romanpidlaszuk 23.12.06, 08:43 Wszystkim swietujacym Boze Narodzenie w grudniu- Wesolych Swiat! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zewsi Re: Wesolych Swiat! 23.12.06, 10:30 A ja ze swej strony życzę wesołej końcówki grudnia. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azp11 Re: Wesolych Swiat! IP: *.elpos.net 23.12.06, 12:36 Myślę, że to nie będzie wtrącanie się w nieswoje sprawy, jeżeli odpowiem Ci DZIĘKUJĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
romanpidlaszuk Re: Wesolych Swiat! 23.12.06, 16:37 Myślę, że to nie będzie wtrącanie się w nieswoje sprawy, jeżeli odpowiem Ci DZIĘKUJĘ. ---------------------------- Jasne, to przeciez dialog miedzy nami! :) Wszystkiego dobrego na Swieta! :) Odpowiedz Link Zgłoś
uomrzan Re: Wesolych Swiat! 23.12.06, 17:08 Odświętnie bo po zalogowaniu... Dziękuję i życzę wszystkim mieszkańcom regionu białostockiego dużo radości, serdeczności. Niech święta będą rodzinne. Niech będzie wiele prezentów. Niech będą uśmiechy. Niech będzie miłość. Święta to czas zadumy (nad sobą i losem bliskich), czas refleksji, czas dobroci i miłości. Ale to też czas zabawy i radości. Dużo miłości i radości... Dużo zabawy. Bawmy się i bądźmy dla siebie dobrocią ! Niech dziecko, które w każdym z nas żyje dojdzie do głosu... w te święta. Wesołych świąt. Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Wesolych Swiat! 23.12.06, 17:19 Dziękujemy i tego samego życzymy mieszkańcom Łomży i okolic. Może po nowym roku znikną te internetowe konflikty białostocko-łomżyńskie? :) Odpowiedz Link Zgłoś