Dodaj do ulubionych

Dobrzyński-czy ten facet jest normalny?

IP: *.elpos.net 21.11.06, 13:24
Uwidział sobie,ze Galeria zanieczyści jakze czystą i krystaliczną rzekę w
centrum miasta.Nic tylko "pogratulować" debilizmu temu pseudowojewodzie.
Obserwuj wątek
    • Gość: krasnalek4 Re: Dobrzyński-czy ten facet jest normalny? IP: *.81.datacomsa.pl 21.11.06, 18:33
      W zupelnosci sie z Toba zgadzam, on chyba wogole nie chce rozwoju miasta, ale
      zastanawiam sie jaki ma w tym interes??
      • Gość: wyborca Re: Dobrzyński-czy ten facet jest normalny? IP: *.bsk.vectranet.pl 21.11.06, 18:48
        pis nie chce wogóle rozwoju miasta, niczego nie chce tylko utrzymania sie przy
        władzy. kozłowski mawet przyznał to na ostatniej konferencji, że będzie tylko
        pracował dla miasta, czytaj: brał kasę za zasiadanie, co robi już od 15 lat i
        nic innego nie robi, tylko doi miejską kasę.
        • alex.4 Re: Dobrzyński-czy ten facet jest normalny? 21.11.06, 21:18
          W kazdym razie nie poraża kompetencją...
          • Gość: MARTM! Re: Dobrzyński-czy ten facet jest normalny? IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 22.11.06, 16:30
            alex.4 napisał:

> W kazdym razie nie poraża kompetencją...

promieniuje za to oryginalną powierzchownością, coą al'a niejaki pan Putra ?
    • Gość: Mario71 Re: Dobrzyński-czy ten facet jest normalny? IP: *.csk.pl 21.11.06, 19:09
      Mam stoisko przy Placu Inwalidów. I wiem, że niedługo i ja i kilkaset osób
      (razem z bazarem na stadionie) będzie musiało pożegnać się z handlem. Sprawa
      jest przesądzona, nie wiem czy ktoś wziął w łapę, ale praktycznie nie ma
      ratunku, więc Strzałkowski będzie teraz robił kokosy na oddanej za półdarmo
      ziemi. Sprawa jest praktycznie zamknięta, ale mam szacunek do Dobrzyńskiego, bo
      jest uczciwy i głośno mówi, że trzeba zadbać o interes miasta i mieszkańców. A
      my naprawdę chcemy coś zrobić jeśli da się szansę.
      • Gość: wyborca Re: Dobrzyński-czy ten facet jest normalny? IP: *.bsk.vectranet.pl 21.11.06, 19:19
        To powiedz dlaczega handlujecie w takim bałaganie i smrodzie? Dlaczego nie
        dbacie o swoje miejsca pracy7 Taki bajzelek w środku dużego miasta to wstyd.
        Czy wy poza własnym zarobkiem nic nie widzicie? Dlaczego nie zainwestowaliście
        wcześniej w otoczenie i utrzymanie bazaru? Jak by tam było ładnie i
        sympatycznie robić zakupy to nikt by nie myślał o likwidacji.
      • Gość: franek Re: Dobrzyński-czy ten facet jest normalny? IP: *.bsk.vectranet.pl 21.11.06, 20:00
        a jakie ty masz prawo do tej ziemi? mieliscie kilkanascie lat na uporzadkowanie
        tego syfu i nie zrobiliscie NIC. co rozumiesz przez danie wam szansy? swoja
        szanse mieliscie i ja przespaliscie. w interesie mieszkancow lezy uporzadkowane
        centrum, po pomidory pojda do warzywniaka. i jeszcze zapominasz o tym ze
        Jagiellonia idzie wam na reke proponujac zastepcze miejsca do handlowania,
        chociaz nic jej nie zmusza zeby to robic. dlaczego o tym nie mowisz, nie podoba
        sie miejsce przy poleskiej?
      • koczisss Re: Dobrzyński-czy ten facet jest normalny? 22.11.06, 15:08
        Gość portalu: Mario71 napisał(a):

> Mam stoisko przy Placu Inwalidów. I wiem, że niedługo i ja i kilkaset osób
        > (razem z bazarem na stadionie) będzie musiało pożegnać się z handlem. Sprawa
        > jest przesądzona, nie wiem czy ktoś wziął w łapę, ale praktycznie nie ma
        > ratunku, więc Strzałkowski będzie teraz robił kokosy na oddanej za półdarmo
        > ziemi. Sprawa jest praktycznie zamknięta, ale mam szacunek do Dobrzyńskiego, bo
        >
        > jest uczciwy i głośno mówi, że trzeba zadbać o interes miasta i mieszkańców. A
        > my naprawdę chcemy coś zrobić jeśli da się szansę.

Lotniska nie chce, to też dbanie o dobro miasta i mieszkańców?
    • Gość: tak tak jest normalny IP: *.elpos.net 21.11.06, 19:21
      nie chcemy jagielloni i kiboli i ich siekier
      • Gość: MARTM! Re: tak jest normalny IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 21.11.06, 19:48
        Gość portalu: tak napisał(a):

> nie chcemy jagielloni i kiboli i ich siekier

chcemy chewu w centrum!
        • Gość: hkj Re: tak jest normalny IP: *.elpos.net 21.11.06, 22:07
          chcemy boiska dla młodzieży w centrum! nie chlewogaleri czyli rzemieslnik XVI
          • koczisss Re: tak jest normalny 22.11.06, 15:09
            A czy miejscem na boisko jest same centrum miasta?
            • Gość: MARTM! Re: tak jest normalny IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 22.11.06, 16:01
              koczisss napisał:

> A czy miejscem na boisko jest same centrum miasta?

co sięgłupio pytasz ? oczywiście, że tak, po drugiej stronie będzie się szanowny wojewoda starał o ryneczek iście wiklinowy!
    • wioskowy Re: Dobrzyński-czy ten facet jest normalny? 21.11.06, 20:40
      Jasiu tak trzymać WIOCHA z tobą na h.j nam galerie tylko tania wóda fajki i
      kur.y ze wschodu ! Hej !
    • Gość: liberal Dobrzyński- pseudowojewoda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.06, 00:22
      Przerażenie ogarnai co ten małomiasteczkowy kołtun wyczynia.
      Tego pana komisja rządowa jego własnej partii oceniła, że nie ma kompetencji
      być nawet wicewojewodą. Mimo to został wybrany, podobnie jak "fachowcy" z
      samoobrony do rzadu, pracownicy hurtowni cukierkow do rad nadzorczych itp.
      Taka "profesjonalna" polityka pisu.
      Zniknie jak ekipa turowska, pozostanie smiech z nieudolnych rządów, szkoda
      tylko czasu i naszej kasy...
      • bialostoczanin Re: Dobrzyński- pseudowojewoda 22.11.06, 13:39
        bo nie wiem czy wiecie ale pan Dobrzrzyński to odwieczny obrońca pięknej
        podlaskiej przyrody.
        • Gość: serowablondynka Re: Dobrzyński- pseudowojewoda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 15:05
          niech sobie broni u siebie na wsi w Knyszynie. TU JEST MIASTO BIAŁYSTOK!! a nie
          chlew.
          • bialostoczanin Re: Dobrzyński- pseudowojewoda 22.11.06, 17:31
            proszę jakoś inteligentnie ironię wyłapywać bo coraz bardziej klaruje się
            odpowiedź na pytanie " Czy u Was wszyscy wyglądają jak Kononowicz"
    • Gość: er Re: Dobrzyński-czy ten facet jest normalny? IP: *.elpos.net 22.11.06, 22:20
      Dobrzyński to spoko koleś.Facet chce hodowlę raków w Bialej założyć, a wy mu
      tutaj jakies insynuacje...
      mamy prawie eden w centrum facet go broni a wy łże-elita jesteście.
      Spiprzać dziady!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka