Dodaj do ulubionych

hot spot w bialym

24.01.07, 17:05
ktos wie, gdzie sie mozna podpiac do sieci w miejscu publicznym?
dziex za info
Obserwuj wątek
    • fiat_lux Re: hot spot w bialym 24.01.07, 17:14
      nie slyszalem zeby w bialymstoku byl jakis czakram. jesli chodzi o inne
      technologie to bym nie liczyl na to
    • nekroskop88 Re: hot spot w bialym 24.01.07, 17:34
      www.hotspot.info.pl/hotspots.php?action=search&keyCity=Bia%B3ystok&keyStreet=
    • mvito Re: hot spot w bialym 24.01.07, 17:37
      Tych hotspotow oficjalnie dzialajacych jest kilka. Tu masz spis
      www.pdaclub.pl/hs/index.php?hs_c=11
      Oprocz tego dziala gromade niezabezpieczonych sieci radiowych. Ktos nawet na
      alt.pl.regionalne.bialystok pisal ze jadac z Auchana na jurowiecka przez miasto
      tylko przez moment nie mial dostepu do internetu przez dziurawe sieci.

Michał
      • kalasanty76 dzięki 24.01.07, 19:08
        ;-)
      • fiat_lux Re: hot spot w bialym 24.01.07, 19:20
        mvito napisał:

> Tych hotspotow oficjalnie dzialajacych jest kilka. Tu masz spis
        > www.pdaclub.pl/hs/index.php?hs_c=11
        > Oprocz tego dziala gromade niezabezpieczonych sieci radiowych. Ktos nawet na
        > alt.pl.regionalne.bialystok pisal ze jadac z Auchana na jurowiecka przez miasto
        > tylko przez moment nie mial dostepu do internetu przez dziurawe sieci.
        >
        > Michał

ja mam wlasnie niezabezpieczona siec i za kazdym razem jak loguje sie do mnie
        frajer i odbiera poczte z servera pop mam jego login i haslo, nie liczac juz
        danych ze stron www

zapraszam do mojego hot spota!
        • Gość: azp11 Re: hot spot w bialym IP: *.elpos.net 24.01.07, 20:07
          W jakim programie odczytujesz te dane?
          • fiat_lux Re: hot spot w bialym 24.01.07, 20:57
            tcpdump
            • Gość: azp11 Re: hot spot w bialym IP: *.elpos.net 24.01.07, 21:25
              Do czego ci te "nasłuchy"?
              • fiat_lux Re: hot spot w bialym 24.01.07, 23:27
                to ludzie do mojego publicznego hot spota sie pchaja
                • Gość: azp11 Re: hot spot w bialym IP: *.elpos.net 25.01.07, 00:34
                  A ty tylko odczytujesz ich hasła?
                  • fiat_lux Re: hot spot w bialym 25.01.07, 00:41
                    Gość portalu: azp11 napisał(a):

> A ty tylko odczytujesz ich hasła?

odczytuje tresc pakietow przechodzacych przez moj access point i bedacych w
                    mojej sieci. robie cos zlego?
                    • Gość: azp11 Re: hot spot w bialym IP: *.elpos.net 25.01.07, 01:23
                      Przypomina mi to trochę odczytywanie zapisów kamer z przebieralni w marketach.
        • Gość: pirat Re: hot spot w bialym IP: *.tiscali.es 24.01.07, 21:38
          to podaj mi koleś okolice gdzie mogę namierzyć twój hot spot a obiecuję ci że
          za miesiąc jak będę w białym zrobię na twym dysku jesień średniowiecza. chyba
          nie stchórzysz?
          • fiat_lux Re: hot spot w bialym 24.01.07, 23:31
            Gość portalu: pirat napisał(a):

> to podaj mi koleś okolice gdzie mogę namierzyć twój hot spot a obiecuję ci że
            > za miesiąc jak będę w białym zrobię na twym dysku jesień średniowiecza. chyba
            > nie stchórzysz?

gdybys byl dobry a nie pozerek jak wyzej juz bys wiedzial gdzie mieszkam
            • Gość: pirat to gdzie ja mieszkam? IP: *.jed.isu.net.sa 24.01.07, 23:40
              • Gość: pirat Re: to gdzie ja mieszkam? IP: 213.140.56.* 24.01.07, 23:43
                nie słyszę
              • Gość: pirat Re: to gdzie ja mieszkam? IP: 213.140.56.* 24.01.07, 23:43
                nie słyszę
                • Gość: pirat Re: to gdzie ja mieszkam? IP: 125.35.6.* 24.01.07, 23:49
                  po co ja powtarzam?
                  • fiat_lux Re: to gdzie ja mieszkam? 25.01.07, 00:07
                    ja nie wiem gdzie mieszkasz. to ty miales prezentowac wiosne sredniowiecza
                    • Gość: pirat Re: to gdzie ja mieszkam? IP: *.tiscali.es 25.01.07, 00:25
                      fiat_lux napisał:

> ja mam wlasnie niezabezpieczona siec i za kazdym razem jak loguje sie do mnie
                      > frajer i odbiera poczte z servera pop mam jego login i haslo, nie liczac juz
                      > danych ze stron www
                      >
                      > zapraszam do mojego hot spota!

To po cholerę ludziom dupę zawracasz i zapraszasz do swojego hot spota
                      tchóżliwy frajerze.

• fiat_lux Re: to gdzie ja mieszkam? 25.01.07, 00:39
                        ciebie nie zapraszalem
                        cienki bolek jestes jak szczytem twoich mozliwosci jest ustawienie anonimowego
                        proxy. jakbys byl na poziomie to bys juz wiedzial gdzie mieszkam i moglbys
                        zaczac swoja jesien bez pie..nia tyle na forum
                        • Gość: pirat Re: to gdzie ja mieszkam? IP: *.tiscali.es 25.01.07, 00:45
                          pi.er.do.li.sz głupoty frajerze. Jesteś cienias i kłamca, skoro takie bzdury
                          pleciesz a później się tchóżliwie wycofujesz.
                          • fiat_lux Re: to gdzie ja mieszkam? 25.01.07, 00:49

> pi.er.do.li.sz głupoty frajerze. Jesteś cienias i kłamca, skoro takie bzdury
                            > pleciesz a później się tchóżliwie wycofujesz.

naucz sie najpierw czytac a pozniej sie bierz za komputery
                            • Gość: pirat Re: to gdzie ja mieszkam? IP: *.tiscali.es 25.01.07, 00:55
                              nie zapraszaj frajerze więcej nikogo do swego hot spota bo najpierw musisz go
                              kupić i ktoś ci musi jeszcze pokazać jak to działa.
                              • fiat_lux Re: to gdzie ja mieszkam? 25.01.07, 01:00

> nie zapraszaj frajerze więcej nikogo do swego hot spota bo najpierw musisz go
                                > kupić i ktoś ci musi jeszcze pokazać jak to działa.

nie denerwuj sie tak chlopcze bo ci zylka peknie a wiedzy i tak ci nie
                                przybedzie. zebys jeszcze umiejetnosci mial tak duze jak gebe. zajmij sie
                                narazie moze czyms na czym sie znacz - sprobuj rowy kopac - w tym tez mozna byc
                                l33t :D

3m sie
                                • Gość: pirat Re: to gdzie ja mieszkam? IP: *.tiscali.es 25.01.07, 01:02
                                  a ty frajerze goń się, zajmij się pisaniem bajek i ludziom dupy więcej nie
                                  zawracaj
      • Gość: misio Re: hot spot w bialym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 11:06
        oczywiscie to technologiczna bzdura bo jadąc nie zdążysz przełaczć sieci to nie
        komórki:)
        • drzazgarz Re: hot spot w bialym 25.01.07, 16:12
          Fiatow lux pomyliły się pojęcia hot spot darmowy czyli ogólnodostępny i hot
          spot niezabezpieczony. Mówiąc jednak prawdę, to po ostatnich jego występach ja
          w żaden hot spot fiata lux nie wierzę.

www.pdaclub.pl/hs/index.php?hs_c=11
          • fiat_lux Re: hot spot w bialym 25.01.07, 16:30
            drzazgarz napisał:

> Fiatow lux pomyliły się pojęcia hot spot darmowy czyli ogólnodostępny i hot
            > spot niezabezpieczony. Mówiąc jednak prawdę, to po ostatnich jego występach ja
            > w żaden hot spot fiata lux nie wierzę.

i masz racje. chcialem zwrocic jedynie uwage na niebezpieczenstwo takich
            publicznych hotspotow i kradziezy czyjegos internetu. jesli polaczenie z moja
            poczta nie jest kodowane w zyciu bym przez taka siec jej nie sprawdzil. moze
            przynajmniej niektorzy z czytajacych sie nad tym zastanowia
            • pogromca_czerwonych_hien Re: hot spot w bialym 25.01.07, 20:57
              Niektórym rzeczywistość myli się z fantazją. Wcale się nie zdziwię, jak
              następnym razem fiat lux napisze że ma w piwnicy elektrownię atomową.
              • drzazgarz Re: hot spot w bialym 25.01.07, 22:55
                A ja myślę, że fiat lux więzi w piwnicy kosmitów i trzyma dowody na
                nieistnienie Boga.
                • Gość: pirat Re: hot spot w bialym IP: *.tiscali.es 26.01.07, 16:42
                  up siup

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka