Dodaj do ulubionych

Multiskandal

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 06:14
Piszą, że drugiego Multikina nie bedzie, bo urzędasy nie potrafili porządnie wydać pozwolenia na budowę. I na dodatek miasto bedzie musiało wypłacic 10 mln odszkodowani. To sa jakies jaja!
Obserwuj wątek
    • charlesbabbage Re: Multiskandal 12.01.05, 09:10
      To nie sa jaja. Jeszcze nie wiadomo jak bedzie.Jeszcze dluga droga do
      ostatecznego orzeczenia.
      ps. mysle tak sobie, ze to chyba real chcial zrobic na tym kase bez
      inwestowania. 10 mln za nic to jest dopiero kasa!!!!
    • ethanak A ja mam pytanie... 12.01.05, 14:13
      Jaki multipleks w końcu w Toruniu powstanie a jaki nie?Bo większość internautów
      pisała o dwóch Multikinach (to konkretna sieć - niemożliwe ,żeby otwierali aż
      dwa obiekty w jednym mieście).Prosiłbym o podanie konkretnej nazwy sieci.
      • Gość: torunianin Powstanie Cinema City IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 14:18
        przy Czerwonej Drodze, zaś nie powstanie Helios przy ul. Sobieskiego i za multikino i hipermarket miasto bedzie musiało wypłacić odszkodowanie
        • ethanak Re: Powstanie Cinema City 12.01.05, 15:53
          A Helios to miało być kino jakiejś sieci multipleksów czy inny wynalazek??
          • Gość: * Re: Powstanie Cinema City IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 16:35
            Helios to nazwa tej sieci
    • Gość: leśniczy A może cała sprawa była ukartowana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 10:45
      może inwestor widząc, że nie wygra konkurencji z nowocześniejszym i większym Multikinem przy Czerwonej Drodze (które w dodatku zostanie otwarte wczesniej) postanowił sie wycofać, przy okazji inkasując odszkodowanie. Teraz odszprzeda z teren - wiadomo ceny nieruchomości wzrosły w tym roku. Zarobi na gruncie i jeszcze od miasta 10 mln odszkodowania dostanie. TO JEST SPRAWA DLA PROKURATORA. Prokuratorze Leciak, powołał Pan specjalny zespół d/s przestepczości zorganizowanej, mam nadzieję, że sprawa zostanie wyjaśniona.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka