monisia844 05.12.06, 13:23 mam chorego pieska i szukam dobrego weterynarza w Białymstoku, czy moglibyście mi jakiegoś polecić albo ewentualnie odradzić do którego mam nie prowadzić psa.... z góry dziękuje za odpowiedzi Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
35rambo Re: weterynarz w Białymstoku 05.12.06, 14:46 Jest na Wesołej 18, w piwnicy tego wielkiego Supersamu, niedrogo i świetna opieka, ja chodzę do dr Kapusty. (o-85) 7423800 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: weterynarz w Białymstoku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.06, 14:53 Ja też bardzo polecam Panią dr. Kapustę. Ma bardzo dobre podejście do zwierzaków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Re: weterynarz w Białymstoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 14:57 Najlepsze są Panie Maria Rudobielska i Ewa Faltyn , lecznica na Zwycięstwa - tylko trzeba się liczyc z tym, że zazwyczaj są duuuże kolejki. "Przetestowałam" chyba wiekszość lecznic w Białymstoku - najgorsze wrażenia mam z "Kliniki " na Białostoczku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urtica Re: weterynarz w Białymstoku IP: *.euro-net.pl 05.12.06, 18:04 Polecam wymienione panie i lecznicę na Zwycięstwa. Chodzę tam z moją psiunią od 9 lat - na szczęście w większości przypadków tylko na szczepienie ale w razie jakichkolwiek problemów panie dr zawsze świetnie doradzają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: weterynarz w Białymstoku IP: *.csk.pl 05.12.06, 14:57 a ja polecam panie z ul zwyciestwa 'sano ' maja duzo serca i cierpliwosci i nie sa pazerne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kos Re: weterynarz w Białymstoku IP: *.bsk.vectranet.pl 05.12.06, 16:43 tez mialam chorego pieska :( dr kapusta z wesolej nie chciala go ogladac, od razu zasugerowala operacje tak na oko. Odpowiedz Link Zgłoś
galakys Re: weterynarz w Białymstoku 05.12.06, 17:27 Nie idź na Wesołą. Operowali tam mojego psa. Nie polecam. Najlepsza klinika według mnie to "Zwierzak" na Piastowskiej 11a. Jedynie do tej kliniki nie musiałam wciągać mojego psa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcylia ARKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 08:30 A ja polecam klinikę dla zwierząt ARKA na Pułaskiego :) Panie 'weterynarki' maja naprawdę świetne podejście od zwierząt i się bardzo starają. Fachowa ovsługa. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edo Re: weterynarz w Białymstoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 19:06 My /tj. nasze zwierzaki i my/ korzystamy z przychodni Zwierzak na Piasta/najbardziej mnie tam urzeka troska o to, żeby nie zadać bólu zwierzęciu albo go chociaż maksymalnie zmniejszyć. Chciałabym zeby tak przyjmowano w ludzkich przychodniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Psiarz Re: weterynarz w Białymstoku IP: *.bsk.vectranet.pl 13.12.06, 23:09 Faltyn i Rudobielska są najlepsze. Białostoczek to tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Re: weterynarz w Białymstoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 19:25 NIe polecam przychodni na Zwycięstwa Panów Wojtacha i Geniusza. Wyciagają tylko pieniadze i żerują na naiwności ludzkiej, wmawiając w sytuacji bez wyjscia kiedy nie ma juz ratunku dla zwierzęcia, że wcale nie jest źle a bedzie jeszcze lepiej. o naiwności! Sama dałam sie tak podpuścić i wydałam na leczenie swojego ukochanego zwierzaka prawie 900 złotych. Nawet za uspienie wzięli 20 złotych! Najbardziej martwię się tym,że naraziłam swojego przyjaciela na okrutne cierpienia zwiazane z tzw. leczeniem. Mam wyrzuty sumienia. Strzeż się tego przybytku.Polecam za to na Pułaskiego Panią doktor Anię Malinowską. Weterynarz z powołania pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś