Gość: Na Pochybel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 13:23 Ja BANKOWO!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mk968 Re: Kto głosuje na Krzycha prosze o wpis 10.11.06, 13:24 my z warszawy chcemy takiego kandydata pozdrawiam BIAŁYSTOK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Na Pochybel Re: Kto głosuje na Krzycha prosze o wpis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 13:27 No BA! Każdy by chciał. Niestety musi Wam wystarczyć Walcowata z Marcinkiewiczem i Korwinem. Współczuję takich miernot :-) Odpowiedz Link Zgłoś
annabiss Re: Kto głosuje na Krzycha prosze o wpis 10.11.06, 23:23 glosuje na bank!! Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Kto głosuje na Krzycha prosze o wpis 10.11.06, 13:27 A nie przeszkadza Tobie, że popierają go ludzie, którzy mają zarzuty prokuratorskie o nawoływanie do nienawiści narodowościowej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Na Pochybel Re: Kto głosuje na Krzycha prosze o wpis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 13:32 Pod Krzycha różne szumowiny chcą się podłączyć ale spoko. Jak wygra to nie będzie szumowin , nie będzie wódki, nie będzie papierosów. Nic nie będzie. I to mi sie podoba, ze wreszcie ktoś szczerze przedstawia swój program. A nie te dyrdymały, słodkie obietnice itd. Stawiam na szczerość- STAWIAM NA KRZYCHA! Odpowiedz Link Zgłoś
paroova.alexa Re: Kto głosuje na Krzycha prosze o wpis 10.11.06, 13:36 Gość portalu: Na Pochybel napisał(a): > Pod Krzycha różne szumowiny chcą się podłączyć ale spoko. Jak wygra to nie > będzie szumowin , nie będzie wódki, nie będzie papierosów. Nic nie będzie. Jak to nic nie będzie? Co z paróweczkami? Co z alexem? Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Kto głosuje na Krzycha prosze o wpis 10.11.06, 14:08 Gość portalu: Na Pochybel napisał(a): > Pod Krzycha różne szumowiny chcą się podłączyć ale spoko. Jak wygra to nie będz > ie szumowin , nie będzie wódki, nie będzie papierosów. Nic nie będzie. > I to mi sie podoba, ze wreszcie ktoś szczerze przedstawia swój program. A nie t > e dyrdymały, słodkie obietnice itd. Stawiam na szczerość- STAWIAM NA KRZYCHA! Uff. A już myślałem, że Ty tak na poważnie. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konsument drobiu Re: Kto głosuje na Krzycha prosze o wpis IP: 80.50.201.* 10.11.06, 13:38 Panowie i Panie, obywatele tej ziemii, nawołuje Was wybierzmy na złość tym wszystkim eleganckim kłamliwym politykom pana Krzysia, niechże władza wróci do ludu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olsztyn Re: Kto głosuje na Krzycha prosze o wpis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 13:56 Gdybym tam mieszkał to bez wachania zagłosował bym na Krzycha. Nie kazdy potrafi zrobić tyle zamieszania co Krzycho, i to bez wywalania kasy na emisję spotów wyborczych. A krzycha już 600 tyś ludzi obejżało i to dobrowolnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanisław Re: Kto głosuje na Krzycha prosze o wpis IP: *.pools.arcor-ip.net 10.11.06, 14:11 Bzdura. Nawet gdyby wygrał to bardzo szybko by się okazało, że jest tylko figurantem nie mającym nic do powiedzenia. Sam z siebie nie jest taki bystry by rządzić (nawet) Białymstokiem. Nie dajcie się zwariować. Inna sprawa, że już z centrali dzwonią do tych poważnych komitetów z PiS-u czy PO i pytają co jest grane. Czyli sraczka już jest; zobaczymy co będzie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Kto głosuje na Krzycha prosze o wpis IP: 81.219.25.* 10.11.06, 19:05 VIVA KONONOWICZ!! Odpowiedz Link Zgłoś
waldek58 Re: Kto głosuje na Krzycha prosze o wpis 10.11.06, 19:14 Ale wygraną z Fedorowiczam ma jak w banku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Kto głosuje na Krzycha prosze o wpis IP: *.elpos.net 10.11.06, 19:16 Ja na sto procentufffffffffff Odpowiedz Link Zgłoś
waldek58 Re: Kto głosuje na Krzycha prosze o wpis 10.11.06, 19:16 Słyszałem że w drugiej turze poprze Kozłowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gea Re: Kto głosuje na Krzycha prosze o wpis IP: *.crowley.pl 10.11.06, 20:06 nie róbcie jaj. wybierzecie pana Krzycha, a ściągniecie sobie na glowę szumowiny ,które go wykorzystały.szkoda faceta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 23r2r3323r2 Re: Kto głosuje na Krzycha prosze o wpis IP: 217.197.79.* 10.11.06, 23:17 ja zagłosuję choć jestem z Łopola, u nas same ełnuchy, Krzyś ma jaja Odpowiedz Link Zgłoś
mephistopheles mas jeden glos wiec nie marnuj go 11.11.06, 01:47 Pochybel, Zamiast oddac go na kogos wartosciowego, zachowujesz sie ja zwykly podjarany heca gowniaz. Potem znowu bedziesz jeczal na forum ze zle, ze nie dobrze. Masz szanse cos zmienic. To nie sa zarty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Na Pochybel Re: mas jeden glos wiec nie marnuj go IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 21:59 Prosze bardzo: Wskaż mi tego "kogoś wartościowego". Czekam jeszcze 12 godzin- zamiast wyzywania - przekonaj mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Napisał K.K. szuka pracy, a jacyś debile robią sobie jaja IP: 89.242.2.* 11.11.06, 21:21 To wbrew pozorom BARDZO DOBRY KANDYDAT. Przypomnijcie sobie jak wyglądał LEPPER, jak startował i jaki ma obecnie IMAGE !!! K O N O N O W I C Z jest lepszy niż większość polityków w tym kraju, bo jest PRAWDZIWY. www.youtube.com/watch?v=LmxYcF4siYg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jb Wklejasz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 21:56 To i ja wklejam: I sądzisz, że udźwignie intelektualnie stanowisko prezydenta? Będzie np. walczył o dotacje z UE dla Białegostoku? Zrozumie czym są plany długoletniego rozwoju? Podejmie mądrą decyzję w sprawie lotniska? Godnie będzie reprezentował Białystok wobec przyjeżdżających do miasta oficjalnych gości? A JAKIM CUDEM? Który Tymochowicz tego dokona? Jak można z niewykształconego, mało rozgarniętego człowieka bez ogłady zrobić swojego reprezentanta... Nikodem Dyzma był chociaż cwany - jak Lepper. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Napisał Re: Wklejasz? IP: 89.242.2.* 11.11.06, 23:20 A pokaż mi te plany długoletniego rozwoju, zagospodarowania ! Pokaż decyzję w sprawie lotniska, które stanowi doskonały sposób na długoletnie zajmowanie stołków ! Gdzie dotacje i inwestycje z UE! Popatrz na wspólpracę radnych Wrocławia z inwestorami, którzy tworzą tam zagłębie ekonomiczno - przemysłowe! Co radni, władze B-stoku zrobili dla miasta do tej pory ? Nie obrażaj ludzi niewykształconych, bo to nie oni sa temu winni, a właśnie Ci tzw. "wykształceni", w czym ? - w cwaniactwie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jb Re: Wklejasz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 00:44 I spodziewasz się, że pan Kononowicz je wyprodukuje? Hm, nadzieja umiera ostatnia.... Masz jakieś kompleksy w sprawie wykształcenia? Nauka jest bezpłatna. Każdy może się wykształcić. Jeżeli tylko chce oczywiście. Narzekanie zawsze jest łatwiejsze i pewnie dlatego większość woli narzekać niż się uczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NAPISAŁ Re: Wklejasz? IP: 89.242.2.* 12.11.06, 01:54 Nie kompleksy, nie narzekanie. Ten Pan Prezydentem też nie zostanie. Ale przedstaw konkretnych kandydatów, którzy są szczerzy, uczciwi, mają jasne postanowienia i rzeczywiście mogą coś zrobić. Bo dla ściany wschodniej trzeba zrobić dużo, dwa razy wiecej niż dla reszty Polski, aby dogonić pozostałe regiony. Odpowiedz Link Zgłoś
s.k.i.n Re: Kto głosuje na Krzycha prosze o wpis 11.11.06, 21:57 ja..gybym mógl...gdybym mieszkal w Bialymstoku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jb Re: Kto głosuje na Krzycha prosze o wpis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 00:44 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10955&w=51818073&a=51892908 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znad_buga Tylko Krzychu ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 12:10 Zagłosowałem na niego, on jeden jest szczery. Odpowiedz Link Zgłoś