artur.monika 21.01.07, 02:11 PONAWIAM! Gdzie w Białymstoku znajdują się fajne second hand'y? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Goska Re: SECOND HAND IP: *.koba.pl 21.01.07, 02:14 przejrzyj wątki , było o tym niedawno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnKa Re: SECOND HAND IP: *.bsk.vectranet.pl 21.01.07, 08:25 Szafa Klary na Białówny i Malmeda, Familia i Fatałaszek na Zwycięstwa sklep na Mickiewicza koło apteki Salus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa do AnKi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 14:58 Fatałaszek wiem gdie jest, ale gdzie Familia na Zwycięstwa? Daj znać w którym miejscu ,ok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnKa Re: do AnKi IP: *.bsk.vectranet.pl 22.01.07, 16:33 "Familia' jest przed 'Fatałaszkiem', bliżej dworca, ale też w tym ciągu budynków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mpogus Re: SECOND HAND IP: *.elpos.net 21.01.07, 21:50 Kopernika, rzemieslnik przy przystanku autobusowym , lokal 21 "Emka" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Antoniuk Fabryczny 12- odzież zachodnia IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 23.01.07, 17:20 Witam!!!a ja polecam nowy sklep z odzieżą używaną na ul Antoniuk Fabryczny 12.../duży żółty szyld na płocie/.Naprawde jestem pod wrażeniem niskich cen jaki ten sklep ma...Przykładowo nowe jeansy kupiłam tam za 10 zł co w porównaniu z innymi ciucholandami jest naprawde okazją!!! i wszystkie ceny sa tam takie niskie...z niecierpliwośćią czekam na kazdy poniedziałek ,kiedy jest dostawa towaru...Dziś juz moge śmiało stwierdzić ze zakupy w tym sklepie naprawde cieszą!!!!Ceny naprawde niskie w porównaniu z innymi sklepami tego rodzaju a towar znakomity!!!Ps: aha i jeszcze mozna liczyc na mały rabacik :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Antoniuk Fabryczny 12- odzież zachodnia IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 25.01.07, 14:55 Sory niby mieszkam blisko ul.Antoniuk fabryczny ale nie zauwazylam gdzie on jest, ten ciucholand czy w okolicy cmentarza czy gdzies kolo mini rzemieslnika (w ktorym miesci sie siedziba SAV-kablowki) prosze podpowiedz w ktorym jest miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: Antoniuk Fabryczny 12- odzież zachodnia IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 25.01.07, 15:53 Witam!! postaram sie wytłumaczyć...na antoniuku znajduje sie cerkiew....przechodzi Pani na druga strone ulicy i zmierza jakies 100m w dół w strone centrum...albo jak jechać autobusem z np Dziesiecin to wysiada Pani na drugim przystanku /licząc jako pierwszy przystanek na "górce"/ i przechodzi Pani na druga strone ulicy i trzeba podejsc ok 50 m w "góre"/tam na płocie jest duzy zółty szyld No i tam jest ten ciucholand za grosze...ufff mysle ze jakos poradziłam ze wskazaniem tego sklepu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: becia Re: Antoniuk Fabryczny 12- odzież zachodnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 19:52 Niezła reklama swojego sklepu.Ha Ha Ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: Antoniuk Fabryczny 12- odzież zachodnia IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 25.01.07, 20:14 hmmm...rozumiem ze to bylo do mnie???forum jak rozumiem jest miejscem gdzie mozna wyrazic swoje zdanie....i tak tez sie stało w moim przypadku....nie rozumiem jak mozna stwierdzac ze reklamuje sie swoj sklep/chociaz on nie jest mój/....ja wyraziłam swoją opinie na temat tego sklepu bo naprawde tam bylam i jestem zadowolona z zakupów...a poza tym...gdyby sie tak stało ze mialabym swoj sklep to bym nie żałowała kasy na profesjonalną reklame a nie ogłaszałabym sie w miejscach typu "forum"... Tak wiec proponuje zastanowic sie zanim cokolwiek napiszesz Odpowiedz Link Zgłoś
hratli Re: Antoniuk Fabryczny 12- odzież zachodnia 25.01.07, 20:38 nie denerwuj sie :) na tym forum wszyscy wszystkich o byle co podejrzewaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Antoniuk Fabryczny 12- odzież zachodnia IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 25.01.07, 23:36 Dzieki teraz juz wiem i na pewno trafie a co do tekstow z reklama to spoko przciez do ************!!!!!!!!!!!!!! od tego jest to forum zeby ludzie mogli sie dowiedziec o dobrych ciucholandach wiec jak tylko wykroje "chwile" wolna to sie tam wybiore i dam znac jak mi sie podobalo bylam dzis w Ance bis i coz z tych rzeczy na wage nie bylo prawie nic wartego uznania,choc dzis dostawa ale za to w tym nad PKS to dopiero dno- zrobili promocje 5.99/kg ale wiekszosc nadaje sie do kopania w ogrodku zaluje ze nie poszlam do fatalaszka :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Antoniuk Fabryczny 12- odzież zachodnia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.07, 08:24 W tych ciuchlandach, Anka, Elka od godz 7.30-8 stoi kolejka handlar, ktore przebieraja rzeczy z koszy i potem sprzedaja w swoich budach, dlatego ja nigdy nic nie kupilam i nie kupie ani na jurowieckiej ani w tych sklepach, gdzie jest przebrany towar. Mało tego, nie wiem czy zauwazylyscie, ze co jaki czas w sklepach zmieniaja miejsca np tam gdzie byly spodnice to sa swtrey, tam gdzie dresy to spodnie itd. Po co? Ano po to zeby wlasnie te handlary byly zdezorientowane. A swoja droga, ciekawe zjawsiko poobsrwowac co sie dzieje po otwwarciu takich sklepow w dniu dostawy. Pozdrawaim i miom wszytko milych zakupow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Antoniuk Fabryczny 12- odzież zachodnia IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 26.01.07, 09:06 Co do handlar to ZGADZAM SIE NA CALEJ LINIIIII w fatalaszku pierwszy raz sie z tym zetknelam pchaja sie i patrza na czlowieka jak na mroderce dzieci a wybieraja takieee fury ubran ze to nie moze byc dla wlasnej rodziny ale ja nie z takich co dadza sie zepchnac na bok swego czasu jedzilam do Grodna dwa razy w ciagu jednego razu wiec i z takimi "DAMAMI" dam rade:) tylko gdzie ta Elka bo zalezy mi na dobrej jakosci ubrankach firmowych dla corki bo w dzisiejszych gimnazjach liczy sie tylko metka a nie czlowiek a na nowki mnie nie stac a musze pomoc dziecku bo inaczej nie daja jej zyc ohhh zeby szybciej te mundurki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Elka, albo Anka bis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.07, 12:01 bo niepamiętam dobrze, jest na sw. Rocha na samym końcu, albo początku, zalezy jak patrzec, przy kinie Syrena, tam gdzie jest chinskie jedzenie i kosmetyczka. Calkiem fajne rzeczy sa na jurowieckiej w ciuchlandzie na rogu jur. i cieplej ,takim co sie wchodzi po schodkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Elka, albo Anka bis IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 26.01.07, 12:56 Witam ten przy syrenie to Anka bis wlasnie w niej jakies dwie "stare wyjadaczki" rozmawialy o "Elce" rzekomo tam upolowaly jakies cudenka glupio mi bylo ich spytac gdzie to jest choc chyba moglam bo skoro ktos rozmawia normalnym tonem glosu tak jakby nikogo innego w sklepie nie bylo to chyba nie byloby nietaktem zadac pytanie, no bo przeciez nie podsluchiwalam, choc juz sama nie wiem ale kurcze Gdzie ta ELKA czy ktos wie Odpowiedz Link Zgłoś
hratli Re: Antoniuk Fabryczny 12- odzież zachodnia 26.01.07, 11:12 masz racje - te zachowanie to niebywale zjawisko socjologiczne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: SECOND HAND IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 25.01.07, 23:43 A moze znajdzie sie ktos zyczliwy i obcykany i podpowie gdzie jest Eldorado (adres przy kolejowej,ale jakos jadac 11 do fatalaszka nie zauwazylam) a i jeszcze w Ance slyszalam o jakims ciucholandzie pod nazwa Elka czy ktos moze cos o nim wie plissss :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAX Re: SECOND HAND IP: *.euro-net.pl 26.01.07, 07:32 Hej fajne ciuszki maja na kopernika 9 lok. 21 przewaznie wszystko jest z końcówek kolekcji a teraz tez mieli dostawe nowych ubrań, wiem ze mają jeszcze gdzieś drugi sklep- trzeba go tez namierzyć :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominisia47 Re: SECOND HAND IP: *.euro-net.pl 26.01.07, 16:53 Witam a więc Elka jest na wyszyńskiego eldorado na kolejowej ale trzeba przejscv obok fryzjera tam na rogu i ztyłu za blokiem w tę uliczke wejsc i ok 100 m dalej jest eldorado następne fajne w których bywam: odfzież zachodnia na swobodnej jest tam w bloku na dole ciąg lokali (solarium,lotto wypożyczalnia i dalej odzież) na upalnej jest fajny chyba upalna 5lub 7 na nowym mieście koło pmb fajne ciuszki ale drogie na szarych szeregow odziez angielska-super drogie fatałaszek juz mi sie przejadl aha jeszcze jest fajny na ul.pułaskiego to to samo co na kopernika odziez angielska aha i jeszcze maja swoj punkt na witosa naprzeciwko przychodni w rzemieslniku chodzi sie troszke po tych sklepikach to wie się pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: SECOND HAND IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 26.01.07, 17:20 WaaaaaW DZIEKI wielkie :) :) super obeznanie gratuluje ale wiecie babki jakie to nalogowe zajecie bylam pare razy a wciaz mysle, by jeszcze i gdzie wpasc no i juz nie mam zarwanych nocy jak ubrac w ladne firmowki moja biedna corcie dzieki !!!!!!!!!!!!! spisalam juz se sciage i od poniedzialku ruszam na lowy :) jeszcze tylko jutro wpadne do fatalaszka po jakies sportowe buciki podobno tam trafiaja sie tez nowki ale troche sie boje bo podobno tam przed otwarciem sa Dantejskie sceny i ludzie stoja juz o godzine wczesniej moze jak jest mroz nie bedzie tyle chetnych jak przezyje to dam znac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: SECOND HAND IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 27.01.07, 19:49 Czesc niestety polowamie na adidaski musi poczekac bo moje dzieci ze sniegiem do spolki zatrzymaly mnie w domu :( ale to nic w poniedzialek kupuje dekadowke i ruszam !!! :) moze schudne bo to calkiem niezly wysilek to przewalanie stert ubran pozdro Odpowiedz Link Zgłoś