Dodaj do ulubionych

do kandydatów PO

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 22:31
szanowni Panowie ! Z PO mianujący się wykształconymi i kulturalnymi razi mnie
brak poczucia smaku. Gdzie wasza kultura, obycie gdzie te profesjinalne
agencje reklamowe! Codziennie na monte cassino widze kandydata nr 1 do
sejmiku w krawacie i koszuli bez marynarki ! Szanowny Panie ważny Kandydacie
mężczyzna zdejmujac marynarke zdejmuje krawat - chodzenie w krawacie i
koszuli (wyłaczajc pilotów) to domena wiejskich wesel gdzie jest duszno i
podpitych elegantów - obyczaj rodem z ZSRR podobnie jak noszenie rąk w
kieszeni marynarki, na stronie www kandydata na prezydenta z PO też widziałem
takie kwiatki - jka chcecie mieć zdjęcia na luzie to poczytajcie jakies pisma
gdzie opisano co to moda.
Obserwuj wątek
    • koczisss Re: do kandydatów PO 24.10.06, 22:36
      Ale masz problem, normalnie chyba dziś nie zaśniesz:)
      • Gość: jasiek do koszissssa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 23:49
        no mam problem - wszechotaczająca brzydota i bylejakość - welcome in Białystok -
        lepiej nie będzie
        • Gość: Acro Re: do koszissssa IP: *.eranet.pl 29.10.06, 10:24
          Gość portalu: jasiek napisał(a):

> no mam problem - wszechotaczająca brzydota i bylejakość - welcome in
          Białystok
          > -
          > lepiej nie będzie

Kolejny przykład bylejakości: mówi się :welcome TO Białystok!
    • bialabialystok Re: do kandydatów PO 24.10.06, 22:47
      Popieram jaśka. Facet w koszuli i krawacie jest niekompletnie ubrany. Pewnie
      kandydat PO nosi jeszcze krótką koszulę pod marynarką albo krawat na gumce.
      Amatorszczyzna.
    • kurczaken Re: do kandydatów PO 24.10.06, 22:51
      jesteś poprostu bucem. Pewnie siedzisz teraz w podartych majtkach przed
      monitorem, dłubiesz w nosie i myslisz gdzie by tu pomarudzić bo żona i tak Ci
      nie da bo sie nie myjesz
      • bialostoczanin Re: do kandydatów PO 24.10.06, 23:10
        ja ciągle wierzę ... ja już nie wierzę w gnijący świat ...
        ja wierzę w proste słowa które są ...lepsze niż perły ...złoto i twój dom dom ...
        ja wierzę w proste życie ...które jest ..lepsze niż każdy hollywoodzki tekst ...
    • l.markowski Re: do kandydatów PO 24.10.06, 23:23
      Ubiór kandydata nie powinien byc chyba żadnym wyznacznikiem, wazniejsze jest to
      co ma do powiedzenia. Świętej Pamięci Kuroń całe zycie chodził w jeansie, a
      mimo to był przez wielu uważany za człowieka z klasą...
      • Gość: jasiek Re: do kandydatów PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 23:44
        i tu sie mylisz
        Kuroń miał styl, swój styl, PO kreuje sie na tych lepsiejszych i nie maja racji
        Ci co twierdzą że ubiór nie ma znaczenia - jak ktos jest źle ubrany ni tanio-
        drogo ale źle to wiele o nim mówi jeśli jeszcze chce zostac prezydentem i
        marszałkie itp to przecież reprezentacja miasta - miasta buraków i do tego
        wiele mówi o otoczeniu bo pewnie cały sztab sie głowił nad tym - sztab buraków
        mi się mazy prezydent z klasą - nie burak jak Tur i kandydaci platformy
        (wymienuieni) za których nie trzeba bedzie sie wstydzić, a przed kompem mozna
        siedziec i nagolasa jak ktos lubi - nie ma to nic do rzeczy
      • Gość: jasio Re: do kandydatów PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 23:48
        a pozatym trzeba byc Kuroniem żeby odbierać Orła Białego w jeansie,
        porównanie Jacka do Białostockich polityków to duze nadużycie - zaden z nich
        nic nie pokazał - no moze Twoi koledzy z listy pokazali jak sie poustawiac w
        radach nadzorczych - ja u siebie mam Krzywickiego co bierze kupe kasy ZA NIC -
        bo nic nie umie a tych rad ma więcej, komunistyczni złodzieje maja tak co drugi
      • Gość: Aśka Re: do kandydatów PO IP: *.elpos.net 25.10.06, 09:17
        i tu się Pan PAnie MArkowski myli i to znacznie a od Kuronia to łapy precz
        koledzy z list i partii więzili go i gnoili a teraz Pan się autorytetem
        podpiera? Elegancji prosze się uczyć od Premiera MIllera - największy burak co
        mu słoma z butów wystaje - po takich lekcjach odrazu będzie wiadomo skąd Pan
        przychodzi - zanim się Pan wypowie....
        • l.markowski Re: do kandydatów PO 25.10.06, 18:11
          Nie porównuję nikogo z PO do Kuronia, gdyż zgadzam się, że nie dorastają mu do
          pięt, chodziło mi o to, że ubiór nie powinien decydować o ocenie człowieka.
          Który z moich kolegów więził Kuronia? Podaj nazwisko chcociaż jednego? Jeżeli
          to prawda to jeszcze dzisiaj złożę wniosek o usuniecie go z partii. A swoją
          drogą to mało prawdopodobne, gdyż większości moich kolegów z partii nie było
          wtedy na świecie. Pozdrawiam!
          • Gość: tidi Re: do kandydatów PO IP: *.proxy.aol.com 25.10.06, 18:39
            Kuron mial styl ?? Zwykly flejtuch byl . W Anglii nikt by nic nie przypial do
            ubrania roboczego .
            • Gość: lol Re: do kandydatów PO IP: *.elpos.net 25.10.06, 20:19
              a co ma anglia do Polski? jesteś anglikiem,
              a pozatym MYLISZ sie !:)
          • duch_zenona Re: do kandydatów PO 25.10.06, 18:56
            l.markowski napisał:

> Nie porównuję nikogo z PO do Kuronia, gdyż zgadzam się, że nie dorastają mu do
            > pięt, chodziło mi o to, że ubiór nie powinien decydować o ocenie człowieka.
            > Który z moich kolegów więził Kuronia? Podaj nazwisko chcociaż jednego? Jeżeli
            > to prawda to jeszcze dzisiaj złożę wniosek o usuniecie go z partii. A swoją
            > drogą to mało prawdopodobne, gdyż większości moich kolegów z partii nie było
            > wtedy na świecie. Pozdrawiam!

-------------------------------

Odżegnywanie się od swoich poprzedników od zbrodni, błędów i wypaczeń, to stara
            komunistyczna tradycja. Za kilkanaście lat twoi następcy też będą od ciebie
            odżegnywać. Tak było, jest i będzie.

Zaraz zjawi się aleksiej i będzie udowadniał, że to Kaczyńscy więzili Kuronia.
            • alex.4 Re: do kandydatów PO 29.10.06, 09:58
              U Kaczyńskich jest Kryże - człowiek który skazał Komorowskiego an wiezienie. W rzadzie jest też osoba która w urzędzie miejskim za PRL inwigilowała pracownikó pan Jasiński. Kolejny kwaitejk to Wassermann który za zcasó PRL był prokuratorem:)
              • duch_zenona Re: do kandydatów PO 29.10.06, 15:16
                alex.4 napisał:

> U Kaczyńskich jest Kryże - człowiek który skazał Komorowskiego an wiezienie. W
                > rzadzie jest też osoba która w urzędzie miejskim za PRL inwigilowała pracownikó
                > pan Jasiński. Kolejny kwaitejk to Wassermann który za zcasó PRL był prokurator
                > em:)
                -----------------------

To jest właśnie przewrotna logika komunistycznego propagandzisty. Każdy przecież
                wie, że w sądach czy urzędach ministerialnych aż się roi od komuchów. SLD
                wiedząc, że traci poparcie, uchwaliła ustawę o urzędnikach mianowanych, żeby
                zabezpieczyć swoich ludzi.

W kancelarii prezydenta komuchowscy urzędnicy robią prezydentowi różne
                destrukcyjne numery z flagami a on nie może nawet ich zwolnić, bo są chronieni
                ustawą.

Nie wiem, czy wystarczy nawet jednej kadencji, żeby wymienić nawet połowę ludzi.

Proszę też zwrócić uwagę na ZAKŁAMANY cynizm aleksieja. Wielokrotnie na tym
                forum grzmiał, że PiS zwalnia komuchów i obsadza urzędy swoimi ludźmi a jak nie
                zwalnia, to krzyczy, że PiS trzyma komuchów.
                • alex.4 Re: do kandydatów PO 30.10.06, 08:35
                  1 Urzędnicy w Służbie cywilnej pochodzili z konkursu a nie mianowania. Komuniści obchodzili to mmianujac P.o. - rozwiaznaniem problemu było ograniczenie czasu ile osoba może pełnić obowiązki i w jakim czasie musi zostać rozstrzygniety konkurs. Zamiast wprowadzić tą zmianę PIS przebił SKLD w upartyjnieniu administracji
                  2 Flagi Czech równiez pomylili zapewne komunisci... tak samo jak ktos źle nauczył Kaczyńskiego śpiewać hymnu, albpo był odpowiedzialny za lapsusy prezydenta dotyczące geografii politycznej (Czechy sąsiadują az Ukrainą, pomylenie trójkatu waimarskiego z trójkątem wyszehradzkim)
                  3 Duch nie ejst w stanie odpowiedziec na mój post, bo rzeczywistości nie można zaczarować
          • syrenka_turbo Re: do l.markowski 25.10.06, 20:04
            zostalo wam cos jeszcze z tej pozyczki?

pl.wikipedia.org/wiki/Moskiewska_po%C5%BCyczka
          • Gość: lol Re: do kandydatów PO IP: *.elpos.net 25.10.06, 20:22
            i tu się mylisz młody człowieku, ubranie świadzy o człowieku i kropka tak jak
            jego maniery i czystość - wiem że reprezentujesz opcję że najlepiej to spocony
            robotnik w 3 dniowej koszyuli - ot człowiek pracy z takim ubraniem nie tylko w
            pracy ale i po. Nie mylic ze szpanem i drogimi ciuchami. Kulturalny człowiek
            ubiera się stosownie do okazji zwłaszcza jeśli narzuca się swoją osoba innym (a
            nie drogo i złoty łańcuch)
            • syrenka_turbo Re: do kandydatów PO 25.10.06, 20:39
              Gość portalu: lol napisał(a):

> i tu się mylisz młody człowieku, ubranie świadzy o człowieku i kropka tak jak
              > jego maniery i czystość - wiem że reprezentujesz opcję że najlepiej to
              > spocony robotnik w 3 dniowej koszyuli -

bzdura! kolega reprezentuje opcje niebieskich koszul magistra kwasniewskiego
              • Gość: xyz Re: do kandydatów PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 20:44
                koczisss ma racje po nocach spać nie będą mogli-krawaciarze
            • nutopia Re: do kandydatów PO 29.10.06, 10:36
              Gość portalu: lol napisał(a):

> i tu się mylisz młody człowieku, ubranie świadzy o człowieku i kropka tak jak
              > jego maniery i czystość - wiem że reprezentujesz opcję że najlepiej to
              spocony
              > robotnik w 3 dniowej koszyuli - ot człowiek pracy z takim ubraniem nie tylko
              w
              > pracy ale i po. Nie mylic ze szpanem i drogimi ciuchami. Kulturalny człowiek
              > ubiera się stosownie do okazji zwłaszcza jeśli narzuca się swoją osoba innym
              (a
              >
              > nie drogo i złoty łańcuch)

albo jak ukochana pani Millerowa - biała suknia z różowymi czy czerwonymi
              napisami I Love You;))
    • Gość: Alisia Re: do kandydatów PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 08:05
      Kampani Po jakoś leży, nie ma w TV, billboardy takie amoatorskie, tylko jakieś
      ulotki, których nie da sie wyczytać :( a szkoda mogli by się zrzucić na i
      wynając jakiś speców od reklamy (mam nadzieję że nie myślą że sami są specami
      od wszystkiego)
      pozdrawiam PO-wców i przeciwników - zadziwcie nas polotem:)
      • alex.4 Re: do kandydatów PO 29.10.06, 09:55
        W wyborach są limity finansowe. Pyanie czy PIS poraz kolejny znacznie ich nie przekracza... chyba że TVP daje pisowi promocyna cenę na reklamę
        • duch_zenona Re: do kandydatów PO 29.10.06, 14:38
          alex.4 napisał:

> W wyborach są limity finansowe. Pyanie czy PIS poraz kolejny znacznie ich nie p
          > rzekracza... chyba że TVP daje pisowi promocyna cenę na reklamę
          -----------------------

A masz jakieś dowody na to KŁAMCO, że PO płaci inną cenę???

Jesteś chory, człowieku.
          • alex.4 Re: do kandydatów PO 29.10.06, 14:45
            PIS bardzo mocno się reklamuje. czy jest to zgodne z limitami finansowymi???? Czy próbuje obchodzić limity??? Reklamy telewizyjne są bardzo drogie. PIS podczas kampanii prezydenckiej i parlamentarnej mocno je przekroczył. Czy teraz znow złąmią prawo????
            • duch_zenona Re: do kandydatów PO 29.10.06, 15:18
              Czy mógłbyś, aleksieju przestać się miotać i podać KONKRETNE dane?
              • alex.4 Re: do kandydatów PO 29.10.06, 20:28
                TVP i stacje komercyjne nadają parwie codziennie spot wyborczy PIS. Koszty wykupionej reklamy muszą być duże. A o poprzednim przekroczebniu przez PIS limitu wyborczego raport fundacji Batorego
            • nutopia Re: do kandydatów PO 29.10.06, 15:24
              alex.4 napisał:

> PIS bardzo mocno się reklamuje. czy jest to zgodne z limitami finansowymi????
              C
              > zy próbuje obchodzić limity??? Reklamy telewizyjne są bardzo drogie. PIS
              podcza
              > s kampanii prezydenckiej i parlamentarnej mocno je przekroczył. Czy teraz
              znow
              > złąmią prawo????

te i wiele innych pytań nurtuje Wielkiego Alexa! Czy znajdzie na nie odpowiedz?
              To już w następnym poście pod tytułem: Rozterki Alexa.
          • Gość: Acro Re: do kandydatów PO IP: *.eranet.pl 31.10.06, 10:45
            duch_zenona napisał:

> alex.4 napisał:
            >
            > > W wyborach są limity finansowe. Pyanie czy PIS poraz kolejny znacznie ich
            > nie p
            > > rzekracza... chyba że TVP daje pisowi promocyna cenę na reklamę
            > -----------------------
            >
            > A masz jakieś dowody na to KŁAMCO, że PO płaci inną cenę???
            >
            > Jesteś chory, człowieku.
            >

Dowody? Nie będzie dowodów, bo Alex stosuje się ściśle do Pisowskich zasad,
            mówiacych o atakowaniu przeciwknika ZWŁASZCZA wtedy, kiedy dowodów brak! Wszak
            kaczyński powiedział, a pokorne ciele Kurski potem to powtórzył, że kiedy nie
            ma dowodów to sprawa staje sie jeszcze bardziej podejrzana...
      • Gość: MARTM! Re: do kandydatów PO IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 29.10.06, 10:31
        Gość portalu: Alisia napisał(a):

> Kampani Po jakoś leży, nie ma w TV, billboardy takie amoatorskie, tylko jakieś
        > ulotki, których nie da sie wyczytać :( a szkoda mogli by się zrzucić na i
        > wynając jakiś speców od reklamy (mam nadzieję że nie myślą że sami są specami
        > od wszystkiego)
        > pozdrawiam PO-wców i przeciwników - zadziwcie nas polotem:)

jeśli chodzi o miasta Warszawa, Poznań, Kraków, Gdańsk i Wrocław, to PiS wszystkei znaczące billboardy wykupił dużo wcześniej przed konkurencją, stad pozostali musza czekać w kolejkach na słabsze lokalizacje...
        • duch_zenona Re: do kandydatów PO 29.10.06, 15:35
          Gość portalu: MARTM! napisał(a):

> jeśli chodzi o miasta Warszawa, Poznań, Kraków, Gdańsk i Wrocław, to PiS wszyst
          > kei znaczące billboardy wykupił dużo wcześniej przed konkurencją, stad pozostal
          > i musza czekać w kolejkach na słabsze lokalizacje...
          ---------------------

Jeżeli to prawda, to wypada pogratulować ludziom z PiS
          • Gość: MARTM! Re: do kandydatów PO IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 29.10.06, 19:38
            > Gość portalu: MARTM! napisał(a):
            >
            >
            > > jeśli chodzi o miasta Warszawa, Poznań, Kraków, Gdańsk i Wrocław, to PiS
            > wszyst
            > > kei znaczące billboardy wykupił dużo wcześniej przed konkurencją, stad po
            > zostal
            > > i musza czekać w kolejkach na słabsze lokalizacje...
            > ---------------------
            >
            > Jeżeli to prawda, to wypada pogratulować ludziom z PiS

może namieszałem trochę z miastami (nie wiem jak jest w Szczecinie), ale we wszystkich dużych miastach faktycznie wszystko już jest zaklepane, tym bardziej, że nie wszystkie ośrodki są 'jeszcze' bastionami PiSu...
            teoretycznie jest o co walczyć, szczególnei biorąc pod uwagę nową ordynację wyborczą
          • alex.4 Re: do kandydatów PO 29.10.06, 20:29
            i znowu pojawia się kwestia kosztów i pytanie czy PIS nie wyda na kampanie ponad limit:)
            • duch_zenona Re: do kandydatów PO 29.10.06, 20:34
              alex.4 napisał:

> i znowu pojawia się kwestia kosztów i pytanie czy PIS nie wyda na kampanie pona
              > d limit:)
              --------------------
              to ty szeptucha czy prorok?
              • alex.4 Re: do kandydatów PO 29.10.06, 20:35
                Koszt wynajęcia jednego bilbordu to ok 2 tys. zł. Wystarczy pomnożyć liczbę i zobaczyć czy jest coś nie tak. Koszt reklamy w telewizji jest oczywiscie sporow iększy. Ciekawy jestem raportu fundacji Batorego o wyborach
                • duch_zenona Re: do kandydatów PO 29.10.06, 22:21
                  alex.4 napisał:

> Koszt wynajęcia jednego bilbordu to ok 2 tys. zł. Wystarczy pomnożyć liczbę i z
                  > obaczyć czy jest coś nie tak. Koszt reklamy w telewizji jest oczywiscie sporow
                  > iększy. Ciekawy jestem raportu fundacji Batorego o wyborach
                  --------------------
                  Czyli kłamałeś, aleksieju! nie masz żadnych konkretnych danych, tylko bawisz się
                  w szeptuchę czy też wróżkę!
                  • alex.4 Re: do kandydatów PO 30.10.06, 08:30
                    PIS ewidentnie wydaje olbrzymie kwoty na reklamy telewizyjne. Poczekajm na raport Fundacji Batorego
    • Gość: WIOSKOWY Re: do kandydatów PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 19:32
      WIOSKOWE PISiory dopie.dolom tym kuta.om z POpie.dolenia ! Hej !
    • fiat_lux Re: do kandydatów PO 29.10.06, 19:41
      www.ojohaven.com/wme/images/clinton.jpg
      www.newspapersoc.org.uk/documents/publications/pr2003/Tony%20Blair%20CMYK.JPG
      http://images.google.com/imgres?imgurl=http://graou.org/found/chirac/photo%2520dedicacee.jpg&imgrefurl=graou.org/found/chirac/&h=1248&w=872&sz=563&hl=en&start=1&tbnid=YGvmgmwQ01U6rM:&tbnh=150&tbnw=105&prev=/images%3Fq%3Dfound%2Bchirac%2B%26svnum%3D10%26hl%3Den%26lr%3D%26safe%3Doff%26sa%3DG

upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/57/Gerhard_Schroeder_MUC-20050910-01.jpg/280px-Gerhard_Schroeder_MUC-20050910-01.jpg
      jedno wielkie wiejskie wesele?
      • Gość: olin Re: do kandydatów PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 21:46
        ocywiście co to a argument ?
        klinton złapany w locie? albo stare foty?
        macie jakiwś własne zdanie czy jeśli blair widać to tak można?
        Pozatym proponuje obejrzeć koszule Blaira a potem popatrzec na buraków z PO
        że niemcy nie potrafia "sie nosić" wiadomo nie od dziś :)
    • Gość: yoda Re: do kandydatów PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 10:35
      ten Pan kussak (chyba) to lepszy elegant na ulotce z przodu w koszuli i
      krawacie bez marynarki, na drugiej już w marynarce nie zapiętej i do tego ze
      źle zawiązanym krawatem:) Jak burak nie umie niosić gajera to niech fotografuje
      się w fufajce.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka