Gość: kalafiorowa noga IP: *.tpnet.pl 25.10.06, 23:49 och jak się cieszę. och, och. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc bez klimy... :( IP: 83.151.32.* 26.10.06, 01:11 Na codzien jezdze samochodem osobowym. Ostatnio raz zdazylo mi sie skorzystac z uslug komunikacji miejskiej. Czekalem 30 min na 16tke ( wedlug rozkladu w tym czasie powinny byc trzy autobusy tej linii) i nie byla to niedziela 5 rano, tylko dzien powszedni ok godz 16.30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saloj Re: bez klimy... :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 08:28 Przesadzasz, jeżdżę od lat i z punktualnością jest ok. A swoją drogą jechałam rano nowiutkim MAN-em i może jest nowoczesny, ale rozplanowanie wnętrza ma dużo gorsze od starych manów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenka Re: bez klimy... :( IP: *.ig.uw.edu.pl 26.10.06, 11:46 Nowych MAN-ow w Bialymstoku jeszcze nie widzialam, bo mnie tam teraz nie ma. Jednak tez najbardziej podobaja mi sie te stare MAN-y, dlugie, zielono-biale. W kazdej nowszej wersji cos mi nie odpowiadalo, a tamte sa idealne. A to ma dosc duze znaczenie, bo jestem wysoka i lubie miescic sie w siedzeniu:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tytuł Re: bez klimy... :( IP: *.man.bialystok.pl 26.10.06, 13:39 Prezydenci przed wyborami nie powinni budować nowych dróg i kupować nowych autobusów bo mogą nie daj Boże wygrać wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J idealność starych manów? IP: *.elpos.net 27.10.06, 18:49 nie zgadzam się z tym że te stare MANy są idealne. owszem są bardzo w porządku (nowe zresztą też wg mnie) ale w tych starych wkurza mnie miejsce na przeciwko tylnych drzwi. nie ostatni rząd, ale przedostatni. tam nie ma jak nóg zmieścić. po prostu się nie da. a do wysokich wcale nie należę... w tych nowych tak śmiesznie po schodkach się wchodzi na 3 miejsca na przeciwko drzwi :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek poświęcone:P IP: *.elpos.net 26.10.06, 11:56 Najważniejsze, że autobusy zostały poświęcone...:) Teraz będziemy już jeździć bezpiecznie. Pachnie mi to średniowiecznym ciemniactwem.Co ma władza państwowa do religii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: icek Re: Komunikacja pod znakiem MAN-a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 12:43 dlaczego na poświęcenie nie zostali zaproszeni rabin i pastor panie Tur i Sawicki chyba nie jesteście rasistami a może ..... Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Komunikacja pod znakiem MAN-a 26.10.06, 12:46 Jesli chcesz komuś zarzucić rasizm, to najpierw sprawdź w encyklopedii co to słowo oznacza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkoronkiewicz Re: Komunikacja pod znakiem MAN-a IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 26.10.06, 14:08 oczywiście, że prezydent może remontować drogi i sprowadzać autobusy. dziennikarze zaś mają prawo pytać, dlaczego akurat to wszystko dzieje się akurat przed wyborami. rzeczywiście zastanawia nieco sens prezentowania autobusów na placu. wszyscy stwierdzają, że najważniejsze, aby sprawdziły się podczas jazdy. że najlepiej zaprezentują się w trasie. po co więc cała ta szopka? najlepszą odpowiedzią, jest fakt na prezentację przyszła zaledwie garstka mieszkańców. hm! jest to już kolejna impreza magistratu ciesząca się takim zainteresowaniem i taką frekwencją. coś chłopaki cienko Wam idzie. Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Komunikacja pod znakiem MAN-a 26.10.06, 14:18 I jeszcze ten dziwny zbieg terminów imprezy i wyborów. Odpowiedz Link Zgłoś
paroova.alexa Re: Komunikacja pod znakiem MAN-a 26.10.06, 14:34 zewsi napisał: > I jeszcze ten dziwny zbieg terminów imprezy i wyborów. bez wyborczych parówek to skandal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARTM! Re: Komunikacja pod znakiem MAN-a IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 26.10.06, 20:44 abstrahując zupełnie od aspektu politycznego, była to jedna z niewielu okazji, by odpalić 10litrowy silnik, już nie mówiąc o posadowieniu swoich 4 liter na pneumatycznym siedzisku i wrzucić drajwa :D images1.fotosik.pl/227/85991674c2ac962b.jpg images1.fotosik.pl/227/1df64e3b445e0fe5.jpg images1.fotosik.pl/227/7e15c1916a054a7c.jpg images2.fotosik.pl/218/4cc798e984a1430d.jpg images2.fotosik.pl/218/033dcd135befcf5c.jpg images2.fotosik.pl/218/ac92408d890913eb.jpg images2.fotosik.pl/218/d2c988d0eb9a4815.jpg images1.fotosik.pl/227/762aeeafba8ffad5.jpg images3.fotosik.pl/217/2a7b2d3384a3ffb8.jpg images3.fotosik.pl/217/8377b9b692d4ad31.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komunik Re: Komunikacja pod znakiem MAN-a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 19:09 Bardzo fajnie, ze nie ma calej wielkiej kabiny wydzielonej do przewozu kumpli i palenia fajek. Poza tym mam nadzieje, ze nei zostana one (kabiny) oblepione zaraz jakimis foliami innymi dekoracji przez kierowców pozbawionych zmysłu gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Easton Re: Komunikacja pod znakiem MAN-a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 23:25 Ksiądz i rabin żyli obok siebie. Ksiądz chciał zrobić dobry chrześcijański uczynek, więc umył rabinowskie <bi em dablju> (BMW). Rabin zobaczywszy to mzieszał się niemało. Nazajutrz ksiądz wychodzi z domu i widzi rabina odpiłowującego tłumik w jego bejce. "Cor robisz" - pyta, pada odpowiedź: "Ty mego ochrzcił, ja twego obrzezam". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Komunikacja pod znakiem MAN-a IP: 82.160.179.* 26.10.06, 21:08 zamiast święcenia przez księży to lepiej niech zlikwidują stare Jelcze a nie zamieniają dobre autobusy na jeszcze lepsze. przykład 16-stka przegubowa niskopodogowa zamienili na nowy nie wiem czy na gorszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARTM! Re: Komunikacja pod znakiem MAN-a IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 26.10.06, 21:18 Gość portalu: . napisał(a): > zamiast święcenia przez księży to lepiej niech zlikwidują stare Jelcze a nie > zamieniają dobre autobusy na jeszcze lepsze. przykład 16-stka przegubowa > niskopodogowa zamienili na nowy nie wiem czy na gorszy można sprawdzić w ewidencji, czy ta 'dobra' szesnastka nie miała uszkodzonej np kratownicy, lub nie miała jakiejś innej wady ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Komunikacja pod znakiem MAN-a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 19:00 Dziwny ludek.Jedni się cieszą,że są nowe autobusy /i słusznie/ a drugich główne zmartwienie,że poświęcił ksiądz.Po mieście jeżdzimy jeszcze Solarisami i jak się nie mylę kupionymi w zupełnie innym czasie niż wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARTM! Re: Komunikacja pod znakiem MAN-a IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 27.10.06, 19:15 Gość portalu: Ja napisał(a): > Dziwny ludek.Jedni się cieszą,że są nowe autobusy /i słusznie/ a drugich główne > > zmartwienie,że poświęcił ksiądz.Po mieście jeżdzimy jeszcze Solarisami i jak > się nie mylę kupionymi w zupełnie innym czasie niż wybory. to było do mnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Komunikacja pod znakiem MAN-a 28.10.06, 18:03 Nie podobają mi się, jakieś zbyt do solarisów podobne to:( Odpowiedz Link Zgłoś
max39 Re: Komunikacja pod znakiem MAN-a 28.10.06, 18:51 Nie od solarisow one sie jednak odrozniaja ,oczywiscie na plus .Solarisy sa ogolnie krytykowane na forach o komunikacji miejskiej z powodu slabej jakosci.A najbardziej mi sie podoba w Manach to ze nie ma w nich tej wiezy z tylu ktora zabiera kilka miejsc siedzacych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cccc Re: Komunikacja pod znakiem MAN-a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 20:24 www.bialystok.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqq Re: Komunikacja pod znakiem MAN-a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 20:25 [url]www.bialystok.pl[url] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vlad79 Re: Komunikacja pod znakiem MAN-a IP: 195.177.196.* 29.10.06, 15:02 Ten plac nie jest przystosowany do przenoszenia takich obciążeń .Co za kretyn zgodził się na prezentację przegubowych ciężkich autobusów na reprezentacyjnym placu. Potem będą się dziwić że podbudowa nie wytrzymała i odkształca się kostka i płyty granitowe...Ale czego się nie robi przed wyborami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Komunikacja pod znakiem MAN-a IP: 82.160.179.* 29.10.06, 15:28 jak chcesz zlinkować to sie robi to w inny sposób: wpisz http postaw dwukropek i 2 slesze, potem wuwuwu kropka nazwa kropka peel Odpowiedz Link Zgłoś