Dodaj do ulubionych

Wiesław Chabowski

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 19:47
proszę o komentarze przedwyborcze---piszcie
Obserwuj wątek
    • Gość: mistel Re: Wiesław Chabowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 21:25
      jakieś informacje o kandydacie na radnego
      • azp11 Re: Wiesław Chabowski 18.10.06, 21:30
        Na dzień dzisiejszy każdy kandydat powinien zaprezentować się w necie.
        Przynajmniej ja tak to widzę.
        • Gość: mistel Re: Wiesław Chabowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 21:38
          zgadzam się .Prrzecież to najprostrza promocja
          • Gość: mistel Re: Wiesław Chabowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 21:42
            Ale co my wyborcy wiemy o tym Panu
            • azp11 Re: Wiesław Chabowski 18.10.06, 21:53
              Ja wiem, że jest dyrektorem Zespołu Szkół Metalowo Drzewnych.
        • l.markowski Re: Wiesław Chabowski 19.10.06, 08:48
          obawiam się, że poza mną niewielu kandydatów prezentuje się w Internecie, a
          szkoda bo chętnie dowiedziałbym się czegoś więcej o konkurentach.
          przy okazji ostrzegam czytających te komentarze przed wyciąganiem wniosków z
          tej, czy innej wypowiedzi internauty - wielu wypowiadających się tutaj to
          kandydaci, bądź osoby związane z nimi, nikt jednak ( z małym wyjątkiem;)) nie
          ma odwagi ujawnić się...
          • nutopia Re: Wiesław Chabowski 19.10.06, 13:25
            l.markowski napisał:

> obawiam się, że poza mną niewielu kandydatów prezentuje się w Internecie, a
            > szkoda bo chętnie dowiedziałbym się czegoś więcej o konkurentach.
            > przy okazji ostrzegam czytających te komentarze przed wyciąganiem wniosków z
            > tej, czy innej wypowiedzi internauty - wielu wypowiadających się tutaj to
            > kandydaci, bądź osoby związane z nimi, nikt jednak ( z małym wyjątkiem;)) nie
            > ma odwagi ujawnić się...

jak małym wyjątkiem?
            • l.markowski Re: Wiesław Chabowski 19.10.06, 15:30
              jednoosobowym:)
              • Gość: duch chabowskiego Re: Wiesław Chabowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 22:18
                Panie L markowski, nie znam pana . ale samo podszywanie sie pod chabowskiego
                mówi o panu--jest pan nikim. obym pana nie spotkał
                • l.markowski Re: Wiesław Chabowski 20.10.06, 22:58
                  a może Pan sprecyzować swoją wypowiedź? o jakie podszywanie sie chodzi?:/
                  przykro mi, że tak łatwo wyrabia Pan sobie zdanie na mój temat, ale nie musi
                  Pan sie mnie bać, zapewniam ze nie jestem agresywny:)
                  pozdrawiam
      • Gość: ściemniacz Re: Wiesław Chabowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 22:48
        panie chabowski czy l markowski to pana kolega. oj mąci panu
    • Gość: mistel Re: Wiesław Chabowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 21:56
      tylko tyle wystarczy aby zostać radnym
    • Gość: mistel Re: Wiesław Chabowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 22:04
      Dyrektor ZSM-D to trochę za mało informacji dla przyszłygo wyborcy
      • azp11 Re: Wiesław Chabowski 18.10.06, 22:12
        Nie wiem o nim zbyt wiele. Zadzwoń do jego komitetu wyborczego lub do szkoły
        gdzie pracuje, albo do domu. Niech opowie o sobie.
        Tak na marginesie, skoro pytasz akurat o niego, to pewnie jest tego jakiś
        powód. A może to Ty jesteś Chabowski i nakręcasz temat?
        • Gość: mistel Re: Wiesław Chabowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 22:27
          jestem absolwentem ZSM-D . Ukończylem szkołe 20ścia lat temu. wynalazlem na
          liście kandydatów kilka znajomych nazwisk. nauczycieli tej szkoły.Barbara
          Suproń, Wiesław Chabowski i Edward Hałda. mam do tych osób pewien sentyment.
          Jednak minęlo wiele lat, dlatego jestem ciekaw komentarzy.być może nie jest to
          zbyt elegancka forma na uzyskanie informacji.Net jednak daje tą możliwość
      • Gość: mistel Re: Wiesław Chabowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 22:44
        panie markowski moze coś pan napisze o sobier bez podszywu-czy jest pan
        kandydatem na radnego. pewnie tak a gdzie odwaga
        • l.markowski Re: Wiesław Chabowski 20.10.06, 23:20
          jestem kandydatem na radnego, jak najbardziej, nie podszywam się pod nikogo,
          podpisuję się swoim nazwiskiem, podaję adres stronki z informacjami o mnie, nie
          rozumiem zatem o jakim podszywie mowa? skąd u Pana takie pejoratywne
          nastawienie do mojej osoby? rozumiem, że reprezentuje Pan inną opcję
          polityczną, ale prosiłbym o nierzucanie głupich oskarżen..
    • Gość: mistel Re: Wiesław Chabowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 23:31
      robi pan kampanie pod nazwiskiemk Chabowski -dzięki panu za to
      • l.markowski Re: Wiesław Chabowski 20.10.06, 23:37
        jaką kampanię? nie mam prawa się wypowiadać? wydaje mi się, że wrecz
        przeciwnie, wybory powinny polegać na konfrontacji poglądów, a nie na głupim
        wieszaniu swojej geby na każdym słupie. widocznie mamy diametralnie różne
        opinie na ten temat.
    • Gość: mistel Re: Wiesław Chabowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 23:39
      dyskredytuje sie pan nie widząc tematu----
    • Gość: mistel Re: Wiesław Chabowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 23:40
      panie przyszły-
    • Gość: mistel Re: Wiesław Chabowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 23:50
      wydał pan sąd o sobie- przepuszczam ze nie tylko ja to czytam.
      • l.markowski Re: Wiesław Chabowski 21.10.06, 00:00
        tez mam taką nadzieję, i prosze wszystkich czytających to o spojrzenie na dwa
        pierwsze posty w tym temacie, a zwłaszcza na IP piszacych... jeżeli mamy uznac
        że robie tutaj kampanię to prosze bardzo, ja nie widze w tym nic złego.
        denerwuje mnie tylko fakt, ze czepia sie mnie osoba która sama agituje,
        prawdopodobnie swojego znajomego. swoją drogą mój jedyny post w tym temacie był
        związany z wypowiedzią kolegi azp11, natomiast wszystkie kolejne były
        odpowiedzią na słowa skierowane do mnie... faktycznie bezczelna jest ta moja
        kampania;)
    • Gość: mistel Re: Wiesław Chabowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 21:25
      powodzenia panie markowswki
    • Gość: xyz Re: Wiesław Chabowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 21:36
      Wiesiek aLE CI NAROBILI

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka