Dodaj do ulubionych

weterynarz w Białymstoku

05.12.06, 13:23
mam chorego pieska i szukam dobrego weterynarza w Białymstoku, czy moglibyście
mi jakiegoś polecić albo ewentualnie odradzić do którego mam nie prowadzić psa....
z góry dziękuje za odpowiedzi
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • 35rambo Re: weterynarz w Białymstoku 05.12.06, 14:46
      Jest na Wesołej 18, w piwnicy tego wielkiego Supersamu, niedrogo i świetna
      opieka, ja chodzę do dr Kapusty. (o-85) 7423800
      • Gość: aa Re: weterynarz w Białymstoku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.06, 14:53
        Ja też bardzo polecam Panią dr. Kapustę. Ma bardzo dobre podejście do zwierzaków
      • Gość: maria Re: weterynarz w Białymstoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 14:57
        Najlepsze są Panie Maria Rudobielska i Ewa Faltyn , lecznica na Zwycięstwa -
        tylko trzeba się liczyc z tym, że zazwyczaj są duuuże kolejki. "Przetestowałam"
        chyba wiekszość lecznic w Białymstoku - najgorsze wrażenia mam z "Kliniki " na
        Białostoczku.
        • Gość: urtica Re: weterynarz w Białymstoku IP: *.euro-net.pl 05.12.06, 18:04
          Polecam wymienione panie i lecznicę na Zwycięstwa. Chodzę tam z moją psiunią od
          9 lat - na szczęście w większości przypadków tylko na szczepienie ale w razie
          jakichkolwiek problemów panie dr zawsze świetnie doradzają.

• Gość: kaska Re: weterynarz w Białymstoku IP: *.csk.pl 05.12.06, 14:57
      a ja polecam panie z ul zwyciestwa 'sano ' maja duzo serca i cierpliwosci i
      nie sa pazerne
    • Gość: kos Re: weterynarz w Białymstoku IP: *.bsk.vectranet.pl 05.12.06, 16:43
      tez mialam chorego pieska :( dr kapusta z wesolej nie chciala go ogladac, od
      razu zasugerowala operacje tak na oko.
      • galakys Re: weterynarz w Białymstoku 05.12.06, 17:27
        Nie idź na Wesołą. Operowali tam mojego psa. Nie polecam. Najlepsza klinika
        według mnie to "Zwierzak" na Piastowskiej 11a. Jedynie do tej kliniki nie
        musiałam wciągać mojego psa.
    • wiewior1 tylko Białostoczek i tylko Kasia Żakiewicz! 05.12.06, 18:14

• Gość: marcylia ARKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 08:30
        A ja polecam klinikę dla zwierząt ARKA na Pułaskiego :)
        Panie 'weterynarki' maja naprawdę świetne podejście od zwierząt i się bardzo starają. Fachowa ovsługa. Polecam!
    • Gość: edo Re: weterynarz w Białymstoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 19:06
      My /tj. nasze zwierzaki i my/ korzystamy z przychodni Zwierzak na
      Piasta/najbardziej mnie tam urzeka troska o to, żeby nie zadać bólu zwierzęciu
      albo go chociaż maksymalnie zmniejszyć. Chciałabym zeby tak przyjmowano w
      ludzkich przychodniach.
    • Gość: Psiarz Re: weterynarz w Białymstoku IP: *.bsk.vectranet.pl 13.12.06, 23:09
      Faltyn i Rudobielska są najlepsze. Białostoczek to tragedia.
    • Gość: Renata Re: weterynarz w Białymstoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 19:25
      NIe polecam przychodni na Zwycięstwa Panów Wojtacha i Geniusza. Wyciagają tylko
      pieniadze i żerują na naiwności ludzkiej, wmawiając w sytuacji bez wyjscia kiedy
      nie ma juz ratunku dla zwierzęcia, że wcale nie jest źle a bedzie jeszcze
      lepiej. o naiwności! Sama dałam sie tak podpuścić i wydałam na leczenie swojego
      ukochanego zwierzaka prawie 900 złotych. Nawet za uspienie wzięli 20 złotych!
      Najbardziej martwię się tym,że naraziłam swojego przyjaciela na okrutne
      cierpienia zwiazane z tzw. leczeniem. Mam wyrzuty sumienia. Strzeż się tego
      przybytku.Polecam za to na Pułaskiego Panią doktor Anię Malinowską. Weterynarz z
      powołania pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka