Gość: dzikaa IP: *.stnet.pl 12.04.03, 19:35 chcą mi zabrać internet :-( co ja zrobie jak nie będę mogła zaglądać na forum :-( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alex.4 Re: :-((( 12.04.03, 19:59 Gdzie kozystasz z internetu? Moze napiszemy petycje. Jestesmy z Toba. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzikaa Re: :-((( IP: *.stnet.pl 12.04.03, 20:30 mam internet z SZEPTELA który niedlugo chyba zakonczy swoją działalność :( Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: :-((( 12.04.03, 20:43 Ale moze ktos przejmnie jego uzytkownikow. Nie martw sie, moze nie bedzie zle.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: :-((( IP: 217.97.164.* 12.04.03, 21:58 Gość portalu: dzikaa napisał(a): > chcą mi zabrać internet :-( co ja zrobie jak nie będę mogła zaglądać na > forum :-( Tak, jak powiedzial Alex - na pewno znajdzie się firma, która bardzo szybko przejmie Szeptel z wszystkimi użytkownikami.. moze to będzie nawet ta sama firma tylko pod inną nazwą.. :).. nie martw się.. a nawet jeśli nie, to tam, gdzie mieszkasz są chyba dwie firmy, które dostarczają internet.. więc spokojnie.. a jak coś, to pisz.. pomożemy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzikaa Re: :-((( IP: *.stnet.pl 12.04.03, 22:51 dzieki za pocieszanie, mam nadzieje ze macie racje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: :-((( IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.03, 23:45 No pewnie nie przejmuj sie chopaki zawsze maja rację :))) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: :-((( 13.04.03, 00:24 Gość portalu: malosi napisał(a): > No pewnie nie przejmuj sie chopaki zawsze maja rację :))) Oj nie zawsze:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annabl Re: :-((( IP: *.student.pw.edu.pl / 10.7.52.* / 10.1.0.* / *.riviera.pw.edu.pl 13.04.03, 00:39 awee napisała: > Gość portalu: malosi napisał(a): > > > No pewnie nie przejmuj sie chopaki zawsze maja rację :))) > > Oj nie zawsze:)) :)) nie zawsze - ale nie przejmuj sie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: :-((( 13.04.03, 00:41 niestety mam większe zmarwienia więc tym nie zawracam sobie głowy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annabl Re: :-((( IP: *.student.pw.edu.pl 13.04.03, 00:48 awee napisała: > > > niestety mam większe zmarwienia więc tym nie zawracam sobie głowy:) dzieki bogu ze masz wieksze zmartwienia bo nie sama siecia ... zyje Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: :-((( 13.04.03, 00:52 Gość portalu: annabl napisał(a): > awee napisała: > > > > > > > niestety mam większe zmarwienia więc tym nie zawracam sobie głowy:) > > dzieki bogu ze masz wieksze zmartwienia bo nie sama siecia ... zyje Te zmartwienia są zasługą kogoś innego a nie są dzięki Bogu :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annabl Re: :-((( IP: *.student.pw.edu.pl 13.04.03, 01:10 awee napisała: > > Te zmartwienia są zasługą kogoś innego a nie są dzięki Bogu :))))))) mam nadzieje ze nie przez tego kogos teraz siedzisz na int. i nie spisz Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: :-((( 13.04.03, 01:21 Na szczęście nie, a w sieci siedzę zawsze z własnej inicjatywy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annabl Re: :-((( IP: *.student.pw.edu.pl 13.04.03, 02:53 to tak jak i ja:))) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: :-((( 13.04.03, 14:58 Cóż za zbieg okoliczności:) Widzę jednak że u mnie coź słabo z kondycją sieciową :) Nie to co inni.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annabl Re: :-((( IP: *.student.pw.edu.pl 14.04.03, 16:26 akurat sie trafilo:)) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: :-((( 13.04.03, 04:00 Gość portalu: annabl napisał(a): > awee napisała: > > > > > > > niestety mam większe zmarwienia więc tym nie zawracam sobie głowy:) > > dzieki bogu ze masz wieksze zmartwienia bo nie sama siecia ... zyje Alex: Naprawde? :)))))))))) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: :-((( 13.04.03, 03:59 Gość portalu: annabl napisał(a): > awee napisała: > > > Gość portalu: malosi napisał(a): > > > > > No pewnie nie przejmuj sie chopaki zawsze maja rację :))) > > > > Oj nie zawsze:)) > > > :)) nie zawsze - ale nie przejmuj sie :)) Alex: A jak nie maja to patrz punkt pierwszy...... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annabl Re: :-((( IP: *.student.pw.edu.pl 13.04.03, 10:22 alex.4 napisał: > Gość portalu: annabl napisał(a): > > > awee napisała: > > > > > Gość portalu: malosi napisał(a): > > > > > > > No pewnie nie przejmuj sie chopaki zawsze maja rację :))) > > > > > > Oj nie zawsze:)) > > > > > > :)) nie zawsze - ale nie przejmuj sie :)) > > Alex: A jak nie maja to patrz punkt pierwszy...... > Pozdr tak, w gruncie rzeczy to wszystko jest przerazliwie smieszne Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: :-((( 13.04.03, 14:06 alex.4 napisał: > Gość portalu: annabl napisał(a): > > > awee napisała: > > > > > Gość portalu: malosi napisał(a): > > > > > > > No pewnie nie przejmuj sie chopaki zawsze maja rację :))) > > > > > > Oj nie zawsze:)) > > > > :)) nie zawsze - ale nie przejmuj sie :)) > > Alex: A jak nie maja to patrz punkt pierwszy...... > Pozdr Takie zasady to jedynie w wojsku :))) ( nooo... może jeszcze w pracy odnosnie szefa....) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: :-((( 13.04.03, 15:15 nie przesadzajmy..... trzeba znaleść po prostu odpowiedniego.... Albo przekonać go że sądzi to co sądzisz Ty..... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: :-((( 13.04.03, 15:19 alex.4 napisał: > nie przesadzajmy..... > trzeba znaleść po prostu odpowiedniego.... > Albo przekonać go że sądzi to co sądzisz Ty..... > Pozdr To odnośnie szefa czy mężczyzny ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: :-((( IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.03, 15:50 Uogolniajac odnosnie SAMCA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: :-((( IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.03, 15:58 nie musi byc ja kiedys bede szefową juz prawie jestem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: :-((( 13.04.03, 16:11 ojej, a kogo jesteś szefową (in spe - czyli przy nadziei bycia szefową...) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: :-((( IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.03, 16:12 Cóż ty opowiadasz????!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: :-((( 13.04.03, 16:21 Co takiego.... wyraziłem zainetresowanie kogo zamierzasz tresować..... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: :-((( IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.03, 16:26 Bede tresowac wsztsko i wszystkich hhhaaaaa bede tyranemmmm lalalalallllll Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: :-((( 13.04.03, 16:30 Gość portalu: malosi napisał(a): > Bede tresowac wsztsko i wszystkich hhhaaaaa bede tyranemmmm lalalalallllll Alex: Ale wiesz im ktoś więcej mówi o decydowaniu tym łatwiej jest nim kierować..... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: :-((( IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.03, 16:33 Urodziłam sie szefem i szefem zostane , nikt nie zmieni mojego przeznaczenia! Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: :-((( 13.04.03, 16:44 jesteś bardzo stanowczą osobą..... Ja myślałem, że już jesteś blisko urzeczywistnienia swoich marzeń..... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: :-((( IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.03, 16:49 Moje marzenia acccchhhhh to co innego ja marze własnie o tym by byc dobra ale niestety zawsze wychodzi na to zem zła kazdy to powie kto mnie zna nanana! Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: :-((( 13.04.03, 17:01 a może to co tobie się wydaje być złem, jest w gruncie dobrem...... Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_wilk Re: :-((( 13.04.03, 19:20 Gość portalu: malosi napisał(a): > No pewnie nie przejmuj sie chopaki zawsze maja rację :))) Błąd. Chłopakom zawsze się wydaje, że mają rację. a czy ją faktycznie mają - to już inna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_wilk Re: :-((( 13.04.03, 19:23 Gość portalu: dzikaa napisał(a): > chcą mi zabrać internet :-( co ja zrobie jak nie będę mogła zaglądać na > forum :-( Ależ od Szeptela nie musisz być uzależniona. A modem, a SDI, a Neostrada, czy choćby radiołącze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: :-((( IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.03, 20:10 Zostanmy przy tym : TYlko kobiety mają rację , niech bedzie wilku tylko niech potem nie mowią zem feministka Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_wilk Re: :-((( 13.04.03, 20:29 Gość portalu: malosi napisał(a): > TYlko kobiety mają rację Ale tylko w kuchni. Niech będzie Malosi. ale potem niech nie mówią, że jestem szowinistą. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzikaa Re: :-((( IP: *.stnet.pl 13.04.03, 21:42 ale mi z szeptelem dobrze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_wilk Re: :-((( 13.04.03, 22:06 Gość portalu: dzikaa napisał(a): > ale mi z szeptelem dobrze :-) Ale mam nadzieję, że przez przywiązanie do nich, w ramach protestu po jego likwidacji nie znikniesz z netu, tylko poszukasz innych możliwości bycia on- line. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzikaa Re: :-((( IP: *.stnet.pl 14.04.03, 19:19 wolny_wilk napisał: Ale mam nadzieję, że przez przywiązanie do nich, w ramach protestu po jego likwidacji nie znikniesz z netu, tylko poszukasz innych możliwości bycia on- line. dzikaa: a co? tęsknilibyście za mną ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_wilk Re: :-((( 15.04.03, 18:31 Gość portalu: dzikaa napisał(a): > dzikaa: a co? tęsknilibyście za mną ;-) Nie, wcale. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: :-((( 15.04.03, 18:32 ah, zapomnieliśmy, że to wątek założony przez dzikaą. I co czy wiesz już kto Cię przejmnie?\ Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: :-((( 14.04.03, 12:17 Gość portalu: malosi napisał(a): > Zostanmy przy tym : TYlko kobiety mają rację , niech bedzie wilku tylko niech > potem nie mowią zem feministka Alex: Czy to źle kiedy kobieta jest feministką? To chyba normalne.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_wilk Re: :-((( 15.04.03, 18:32 alex.4 napisał: > Alex: Czy to źle kiedy kobieta jest feministką? To chyba normalne.... > Pozdr To sprawa bardziej złożona. Tu trzeba zacząć od tego, jak Malosi i Ty definiujecie feminizm. Ja na przykład, jak już wielokrotnie wspominałem, jestem przeciwny równouprawnieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: :-((( IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.03, 19:09 Aleks czy ty nie jesteś ideałem przypadkiem??? Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: :-((( 14.04.03, 19:41 Gość portalu: malosi napisał(a): > Aleks czy ty nie jesteś ideałem przypadkiem??? Alex: Nie załapałem..... Czasami jestem wolnomyslicielem..... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: :-((( IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.03, 21:41 nie jestes ideałem jestes wolnomyslicielem:) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: :-((( 15.04.03, 10:50 Dzieki Ci bardzo..... Wiedziałem, że na niektórych to mozna liczyć..... :( Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: :-((( IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.03, 17:38 No nie chciałam cie przechwalic pro postu nie???!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: :-((( 15.04.03, 17:40 jeżeli chciałaś mnie pochwalic, to przyjmuje pochwały..... jak każdy męzczyzna (a pewnie nie tylko mężczyzna) jestem bardzo skory pdo przyjmowania pochwał..... Pozdr Odwajemniam się.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: :-((( IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.03, 18:03 Chwal mnie aleksie w dziecinstwie mnie dziecie przesladowały zem niefajna to teraz mi sie pochwały przydadzą ;)(nie lubiły mnie bo szczypałam ) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: :-((( 15.04.03, 18:05 jesteś fajna, jesteś fajna, jesteś fajna..... Teraz lepiej? :) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: :-((( IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.03, 18:32 teraz dobrze moge isc dalej ich szczypać !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: :-((( 16.04.03, 17:37 myslę, że z tym strzypaniem to bym nie przesadzał. Jeszcze oskarżą Cię o molestowanie i wtedy bedą problemy..... Choc z drugiej strony, pierwsza kobieta oskarzona i skazana za molestowanie to też coś. To lepiej niz być np. ambasadorem w Czyżewie... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: :-((( IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.03, 17:49 I bede sławna :) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: :-((( 16.04.03, 17:57 Jak Herostrates.... Jak w Chicago.... Ale nie zawsze trzeba byc sławną. Taka np. Mata Hari. NO i co że jest słąwna, skoro ja roztrzelali.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: :-((( 16.04.03, 18:05 gdzieś znikła? Czyzby Cię właśnie zamkneli.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzikaa Re: :-((( IP: *.stnet.pl 16.04.03, 19:07 Alex.4 I co czy wiesz już kto Cię przejmnie?\ dzikaa: jeszcze nic nie wiem, jak narazie jestem z wami Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: :-((( 16.04.03, 19:10 to miło... Z okazji świąt Wielkanocnych zyczę Ci braku kłopotów z internetem.... Jak najczęstrzego żeglowania mo morzach i oceanach internetu Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: :-((( IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.03, 19:22 JA wam zycze duzych jajek , słodkiego baranka i mokrego dyngusa az do bielizny:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzikaa Re: :-((( IP: *.stnet.pl 16.04.03, 19:27 dzieki za życzonka, tobie zas życzę smacznego jajka i żebyś w poniedzialek byl cały mokry hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: :-((( 16.04.03, 19:32 mysle, ze kobietym z tym bardziej do twarzy.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: :-((( IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.03, 19:35 Alex chcial powiedziec ze z mokra koszulka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: :-((( 16.04.03, 19:43 dlaczego tylko koszulką. A poza tym kobiety wygladaja po prostu atrakcyjniej niz mezczyzni.... są łądniejsze z reguły.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: :-((( IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.03, 19:46 To zalezy , mi sie ostatnio w oczy rzucaja pieczone kurczaki tzn osobniki lub osobniczki upieczone w solariumie na kolor kurczaka brrrrr odstraszające (mimo ze pomarancz jest modny) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: :-((( 16.04.03, 19:48 To rzeczywiście żałosne... szczególnie takie farbowane na bląd... Czyzby rzucał Ci się w głowę pierwszy mulat III RP Andrzej L.... :) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: :-((( IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.03, 19:50 Nie to ze jestem rasistka ale przesada w kazdej dziedzinie robi sie niesmaczna, dziewczyny i chlopcy nie róbcie sie na pieczone kurczaki bowiem tylko im w tej opaleniznie do twarzy Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: :-((( 16.04.03, 19:54 A tak a propos skad są pieczone kurczaki w sklepach? Może to osobnicy, którzy spalali się zbyt długo, albo zacieło się łózko w solarium..... Solarium czyni wolnym.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: :-((( IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.03, 23:03 ja owszem lubie sobie czasem pujsc na sztuczne slonce ale bez przesady, mi sie lozko jeszcze nie zacielo ale niektórzy po prostu w czasie seansu przyrastaja i wtedy staja sie tymi kurczakami tak myslem.... Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: :-((( 17.04.03, 15:03 lubisz, cpodziennie 15 minut rano, 15 min wieczór, godzina w nocy..... :))))) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: :-((( IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.03, 19:45 Nie macie litości dla pieczonych kurczaków , tylko wam mokre koszulki w głowach , wstyd mężczyzni wstyd (chyba niedługo zamienie sie w mobiego )..... Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: :-((( 17.04.03, 19:48 a poza tym to faceci chcą podziwiać prawdziwe piekno wiedząc że sami są jego pozbawieni... Te obcowanie z absolutem..... (to nie reklama łódki) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_wilk Re: :-((( 17.04.03, 15:21 Gość portalu: dzikaa napisał(a): > chcą mi zabrać internet :-( co ja zrobie jak nie będę mogła zaglądać na > forum :-( Trzymasz się jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_wilk Ten wątek podsunął mi pewien pomysł. 17.04.03, 15:23 Może by tak na spotkaniu forumowiczów, które planuje Wojtek urządzić wybory Miss Mokrego Podkoszulka Forum Białystok? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Ten wątek podsunął mi pewien pomysł. 17.04.03, 16:43 wolny_wilk napisał: > Może by tak na spotkaniu forumowiczów, które planuje Wojtek urządzić wybory > Miss Mokrego Podkoszulka Forum Białystok? ;))) Mokry podkoszulek? Zaraz, zaraz, gdzieś tu już dziś było o ochlapłych piersiach... Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Ten wątek podsunął mi pewien pomysł. 17.04.03, 18:08 Wilku jestem z Toba, jestem całym sercem za! Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzikaa Re: Ten wątek podsunął mi pewien pomysł. IP: *.stnet.pl 18.04.03, 11:07 wolny_wilk napisał: > Może by tak na spotkaniu forumowiczów, które planuje Wojtek urządzić wybory > Miss Mokrego Podkoszulka Forum Białystok? ;))) dzikaa: Miss Mokrego podkoszulka będzie 20 kwietnia hihihi moze jakas foremka tam bedzie, podobno mozna nawet forse wygrac Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Ten wątek podsunął mi pewien pomysł. 18.04.03, 11:17 Gość portalu: dzikaa napisał(a): > wolny_wilk napisał: > > > Może by tak na spotkaniu forumowiczów, które planuje Wojtek urządzić wybory > Miss Mokrego Podkoszulka Forum Białystok? ;))) > > dzikaa: Miss Mokrego podkoszulka będzie 20 kwietnia hihihi moze jakas foremka > tam bedzie, podobno mozna nawet forse wygrac Za to 21 kwietnia w poniedziałek w całym kraju odbędą się wybory Miss i Mistera mokrego podkoszulka, spodni, butów, kurtek.....ale forsy nie będzie można wygrać... Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Ten wątek podsunął mi pewien pomysł. 19.04.03, 19:52 A kto powoedział, że należy ograniczać się do tylko tych dwóch dni... W nastepnym terminie możemy zrobić ekskluzywny mokry podkoszulek tylko dla forumowiczek.... Pozdr i najlepsze zyczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: :-((( IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.03, 19:54 Alex mysle jednak ze cos pieknego by sie jeszcze wygrzebało :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: :-((( 17.04.03, 19:56 a to wsszystko dlatego, ze panowie jako udochowieni chcą kontemplować prawdziwe piękno. Olaton pisał, że od tego rosna skrzydła i dzieki temu mozna wrócić do sfer niebieskich i wyzwiolić się od wcieleń. Ergo mokry podkoszulek zwiększa uduchowienie męzczyzny.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: :-((( IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.03, 20:01 TAAAAAAAA własnie widze jak sie powieksza...to uduchowienie of kors Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: :-((( 17.04.03, 20:03 Widzę, że rozumiesz te wniosłe odczucia, to sa prawdziwe schody do nieba..... Myslę, że wzrost uduchowienia nie jest zły..... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: :-((( IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.03, 20:19 oczywiscioczywiscie powiedziałabym ze wzrost uduchowienia jest bardzopozytywnym zjawiskiem ... Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: :-((( 17.04.03, 20:21 to jak sądzę mozna na Ciebie liczyć, abys nam (a przynajmniej mnie) wskazała drogę do nieba..... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: :-((( IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.03, 20:24 No nie wiem a co bede miała w zamian??? Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: :-((( 17.04.03, 20:28 Gość portalu: dzikaa napisał(a): > zapalenie płuc hihihi ;-) Alex: Dzikaa, ty nie bądź pesymistka, ty się przyłącz do tego misterium.... jak mawiał pitagoras trójkaty mnie krecą..... :) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: :-((( IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.03, 20:30 Nie był bys facetem gdyby cie nie kręciły hmmm:))) dzikaa ma racje a co bedzie jak zmarzne???!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: :-((( 17.04.03, 20:31 zostaniesz ogrzana meskim ciepłym ramieniem... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzikaa Re: :-((( IP: *.stnet.pl 17.04.03, 20:34 ale mnie trójkąty nie kręca :-) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: :-((( 17.04.03, 20:35 Gość portalu: dzikaa napisał(a): > ale mnie trójkąty nie kręca :-) Alex: Oj Dzikaa, pisałem, ze to Pitagoras.... a nie ty..... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: :-((( IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.03, 20:34 Ramieniem powiadasz , zapomniałes dodac uduchowionym meskim ramieniem Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: :-((( 17.04.03, 20:37 Gość portalu: malosi napisał(a): > Ramieniem powiadasz , zapomniałes dodac uduchowionym meskim ramieniem Alex: Mam nadzieję, że po dzisiejszej sesji w internecie nie pomyslisz rozmawiałem ze straszliwym zboczeńcem i wiecej na forum się nie [pojawie.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: :-((( IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.03, 20:40 A kto jest zboczencem???? dzika dwóch nieumęczalnych młodych bogów i ty zatanów sie jeszcze nad tym trójkątem , a ty sie alex nie obawiaj nie zrażaja mnie uduchowione męskie ramiona ( bez przesady oczywiście) ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: :-((( 17.04.03, 20:42 ów a juz się zaczełem bać że zaczynam dzisiaj przesadzać... A to wszystko przez to, ze chyba z godzine nie było nikogo na forum..... Dobrze, że jesteś wyrozumiała.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: :-((( IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.03, 20:50 ano jesem , kobieta musi byc bo inaczej to by nie przezyła , a moze na starość tak spokojnieje nie wiem sama , az sie sobie dziwie :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: :-((( 17.04.03, 20:52 pierwszy siwy włos na Twojej głowie?..... No dobra, 18 lat ma i wydaje się jej ześ starowinka.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: :-((( IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.03, 20:56 z tymi siwymi włosami to zes przesadził niedługo dopiro 21 skoncze i sie przyznaje zmarszczek nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: :-((( 17.04.03, 20:58 Te siwe włosy to była tylko podpucha.... Metro też nie jest chyba złe.... Bawiłem się w wielu lokalach choć tam to nie.... W Twoim wieku to zmarszczek byc nie powinno..... Czy bedzie4sz miała 22 czy 40 to i takbędziesz wyglada pieknie... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: :-((( IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.03, 21:37 metro de best a ja bede zawsze młoda lalal i juz uzywam kremow specjalistycznych od zmarszczków i nie bede miała za chiny na pewno !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: :-((( 18.04.03, 11:13 a potem zostaje jeszcze chirurgia plastyczna.... Kiedyś widziałęm na discovery program o operacji. Był pokazany przebieg 3 operacji: odsysania tłuszczu, powiększania piersi, i lifthing twarzy. Najstraszniejsza była ta ostatnia. Najpierw zdjęto zjkóre z mięsśni, a potem ja naciagnieto wygładzając.... To było straszne... zostań przy kremach, nie rób operacji.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: :-((( IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.03, 20:15 alex.4 napisał: > a potem zostaje jeszcze chirurgia plastyczna.... Kiedyś widziałęm na discovery > program o operacji. Był pokazany przebieg 3 operacji: odsysania tłuszczu, > powiększania piersi, i lifthing twarzy. Najstraszniejsza była ta ostatnia. > Najpierw zdjęto zjkóre z mięsśni, a potem ja naciagnieto wygładzając.... To > było straszne... zostań przy kremach, nie rób operacji.... > Pozdr operacja odpada boje sie krojenia , ale jak bardzo bardzo bede zdesperowana to kto to wie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: :-((( 22.04.03, 12:46 Ciekawe co robią ze skrawkami skóry, po operacji? Trzeba czyms wykarmic klientów.... Tłuszcz po edsysaniu mozna sobie zabrać do domu... Ma się darmowy smalczyk.... BBreeeee to niesmaczne@!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pozdr Dobry post na czas po obrzarciu sie, od razu chce się wracać do linii Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: :-((( IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.03, 18:11 Ja mam np uraz do konia romcia bo menda ze mna na grzvbiecie do stajmni wjechała i zem sie pobocierała !!! mam uraz!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: :-((( 18.04.03, 15:03 Dzikaa a Tobie z okazji świąt zyczę braku problemów z internetem... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
milimaniak Re: :-((( 19.04.03, 12:01 nie martw się, w razie czego są kafejki lub przyjdziesz do mnie :D Odpowiedz Link Zgłoś
zaklinacz_koni Re: :-((( 21.04.03, 20:37 Gość portalu: dzikaa napisał(a): > dzięki :-D Moje zaproszenie do Wawy też ciągle aktualne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzikaa Re: :-((( IP: *.stnet.pl 21.04.03, 21:43 zaproszenie do Wawy? nieprzypominam sobie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: :-((( 22.04.03, 11:30 Kiedys to zapraszało sie dziewczynę na obejrzenie kolekcji znaczków.... a teraz na sesje internetu, czas się zmienia..... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_wilk Re: :-((( 22.04.03, 11:49 alex.4 napisał: > Kiedys to zapraszało sie dziewczynę na obejrzenie kolekcji znaczków.... > a teraz na sesje internetu, > czas się zmienia..... > Pozdr Ale podtekst zawsze pozostaje ten sam... ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_wilk Re: :-((( 22.04.03, 11:48 Gość portalu: dzikaa napisał(a): > zaproszenie do Wawy? nieprzypominam sobie ;-) Jak nie, jak tak. Miałaś przyjechać w połowie czerwca!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzikaa Re: :-((( IP: *.stnet.pl 22.04.03, 18:05 aaa, no tak, zapomniałam ;-) to ty masz Adam na imie? nawet nie widzialam hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Uwazaj Dzikaa... 22.04.03, 11:58 ...bo Adas ma zwyczaj zrzucania dziewczyn z siodla...;) Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_wilk Re: Uwazaj Dzikaa... 22.04.03, 12:12 aand napisał: > ...bo Adas Za Adasia zabiję. Tylko przedstawicielki płci pięknej (i tylko wybrane) mają prawo tak do mnie mówić!!! :))) > ma zwyczaj zrzucania dziewczyn z siodla...;) To nie ja, to konie. Ja im tylko trochę pomagam. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Uwazaj Dzikaa... 22.04.03, 12:18 Adas, nie strasz bo sie mozesz naciac...;)) ale jak sobie zyczysz, Wolku Swabodnyj... a i tak myslalem ze to wierzchowce sa niesforne, Ty tylko ratujesz upadle dzokejki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Uwazaj Dzikaa... 22.04.03, 12:23 Upadłe Dzokejki? Upadłe, bo konie zbyt narywiste, a one niezdarne.... czyt upadłe, bo maja meski stosunek do seksu.... :) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
swabodnyj_wolk Re: Uwazaj Dzikaa... 22.04.03, 16:15 alex.4 napisał: > Upadłe Dzokejki? > Upadłe, bo konie zbyt narywiste, a one niezdarne.... > czyt upadłe, bo maja meski stosunek do seksu.... :) > Pozdr Zależy jak leży. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
swabodnyj_wolk Re: Uwazaj Dzikaa... 22.04.03, 16:14 aand napisał: > Adas, nie strasz bo sie mozesz naciac...;)) Nie straszę. Po prostu stwierdzam fakt, że są rzeczy, których nie toleruję i liczę, że zostanie to dostrzeżone i przestrzegane przez innych. Or else... :))))))) > ale jak sobie zyczysz, Wolku Swabodnyj... To mi się bardzo podoba!!! :))) > a i tak myslalem ze to wierzchowce sa niesforne, Ty tylko ratujesz > upadle dzokejki :))) Oczywiście. Tylko niektóre konie są grzeczne i też trzeba im pomóc. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Uwazaj Dzikaa... 22.04.03, 18:04 Oj Wilku, a nie przysżło Ci do głowy, że upadła dzokejka może nabrać urazy nie tylko do koni, ale i do ciebie.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_wilk Re: Uwazaj Dzikaa... 22.04.03, 20:52 alex.4 napisał: > Oj Wilku, a nie przysżło Ci do głowy, że upadła dzokejka może nabrać urazy > nie tylko do koni, ale i do ciebie.... > Pozdr Ale konia przekupuje się zawczasu, żeby zataić wszystkie powiązania. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Uwazaj Dzikaa... 29.04.03, 10:33 wolny_wilk napisał: > alex.4 napisał: > > > Oj Wilku, a nie przysżło Ci do głowy, że upadła dzokejka może nabrać urazy > > > nie tylko do koni, ale i do ciebie.... > > Pozdr > > Ale konia przekupuje się zawczasu, żeby zataić wszystkie powiązania. Alex: Ale i tak dżokejkebedzie pupa bolała..... może nie mieć nastroju na masarz obolałych miejsc.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzikaa Re: Dzikaa i jak Twój internet się miewa? IP: *.stnet.pl 29.04.03, 15:05 internet miewa sie dobrze, jakos narazie nie slychac zeby mnie odlaczali :-) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Dzikaa i jak Twój internet się miewa? 29.04.03, 18:47 Zobaczyszych takiej fajnej dziewczynie internetu nie odłączą.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzikaa Re: Dzikaa i jak Twój internet się miewa? IP: *.stnet.pl 30.04.03, 00:40 a skad ty wiesz ze ja fajna jestem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Dzikaa i jak Twój internet się miewa? 30.04.03, 12:11 jak tak fajnie piszesz to musisz być fajna, przecież to takie proste a po drugie, przeceiz to ty... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzikaa Re: Dzikaa i jak Twój internet się miewa? IP: *.stnet.pl 30.04.03, 15:22 dzieki, az sie zaczerwieniłam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Dzikaa i jak Twój internet się miewa? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.03, 19:13 dzika ty uwazaj bo alex to stary podrywacz!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzikaa Re: Dzikaa i jak Twój internet się miewa? IP: *.stnet.pl 01.05.03, 14:43 dzieki za ostrzezenie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Dzikaa i jak Twój internet się miewa? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 04.05.03, 12:19 nie ma za co to z dobrego serca lubie wyjawiać prawdę o ludziach :))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Dzikaa i jak Twój internet się miewa? 09.05.03, 10:35 I co, i co bedziesz miala internet nadal? Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzikaa Re: Dzikaa i jak Twój internet się miewa? IP: *.stnet.pl 09.05.03, 14:07 narazie jest ok, chyba jeszcze troche z wami pobęde :D Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Dzikaa i jak Twój internet się miewa? 09.05.03, 14:21 troche.. to znaczy ile:)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzikaa Re: Dzikaa i jak Twój internet się miewa? IP: *.stnet.pl 09.05.03, 14:27 nie wiem, narazie sprawa ucichła :-) Odpowiedz Link Zgłoś