Gość: aga IP: *.koba.pl 16.12.06, 02:32 Polecam Da grasso ( nowa pizzeria na Warszawskiej) !!!! Zajrzałam przypadkiem, szok! Ogromna i do tego ze świetnymi sosami- gratis! Podobno to sieć.Zajrzyjcie, warto. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: B.Z. Re: pizza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.06, 07:37 Warszawsaka jest długa. W którym miejscu? jakie ceny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flisak Re: pizza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.06, 16:41 byłem jadłem i.....mysle ze to tekst reklamowy bo pizza droga i bardzo średnia mozna ja porównac do pizzy z mikrofali na dworcu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytajnik czajnik Kto je pizzę z sosem??? IP: *.bsk.vectranet.pl 16.12.06, 16:59 Lecz się! Sos jest na spodzie, a dodatki nie po to, żeby je zalewać jakimś czosnkiem z pojemnika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARTM! Re: Kto je pizzę z sosem??? IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 16.12.06, 17:16 test czy to rzeczywiście była reklama jaki jest przedział cenowy nśrednich pizz ? o smak nie pytam - rzecz gustu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: Kto je pizzę z sosem??? IP: *.pr.radom.net 24.12.06, 15:36 ta pizzeria jest na poczatku warzsawskiej przy sienkiewicza a sosy sa pyszne polecam czosnkowy tam niema sredniej pizzy jest tylko duza imala ale ta mala jest taka jak wszedzie duza, raz wzielysmy duza z kumpela i niedalysmy rady jej zjesc - ogromna Odpowiedz Link Zgłoś