Gość: Magda IP: *.bsk.vectranet.pl 03.11.06, 19:56 jesli któraś z was chce iść na podryw to tylko do kina Polana. Ja mam to szczęście, że zawsze jest jakiś tym , kórmu podobam sie, ale na szczęscie mam nie zazdrosną koleżankę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koczisss Re: kino Polana 03.11.06, 20:32 Pochwal sie swym zdjęciem, jak już tak się przechwalasz:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: kino Polana 03.11.06, 20:36 Gość portalu: Magda napisał(a): > jesli któraś z was chce iść na podryw to tylko do kina Polana. Ja mam to > szczęście, że zawsze jest jakiś tym , kórmu podobam sie, ale na szczęscie mam > nie zazdrosną koleżankę strasznie ci wszyscy zazdrościmy Odpowiedz Link Zgłoś
shiva772 Re: kino Polana 04.11.06, 22:21 O rany daj więcej szczegółów... Jak się ubrać i co mówić? A może śpiewać? A jeżeli śpiewać to co? A może trzeba się zalotnie do wszystkich uśmiechać??? Dziękuję za wszystkie info :) Odpowiedz Link Zgłoś
duch_zenona Re: kino Polana 05.11.06, 00:01 No kurde! A gdzie równouprawnienie! Żądam info jak wyrywać dziewczyny z Polany! Czy mam się ubrać w dres czy takie dzinsy szerokie i niewygodne czy może garnitur? Czy mam się stale uśmiechać fryzurę poprawiając czy żuć gumę firmy wrygliś dokumentnie olewając otoczenie czy też na dzięńdobry bramkarza z dyni walnąć i spokojnie aczkolwiek szpetnie zakląć od niechcenia? Jakiego temata lasce zarzucić na początek? Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: kino Polana 05.11.06, 00:09 Ech,Magdziu kto z nas nie miał twoich lat,ten nigdy nie zrozumie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
duch_zenona Re: kino Polana 05.11.06, 00:32 To ja, Morfi zadedykuję jakąś tam piosneckę nieśmiałym niewiastom tym, które czytają nas a same nie mają odwagi napisać: Wystukaj po torach do mnie list Wtedy naprawdę nie wyjedziesz cała Niech będzie w nim lokomotywy gwizd Tylko to zrób jeszcze dla mnie - Mała Wystukaj po torach do mnie list Choćby w alfabecie Morse'a Moja ulica jeszcze twardo śpi Jeśli tak chcesz w liście zostań A mogliśmy - Mała - razem łąką iść Świt witać po kolana w rosie A mogliśmy - Mała - razem piwo pić Dom nasz zamienić na sto pociech A mogliśmy - Mała - konie kraść Z niebieskiego boskiego pastwiska A mogliśmy - Mała - w środku lata Zbudować słoneczną przystań Napisz od serca do mnie list I zamieszkaj w tym liście cała Niech śmiechu dużo będzie w nim Obiecaj mi to dzisiaj - Mała Napisz od serca do mnie list Lecz - proszę - nie wysyłaj go nigdy W szufladzie zamknij go na klucz Niech czeka wciąż lepszych dni Odpowiedz Link Zgłoś