Gość: Westwind IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 30.03.03, 01:40 Pozdrawiamy nocnych marków, Marków w ogóle, Maurusa oraz wszystkich ludzi w Białymstoku płci obojga. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maurus Re: Hej, hej - wołanie z Siedlec 30.03.03, 01:48 Dzięki, dzięki! Widzę kolega również otworzył północny front. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Westwind Re: Hej, hej - wołanie z Siedlec IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 30.03.03, 01:57 Jak to się mówi? Nacieramy wachlarzem, ale pokojowo i intengracyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Westwind Hej, hej - wołanie z Siedlec IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 30.03.03, 03:06 No i stało się - TRZECIA GODZINA (bez czasoprzestrzeni między drugą a trzecią) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Hej, hej - wołanie z Siedlec 30.03.03, 21:40 Emigracja białostocka pozdrawia piękne miasto Siedlce :) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Hej, hej - wołanie z Siedlec 31.03.03, 11:11 ralston napisał: > Emigracja białostocka pozdrawia piękne miasto Siedlce :) Właśnie, właśnie... Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Hej, hej - wołanie z Siedlec 31.03.03, 11:28 ralston napisał: > Emigracja białostocka pozdrawia piękne miasto Siedlce :) Imigracja białostocka również pozdrawia Siedlce... Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Hej, hej - wołanie z Siedlec 31.03.03, 11:30 awee napisała: > Imigracja białostocka również pozdrawia Siedlce... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Hej, hej - wołanie z Siedlec 31.03.03, 11:36 habitus napisała: > awee napisała: > > > Imigracja białostocka również pozdrawia Siedlce... > :)))) Habi skąd ten uśmiech?:))) Mój rodowód to nie białostoczyzna, więc mogę stwierdzić że ja to "imigaracja":) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Hej, hej - wołanie z Siedlec 01.04.03, 08:33 awee napisała: > habitus napisała: > > > awee napisała: > > > > > Imigracja białostocka również pozdrawia Siedlce... > > :)))) > > Habi skąd ten uśmiech?:))) Mój rodowód to nie białostoczyzna, więc mogę > stwierdzić że ja to "imigaracja":) Hmmm... to ja właściwie i imigracja i emigracja białostocka jednocześnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Hej, hej - wołanie z Siedlec 01.04.03, 23:55 ralston napisał: > > Hmmm... to ja właściwie i imigracja i emigracja białostocka jednocześnie :) A ponieważ imi- z emi- się "zeruje", pozostaje Ci czysta gracja. CND Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Hej, hej - wołanie z Siedlec 02.04.03, 09:20 Ja i gracja? Chyba mnie nie widziałaś :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aureliano.83 Re: Hej, hej - wołanie z Siedlec 31.03.03, 12:04 A ja nie jestem ani emigrantem, ani imigrantem. Jestem po prostu białostoczaninem. I też pozdrawiam forumowiczów z Siedlec. Pozdrawiam, pozdrawiam, pozdrawiam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Aureliano, 31.03.03, 12:17 zajrzyj na forum Zdrowie. Jest tam ktoś, kto się jąka a ludzie kierują go do logopedy. Mówiliście z Rowerzykiem, że to mało skuteczne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolec primo, secundo, tertio ... IP: *.*.*.* 31.03.03, 14:46 Jakby nie patrzeć, to znajdzie się co najmniej kilka powodów, dla których warto i należy podtrzymać międzypodlaską oś porozumienia. Pozdrowienia dla wszystkich białostoczczan, ze szczególnym uwzględnieniem piękniejszej połowy! Odpowiedz Link Zgłoś
maurus Piwo w Siedlcach 31.03.03, 14:59 A gdzie to teraz najprzyjemniej można w Siedlcach piwa skosztować? Pamiętam fajną knajpkę "Żółty Kot", istnieje jeszcze? Nieźle było też pod gołym niebem, nazwy nie pamiętam, gdzieś na zapleczu kamienicy przy dawnej ul. 1-go Maja (Świerskiego obecnie?) na przeciw ul. Kochanowskiego. Wchodziło się w bramę kamienicy, później na lewo przez furtkę w murze. Na podwórku dużo stolików pod parasolami, było też karaoke i kiełbaski. Pewnie o tej porze roku jescze nie funkcjonuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolec Re: Piwo w Siedlcach IP: *.*.*.* 31.03.03, 15:05 Masz na mysli KLIMATYZACJĘ. Działa, ale w innym miejscu przy ul. 22 lipca. Duży ogrodzony teren, na razie w budynku, ale niebawem ogródek ruszy. Na piwo najlepiej do EGOISTY albo do BUENA VISTA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolec Re: Piwo w Siedlcach IP: *.*.*.* 31.03.03, 15:47 EGOISTA przy ul. Berka Joselewicza BUENA VISTA ul. Świrskiego 48 www.buenavista.siedlce.net/ Odpowiedz Link Zgłoś
maurus Re: Piwo w Siedlcach 31.03.03, 15:55 W Buena Vista jednak byłem - pamiętam te luksfery. No a co z tym "Żółtym Kotem" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolec Re: Piwo w Siedlcach IP: *.*.*.* 31.03.03, 16:18 Kot jak kot dalej istnieje, bez zmian. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolec Hej, hej - z Siedlec Żółty Kot i inne IP: *.*.*.* 02.04.03, 18:34 2003.04.03 (czwartek) w Siedlcach w pubie "ŻÓŁTY KOT", ul.3-go Maja 38 odbędzie się koncert 2 rock'owych zespołów - DeLaCore i Los Alamos. wstęp: free start: 19.00 To taka informacja dla Maurusa Odpowiedz Link Zgłoś
maurus Re: Hej, hej - z Siedlec Żółty Kot i inne 02.04.03, 21:10 Dzięki za info. Mnie w tym czasie na pewno w Siedlcach nie będzie :( Ale przy najbliższej bytności w rodzinnym mieście nie omieszkam kota pogłaskać (same miłe wspomnienia). Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś