Dodaj do ulubionych

Prezydent pogroził palcem

15.11.06, 00:13
Tur nie panuje nad swoimi pracownikami,Dlatego tak Białystok wygląda. Dziurawe
drogi są od kilku lat. Postawili znaki nakazu 30 km/godz ale dziur nie łatają,
bo po co. Nie widziałam miasta w Polsce gdzie obowiązkowa prędkość dla
samochodów była 30 km/godz, a w B-stoku jest. Co za radość że Tur i jego
kamanda odchodzi w niebyt. Mam nadzieję że wybieżecie lepszego prezydenta
ale nie Kozłowskiego.
Obserwuj wątek
    • Gość: hgw Prezydent pogroził palcem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 08:09
      Mieszkańcy ul. Nowowarszawskiej składają "najserdeczniejsze podziękowania"
      całemu Zarządowi i prezydentom za wyremontowane chodniki i całą ulicę, która wg
      planów miała być odnowiona już w 2005 r. Mamy koniec 2006 r. i drogowców ani
      widu i ani słychu! Nie ma to jak planowanie wg Tura i Sawickiego! NIECH ŻYJĄ
      LIPY SYBERYJSKIe (sic!) NA LIPOWEJ !!! Może pan Medek zajmie się tą sprawą,
      jest przecież superfachowcem od dróg i obwodnic (vide Augustów)!
    • Gość: apa Prezydent pogroził palcem IP: *.elpos.net 15.11.06, 08:39
      Całkowicie ten caly Tur nie panuje i oby jak najszybciej odszedł.13.11
      Prezydent Bialegostoku ogłosił w Gazecie że na tablicy ogłoszeń wywieszono
      zarządzenie o bezprzetargowej sprzedaży mieszkań komunalnych.A wykaz tych
      mieszkań który jest załącznikiem do zarządzenia oczywiście został ukryty.Tak
      działają niby legalnie a po swojemu.A może trzeba coś jeszcze na koniec ukryć.
      • Gość: gringo Re: Prezydent pogroził palcem IP: *.antoniuk.sdi.tpnet.pl 15.11.06, 13:51
        było ogłoszenie o sprzedaży działki gminnej cześciowo zabudowanej kosciołem.
        Oczywiscie sprzedaz bez przetagu. Kto pozwolił postawić cos na nie swojej
        działce???
    • Gość: dejpi Re: Prezydent pogroził palcem IP: *.bsk.vectranet.pl 15.11.06, 18:47
      Panie Ciechanowicz! A może Pan tym razem zapłaci "mandacik"? Gdzie Pana godność?
    • Gość: miks Re: Prezydent pogroził palcem IP: *.bsk.vectranet.pl 15.11.06, 18:52
      Jak ja się cieszę, że będę miał nowego prezia!Precz z Turem i jego
      nieudacznikami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka