ukończylem szkołe 20ścia lat temu. wynalazlem na liście kandydatów kilka znajomych nazwisk. nauczycieli tej szkoły.Barbara Suproń, Wiesław Chabowski i Edward Hałda. mam do tych osób pewien sentyment. Jednak minęlo wiele lat, dlatego jestem ciekaw komentarzy.być może nie jest to zbyt elegancka forma na uzyskanie informacji.Net jednak daje tą możliwość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mistel Re: Wiesław Chabowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 22:44 panie markowski moze coś pan napisze o sobier bez podszywu-czy jest pan kandydatem na radnego. pewnie tak a gdzie odwaga Odpowiedz Link Zgłoś
l.markowski Re: Wiesław Chabowski 20.10.06, 23:20 jestem kandydatem na radnego, jak najbardziej, nie podszywam się pod nikogo, podpisuję się swoim nazwiskiem, podaję adres stronki z informacjami o mnie, nie rozumiem zatem o jakim podszywie mowa? skąd u Pana takie pejoratywne nastawienie do mojej osoby? rozumiem, że reprezentuje Pan inną opcję polityczną, ale prosiłbym o nierzucanie głupich oskarżen.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mistel Re: Wiesław Chabowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 23:31 robi pan kampanie pod nazwiskiemk Chabowski -dzięki panu za to Odpowiedz Link Zgłoś
l.markowski Re: Wiesław Chabowski 20.10.06, 23:37 jaką kampanię? nie mam prawa się wypowiadać? wydaje mi się, że wrecz przeciwnie, wybory powinny polegać na konfrontacji poglądów, a nie na głupim wieszaniu swojej geby na każdym słupie. widocznie mamy diametralnie różne opinie na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mistel Re: Wiesław Chabowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 23:39 dyskredytuje sie pan nie widząc tematu---- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mistel Re: Wiesław Chabowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 23:40 panie przyszły- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mistel Re: Wiesław Chabowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 23:50 wydał pan sąd o sobie- przepuszczam ze nie tylko ja to czytam. Odpowiedz Link Zgłoś
l.markowski Re: Wiesław Chabowski 21.10.06, 00:00 tez mam taką nadzieję, i prosze wszystkich czytających to o spojrzenie na dwa pierwsze posty w tym temacie, a zwłaszcza na IP piszacych... jeżeli mamy uznac że robie tutaj kampanię to prosze bardzo, ja nie widze w tym nic złego. denerwuje mnie tylko fakt, ze czepia sie mnie osoba która sama agituje, prawdopodobnie swojego znajomego. swoją drogą mój jedyny post w tym temacie był związany z wypowiedzią kolegi azp11, natomiast wszystkie kolejne były odpowiedzią na słowa skierowane do mnie... faktycznie bezczelna jest ta moja kampania;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mistel Re: Wiesław Chabowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 21:25 powodzenia panie markowswki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Wiesław Chabowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 21:36 Wiesiek aLE CI NAROBILI Odpowiedz Link Zgłoś