kalasanty76 24.01.07, 17:05 ktos wie, gdzie sie mozna podpiac do sieci w miejscu publicznym? dziex za info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fiat_lux Re: hot spot w bialym 24.01.07, 17:14 nie slyszalem zeby w bialymstoku byl jakis czakram. jesli chodzi o inne technologie to bym nie liczyl na to Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: hot spot w bialym 24.01.07, 17:34 www.hotspot.info.pl/hotspots.php?action=search&keyCity=Bia%B3ystok&keyStreet= Odpowiedz Link Zgłoś
mvito Re: hot spot w bialym 24.01.07, 17:37 Tych hotspotow oficjalnie dzialajacych jest kilka. Tu masz spis www.pdaclub.pl/hs/index.php?hs_c=11 Oprocz tego dziala gromade niezabezpieczonych sieci radiowych. Ktos nawet na alt.pl.regionalne.bialystok pisal ze jadac z Auchana na jurowiecka przez miasto tylko przez moment nie mial dostepu do internetu przez dziurawe sieci. Michał Odpowiedz Link Zgłoś
fiat_lux Re: hot spot w bialym 24.01.07, 19:20 mvito napisał: > Tych hotspotow oficjalnie dzialajacych jest kilka. Tu masz spis > www.pdaclub.pl/hs/index.php?hs_c=11 > Oprocz tego dziala gromade niezabezpieczonych sieci radiowych. Ktos nawet na > alt.pl.regionalne.bialystok pisal ze jadac z Auchana na jurowiecka przez miasto > tylko przez moment nie mial dostepu do internetu przez dziurawe sieci. > > Michał ja mam wlasnie niezabezpieczona siec i za kazdym razem jak loguje sie do mnie frajer i odbiera poczte z servera pop mam jego login i haslo, nie liczac juz danych ze stron www zapraszam do mojego hot spota! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azp11 Re: hot spot w bialym IP: *.elpos.net 24.01.07, 20:07 W jakim programie odczytujesz te dane? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azp11 Re: hot spot w bialym IP: *.elpos.net 24.01.07, 21:25 Do czego ci te "nasłuchy"? Odpowiedz Link Zgłoś
fiat_lux Re: hot spot w bialym 24.01.07, 23:27 to ludzie do mojego publicznego hot spota sie pchaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azp11 Re: hot spot w bialym IP: *.elpos.net 25.01.07, 00:34 A ty tylko odczytujesz ich hasła? Odpowiedz Link Zgłoś
fiat_lux Re: hot spot w bialym 25.01.07, 00:41 Gość portalu: azp11 napisał(a): > A ty tylko odczytujesz ich hasła? odczytuje tresc pakietow przechodzacych przez moj access point i bedacych w mojej sieci. robie cos zlego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azp11 Re: hot spot w bialym IP: *.elpos.net 25.01.07, 01:23 Przypomina mi to trochę odczytywanie zapisów kamer z przebieralni w marketach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pirat Re: hot spot w bialym IP: *.tiscali.es 24.01.07, 21:38 to podaj mi koleś okolice gdzie mogę namierzyć twój hot spot a obiecuję ci że za miesiąc jak będę w białym zrobię na twym dysku jesień średniowiecza. chyba nie stchórzysz? Odpowiedz Link Zgłoś
fiat_lux Re: hot spot w bialym 24.01.07, 23:31 Gość portalu: pirat napisał(a): > to podaj mi koleś okolice gdzie mogę namierzyć twój hot spot a obiecuję ci że > za miesiąc jak będę w białym zrobię na twym dysku jesień średniowiecza. chyba > nie stchórzysz? gdybys byl dobry a nie pozerek jak wyzej juz bys wiedzial gdzie mieszkam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pirat Re: to gdzie ja mieszkam? IP: 213.140.56.* 24.01.07, 23:43 nie słyszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pirat Re: to gdzie ja mieszkam? IP: 213.140.56.* 24.01.07, 23:43 nie słyszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pirat Re: to gdzie ja mieszkam? IP: 125.35.6.* 24.01.07, 23:49 po co ja powtarzam? Odpowiedz Link Zgłoś
fiat_lux Re: to gdzie ja mieszkam? 25.01.07, 00:07 ja nie wiem gdzie mieszkasz. to ty miales prezentowac wiosne sredniowiecza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pirat Re: to gdzie ja mieszkam? IP: *.tiscali.es 25.01.07, 00:25 fiat_lux napisał: > ja mam wlasnie niezabezpieczona siec i za kazdym razem jak loguje sie do mnie > frajer i odbiera poczte z servera pop mam jego login i haslo, nie liczac juz > danych ze stron www > > zapraszam do mojego hot spota! To po cholerę ludziom dupę zawracasz i zapraszasz do swojego hot spota tchóżliwy frajerze. Odpowiedz Link Zgłoś
fiat_lux Re: to gdzie ja mieszkam? 25.01.07, 00:39 ciebie nie zapraszalem cienki bolek jestes jak szczytem twoich mozliwosci jest ustawienie anonimowego proxy. jakbys byl na poziomie to bys juz wiedzial gdzie mieszkam i moglbys zaczac swoja jesien bez pie..nia tyle na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pirat Re: to gdzie ja mieszkam? IP: *.tiscali.es 25.01.07, 00:45 pi.er.do.li.sz głupoty frajerze. Jesteś cienias i kłamca, skoro takie bzdury pleciesz a później się tchóżliwie wycofujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
fiat_lux Re: to gdzie ja mieszkam? 25.01.07, 00:49 Gość portalu: pirat napisał(a): > pi.er.do.li.sz głupoty frajerze. Jesteś cienias i kłamca, skoro takie bzdury > pleciesz a później się tchóżliwie wycofujesz. naucz sie najpierw czytac a pozniej sie bierz za komputery Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pirat Re: to gdzie ja mieszkam? IP: *.tiscali.es 25.01.07, 00:55 nie zapraszaj frajerze więcej nikogo do swego hot spota bo najpierw musisz go kupić i ktoś ci musi jeszcze pokazać jak to działa. Odpowiedz Link Zgłoś
fiat_lux Re: to gdzie ja mieszkam? 25.01.07, 01:00 Gość portalu: pirat napisał(a): > nie zapraszaj frajerze więcej nikogo do swego hot spota bo najpierw musisz go > kupić i ktoś ci musi jeszcze pokazać jak to działa. nie denerwuj sie tak chlopcze bo ci zylka peknie a wiedzy i tak ci nie przybedzie. zebys jeszcze umiejetnosci mial tak duze jak gebe. zajmij sie narazie moze czyms na czym sie znacz - sprobuj rowy kopac - w tym tez mozna byc l33t :D 3m sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pirat Re: to gdzie ja mieszkam? IP: *.tiscali.es 25.01.07, 01:02 a ty frajerze goń się, zajmij się pisaniem bajek i ludziom dupy więcej nie zawracaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: hot spot w bialym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 11:06 oczywiscie to technologiczna bzdura bo jadąc nie zdążysz przełaczć sieci to nie komórki:) Odpowiedz Link Zgłoś
drzazgarz Re: hot spot w bialym 25.01.07, 16:12 Fiatow lux pomyliły się pojęcia hot spot darmowy czyli ogólnodostępny i hot spot niezabezpieczony. Mówiąc jednak prawdę, to po ostatnich jego występach ja w żaden hot spot fiata lux nie wierzę. www.pdaclub.pl/hs/index.php?hs_c=11 Odpowiedz Link Zgłoś
fiat_lux Re: hot spot w bialym 25.01.07, 16:30 drzazgarz napisał: > Fiatow lux pomyliły się pojęcia hot spot darmowy czyli ogólnodostępny i hot > spot niezabezpieczony. Mówiąc jednak prawdę, to po ostatnich jego występach ja > w żaden hot spot fiata lux nie wierzę. i masz racje. chcialem zwrocic jedynie uwage na niebezpieczenstwo takich publicznych hotspotow i kradziezy czyjegos internetu. jesli polaczenie z moja poczta nie jest kodowane w zyciu bym przez taka siec jej nie sprawdzil. moze przynajmniej niektorzy z czytajacych sie nad tym zastanowia Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_czerwonych_hien Re: hot spot w bialym 25.01.07, 20:57 Niektórym rzeczywistość myli się z fantazją. Wcale się nie zdziwię, jak następnym razem fiat lux napisze że ma w piwnicy elektrownię atomową. Odpowiedz Link Zgłoś
drzazgarz Re: hot spot w bialym 25.01.07, 22:55 A ja myślę, że fiat lux więzi w piwnicy kosmitów i trzyma dowody na nieistnienie Boga. Odpowiedz Link Zgłoś