Dodaj do ulubionych

Prof. Andrzej Sadowski

IP: *.osiedle.net.pl 13.11.06, 00:52
pewnie krzychu kononowicz za namowa adama czczetkowicza ps. szczota stwierdzi
ze wybory zostal sfalszowane przez cyklistow albo talibow. juz mnie nic nie
zdziwi. zeby nie bylo ze sie nabijam z krzycha.prosty chlopak z podlasia
ktory dal sie wrobic w cyrk stworzony przez tego buraka szczote
Obserwuj wątek
    • paramol Można znieść jajo /kacze/ ! 13.11.06, 07:20
      Ja jako starszy gość bardziej przywiązany jestem do idei Majora Frydrycha i
      wolę kolor pomarańczowy, ale też z całego serca cieszę się z sukcesu buraczanej
      alternatywy Mistera Kononowicza. A najbardziej z klęski kościelnych dziadków
      Fedorowicza.
    • Gość: von Barszczewo Prof. Andrzej Sadowski IP: *.elpos.net 13.11.06, 08:04
      Gratuluję Panu Truskolaskiemu .Pan Kozłowski przegrał min.reklamą wyborczą w
      której bije pokłony przed Kaczyńskim. Mnie to kojarzy się, iż biłby i pokłony
      przed Begerową, Lepperem . Czy Pan Kozłowski nie rozumie, iz poparcie PISU jest
      pocałunkiem śmierci ?
    • alex.4 Re: Prof. Andrzej Sadowski 13.11.06, 08:14
      PIS dostał żołtą kartkę w Białymstoku.
      • Gość: mar Re: Prof. Andrzej Sadowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 08:19
        PIS dostał źółtą kartkę???!!! PIS dostał czerwoną kartkę! Po raz pierwszy w
        białym rządzieć będzie partia bez "chrześcijaństwa" w nazwie. Po raz pierwszy
        od `89.
      • ryhor Re: Prof. Andrzej Sadowski 13.11.06, 08:50
        Koledzy z warszawskiej emigracji. Chyba już czas myśleć o pakowaniu walizek i
        powrocie do domu! Może wreszcie będzie normalnie!
        • Gość: wyborowa Re: Prof. Andrzej Sadowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 09:03
          Ciesze sie ze wreszcie wpadl hanusz
          • Gość: mar Re: Prof. Andrzej Sadowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 09:19
            a co się stało z Hanuszem? co to znaczy "wpadł"?
            • zewsi Re: Prof. Andrzej Sadowski 13.11.06, 10:41
              Nie dostał się.
    • Gość: Andrzej Sadowski Prof. Andrzej Sadowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 09:52
      W mojej wypowiedzi wyraźnie został pominięty jeden wyraz "tylko". Powinno
      brzmieć: "Co ciekawe - ta nowa centroprawica opiera się nie tylko na gruncie
      chrześcijańskim, a nadto Truskolaski przekonał do siebie umiarkowaniem, brakiem
      zacietrzewienia, co wydaje się odpowiadać mentalnosci białostocczan. Była to
      rozmowa telefoniczna. Za przekłamanie przepraszam. A. Sadowski
    • Gość: vlad79 Re: Prof. Andrzej Sadowski IP: 195.177.196.* 13.11.06, 13:29
      wspaniale!!! Koniec rządów w Białymstoku przykruchtowej-zasciankowej prawicy.Mam
      nadzieję że już na zawsze
      • Gość: MARTM! Re: Prof. Andrzej Sadowski IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 13.11.06, 15:08
        jestem ciekaw jak wypadną wyniki w mniejszych gminach i na wsiach
        czy tam LPR i PiS 'odbiją' sobie porażkę w dużych i większych miastach ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka