Dodaj do ulubionych

Wojewoda Podlaski oczami Wikipedii

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 21:42
pl.wikipedia.org/wiki/Jan_Dobrzyński
pl.wikiquote.org/wiki/Jan_Dobrzyński

HEHEHEHEHEHEHE!!!!!!!

Twoje zdrowie JASIU!!!!!!

PS. Już wiem skąd nazwa "Głupi Jasiu", a także "Grać w Głupiego Jasia", "Dostac Głupiego Jasia" itd.

Pewnie zaraz przydpupasy beda chiały zminiac więc wklejam oryginał dla potomnych:

Ad link 1: Jan Dobrzyński (ur. 24 września 1958 w Knyszynie) - polski polityk, członek PiS, wojewoda podlaski od 5 grudnia 2005 roku.

W przeszłości członek rady nadzorczej firmy Instal. Radny Rady Miejskiej Białegostoku od 2002 do 2006, zasiadał w Zarządzie Miasta w latach, wróg miasta Białegostoku , Jagiellonii i Podlasia 1998-2002.

Ad link 2: Jan Dobrzyński, wojewoda podlaski.

Wicemarszałek Sejmu Andrzej Lepper to przy panu cienias, panie radny!
Opis: październik 2001, do radnego Rady Miasta Białegostoku Mirosława Hanusza.

Ja jestem radnym Białegostoku... Ze mną może pan porozmawiać cały czas. Proszę wykorzystywać obecność pana posła! Ale jakby były jakieś pytania dotyczące miasta, to chętnie odpowiem... W każdym razie dziękuję za zainteresowanie.
Opis: marzec 2003, odpowiedź na pytanie: co jest większym zagrożeniem, Stany Zjednoczone, Irak czy Korea Północna, zadane przez ucznia Technikum Elektrycznego w trakcie debaty w posłem PiS-u Markiem Jurkiem.

Na Krywlanach nie ma sensu budować lotniska, chociażby z tego powodu, że może już za kilka lat okaże się, że domy jednorodzinne wejdą na teren Krywlan. Miasto się przecież rozwija.
Opis: kwiecień 2005.

Nikt nie ma wątpliwości, że Papież będzie świętym.
Opis: kwiecień 2005, podczas dyskusji na temat budowy pierwszego w województwie podlaskim lotniska pasażerskiego. Dobrzyński chciał, aby na Krywlanach, proponowanym lotnisku, stanęła świątynia.

Nie mówmy o deptaku, bo to jedna wielka pijalnia piwa. Nie wiem, jaki sens ma zamykanie głównej ulicy miasta.
Opis: październik 2005.

VIVAT JAN!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Pingwin Po Re: Wojewoda Podlaski oczami Wikipedii IP: 217.116.110.* 06.12.06, 21:50
      A ja uważam, że domki jednorodzinne właśnie mogą stać na pasie startowym, pod
      warunkiem zabezpieczenia przed wstrząsami, odpowiedniego wytłumienia i
      większych okien w samolotach, żeby mogły te jednorodzinne domki omijać.
      Ponadto słyszałem, że lotnisko ma być w Chrabołach. Tam już są gotow domki i
      nie trzeba budować.
      • Gość: Na Pochybel Re: Wojewoda Podlaski oczami Wikipedii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 22:01
        Ja z zapartym tchem będę śledził, jak szybko zadziała cenzura w IV RP i pojawi się wreszcie laurka naszego Jana- nalezna jego wielkości
    • Gość: sas Re: Wojewoda Podlaski oczami Wikipedii IP: *.elpos.net 06.12.06, 22:00
      Cała prawda o tym fiutku.
    • wasz_wojewoda Re: Wojewoda Podlaski oczami Wikipedii 06.12.06, 22:05
      Już informacje zostały wymazane.
      Nie możan się ze mnie śmiać....
      • Gość: Na Pochybel Re: Wojewoda Podlaski oczami Wikipedii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 22:10
        BUAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!
        Oto jak prawda w dupy kole :)
        Ale żeby samemu znaleźć to IQ Pi(Z)dowców jest zbyt małe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka