Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

zamszowe botki

11.01.11, 20:13
    Z czym laczyc czarne,zamszowe botki???Czy pasuja do dzinsowego,granatowego dolu - spodnie?
    Czy zamsz traktowac jak skore???Z dlugimi kozakami nie mam problemu z tymi bytami dumam.
    Podpowiedzcie. ;)
    Obserwuj wątek
      • dorota_w_krainie Re: zamszowe botki 11.01.11, 21:28
        Czarny jest bardzo uniwersalny - będzie pasował zarówno do granatu, jak i innych kolorów.
        Jeżeli pisząc 'traktować' miałaś na myśli konserwację czy użytkowanie, to odpowiedź brzmi: nie.
        Warto je zaimpregnować /są specjalne środki/, uważać na zabrudzenia i zamoczenie.
        • bbiedrona7 Re: zamszowe botki 11.01.11, 22:12
          Dziekuje za odpowiedz! :) Chodzilo mi raczej o to czy zamsz pasuje do dzinsu i z jakim mozna laczyc materialem,ze wszystkimi??? Jak pielegnowac zamsz to raczej wiem. ;)
      • torio.claven Re: zamszowe botki 12.01.11, 09:50
        botki bywaja rozne... samo haslo "zamszowe czarne" to za malo...
        w kwestii technicznej: tak, zamsz pasuje do jeansu jak malo co, bo jako taki zalatuje surowoscia i jest malo szlachetny w stosunku do skory licowej... takie mam wrazenie i mi osobiscie mocno zgrzytaja zamszowe rzeczy w "eleganckich" fasonach... :)
      • niebo.nad.berlinem Re: zamszowe botki 12.01.11, 23:28
        Jasne, że pasuje.
        Do dżinsów to mało co nie pasuje:)
      • ladyjm Re: zamszowe botki 15.01.11, 17:43
        śmiem twierdzic, ze pasuja do wszystkiego. Moze wrzuc zdjecie to nie bedziemy zgadywac :)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka