negativum 12.02.26, 09:51 x.com/donaldtusk/status/2021840677991010627 Najpierw pizza w szatni, teraz pączek w samolocie. Ciekawe gdzie oni wszyscy lecą? Ale odlot. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia-loi Re: Ktoś się włamał na konto Herr Donalda 12.02.26, 09:58 Brawo Tusk 👍 Dzisiaj tłusty czwartek. Ale ci żal doopę ściska 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Ktoś się włamał na konto Herr Donalda 12.02.26, 10:04 asia-loi napisała: > Brawo Tusk 👍 > Dzisiaj tłusty czwartek. > Ale ci żal doopę ściska 😂 Ciekawe czy tym można karmić świnie? 10 groszy za kilogram. Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: Ktoś się włamał na konto Herr Donalda 12.02.26, 10:15 negativum napisał: > > 10 groszy za kilogram. > Ale dlaczego gorszemu sortowi (czyli mnie) wklejasz taki link? Ja jako gorszy sort, kupuję pączki w dobrej cukierni, a nie w markecie. Twój link to oferta dla lepszego sortu. A Tusk leciał dzisiaj rano do Brukseli na ważne spotkanie i dlatego rozdawał dobre pączki. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Ktoś się włamał na konto Herr Donalda 12.02.26, 10:19 asia-loi napisała: > negativum napisał: > > > > 10 groszy za kilogram. > > > Ale dlaczego gorszemu sortowi (czyli mnie) wklejasz taki link? > Ja jako gorszy sort, kupuję pączki w dobrej cukierni, a nie w markecie. > Twój link to oferta dla lepszego sortu. > A Tusk leciał dzisiaj rano do Brukseli na ważne spotkanie i dlatego rozdawał do > bre pączki. Te pięć to zostawił chyba dla Ursuli von… Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: Ktoś się włamał na konto Herr Donalda 12.02.26, 11:05 negativum napisał: > > Te pięć to zostawił chyba dla Ursuli von… > Zostało mu 5, bo nie było więcej pasażerów w samolocie. Na pewno się nie zmarnują, bo wyglądały bardzo apetycznie. 😋 Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Ktoś się włamał na konto Herr Donalda 12.02.26, 11:06 asia-loi napisała: > negativum napisał: > > > > Te pięć to zostawił chyba dla Ursuli von… > > > Zostało mu 5, bo nie było więcej pasażerów w samolocie. Na pewno się nie zmarnu > ją, bo wyglądały bardzo apetycznie. 😋 5 z tego rozdania. Ale pomyśl o tym, co jest w ładowniach :) Odpowiedz Link Zgłoś
boggi_dan Re: Ktoś się włamał na konto Herr Donalda 12.02.26, 10:05 Tani pijar. . Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Ktoś się włamał na konto Herr Donalda 12.02.26, 10:09 boggi_dan napisał: > Tani pijar. > . Wszystko z Lidla? Odpowiedz Link Zgłoś
boggi_dan Re: Ktoś się włamał na konto Herr Donalda 12.02.26, 12:11 negativum napisał: > boggi_dan napisał: > > > Tani pijar. > > . > > Wszystko z Lidla? > > Wszyscy politycy z różnych opcji promują się przy pączkach. Zamiast pączka od Tuska, wolał bym by ludziom ulżył w ich ciężkim życiu codziennym i jakieś inwestycje. Emeryci i renciści murem za nim. Choć ich roluje na waloryzacji. Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: Ktoś się włamał na konto Herr Donalda 12.02.26, 13:58 boggi_dan napisał: > Zamiast pączka od Tuska, wolał bym by Bez obaw, ciebie nie poczęstuje, I nikogo nie interesuje, co byś wolał zamiast pączka :) Cukierka? Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Ktoś się włamał na konto Herr Donalda 12.02.26, 15:13 Oczywiście nie wiesz że emeryci to raczej na Kaczyńskiego głosują. Chociaż moja ciotka( była dyrektorka szkoły średniej) i jej mąż raczej nie. Ale to wyjątki Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Ktoś się włamał na konto Herr Donalda 12.02.26, 21:43 stasi1 napisał: > Oczywiście nie wiesz że emeryci to raczej na Kaczyńskiego głosują. Chociaż moja > ciotka( była dyrektorka szkoły średniej) i jej mąż raczej nie. Ale to wyjątki Kaczor jest już na wylocie ze względów biologicznych. A Donald sprawdza się gastronomicznie. Ty się odnalazł. Odpowiedz Link Zgłoś
prze.nick Re: Ktoś się włamał na konto Herr Donalda 12.02.26, 10:05 To niemiaszki też obchodzą tłusty czwartek? Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Ktoś się włamał na konto Herr Donalda 12.02.26, 11:05 prze.nick napisał: > To niemiaszki też obchodzą tłusty czwartek? Obchodzą. Herr Donald już leci z dostawą. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Ktoś się włamał na konto Herr Donalda 12.02.26, 10:07 tawarisz negatyw odlatuje coraz wyżej, pi3rdolnięty do 3 Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: Czy te oczy mogą kłamać…? 12.02.26, 11:59 negativum napisał: > > > Ale apetyczne 😋 Do tej pory nie mogłam się zdecydować kupić czy nie (liczę kcal). Ale już zdecydowałam - kupię i zjem. Przytyję po tych pączkach i to będzie wina Tuska. Idę po pączki 😋. Narra. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Czy te oczy mogą kłamać…? 12.02.26, 14:46 asia-loi napisała: > Ale apetyczne 😋 Może Herr Donald powinien się zająć gastronomią? Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: Czy te oczy mogą kłamać…? 12.02.26, 15:32 to.ja.pies.na.czarnych napisała: > 😅🤣😂 Odpowiedz Link Zgłoś
to.ja.pies.na.czarnych Re: Ktoś się włamał na konto Herr Donalda 12.02.26, 11:36 Negatyw rozdaje pisowskie paczki z kaszanką, a ja wolę te Tuska z lukrem. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Ktoś się włamał na konto Herr Donalda 12.02.26, 14:20 to.ja.pies.na.czarnych napisała: > Negatyw rozdaje pisowskie paczki z kaszanką, a ja wolę te Tuska z lukrem. To są pączki zwiadowcze. Od razu wiadomo czyś nie terrorysta. Odpowiedz Link Zgłoś
to.ja.pies.na.czarnych Re: Ktoś się włamał na konto Herr Donalda 12.02.26, 14:26 Odpowiedz Link Zgłoś
to.ja.pies.na.czarnych Re: Ktoś się włamał na konto Herr Donalda 12.02.26, 14:39 Kto za czasów PiS ukradł pączki. Odpowiedz Link Zgłoś