ha14
17.11.06, 17:44
1.Jedyną przyczyną zamknięcia forum była troska o moje zdrowie psychiczne. Galimatias jaki powstał w mojej ocenie był nie do opanowania.
2. Zupełnie niesłuszne są głosy, że miało to jakieś odgórne umocowanie. Nie kryję, że bliżej mi do PiS-u jak do SLD ale nigdy nie należałam do żadnej partii i tak już zostanie. Potulność wobec jakiejkolwiek władzy zawsze mnie uwierała, zwłaszcza jak coś nie pasowało do mojej logiki. Z tego powodu nie przyjęłam propozycji do startowania w obecnych wyborach do rady miasta. Jako emerytka nie muszę też zabiegać o niczyje względy.
3. Forum powstało przypadkiem- bo natknęłam się na niemiłą dyskusję na łapskie tematy na forum Białystok i uznałam, że lepiej brudy prać na własnym podwórku. A było to pewnie ze 4lata temu jak nie więcej. No i potem potoczyło się.
4. Sugestie o mojej podległości wobec PiSu wynikają z pewnością z tego, że Twoje Łapy miały link do forum(pewnie jeszcze tam jest). Przyczyna była prosta. Forum istniało gdy oni powstawali więc "wytargowałam" wzajemną reklamę. Zresztą tak samo było z Serwisem Łapskim. I tyle.
5. Życzę by nowe forum żyło długo i szczęśliwie.