Gość: współczujący IP: *.elpos.net 26.11.06, 19:00 Skiny skur*****y Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kolo Atak skinów IP: *.osiedle.net.pl 27.11.06, 16:25 jak mnie i moich kolegow zaatakowali na koncowym 20 to policja pojawila sie dopiero po 20 minutach i zlapali 5 wyrostkow ktorych puzniej wypuscili :/ dodam ze bylo ich z 20 kazdy z kijem :/ niebezpiecznie sie robi w Białymstoku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepesza Re: Atak skinów białoruskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 16:28 Czy białorusini na terenie Białegostoku tez mają swoich skinów? A Litwini? i Ukraińcy? Możemy umówić te wszystkie grupy i niech się pozabijają. Przynajmniej nikt nie będzie zdejmował polskich flag i namawiał do burzenia Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vlad79 Re: Atak skinów białoruskich IP: 195.177.196.* 27.11.06, 17:33 z godzinę przed tym pobiciem przechodziłem ze znajomymi (6 osób, w tym dwie dziewczyny)w tamtym rejonie, i faktycznie plątała się tam jakaś agresywna tłuszcza . Ale byli tak odważni,i zaczekali na 2 osoby. Tchórzliwe nazistowskie gówna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntiFa Re: Atak skinów IP: *.elpos.net 27.11.06, 19:08 .. faszystowskie ścierwo!Walka będzie trwać do ostatniego lysego łba!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: Atak skinów IP: 80.54.236.* 27.11.06, 19:21 Tacy z nich skini jak ze mnie królowa angielska. Prawdziwych skinów dzis nie ma, każdy wyrostek może chodzić ze swastyką żeby wbudzać postrach. Mnie osobiście tacy kolesie żenują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Atak skinów IP: *.elpos.net 27.11.06, 20:34 brak slow na tych kretynow, szkoda tylko tych 2-och gosci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 10bkpm Re: Atak skinów IP: 207.164.214.* 27.11.06, 23:23 dlaczego nie wysylaja takich do kamieniolomow,albo moze niech robia wykopy pod fundamenty na domy dla biednych-po co tylko do wiezienia??????? Odpowiedz Link Zgłoś
bialostoczanin Re: Atak skinów 28.11.06, 00:20 > dlaczego nie wysylaja takich do kamieniolomow,albo moze niech robia wykopy pod > fundamenty na domy dla biednych-po co tylko do wiezienia??????? 100 % poparcia .... to jest moje skromne polityczne marzenie żeby doprowadzić do takiego systemu karania .... praca, praca i jeszcze raz praca ... i to ostra żeby się czegoś nauczyli ..., Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiczkis Jak sie wychowuje.. - tak sie i ma... IP: *.telia.com 28.11.06, 00:57 I pomyslec tylko ilu odmozdzonych durni probowalo za wszelka cene przekonac reszte, iz to sa "kibice Jagiellonii" ktorzy zajmuja sie bandytyzmem i ganiaja (jak "Henio" Siekiera-Zdrodowski) z siekierkami i nozami w garsci za innymi kibicami i "nie łysymi".. Teraz widac wyraznie ze ci jajoglowi - sorry - łysoglowi, maja tyle wspolnego z "kibicowaniem", ile ci odmozdzeni ktorzy koniecznie chcieli ich w koszulki Jagiellonii ubrac - z mysleniem.. Odpowiedz Link Zgłoś
s.k.i.n Re: Atak skinów 28.11.06, 11:48 i dobrze zrobili! facet z długimi włosami to baba nie dziod! przecz z zniewieścialymi facetami!. Facet powinien nosić krótkie modnie przystrzyżone włosny koniec kropka długie włosy to niechlujstwo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sbs Re: Atak skinów IP: 80.50.104.* 28.11.06, 13:46 Jeden lubi zupe szczawiowa a drugi jak mu nogi smierdza. Howgh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biceps 53 cm fajansiarze!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 14:46 wal siecw..u!! bo kazdy skin tocw..! tylko w kupie silni jestescie buraki jedne!! gowniarze, ja bym was na roboty przymusowe wyslal troche te puste mozgi przewietrzyc!!! Odpowiedz Link Zgłoś
piszczat88 skiny sk******ny 28.11.06, 16:11 tych lysych debili to jakis robot bezplatnych i to b. ciezkich... Tu wiezienie nic nie zmieni bo oni sei tym szczyca ze siedza... Odpowiedz Link Zgłoś
s.k.i.n [...] 28.11.06, 16:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: skiny sk******ny 29.11.06, 09:20 Mam nadzieję, ze jednak policja w końcu zrobi porządek z środowiskiem skinów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: policjant Re: skiny sk******ny IP: 212.33.81.* 29.11.06, 09:29 zrobi, tylko trzeba Policji trochę pomóc kryminalna@bialystok.policja.gov.pl Masz jakieś informacje napisz do nas, a nie na forum. Anonimowość gwarantowana. Odpowiedz Link Zgłoś
disnemar Re: skiny sk******ny 29.11.06, 10:36 Przecież macie nazwiska, macie prowodyrów.Dlaczego czekać na następne tragedie? Odpowiedz Link Zgłoś
s.k.i.n Atak skinów na PiS? 29.11.06, 22:13 wybory2006.pkw.gov.pl/kbw/wynikiOkreg.html?okreg=247801-RDA/3 www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=23344 Odpowiedz Link Zgłoś