Gość: k IP: *.elpos.net 21.11.06, 13:24 Uwidział sobie,ze Galeria zanieczyści jakze czystą i krystaliczną rzekę w centrum miasta.Nic tylko "pogratulować" debilizmu temu pseudowojewodzie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krasnalek4 Re: Dobrzyński-czy ten facet jest normalny? IP: *.81.datacomsa.pl 21.11.06, 18:33 W zupelnosci sie z Toba zgadzam, on chyba wogole nie chce rozwoju miasta, ale zastanawiam sie jaki ma w tym interes?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Dobrzyński-czy ten facet jest normalny? IP: *.bsk.vectranet.pl 21.11.06, 18:48 pis nie chce wogóle rozwoju miasta, niczego nie chce tylko utrzymania sie przy władzy. kozłowski mawet przyznał to na ostatniej konferencji, że będzie tylko pracował dla miasta, czytaj: brał kasę za zasiadanie, co robi już od 15 lat i nic innego nie robi, tylko doi miejską kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Dobrzyński-czy ten facet jest normalny? 21.11.06, 21:18 W kazdym razie nie poraża kompetencją... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARTM! Re: Dobrzyński-czy ten facet jest normalny? IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 22.11.06, 16:30 alex.4 napisał: > W kazdym razie nie poraża kompetencją... promieniuje za to oryginalną powierzchownością, coą al'a niejaki pan Putra ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario71 Re: Dobrzyński-czy ten facet jest normalny? IP: *.csk.pl 21.11.06, 19:09 Mam stoisko przy Placu Inwalidów. I wiem, że niedługo i ja i kilkaset osób (razem z bazarem na stadionie) będzie musiało pożegnać się z handlem. Sprawa jest przesądzona, nie wiem czy ktoś wziął w łapę, ale praktycznie nie ma ratunku, więc Strzałkowski będzie teraz robił kokosy na oddanej za półdarmo ziemi. Sprawa jest praktycznie zamknięta, ale mam szacunek do Dobrzyńskiego, bo jest uczciwy i głośno mówi, że trzeba zadbać o interes miasta i mieszkańców. A my naprawdę chcemy coś zrobić jeśli da się szansę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Dobrzyński-czy ten facet jest normalny? IP: *.bsk.vectranet.pl 21.11.06, 19:19 To powiedz dlaczega handlujecie w takim bałaganie i smrodzie? Dlaczego nie dbacie o swoje miejsca pracy7 Taki bajzelek w środku dużego miasta to wstyd. Czy wy poza własnym zarobkiem nic nie widzicie? Dlaczego nie zainwestowaliście wcześniej w otoczenie i utrzymanie bazaru? Jak by tam było ładnie i sympatycznie robić zakupy to nikt by nie myślał o likwidacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: Dobrzyński-czy ten facet jest normalny? IP: *.bsk.vectranet.pl 21.11.06, 20:00 a jakie ty masz prawo do tej ziemi? mieliscie kilkanascie lat na uporzadkowanie tego syfu i nie zrobiliscie NIC. co rozumiesz przez danie wam szansy? swoja szanse mieliscie i ja przespaliscie. w interesie mieszkancow lezy uporzadkowane centrum, po pomidory pojda do warzywniaka. i jeszcze zapominasz o tym ze Jagiellonia idzie wam na reke proponujac zastepcze miejsca do handlowania, chociaz nic jej nie zmusza zeby to robic. dlaczego o tym nie mowisz, nie podoba sie miejsce przy poleskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Dobrzyński-czy ten facet jest normalny? 22.11.06, 15:08 Gość portalu: Mario71 napisał(a): > Mam stoisko przy Placu Inwalidów. I wiem, że niedługo i ja i kilkaset osób > (razem z bazarem na stadionie) będzie musiało pożegnać się z handlem. Sprawa > jest przesądzona, nie wiem czy ktoś wziął w łapę, ale praktycznie nie ma > ratunku, więc Strzałkowski będzie teraz robił kokosy na oddanej za półdarmo > ziemi. Sprawa jest praktycznie zamknięta, ale mam szacunek do Dobrzyńskiego, bo > > jest uczciwy i głośno mówi, że trzeba zadbać o interes miasta i mieszkańców. A > my naprawdę chcemy coś zrobić jeśli da się szansę. Lotniska nie chce, to też dbanie o dobro miasta i mieszkańców? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak tak jest normalny IP: *.elpos.net 21.11.06, 19:21 nie chcemy jagielloni i kiboli i ich siekier Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARTM! Re: tak jest normalny IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 21.11.06, 19:48 Gość portalu: tak napisał(a): > nie chcemy jagielloni i kiboli i ich siekier chcemy chewu w centrum! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hkj Re: tak jest normalny IP: *.elpos.net 21.11.06, 22:07 chcemy boiska dla młodzieży w centrum! nie chlewogaleri czyli rzemieslnik XVI Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: tak jest normalny 22.11.06, 15:09 A czy miejscem na boisko jest same centrum miasta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARTM! Re: tak jest normalny IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 22.11.06, 16:01 koczisss napisał: > A czy miejscem na boisko jest same centrum miasta? co sięgłupio pytasz ? oczywiście, że tak, po drugiej stronie będzie się szanowny wojewoda starał o ryneczek iście wiklinowy! Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy Re: Dobrzyński-czy ten facet jest normalny? 21.11.06, 20:40 Jasiu tak trzymać WIOCHA z tobą na h.j nam galerie tylko tania wóda fajki i kur.y ze wschodu ! Hej ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liberal Dobrzyński- pseudowojewoda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.06, 00:22 Przerażenie ogarnai co ten małomiasteczkowy kołtun wyczynia. Tego pana komisja rządowa jego własnej partii oceniła, że nie ma kompetencji być nawet wicewojewodą. Mimo to został wybrany, podobnie jak "fachowcy" z samoobrony do rzadu, pracownicy hurtowni cukierkow do rad nadzorczych itp. Taka "profesjonalna" polityka pisu. Zniknie jak ekipa turowska, pozostanie smiech z nieudolnych rządów, szkoda tylko czasu i naszej kasy... Odpowiedz Link Zgłoś
bialostoczanin Re: Dobrzyński- pseudowojewoda 22.11.06, 13:39 bo nie wiem czy wiecie ale pan Dobrzrzyński to odwieczny obrońca pięknej podlaskiej przyrody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serowablondynka Re: Dobrzyński- pseudowojewoda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 15:05 niech sobie broni u siebie na wsi w Knyszynie. TU JEST MIASTO BIAŁYSTOK!! a nie chlew. Odpowiedz Link Zgłoś
bialostoczanin Re: Dobrzyński- pseudowojewoda 22.11.06, 17:31 proszę jakoś inteligentnie ironię wyłapywać bo coraz bardziej klaruje się odpowiedź na pytanie " Czy u Was wszyscy wyglądają jak Kononowicz" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: er Re: Dobrzyński-czy ten facet jest normalny? IP: *.elpos.net 22.11.06, 22:20 Dobrzyński to spoko koleś.Facet chce hodowlę raków w Bialej założyć, a wy mu tutaj jakies insynuacje... mamy prawie eden w centrum facet go broni a wy łże-elita jesteście. Spiprzać dziady!!! Odpowiedz Link Zgłoś