Dodaj do ulubionych

Kto głosuje na Krzycha prosze o wpis

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 13:23
Ja BANKOWO!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • mk968 Re: Kto głosuje na Krzycha prosze o wpis 10.11.06, 13:24
      my z warszawy chcemy takiego kandydata pozdrawiam BIAŁYSTOK
      • Gość: Na Pochybel Re: Kto głosuje na Krzycha prosze o wpis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 13:27
        No BA! Każdy by chciał. Niestety musi Wam wystarczyć Walcowata z Marcinkiewiczem i Korwinem. Współczuję takich miernot :-)
      • annabiss Re: Kto głosuje na Krzycha prosze o wpis 10.11.06, 23:23
        glosuje na bank!!
    • zewsi Re: Kto głosuje na Krzycha prosze o wpis 10.11.06, 13:27
      A nie przeszkadza Tobie, że popierają go ludzie, którzy mają zarzuty
      prokuratorskie o nawoływanie do nienawiści narodowościowej?
      • Gość: Na Pochybel Re: Kto głosuje na Krzycha prosze o wpis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 13:32
        Pod Krzycha różne szumowiny chcą się podłączyć ale spoko. Jak wygra to nie będzie szumowin , nie będzie wódki, nie będzie papierosów. Nic nie będzie.
        I to mi sie podoba, ze wreszcie ktoś szczerze przedstawia swój program. A nie te dyrdymały, słodkie obietnice itd. Stawiam na szczerość- STAWIAM NA KRZYCHA!
        • paroova.alexa Re: Kto głosuje na Krzycha prosze o wpis 10.11.06, 13:36
          Gość portalu: Na Pochybel napisał(a):

> Pod Krzycha różne szumowiny chcą się podłączyć ale spoko. Jak wygra to nie
          > będzie szumowin , nie będzie wódki, nie będzie papierosów. Nic nie będzie.

Jak to nic nie będzie? Co z paróweczkami? Co z alexem?
        • zewsi Re: Kto głosuje na Krzycha prosze o wpis 10.11.06, 14:08
          Gość portalu: Na Pochybel napisał(a):

> Pod Krzycha różne szumowiny chcą się podłączyć ale spoko. Jak wygra to nie
          będz
          > ie szumowin , nie będzie wódki, nie będzie papierosów. Nic nie będzie.
          > I to mi sie podoba, ze wreszcie ktoś szczerze przedstawia swój program. A nie
          t
          > e dyrdymały, słodkie obietnice itd. Stawiam na szczerość- STAWIAM NA KRZYCHA!

Uff. A już myślałem, że Ty tak na poważnie. :-)
    • Gość: Konsument drobiu Re: Kto głosuje na Krzycha prosze o wpis IP: 80.50.201.* 10.11.06, 13:38
      Panowie i Panie, obywatele tej ziemii, nawołuje Was wybierzmy na złość tym
      wszystkim eleganckim kłamliwym politykom pana Krzysia, niechże władza wróci do
      ludu.
    • Gość: Olsztyn Re: Kto głosuje na Krzycha prosze o wpis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 13:56
      Gdybym tam mieszkał to bez wachania zagłosował bym na Krzycha. Nie kazdy potrafi
      zrobić tyle zamieszania co Krzycho, i to bez wywalania kasy na emisję spotów
      wyborczych. A krzycha już 600 tyś ludzi obejżało i to dobrowolnie.
    • Gość: Stanisław Re: Kto głosuje na Krzycha prosze o wpis IP: *.pools.arcor-ip.net 10.11.06, 14:11
      Bzdura.
      Nawet gdyby wygrał to bardzo szybko by się okazało, że jest tylko figurantem
      nie mającym nic do powiedzenia.
      Sam z siebie nie jest taki bystry by rządzić (nawet) Białymstokiem.
      Nie dajcie się zwariować.
      Inna sprawa, że już z centrali dzwonią do tych poważnych komitetów z PiS-u czy
      PO i pytają co jest grane. Czyli sraczka już jest; zobaczymy co będzie dalej.
      • Gość: lol Re: Kto głosuje na Krzycha prosze o wpis IP: 81.219.25.* 10.11.06, 19:05
        VIVA KONONOWICZ!!
        • waldek58 Re: Kto głosuje na Krzycha prosze o wpis 10.11.06, 19:14
          Ale wygraną z Fedorowiczam ma jak w banku
          • Gość: olo Re: Kto głosuje na Krzycha prosze o wpis IP: *.elpos.net 10.11.06, 19:16
            Ja na sto procentufffffffffff
          • waldek58 Re: Kto głosuje na Krzycha prosze o wpis 10.11.06, 19:16
            Słyszałem że w drugiej turze poprze Kozłowskiego
    • Gość: gea Re: Kto głosuje na Krzycha prosze o wpis IP: *.crowley.pl 10.11.06, 20:06
      nie róbcie jaj. wybierzecie pana Krzycha, a ściągniecie sobie na glowę
      szumowiny ,które go wykorzystały.szkoda faceta.
      • Gość: 23r2r3323r2 Re: Kto głosuje na Krzycha prosze o wpis IP: 217.197.79.* 10.11.06, 23:17
        ja zagłosuję choć jestem z Łopola, u nas same ełnuchy, Krzyś ma jaja
    • mephistopheles mas jeden glos wiec nie marnuj go 11.11.06, 01:47
      Pochybel,
      Zamiast oddac go na kogos wartosciowego, zachowujesz sie ja zwykly podjarany
      heca gowniaz.
      Potem znowu bedziesz jeczal na forum ze zle, ze nie dobrze.
      Masz szanse cos zmienic. To nie sa zarty.
      • Gość: Na Pochybel Re: mas jeden glos wiec nie marnuj go IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 21:59
        Prosze bardzo: Wskaż mi tego "kogoś wartościowego". Czekam jeszcze 12 godzin- zamiast wyzywania - przekonaj mnie.
    • Gość: Napisał K.K. szuka pracy, a jacyś debile robią sobie jaja IP: 89.242.2.* 11.11.06, 21:21
      To wbrew pozorom BARDZO DOBRY KANDYDAT. Przypomnijcie sobie jak wyglądał LEPPER,
      jak startował i jaki ma obecnie IMAGE !!! K O N O N O W I C Z jest lepszy niż
      większość polityków w tym kraju, bo jest PRAWDZIWY.
      www.youtube.com/watch?v=LmxYcF4siYg
      • Gość: jb Wklejasz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 21:56
        To i ja wklejam:

I sądzisz, że udźwignie intelektualnie stanowisko prezydenta? Będzie np. walczył
        o dotacje z UE dla Białegostoku? Zrozumie czym są plany długoletniego rozwoju?
        Podejmie mądrą decyzję w sprawie lotniska? Godnie będzie reprezentował Białystok
        wobec przyjeżdżających do miasta oficjalnych gości? A JAKIM CUDEM?
        Który Tymochowicz tego dokona? Jak można z niewykształconego, mało rozgarniętego
        człowieka bez ogłady zrobić swojego reprezentanta...
        Nikodem Dyzma był chociaż cwany - jak Lepper.
        • Gość: Napisał Re: Wklejasz? IP: 89.242.2.* 11.11.06, 23:20
          A pokaż mi te plany długoletniego rozwoju, zagospodarowania ! Pokaż decyzję w
          sprawie lotniska, które stanowi doskonały sposób na długoletnie zajmowanie
          stołków ! Gdzie dotacje i inwestycje z UE! Popatrz na wspólpracę radnych
          Wrocławia z inwestorami, którzy tworzą tam zagłębie ekonomiczno - przemysłowe!
          Co radni, władze B-stoku zrobili dla miasta do tej pory ? Nie obrażaj ludzi
          niewykształconych, bo to nie oni sa temu winni, a właśnie Ci tzw.
          "wykształceni", w czym ? - w cwaniactwie ?
          • Gość: jb Re: Wklejasz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 00:44
            I spodziewasz się, że pan Kononowicz je wyprodukuje? Hm, nadzieja umiera
            ostatnia.... Masz jakieś kompleksy w sprawie wykształcenia? Nauka jest
            bezpłatna. Każdy może się wykształcić. Jeżeli tylko chce oczywiście. Narzekanie
            zawsze jest łatwiejsze i pewnie dlatego większość woli narzekać niż się uczyć.
            • Gość: NAPISAŁ Re: Wklejasz? IP: 89.242.2.* 12.11.06, 01:54
              Nie kompleksy, nie narzekanie. Ten Pan Prezydentem też nie zostanie. Ale
              przedstaw konkretnych kandydatów, którzy są szczerzy, uczciwi, mają jasne
              postanowienia i rzeczywiście mogą coś zrobić. Bo dla ściany wschodniej trzeba
              zrobić dużo, dwa razy wiecej niż dla reszty Polski, aby dogonić pozostałe regiony.
    • s.k.i.n Re: Kto głosuje na Krzycha prosze o wpis 11.11.06, 21:57
      ja..gybym mógl...gdybym mieszkal w Bialymstoku...
      • Gość: jb Re: Kto głosuje na Krzycha prosze o wpis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 00:44
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10955&w=51818073&a=51892908
    • Gość: znad_buga Tylko Krzychu ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 12:10
      Zagłosowałem na niego, on jeden jest szczery.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka