Gość: Krystian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 20:44 Ahh.... pierwszy:D To lekko pojechali po Truskolaskim. Ale z niego dobry chłop więc będe na niego głosował:) :* Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zażenowany Nie ma to jak być niezwykle obiektywnym... IP: *.cnb.com.pl 20.11.06, 21:02 jak autor artykułu... widać wszędzie dotkły macki braci K., ale nigdy nie pomyślałbym, że ujrzą biurka redaktorków z GW... Trzeba być nietęgo myślącym, żeby zastanawiać się, cytuję: "w którą stronę ją przedłużyć"(Piastowską) - przez tory raczej nie przeleci?! poza tym jest już przedłużana jako pierwszy odcinek trasy Kopernikańskiej, a postulaty Truskolaskiego sugerują, że na tym etapie budowa się zakończy - trudne? skomplikowane? Podziwiam denny poziom wypowiedzi, życzę długich lat w redakcji. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ram Re: Nie ma to jak być niezwykle obiektywnym... IP: *.cnb.com.pl 21.11.06, 04:01 Przez tory nie przeleci, ale już kilkaset lat tem wymyślono taki zgrabny wynalazek zwany wiaduktem - i o zgrozo był nawet planowany w tym miejscu wraz z przedłużeniem Piastowskiej do Wygody, a w dalszym etapie dalej do wylotu na Supraśl. Jeśli lukniesz na mapę to ujrzysz nawet zarys tej trasy w miejscach gdzie zarezerwowano grunty pod budowę trasy. Tak więc autor może nie wiedzieć o który koniec Piastowskiej chodzi kandydatowi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiona Re: Nie ma to jak być niezwykle obiektywnym... IP: *.koba.pl 21.11.06, 08:05 Nie wiedziałam że pan redaktor ma apetyt na PiS i dziwne zapędy? A dziennikarz zajmujący sie polityką nie powinien być przypadkiem apolityczny? W sensie, nie powinien pisać obiektywnie? Bo wydaje mi się, że ktoś tym artykułem próbuje cudownie wybielić sylwetkę Kozłowskiego. Może Truskolaski nie wszystkim odpowiada, ba na pewno nie wszystkim, ale mnie przekonał. i to nie spotami itp. ale w przeciwieństwie do kontrkandydata nie był wcześniej zwiazany z żadną partią i samorządem, więc moze w Białymstoku "białą kartkę" czas zapisać a nie zużywać starą zaplamioną..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vlad79 Re: Nie ma to jak być niezwykle obiektywnym... IP: 195.177.196.* 21.11.06, 14:49 Gość portalu: Zażenowany napisał(a): ... właśnie chodzi o docinek w kierunku torów na Zubki Białostockie.Droga ma przechodzić przez nie tunelem (tory idą nasypem) i łączyć się z przedłużeniem ul Andersa w kierunku Zaścianek.Inwestycja ta pozwoli na wyprowadzenie tirów z ul Towarowej i Wasilkowskiej które nie są przygotowane do przenoszenia takiego ruchy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TRMS Jabłuszko IP: *.cnb.com.pl 21.11.06, 07:25 Z tym jabłuszkiem to PiS dało plamę. Z czym się kojarzy jabłuszko? Grzech pierworodny i królewna Śnieżka. Oj, chyba poskąpili pieniążków na solidną agencję reklamową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: von Barszczewo Liberalny eksperyment, czyli nierówny dostęp do.. IP: *.elpos.net 21.11.06, 07:53 Panie Kozłowski, bądź pan czlowiekiem ! Przeciez Pańska inteligencja nie pozwala Panu na przyjęcie, iż ma Pan jakiekolwiek szanse ! Posiadane środki niech pan lepiej przekaże na rzecz Domu Dziecka w Krasnem , niech Pan pokaże honor z wyższej półki ! Apeluję !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS Liberalny eksperyment, czyli nierówny dostęp do.. IP: 212.33.89.* 21.11.06, 08:13 Macie trochę nieaktualne informacje. Marek Kozłowski też ma nową ulotkę, w której omawia szerszej swój program dla Białegostoku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis_fis tylko Truskolaski szansa na rozwoj Bialegostoku!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 11:21 ciekawi mnie co Kozlowski rozumie przez "liberalny eksperyment". rozumiem, ze chce nastraszyc starszych lub niezbyt douczonych wyborcow, ktorych straszyl juz PiS liberalna Platforma. ciekawe o jaki "eksperymet" Truskolaskiego z Bialymstoku chodzi Kozlowskiemu. do tego "liberalny eksperyment"? nic takiego nie znalazlem w jego programie. czysta brużdżenie ze strony Kozlowskiego. wstyd. ja liberalny odbieram jako dobry, konkurencyjny, dobry, prorozwojowy, wolny. z niczym zlym mi sie nie kojarzy, wiec panie Kozlowski, tym bardziej na pana nie zaglosuje!!! TYLKO TEDDY!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Liberalny eksperyment, czyli nierówny dostęp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 13:15 a ja nie mam dość klimów i blecharczyków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoda Re: Liberalny eksperyment, czyli nierówny dostęp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 13:18 mi najbardziej został w głowie piekny samolot w reklamie Koziołka mATOŁKA, SUPER BEZ SŁOW a wiadomo o co chodzi mi sie podoba (MOŻE DLATEGO ŻE CHCIAŁBYM ZYC W MIESCIE Z LOTNISKIEM :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Liberalny eksperyment, czyli nierówny dostęp do.. IP: *.koba.pl 21.11.06, 14:41 mysle ze Truskolawskiemu bedzie cieżko zmienic Białystok, bo juz tak bardzo jest zacofany. Facet dobrze mówi, nie da sie zrobic zamknietego placu na Rynku kościuszki bo co bedzie sie działo to juz teraz wiemy, trzeba pobudowac inne drogi, które rozładowałyby ruch. Kozłowski natomiast nic nowego do miasta nie wniesie, dalej bedzie blokowanie inwestycji, budowanie kościołów.....itd. GLOSUJCIE NA TRUSKOLAWSKIEGO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ipcia Liberalny eksperyment, czyli nierówny dostęp do.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 16:57 NIe zgadzam się z opisem, który sugeruje iz nikt, prócz "bogatych" nie dostał flagi na spotkaniu, bo dostał. Sama obdarowałam panią Seniorkę z Białegostoku, która stała obok fontanny. Była najzwyklejsza w świecie Białostocczanka, choć wyjątkową w tym, iż przyszła i słuchała wystapienie kandydata na prezydenta T. Truskolaskiego mimo pogody i deszczu. Pozdrawiam panią Seniorkę Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy Re: Liberalny eksperyment, czyli nierówny dostęp 21.11.06, 21:08 Wy nic nie wieta Marek ma racje już za komuny było chasło dzielić gó.. byle równo na h.j nam liberalne eksperymenty ! Hej ! Odpowiedz Link Zgłoś