Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Smuda: Idziemy na majstra

IP: *.chello.pl 11.07.08, 23:14
    Franek przestan w koncu walic takie teksty od serducha, bo tego zaden boss nie
    scierpi, aczkolwiek za to Cie lubie osobiscie.
    Mam nadzieje ze wyniki Cie obronią, zresztą Rutkowski to rozsadny gosc wiec,
    wiec oby dobrze wyszlo a nie tak jak zwykle, oleeeeeeeeee.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Trumna Re: Smuda: Idziemy na majstra IP: *.icpnet.pl 11.07.08, 23:23
        oby to się sprawdziło MISTRZ MISTRZ KOLEJORZ
        • Gość: tele Franek jak widac to proste chłopisko.Dobre na nasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.08, 00:24
          ą ligę i jak się spotka z takim fachmanem od pralek jak Rutkowski to zawsze jest
          zabawnie. Ale miło słyszeć, że Amica ma gotówkę, bardzo miło. I niezły sprzęt
          produkuje. Tak ze, szewcze , pilnuj swojego kopyta, czyli kuchenek, a Franka nie
          pouczaj, bo na kopaninie się nie znasz tak dobrze jak na przejmowaniu
          państwowych firm (ale i dobrym nimi kierowaniu-przyznaję- z pożytkiem dla
          wszystkich).
      • Gość: jakosc a nie ilosc Smuda jestes gosc! IP: *.range86-137.btcentralplus.com 12.07.08, 01:20
        Lubie szczerych ludzi kochajacych swoj zawod.
        • Gość: Eure Re: Brawo Franz! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.08, 12:38
          Widać, że Franek ma wizję rozwoju tej drużyny. Z roku na rok jest wyraźny
          postęp. Teraz, gdy doszło kilku zawodników na wysokim poziomie, jest szansa, że
          zespół przełamie kolejne bariery i powalczy o I miejsce w lidze. Proponuję
          zwrócić uwagę na to, że nowe nabytki zostały dobrane pod wdrażaną przez trenera
          taktykę. Tu nie ma łapanki tak jak w Wiśle czy Legii, bo jaki jest sens
          wypożyczać piłkarza na pół roku wiedząc, że po tym okresie i tak nie zostanie w
          Polsce?
      • Gość: robak Smuda: Idziemy na majstra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.08, 13:53
        To jest trener z krwi i kości.Ktoś jeszcze tęskni za Michniewiczem ?
        Kolejorz mistrzem 2009 bez dwóch zdań.
        • Gość: Pyra Re: Smuda: Idziemy na majstra IP: *.icpnet.pl 12.07.08, 18:14
          Oczywiście Kolejorz mistrzem. Ja jestem za Cześiem dlatego że on potrafił
          zbudować zespół z niczego i zdobył puchar. a Franek ma kasę może kupować
          piłkarzy z wyższej pólki i co osiągnął? Oczywiście życzę powodzenia każdemu
          trenerowi który będzie prowadził Kolejorza
          • Gość: Poznaniak Re: Smuda: Idziemy na majstra IP: *.echostar.pl 13.07.08, 09:45
            dla mnie Michniewicz nie znaczy za wiele. Stworzył cos z niczego? A
            jaka była wtedy konkurencja w lidze? Wisła i Legia miały wtedy
            najsłabsze wyniki i składy. Gdy Smuda przyszedł, skład Lecha
            byłosłabiony, a konkurenci silni, wiec Smuda lepszy od Czesia!!!
            • Gość: Pyra Re: Smuda: Idziemy na majstra IP: *.icpnet.pl 13.07.08, 11:57
              skład Lecha osłabiony? mógł wybrać piłkarzy Kolejorza i Amici wszystkich których
              chciał(najlepszych) i co osiągnął? a jak Michniewicz był trenerem Kolejorza to
              wszyscy najlepsi byli sprzedawani,żeby klub mógł przetrwać. konkurencja w lidze?
              porównaj budżety klubów legła Wisła Groclin Amica. wisła i legia miała
              najsłabsze wyniki i składy tak więc porównaj te składy z składem Kolejorza. Acha
              zapomniałbym jedyny który chciał odejść po połączeniu to Bieniuk,a tak to Lech
              tylko się wzmacnia za kadencji Smudy.
              • Gość: sa Re: Smuda: Idziemy na majstra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.08, 11:05
                tak właśnie było, zawsze jest tak że jak są zmiany w klubie to część
                ludzi sama odchodzi, jak w każdej firmie (jak ma być połączenie
                dwóch firm to część ludzi sama odchodzi i szuka innej roboty nie
                czekajac na zakończenie połaczenia), jak Lech połaczył skład z Amicą
                to chyba pamiętasz jaki był skład bo wielu odeszło,
      • Gość: ksg Smuda: Idziemy na majstra IP: *.renf.cable.ntl.com 12.07.08, 17:56
        szcerze zycze powodzenia p.Franku! Fajnie jest jak widac ze cos sie buduje,
        plus kibice musi gwarantowac sukces
      • Gość: michu Smuda: Idziemy na majstra IP: *.icpnet.pl 12.07.08, 18:04
        szczery jak zawsze, ale tym razem musi sie udac, Lech mistrzem - to
        bedzie piekny rok:)
      • Gość: hulio Smuda: Idziemy na majstra IP: *.adsl.alicedsl.de 12.07.08, 18:12
        Franek na Prezesa PZPN!
      • z3r0 Mocny jest gość ale w gębie 12.07.08, 18:14
        się obaczy co z tego wyjdzie
      • Gość: (L)egionista I bardzo dobrze! Brawo! IP: *.chello.pl 12.07.08, 18:20
        Będzie przynajmniej ciekawie w naszej skompromitowanej lidze.
      • Gość: LECH ZDECH!!! Re: Smuda: Idziemy na majstra IP: *.stk.vectranet.pl 12.07.08, 18:45
        Pyry Tylko nie popuście kleksa... ;p Z takich zapowiedzi zwykle nic nie
        wychodzi...najwyzej wielki smród rozczarowania.
        • Gość: Wrocław Fan Re: Smuda: Idziemy na majstra IP: *.echostar.pl 13.07.08, 09:47
          zapytaj swojego starego czy kompleksy masz po nim, czy od chwili gdy
          cię pierwszy raz rzucił o ścianę
      • Gość: bialo-zielony Smuda: Idziemy na majstra IP: *.lan-177.netconnect.pl 12.07.08, 18:56
        do pucharu UEFA dostali się fuksem...śmiech na sali
        • mikolaj.plank Re: Smuda: Idziemy na majstra 12.07.08, 19:12
          Czy biało-zielony to coś od lechii gdańsk? Tak, to czekamy. Pierwszy raz w I
          lidze zobaczycie jak wygląda porządny, dokładnie odmierzony pogrom :)
        • Gość: arkowiec Re: Smuda: Idziemy na majstra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.08, 19:13
          Biedny,stary,schorowany, oderwany od rzeczywistości ale zakochany w
          sobie starzec.
        • rodosek Re: Smuda: Idziemy na majstra 12.07.08, 19:15
          trochę trudno iśc na mistrza jak sie nie zna piłkarzy własnej
          druzyny, a coś mi się wydaje że w lechu będzie grał peszko a nie
          peszek.a moze peszek to inaczej zdrobniale od słowa pech, moze byc
          wielki pech albo mały peszek :) a co do pucharu uefa i występów
          lecha to mam nadzieje że zagrają lepiej niz w poprzednim roku
          podczas potyczki intertoto, ale panie smuda apeluję o więcej
          rozsądku - na fazę grupową pucharu uefa to chyba nie macie szans,
          pewnie jakaś piłkarska "potęga" z austrii, szwajcarii czy izraela
          wybije wam to z głowy, albo jakiś sędzia , albo trawa będzie za
          wysoka,za mokra, pewnie będziecie się tłumaczyli jakimś pechem
          albo ...peszkiem, jak to mają w zwyczaju polscy piłkarze, trenerzy i
          działacze - bo to przecież lepiej brzmi niż nazwac się po prostu
          nieudacznikiem! ale jak każdej polskiej drużynie grającej na arenie
          międzynarodowej - życzę samych zwycięstw
          • Gość: Kibic Re: Smuda: Idziemy na majstra IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.08, 21:05
            Przeciez podal "ksywy" pilkarzy, a nie ich nazwiska. Trodno sie odnoscic do czyjejs wypowiedzi jak sie ma problemy ze zrozumieniem tego co sie czyta.
            A reszty nie chce mi sie komentowac, skoro uwazasz, ze ambicja to wada.
          • Gość: Kolejorz Re: Smuda: Idziemy na majstra IP: *.icpnet.pl 13.07.08, 01:57
            Kolego przecież ty wogóle nie znasz się na sporcie.Jesteś z jakiejs malej wioski
            więc prosze nie wypowiadaj się na temat Kolejorza bo h.j ci do tego ! ! !
      • Gość: G'Reggie Smuda: Idziemy na majstra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.08, 19:11
        Pytanie: co trener Smuda trzyma w dłoni na zdjęciu?
      • Gość: luznaguma Re: Smuda: Idziemy na majstra IP: 151.54.244.* 12.07.08, 19:11
        Zycze Kolejorzowi mistrzostwa, zawsze mialem sentyment do tego klubu - zaraz po
        Widzewie rzecz jasna - a Franz potrafil w Widzewie stworzyc naprawde mocna
        druzyne, ktora zdobywala mistrzowstwo Polski bez jednej porazki. Dlatego trzymam
        kciuki za Pana Franka
      • Gość: benito Smuda: Idziemy na majstra IP: *.icpnet.pl 12.07.08, 19:14
        Śmieszą mnie wypowiedzi chłopców z gorszej strony Polski...
        Jaki był wynik waszego ostatniego sparingu? Przypomnijcie bo zapomniałem... 1:6?
        - więc milczeć!!!;P
        • belzebub666666 Re: Smuda: Idziemy na majstra 12.07.08, 19:43
          Gość: benito 12.07.08, 19:14 Odpowiedz cytując Odpowiedz

Śmieszą mnie wypowiedzi chłopców z gorszej strony Polski...
          Jaki był wynik waszego ostatniego sparingu? Przypomnijcie bo zapomniałem... 1:6?
          - więc milczeć!!!;P

A ja śmiałem ja wisła raz po raz kompromitowała się w europejskich pucharach dostawała baty od kelnerów: Dynamo Tbilisi, Valerenga Oslo (Moja ulubiona!!!!!)drużyna walcząca o utrzymanie!!! w marnej lidze norweskiej!!!, która wystawiła 2 skład!!!, której wiosełka nie mogła strzelić nawet 1 gola!!! w dwumeczu!!! 90 minut w pierwszym i 120 minut!!! w drugim!!! w sumie 210 minut!!! - 3 i pół godziny!!! i na dodatek przegrali karne ha ha ha. Ale wtedy śmiałem. Poza tym baty od Panathinaikosu Ateny, Anderlechtu Bruksela, FC Porto, Vitória Guimarães... długo by wymieniać... Schowaj się z tą wiejską wisłą. Najbardziej śmieszny klubik w polsce. A co do gorszej polski, to ten śmierdzący kraków jest tą gorszą polską. Widać, że masz kompleksy wobec Warszawy.
          • Gość: Bart Re: Smuda: Idziemy na majstra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.08, 21:31
            Tylko co ty biedaku belzedupie możesz powiedzieć o
            Warszawie.Siedzisz w tej swojej wiosze,czasem owieczkę se
            zerżniesz,świnie nakarmisz,bykowi jaja pohuśtasz i czas jakoś leci.
            Dobrze,że masz tego interneta - jedyna rozrywka co? Współczuję.
            Aha sobota dziś - twój dzień kąpieli,nie zapomnij się podmyć dobrze,
            bo znowu będzie smród w kościele i dziewuchy się pomacać znowu nie
            da.
          • info0 Re: Smuda: Idziemy na majstra 12.07.08, 21:52
            Ale wygrywała z Parmą, Schalke 04...
          • Gość: wislak Re: Smuda: Idziemy na majstra IP: *.hsd1.il.comcast.net 13.07.08, 00:02
            hehehehehe 6 w plecy...Ale dostaliscie lanie,jeszcze was dupska
            bola.Czy w tym roku srednia na waszym smiesznym buraczanym stadionie
            rowniez bedzie oscylowala w granicach 3 tys?Jak chce sobie poprawic
            humor,to czytam o stadionie na 35tys miejsc,chyba,ze na koronie
            zrobicie nowy jarmark jewropa i mecze beda sie odbywaly "przy
            okazji".
      • belzebub666666 Smuda: Idziemy na majstra 12.07.08, 19:37
        Jestem kibicem Legii, ale szanuję Kolejorza i życzę im sukcesów z całego serca. Zdecydowanie bardziej wolę w roli Mistrza Polski Lecha Poznań niż tą wiejską, śmieszną wisłę.
        • Gość: (L) Re: Smuda: Idziemy na majstra IP: *.chello.pl 13.07.08, 01:52
          Hehe, niezła prowokacja baranie! Lech to dla Legii dno!!!
          • Gość: Pyra Re: Smuda: Idziemy na majstra IP: *.icpnet.pl 13.07.08, 12:05
            Tak w poprzednim sezonie było widać kto dla kogo jest dnem pokazały to wyniki
            pomiędzy naszymi zespołami
        • nononr1 Re: Idziemy na majstra 13.07.08, 12:14
          belzebub666666 napisał:

> Jestem kibicem Legii, ale szanuję Kolejorza i życzę im sukcesów z całego serca.
          > Zdecydowanie bardziej wolę w roli Mistrza Polski Lecha Poznań niż tą wiejską,
          > śmieszną wisłę.
          "Wole" to ma krowa ! Mistrzostwo Polski zdobywa się ciężką pracą przez cały
          sezon a nie jak kiedyś układami ,powołaniami do wojska i przy "zielonym stoliku
          ",ale Legii jeszcze dłuuuugo to nie grozi z takim podejściem jakie prezentujesz
          TY i Zarząd waszego klubu...
      • Gość: Krzesinki Smuda: Idziemy na majstra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.08, 19:48
        A nikt nie mówi o Pogorzelczyku a ten facet naprawdę wie co robi.Wiśle wcisnąć za przyzwoite pieniądze Kryszałowicza i Dawidowskiego to była duża sztuka.Tegoroczne transfery też budzą szacunek.
      • piotrek20074 Wisła Kraków waszym mistrzem 12.07.08, 21:29
        .
      • Gość: dami do du.ya nie na majstra ,jeszcze dlugo dlugo nie IP: *.dyn.optonline.net 12.07.08, 21:39
        mimo ze bardzo lubie franka,ale poznan na mistrza nie zasluguje
        • Gość: kkkkksadsd Re: do du.ya nie na majstra ,jeszcze dlugo dlugo IP: *.hlrn.qwest.net 13.07.08, 01:25
          A widziales jak Lech gra czy nie zasluguje z tego powodu ze Tobie sie cos nie
          podoba?
        • Gość: pojutrze Re: do du.ya nie na majstra ,jeszcze dlugo dlugo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.08, 01:45
          i ty o tym decydujesz?
      • Gość: Felek Re: Smuda: Idziemy na majstra IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 12.07.08, 22:00
        tylko się nie zasraj w majty, och ty moja dzieweczko Smudeczko. Majster to gość
        a nie leszek z koleji
      • Gość: CK Smuda: Idziemy na majstra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.08, 22:00
        Lech mistrz... a za rok w maju degradacja za korupcję.
      • tatali Jak co roku;)hahhha 12.07.08, 22:06
        JJJBG!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: MMaI Smuda: Idziemy na majstra IP: *.eastwest.com.pl 12.07.08, 23:36
        jak tak czytam ten wywiad i przypominam sobie czasy Widzewa to Smuda zmienił się
        nie do poznania ... żarciki, wizja, uczy się języka! ... przecież kiedyś to on
        zdania nie umiał po polsku poprawnie powiedzieć a najlepiej wychodziło mu ku*wa

szacunek dla tego pana, że się rozwija, nie to co leśne dziadki z pzpnu
      • Gość: Kibic Smuda: Idziemy na majstra IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.08, 23:48
        Franek stawia na młodych i zdolnych!!! To zobaczcie gdzei jest aktualnie młody zdolny Mariusz Szyszka w Pogoni Szczeciń, bo franek woli swoich pupili!!!
        • Gość: Hmm Re: Smuda: Idziemy na majstra IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.08, 23:54
          Jak jest taki zdolny to sie przebije. Predzej w slabej Pogoni niz celujacym w mistrza Lechu. A moze sie okaze, ze to nastepny Marciniak albo trzeci brat B. Kazdy z nich tez ponc byl supertalentem. Tylko zupelnie tego nie bylo widac na boisku. A przenosili sie od zespolu do zespolu.
      • Gość: Scofield Smuda: Idziemy na majstra IP: *.gorzow.mm.pl 13.07.08, 00:05
        Franek mi zaimponowal, nie podpala sie, wie ze budowanie zespolu
        trwa latami, tylko ze nasi prezesi o tym nie wiedza. W tym sezonie
        Lech, Wisla, Drzymala oraz jak wypali Urban wraz ze swoja mlodzieza.

STILON FORZA!
        • Gość: Jerry Re: Smuda: Idziemy na majstra IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 13.07.08, 04:57
          Bla,bla,bla, obiecanki cacanki, juz to nie raz slyszalem.No, ale tym
          razem moze ?
      • Gość: Kefir Smuda: Idziemy na majstra IP: *.nycmny.east.verizon.net 13.07.08, 07:17
        Lech idzie na miszcza jak co roku. A później przyjdzie jedna, dwie porażki i
        znowu kibice będą płakać i wyganiać z Lecha Smudę. Lech to jest żałosny klub,
        niech lepiej się modlą o przejście tego klubu z Azerbejdżanu bo czuje że szykują
        się baty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka