Gość: emaa IP: *.elpos.net 17.12.06, 16:34 Zapraszam wszystkich na nowe forum Bialegostoku. www.forum.bialystok.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: emaa Re: www.forum.bialystok.pl IP: *.elpos.net 17.12.06, 23:40 Podbijam temat ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bialostoczanin Re: www.forum.bialystok.pl 18.12.06, 17:47 zachowuję się jak ostatni debil podbijając ten temat, ale do cholery, chyba jesteśmy od tego żeby się jednoczyć nie dzielić. Czemu jedno sprawnie działające forum jak to nie może wystarczyć dla mieszkańców. Moim skromnym zdaniem działy na takim forum jakie się tu reklamuje są do luftu. Też kiedyś miałem myśli o założeniu forum innego od tego gazecianego. Ale ja wtedy głupi małolat jeszcze byłem .... Odpowiedz Link Zgłoś
www.zieloni-bialystok.w.pl zauwazyłem tam cenzure 19.12.06, 15:33 wiec nie wroze dobrze na przyszlosc Odpowiedz Link Zgłoś
bialostoczanin Re: zauwazyłem tam cenzure 19.12.06, 16:59 Rafale, czyżby informacje dniu ryby kasowali ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vlad79 Re: zauwazyłem tam cenzure IP: 195.177.196.* 19.12.06, 18:34 zapewne kasują te jego przydługie wypociny wiecznie wklejane nie na temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd forum bez irytujących wklejek kolegi Kosno? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 19:09 mają mądrego moderatora Odpowiedz Link Zgłoś
www.zieloni-bialystok.w.pl glupiego i ograniczonego cenzora 19.12.06, 22:37 > mają mądrego moderatora chynba glupiego i ograniczonego cenzora dlatego forum ma znikoma liczbe uczwestnikow i czytajacych i tak zostanie jesli beda chceili dyskutowac tylko na tematy ktore sami popieraja Odpowiedz Link Zgłoś