Dodaj do ulubionych

Kilka słów ode mnie

17.11.06, 17:44
1.Jedyną przyczyną zamknięcia forum była troska o moje zdrowie psychiczne. Galimatias jaki powstał w mojej ocenie był nie do opanowania.
2. Zupełnie niesłuszne są głosy, że miało to jakieś odgórne umocowanie. Nie kryję, że bliżej mi do PiS-u jak do SLD ale nigdy nie należałam do żadnej partii i tak już zostanie. Potulność wobec jakiejkolwiek władzy zawsze mnie uwierała, zwłaszcza jak coś nie pasowało do mojej logiki. Z tego powodu nie przyjęłam propozycji do startowania w obecnych wyborach do rady miasta. Jako emerytka nie muszę też zabiegać o niczyje względy.
3. Forum powstało przypadkiem- bo natknęłam się na niemiłą dyskusję na łapskie tematy na forum Białystok i uznałam, że lepiej brudy prać na własnym podwórku. A było to pewnie ze 4lata temu jak nie więcej. No i potem potoczyło się.
4. Sugestie o mojej podległości wobec PiSu wynikają z pewnością z tego, że Twoje Łapy miały link do forum(pewnie jeszcze tam jest). Przyczyna była prosta. Forum istniało gdy oni powstawali więc "wytargowałam" wzajemną reklamę. Zresztą tak samo było z Serwisem Łapskim. I tyle.
5. Życzę by nowe forum żyło długo i szczęśliwie.
Obserwuj wątek
    • lapilapi Re: Kilka słów ode mnie 17.11.06, 20:29
      Ha14 - bądź spokojna, będę milczał jak grób.
    • gujazyl1 Re: Kilka słów ode mnie 17.11.06, 21:35
      ha14 napisała:

> 5. Życzę by nowe forum żyło długo i szczęśliwie.

Jesli miałabyś nie odwiedzać tego forum, to je zamknę, bo nie wyobrażam go
      sobie bez Twojej obecności. Pisz proszę, ale tym razem bez stresu.
      pozdrawiam
      gujazyl1
      • niepokorny6 Re: Kilka słów ode mnie 17.11.06, 21:49
        ha14 nie musisz reaktywować forum łapy, bo tutaj nie właża te PISuary. Tu jest
        poprostu fajnie!
    • cayetan Re: Kilka słów ode mnie 18.11.06, 06:49
      Mimo wszystko szkoda, cztery lata zobowiazuja. To forum przejmie dobre
      tradycje poprzedniego. Kiedy już opadnie wyborcza gorączka, zapewne pojawia sie
      inni piszacy i zacznie sie normalne, codzienne funkcjonowanie, a bedzie o czym
      pisać, to w naszym miescie norma.
    • miejscowy7 Re: Kilka słów ode mnie 18.11.06, 16:07
      Witaj ha14. Cieszę się, że tu jesteś. :)
      • kazimierzw2 Re: Kilka słów ode mnie 23.11.06, 09:31
        Szanowna Pani... h14. To, że każdy ma jakieś sympatie polityczne, to jest
        normalne, ale to że zatraciłaś w ich ocenie obiektywizm, to nienormalne!
        Powołałaś tamto forum w jednym tylko i wiadomym celu -to także jasne, i że ten
        cel osiągnęłaś-gratulacje! Forum nie jest sprawą lokalną- prałaś koleżanko(?)
        nasze brudy przy odsłoniętej kurtynie!!!
        Pozdrawiam!
        • cayetan Re: Kilka słów ode mnie 23.11.06, 10:07
          Pozwole sie z Tobą nie zgodzić. Nadal twierdzę, ze zlikwidowanie forum Łapy
          zostało na ha14 wymuszone przez kilku (?) zwolenników miejscowego PiS-u.
          Przypomnij sobie w jaki niewybredny sposób atakowali wszystkich majacych inne,
          niz oni, poglądy. Było to z ich strony dzialanie przemyslane i zaplanowane.
          Prowokowali by następnie wrzeszczeć o dziejacej sie im krzywdzie. Takie jest
          moje zdanie i nawet jesli sie z nim nie zgodzisz, nie oskarżę Cie o faszyzm;)
          Ha14 była raczej ofiarą niż narzedziem.
          • kazimierzw2 Re: Kilka słów ode mnie 23.11.06, 16:15
            Z czystej sympatii do ha14 - zgadzam sie, tym bardziej, że mogę być oskarżony
            o faszyzm!(...tylko?).Obaj przecież wiemy, że...
            Ci prowokujący, atakujący, żądający, oburzeni itp - to jedni i ci sami
            działający razem i w porozumieniu...Mam nadzieję, że to forum nie
            nabierze podobnego charakteru. Życzę mu powodzenia!
            • sun1802sun Re: Kilka słów ode mnie 28.03.07, 22:09
              jak czytam te wypowiedzi po odleglym czasie,kiedy to forum powstalo...to nie
              wiem czy sie smiac czy plakac???

Moim zdaniem- podkreslam moim....!!! bycie tego forum czy kazdego innego- jest
              bezsensowne ,kiedy jedni brużdza drugich bezpodstawnie!!
              kazda rozmowa jest dobra pod wzgledem ze jest na odpowiednim poziomie, a wydaje
              mi sie ze ludzie na Tym pozimie beda zagladac tu rzadziej, bo nie zawsze znajda
              tu cos madrego!!!, tak samo jak bylo na forum Lapy-
              na poczatku bylo fajnie,milo, przyjacielsko, i kazdy mogl pisac oczywiscie o
              wszystkim...ale jak zaczely sie "nagonki" slowne naszych niektorych
              wspolforumowiczow, i zaczeli czepiac sie prawie kazdego....to sami przyznajcie
              ze wiekszosc "starych " forumowiczow przestala pisac a pozniej i zagldac...
              nie wiem czym to jest spowodowane ze w ludziach jest tyle pesymizmu, brudu i
              plugadztwa, ale zycze wam wszystkim....duzo usmiechu i madrych postow,
              szczegolnie teraz, na wiosne :0
              pozdrawiam z NJ
              • pablo.el Re: Kilka słów ode mnie 31.03.07, 20:05
                sun1802sun napisała:
                > Moim zdaniem- podkreslam moim....!!! bycie tego forum czy kazdego innego- jest
                > bezsensowne ,kiedy jedni brużdza drugich bezpodstawnie!!

masz rację , nie po to jest forum, żeby bezpodstawnie po kimś jechać !
                Tylko , czy faktycznie na tym właśnie forum, mamy do czynienia z bezpodstawnym, jak Ty to nazywasz: brużdżeniem?
                Nawet jeśli ktoś, przykładowo, nazywa kogoś durniem , to nie robi tak dlatego, bo tak lubi , ale dlatego, że wywnioskował to z tego, co ta osoba napisała na dany temat. Na pewno nie jest to miłe, ale nie można powiedzieć, że bezpodstawne.
                sun1802sun , jak można traktować Twój wpis , w którym sugerujesz, że podobnie, jak na starym, na tym forum piszą ludzie, w których jest tyle: pesymizmu , brudu i "plugadztwa" ? To właśnie jest "brużdżenie" ! Bezpodstawne ? NIE ! Masz swoje powody , poparte przecież jakimiś podstawami, czyli tym , co wyczytałaś (wyrywkowo) na tym forum ...
                :D Dzięki za życzenia , Uśmiechu i mądrych postów nigdy za wiele :D
                czego i Tobie życzę . Pozdrawiam

P.s. Jaka pogoda w Nowych Jabłonkach ? ;D
              • miejscowy7 Re: Kilka słów ode mnie 01.04.07, 11:27
                sun1802sun napisała:

> jak czytam te wypowiedzi po odleglym czasie,kiedy to forum powstalo...to nie
                > wiem czy sie smiac czy plakac???

Pozostali forumowicze zapewne też nie mają pojęcia jak zrozumieć Twój post. Ni
                się śmiać ni płakać kiedy wywalasz z siebie jakieś stare, zapomniane żale.

> Moim zdaniem- podkreslam moim....!!! bycie tego forum czy kazdego innego-
                > jest bezsensowne ,kiedy jedni brużdza drugich bezpodstawnie!!

W dalszej części tego postu sama bruździsz więc nie rozumiem...

> kazda rozmowa jest dobra pod wzgledem ze jest na odpowiednim poziomie, a
                > wydaje mi sie ze ludzie na Tym pozimie beda zagladac tu rzadziej, bo nie
                > zawsze znajda tu cos madrego!!! tak samo jak bylo na forum Lapy-
                > na poczatku bylo fajnie,milo, przyjacielsko, i kazdy mogl pisac oczywiscie o
                > wszystkim...ale jak zaczely sie "nagonki" slowne naszych niektorych
                > wspolforumowiczow, i zaczeli czepiac sie prawie kazdego....to sami
                > przyznajcie
                > ze wiekszosc "starych " forumowiczow przestala pisac a pozniej i zagldac...

"Nagonki" zaczynają się zwykle od jakiegoś czepialskiego postu napisanego przez
                pesymistę/tkę. Twój się nadaje - ale myślę, że forumowicze drugi raz nie dadzą
                się sprowokować. Poza tym ci "nowi" forumowicze to w rzeczywistości starzy -
                tyle, że z nowiutkimi nickami.

> nie wiem czym to jest spowodowane ze w ludziach jest tyle pesymizmu, brudu i
                > plugadztwa, ale zycze wam wszystkim....duzo usmiechu i madrych postow,
                > szczegolnie teraz, na wiosne :0

Pesymism, brud, "plugadztwo"... Brzmi niezbyt optymistycznie.

> pozdrawiam z NJ

Pozdrawiam z ŁS (Łapy Sity).

Ps. Nie bardzo wiem, co chcesz osiągnąć tym prowokującym postem. Nawrzucałaś,
                skrytykowałaś, pouczyłaś używając języka z którego nie powinnaś być dumna.
                Niemal wszystkie Twoje zarzuty jak ulał pasują do Twego postu więc zamiast się
                ośmieszać, napisz coś ciekawego i bez "plugadztwa", albo nie pisz wcale.
    • mlap Re: Kilka słów ode mnie 01.04.07, 11:03
      Pozdrawiam, może jednak wrócą starzy Forumowicze?!
      A tak przy okazji( duzooo pracy) --

-życzę wszystkim wesolych Świąt Wiekiej Nocy i mokrego jajka
      mlap

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka