Dodaj do ulubionych

Żyję wśród.....

IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.03, 23:50
Ekshibicjonistów chyba , własnie jestem w pełnym szoku , nic nie
podejrzewajac weszłam do toalety w pewnym lokalu (koedukacyjna)a tam stoi
sobie chłoptaś i siusia przy otwartych drzwiach patrząc mi prosto w oczy i
raźno sobie jeszcze przy tym pomachujac a niech to , a moze powinnam sie
cieszyc ???!!!!
Obserwuj wątek
    • alex.4 Re: Żyję wśród..... 13.04.03, 04:08
      To pewnie nie ekshibicjonizm ale nadmiar alkoholu.....
      Pozdr
      • Gość: malosi Re: Żyję wśród..... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.03, 12:51
        Cokolwiek to było nie wyglądało zachecajaco ble......
    • inks Re: Żyję wśród..... 13.04.03, 13:58
      Co robiłaś w męskiej toalecie? Cóż, nie nadarmo mówi się że ciekawość to
      pierwszy stopień do piekła. Jednak stało się...weszłaś. W takich sytuacjach
      jedyna rada, na przyszłość-nie podchodzić za blisko, bo skoro wymachuje to
      istnieje ryzyko,ze nasika ci na buty. Jesli byłaś w krytych pantoflach, to pół
      biedy,ale jeśli były to Pumy bądź Adidasy-plamy mogą być nieusuwalne...
      • alex.4 Re: Żyję wśród..... 13.04.03, 14:49
        Przecież w tekście Malosi bylo jednozancznie powiedziane, że ubikacja była
        koedukacyjna....
        Pozdr
        Wierzę, że widok był mało ciekawy.....
    • inks Re: Żyję wśród..... 13.04.03, 14:59
      No to jak wejść do lasu i dziwić się,że jest zielono...
      • Gość: malosi Re: Żyję wśród..... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.03, 16:04
        To były pumy niestety ale na szczescie nie zdązył mi ich pochlapać a poza tym
        to myslałam ze drzwi sie zamyka no ale gdyby widok byl ciekawy to bym sie nie
        zmartwiła :)))))
        • alex.4 Re: Żyję wśród..... 13.04.03, 16:06
          Gość portalu: malosi napisał(a):

> To były pumy niestety ale na szczescie nie zdązył mi ich pochlapać a poza tym
          > to myslałam ze drzwi sie zamyka no ale gdyby widok byl ciekawy to bym sie nie
          > zmartwiła :)))))

Alex: Może był tak zrospaczony, ze postanowił uzyć ostatecznego argumentu i
          pójść na całość.... Czego się robi dla kobiet :)))))
          Pozdr
      • alex.4 Re: Żyję wśród..... 13.04.03, 16:04
        ale las jest ładny....
        Pozdr
        • Gość: malosi Re: Żyję wśród..... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.03, 16:04
          Tez lubie las:))
        • Gość: malosi Re: Żyję wśród..... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.03, 16:09
          Byl zrozpaczony ze ja bylam w pumach a on miał adidasy??? a od dziecinstwa
          chcial miec pumy ale mama mu nie chciala kupic tak????
          • alex.4 Re: Żyję wśród..... 13.04.03, 16:18
            Nie on czuł potrzebe jako samiec przekazania dalej swoich genów, ale nie mógł
            znaleźć kobiety która podzielała jego zapatrywania. To nie jego wina że
            obudziły w nim się mroczne instynkty. On chciał zaprezentować wszystkie atuty
            jakie ma, aby zdobyć partnerke. A że atutó miał niewiele....
            Pozdr
    • inks Re: Żyję wśród..... 13.04.03, 16:20
      A może to jego wymachiwanie to była rozpaczliwa próba sięgnięca po jakiś mocny
      argument, który próbował przeciwstawić twojej czapeczce bejsbolowej? I kto
      powiedział,że dresiarze to mało skomplikowane osoby...
      • Gość: malosi Re: Żyję wśród..... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.03, 16:23
        Zara zara czapeczki tam nie było ale moze faktycznie groznie wygladałam bo
        byłam bardzo napieta w zwiazku z naciskajaca na moj pecherz złotą cieczą...
        • alex.4 Re: Żyję wśród..... 13.04.03, 16:28
          może on źle zinterpretował te napięcie, wiesz mowa ciała, każdemu moze się
          pomylić szczególnie po 5 piwach.....
          Pozdr
          • Gość: malosi Re: Żyję wśród..... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.03, 16:32
            moze i mu sie pomyliło a ja nie powinnam mieć takiej napetej twarzy własnie
            zrozumiałam :to wszystko moja winaaa!!!!!!!!!!!
            • alex.4 Re: Żyję wśród..... 13.04.03, 16:34

> moze i mu sie pomyliło a ja nie powinnam mieć takiej napetej twarzy własnie
              > zrozumiałam :to wszystko moja winaaa!!!!!!!!!!!
              Alex; Wyznałaś grzechy, postanowiłaś poprawę, załowałaś grzechy. Jesteś na
              dobrej drodze.......
              Ale moze temu chłoptasiowi chodziło nie o panie, ale o PANÓW..... Miał
              nadzieje, że skusi jakiegoś do akcji.....
              Pozdr
    • inks Re: Żyję wśród..... 13.04.03, 16:31
      Trzeba było potupać nogami; małe dzieci jak chcą siku-a one wiecznie chcą siku-
      często tupią w miejscu, najwidoczniej łagodzi to znacząco napięcie...
      • alex.4 Re: Żyję wśród..... 13.04.03, 16:45
        albo tak objawia się u nich stres.....
        Pozdr
        • Gość: malosi Re: Żyję wśród..... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.03, 16:46
          Ze trząchają , jam jest kobieta powiedzcie ze swojego doswiadczenia ...
      • Gość: malosi Re: Żyję wśród..... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.03, 16:45
        jak bym zaczeła tupac to by sie wystraszyl a przeciez nie chciałam zeby zaczął
        sie kręcić , a co do pociągu tego chłopa do panów to nie na pewno bo bym poznała
        • alex.4 Re: Żyję wśród..... 13.04.03, 16:56
          pozory moga mylic.
          a ze trząchał to moze być jego protest. Np. przeciwko obrzodzeniu niedzieli
          palmowej. Przecież w Polsce palmy nie rosna, to cudzoziemszczyzna....
          Pozdr
          • Gość: malosi Re: Żyję wśród..... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.03, 16:57
            Niech bedzie ze protestowal...
            • alex.4 Re: Żyję wśród..... 13.04.03, 17:12
              albo uznaje się za wzór człowieka i chciałby przekazań innym tą dobrą nowine,
              ze moga popatrzeć jak wedle niego wyglada przystojny i piakny
              młodzieniaszek.....
              Pozdr
              • Gość: malosi Re: Żyję wśród..... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.03, 20:11
                Teraz to juz nieważne uraz psychiczny zostaje do konca zycia.....
                • wolny_wilk Re: Żyję wśród..... 13.04.03, 21:10

> Teraz to juz nieważne uraz psychiczny zostaje do konca zycia.....

No to dwie rady:
                  1. Inny lokal. Polecam "Strych".
                  2. Nie przejmować się. To, że trafiłaś na wadliwy egzemplarz brzydszej połowy
                  populacji (odznaczający się całkowitym brakiem znajomości chociaż podstaw
                  kultury), nie oznacza, że cała męska populacja jest zła. Są wyjątki (Rals,
                  Alex).
                  • Gość: ................. Re: Żyję wśród..... IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 14.04.03, 00:32
                    Juz nie zaluj ze tam weszlas. Chlop na Twoj czarujacy widok
                    zaczal sie podniecac (wymachiwac jak sama piszesz). A to, ze maly?
                    Coz, nie zawsze jest duzy, szczegolnie jak sie sika. Moze powinnas
                    postac tam dluzej, az by sie wydluzyl? Co zrobilas? Ucieklas?
                    • Gość: malosi Re: Żyję wśród..... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.03, 09:11
                      Wiem ze zle zrobiłam , no ale to wyszło tak z zaszkoczenia i sie troche
                      usmiechac zaczelam i sie spłoszył , swinia jestem nie????!!!!
                      • Gość: .................. Re: Żyję wśród..... IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 14.04.03, 19:37

> Wiem ze zle zrobiłam , no ale to wyszło tak z zaszkoczenia i sie troche
                        > usmiechac zaczelam i sie spłoszył , swinia jestem nie????!!!!
                        Usmiechalas sie jednak. To mile. Szkoda, ze on byl jak piszesz
                        malutki, moze dlatego sie chlopak sploszyl. Nie jest zaprzyjemne
                        dla faceta pokazywac dziewczynie cos, co ja malo podnieca i nie
                        robi wiekszego wrazenia. Ty bys zapewne chciala zobaczyc
                        takiego, by Twoje piekne oczy sie duze zrobily. Moze czesciej
                        zachodz tam gdzie juz bylas, a szansa ujrzenia taaakiegooooooo
                        duzego Ci sie przydarzy. Swinia? Dziewczyno?! Swinia sie przeciez nie
                        usmiecha. Pozdrawiam i zycze podobnych wrazen (tylko lepszych).
                    • wolny_wilk Re: Żyję wśród..... 14.04.03, 09:24
                      Gość portalu: ................. napisał(a):

> Juz nie zaluj ze tam weszlas. Chlop na Twoj czarujacy widok
                      > zaczal sie podniecac (wymachiwac jak sama piszesz). A to, ze maly?
                      > Coz, nie zawsze jest duzy, szczegolnie jak sie sika. Moze
                      powinnas
                      > postac tam dluzej, az by sie wydluzyl? Co zrobilas? Ucieklas?

A może jeszcze powinna mu bez skrępowania pomóc?
                      (tak na wszelki wypadek dodam, że to powyżej to ironia)
                      • Gość: malosi Re: Żyję wśród..... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.03, 09:26
                        Pomoc ... hmmm
                        • wolny_wilk Re: Żyję wśród..... 14.04.03, 09:36

> Pomoc ... hmmm

Przecież to na Twój widok zaczęły mu się ręce trząść, więc wypadałoby mu je
                          przytrzymać.
                        • alex.4 Re: Żyję wśród..... 14.04.03, 12:33

> Pomoc ... hmmm
                          Alex: Hhmmm zaczynam sobie to wyobrażać... :) Widzę, że ma pan problemy z
                          trafieniem, może panu pomogę i skieruje pod odpowiednim kątem.... OHYDA..... :)
                          Pozdr
    • Gość: moby Re: Żyję wśród..... IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 14.04.03, 10:11
      stek bzdur i zaśmiecanie forum. Bez sensu.
      • alex.4 Re: Żyję wśród..... 14.04.03, 12:35
        Moby coś ty taki powazny.....
        Czyż forum nie jest od wymiany mysli, a te nie zawsze latają wysoko.....
        Przecież życie nie zawsze jest bohaterskie i ze spizu, więc świat słów
        również.......
        Pozdr
      • alex.4 Re: Żyję wśród..... 14.04.03, 12:35
        Ja myslę, że temu panu powinno się zaoferować zestaw słuzący do poprawienia
        kalibracji.....
        Pozdr
    • Gość: malosi Re: Żyję wśród..... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.03, 19:21
      Moby a moze to byłes ty???!!! co i teraz ci durno tak???
      • alex.4 Re: Żyję wśród..... 14.04.03, 19:39
        Malosiu nie czepiaj się już Moby, jeszcze sprowopkujusz go do duyskusji....
        Pozdr
        • Gość: malosi Re: Żyję wśród..... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.03, 20:58
          I widzisz alex cisza , ja nie prowokuje ja tylko dedukuje :))))
          • alex.4 Re: Żyję wśród..... 14.04.03, 20:59
            Moze szuka on argumentów...
            Pozdr
          • Gość: malosi Re: Żyję wśród..... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.03, 21:04
            szuka i szuka a tam pusto .....gdzie sa jego argumenty , znikneły aaaa!!!!!
            • Gość: ................. Re: Żyję wśród..... IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 15.04.03, 00:31
              On ma chyba je w rozporku. To nie to malenstwo co Ty widzialas.
              • alex.4 Re: Żyję wśród..... 15.04.03, 11:17
                dlaczego smiejecie się z facetra. Może jego rozmiary to jego zyciowy dramat,
                nieustanne źródło kompleksów, może on poszedł się potem pochlastać. Oj
                nieładnie, nieładnie..... :))))
                Pozdr
                • Gość: malosi Re: Żyję wśród..... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.03, 17:22
                  Jesli juz ktos sie mial pochlastac to chyba ja , a a propos wielkosci to jak
                  maly to sie bardziej stara o!!!!a on sie nie starał hhyyyyyy....
                  • alex.4 Re: Żyję wśród..... 15.04.03, 17:24

> Jesli juz ktos sie mial pochlastac to chyba ja , a a propos wielkosci to jak
                    > maly to sie bardziej stara o!!!!a on sie nie starał hhyyyyyy....
                    Alex: Ale nigdy nie wiesz jak ta historia się skończyła... Może po
                    uświadomieniu sobie włąsnej małości, ten osobnik poszedł się utopić w Białce
                    (adekwatna rzeka do wielkości)....
                    Pozdr
                    • Gość: malosi Re: Żyję wśród..... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.03, 18:31
                      Raczej poszedł topic smutki w browarku...
                      • alex.4 Re: Żyję wśród..... 15.04.03, 18:33
                        biedny browarek, jak taki obsikany będzie się w nim topił, to browarek po
                        bedzie brzydko pachniał....
                        Pozdr
                        • Gość: malosi Re: Żyję wśród..... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.03, 18:36
                          Browarek tak czy siak jest zółtawy wiec nic mu sie nie stanie ....
                          • alex.4 Re: Żyję wśród..... 15.04.03, 18:38
                            kolorystycznie tak, ale smakowo, bym polemozował
                            Żółtawy powiadasz, czyli powinnaś go lubic.....
                            Pozdr
                            • Gość: ................. Re: Żyję wśród..... IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 15.04.03, 19:16
                              Pewnie ze malosia lubi browarek. Zreszta zapewne w tej samej
                              potrzebie tam zaszla, co i przez nia wspominany gosc. Do knajpy
                              tez nie poszla, by sciany ogladac. Moze nawet razem pili? Kto to
                              wie. Ona nie powie, a my sie nie dowiemy. Poprostu chciala
                              dziewczyna blizej poznac swojego wspoltowarzysza i poznala. Sadzac
                              po jego rozmiarze, mysle, ze po powrocie juz nie usiadla z nim
                              przy stoliku, bo i po co. Kobieta potrzebuje cos wiecej od
                              faceta, niz tylko z nim sie piwa napic, i malosia doskonale o
                              tym wie. Powiedz malosiu, ze trafilem tu w sedno i rozgryzlem
                              choc troche prawdy. Pozdrawiam
                              • alex.4 Re: Żyję wśród..... 15.04.03, 19:18

> Pewnie ze malosia lubi browarek. Zreszta zapewne w tej samej
                                > potrzebie tam zaszla, co i przez nia wspominany gosc. Do knajpy
                                > tez nie poszla, by sciany ogladac. Moze nawet razem pili? Kto to
                                > wie. Ona nie powie, a my sie nie dowiemy. Poprostu chciala
                                > dziewczyna blizej poznac swojego wspoltowarzysza i poznala.
                                Sadzac
                                > po jego rozmiarze, mysle, ze po powrocie juz nie usiadla z nim
                                > przy stoliku, bo i po co. Kobieta potrzebuje cos wiecej od
                                > faceta, niz tylko z nim sie piwa napic, i malosia doskonale o
                                > tym wie. Powiedz malosiu, ze trafilem tu w sedno i rozgryzlem
                                > choc troche prawdy. Pozdrawiam

Alex: Ale jesteś przyziemny. Taki niemiecki dowcip. Zobacz wątek kraina
                                łagodności.
                                • Gość: malosi Re: Żyję wśród..... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.03, 22:42
                                  ....... Zgadłes chłopcze drogi :))))) Alex jakze ty mnie bronisz bohaterze :)
                                  • Gość: ................. Re: Żyję wśród..... IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 16.04.03, 02:47
                                    No i wydalo sie. Teraz jak spotkam dziewczyne w Bialymstoku, w
                                    toalecie ze mna, to bede bral ja za reke i ciagnal na piwo.
                                    • alex.4 Re: Żyję wśród..... 16.04.03, 16:38

> No i wydalo sie. Teraz jak spotkam dziewczyne w Bialymstoku,
                                      w
                                      > toalecie ze mna, to bede bral ja za reke i ciagnal na piwo.

Alex: A która by z toba chciałą..... Nie chcę byc złośliwy..... Jeszcze
                                      pomysli, że chcesz zgwałcić i co wtedy.... 48 godzin i opinia gwałciciela.....
                                      Pomysl nad tym.... Pozdr
                                      • Gość: malosi Re: Żyję wśród..... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.03, 19:26
                                        no własnie tylko bez ciągania .....
                                        • alex.4 Re: Żyję wśród..... 16.04.03, 19:28
                                          jeszcze wsadzą za obraże moralnosci....
                                          bbrrrr
                                          Pozdr
                                          • Gość: malosi Re: Żyję wśród..... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.03, 19:28
                                            Znaczy kogo wsadzą????!!!
                                            • alex.4 Re: Żyję wśród..... 16.04.03, 19:30
                                              ciagajacego, ciąganą, swiadków ciagania.....
                                              Byleby wyrobic statystyki....
                                              tyrzeba wykazać się przed szefostwem...
                                              Pozdr
                                              • Gość: malosi Re: Żyję wśród..... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.03, 19:33
                                                aaaaaaa tzn przede mna taaaak mozecie sie wykazywać czekam...
                                                • alex.4 Re: Żyję wśród..... 16.04.03, 19:37
                                                  tak mi włąsnie przyszło do głowy. Może zrobiźc projekt naukowy. Wparowywać do
                                                  pubów i pytać mezczyzn co czuja i dlaczego chlapia sobie na buty i co myslą o
                                                  przygladających się im kobietach. Projekt byłby finansowany przez ministra
                                                  nauki, który płaciłby dniówki ankieterom, ponosił koszty ewentualnych burd,
                                                  zapewniał wsparcie fizyczne ochroniarzy i finansowałby koszty napojów, które
                                                  przecież trzebaby pro forma zamawiać. Jak wam sie to podoba>
                                                  Pozdr
                                                  • Gość: malosi Re: Żyję wśród..... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.03, 19:39
                                                    mysle ze jednak nierealne a to ze wzgledu na zbyt duza ilość chetnych
                                                  • alex.4 Re: Żyję wśród..... 16.04.03, 19:40
                                                    Przecież kierownik projektu rekrutuje ankieterów, a więc przyjmuje się do pracy
                                                    tylko po znajomosci....
                                                    Pozdr
                                                  • Gość: malosi Re: Żyję wśród..... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.03, 19:41
                                                    No dobra to teraz ustalmy kto bedzie kierownikiem :)
                                                  • alex.4 Re: Żyję wśród..... 16.04.03, 19:58
                                                    50%-50% wpływów, mozemy byc kolegialnym kierownictwem
                                                    Wchodzisz?
                                                  • alex.4 Re: Żyję wśród..... 16.04.03, 20:04
                                                    alex.4 napisał:

> 50%-50% wpływów, mozemy byc kolegialnym kierownictwem
                                                    > Wchodzisz?

Alex: Czyżbyś myslała nad propozycją, czy znowu nagle się ulotniłaś, znikłaś
                                                    jak kopciuszek.....
                                                    Pozdr
                                                  • Gość: malosi Re: Żyję wśród..... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.03, 22:59
                                                    Zniklam ale zostawilam adidasa znalazleś???!!!! a co do wpływów to 51 do 49 dla
                                                    mnie :)))))))))))
                                        • Gość: .................. Re: Żyję wśród..... IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 17.04.03, 03:21

> no własnie tylko bez ciągania .....
                                          Moze i bez, ale co ja biedny mam w tej sytuacji zrobic. Tak
                                          bardzo bym chcial sie z Toba tego piwska napic, a Ty na moje
                                          zaproszenie na nie przeciez nie pojdziesz. Alex juz Cie uprzedzil
                                          co do mnie. Moze mi teraz podpowie i jednoczesnie powie jakas
                                          przynente na Ciebie, swoja metode, by Ciebie na piwo jakos
                                          zaciagnac. Nie chcialbym ciagnac Ciebie do knajpy wnoszac na
                                          rekach, bo jeszcze mnie wezma za juz pijanego i do niej nie
                                          wpuszcza. Gazeta byc moze napisze, ze jakis wariat naprany
                                          wciagal Malosie i wciagnac nie umial (tym to nie wierze, zdradza od
                                          razu). Alex, potrzebuje Twojej pomocy. Zaznaczam: Malosi nie skrzywdze,
                                          obiecuje. Na buty tez nie sikam, nawet swoje. A moze Malosia moj
                                          problem rozwiaze? Tylko nie pisz, ze piwa nie pijesz, bo wtedy
                                          zaczne juz wierzyc gazecie. Pozdrawiam
                                          • Gość: malosi Re: Żyję wśród..... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.03, 08:58
                                            ....... no dobra juz jak tak BAAAAAAAARdzo chcesz no to moge pojsc na to piwko
                                            z tobą ,poprosze z soczkiem i wcale nie musisz ciągać , a Alex toinna sprawa
                                            przeciez o niczym nie musi wiedzieć nie ????!!!!:)z alexem na poniedziałek sie
                                            umowilam , mam go woda oblewac wienc moze jakos wybaczy ze sie z toba spotkałam
                                            co????
                                            • alex.4 Re: Żyję wśród..... 17.04.03, 13:34
                                              ach ta niestałość kobieca.....
                                              wietrzna istoto puchu marny, jeszcze tak przy wszystkich..... :))))))
                                              Pozdr
                                              • Gość: .................. Re: Żyję wśród..... IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 17.04.03, 19:09
                                                Alex, nie win malosi, prosze Cie o to. Ona wspaniala dziewczyna,
                                                daje sie dzielic. Starczy Tobie i mnie. Ze mna pojdzie na piwo,
                                                przynajmniej tak rzekla, a z Toba? Nawet tajemnicza jest, i o tym
                                                nie powie, ale nie mnie wiedziec widocznie. Dobrze, ze ten
                                                soczek lubi. Mam dla niej duzo, nieskonczenie. Dla niej
                                                wszystko........... Niech go sobie ciagnie dziewczyna z tym piwskiem,
                                                skoro go tak lubi. Przyjemne sa te bialostockie dziewczyny ( o tym
                                                zreszta kazdy wie), bo nie chodza na gole piwo, ale z soczkiem
                                                go wymagaja. Podwojna przyjemnosc sie napic. Dla baru tez lepiej.
                                                Otworza szerzej drzwi dla malosi. Przy niej to i ja sie
                                                wslizne, by byc blizej baru.
                                                • Gość: malosi Re: Żyję wśród..... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.03, 19:41
                                                  No dobra dobra dosc tego smarowania maselkiem a co z tym piwem bo mi juz w
                                                  gardle zasycha , Alex a ty sie nie obrazaj bo przecie ty mnie na piwo nie
                                                  zapraszaleś nie??!!!
                                                  • alex.4 Re: Żyję wśród..... 17.04.03, 19:44
                                                    Miło Cię znowu zobaczyc, tak tu było nudno, pewnie ze zapraszałem..... Najpierw
                                                    będzie piwo, a potem mokry podkoszulek.... :)
                                                    Pozdr
                                                  • Gość: .................. Re: Żyję wśród..... IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 17.04.03, 19:53
                                                    Ach to Twoje gardelko. Znowu suszy ten cholerny kac. Wiesz, ja
                                                    tu do gory nogami chodze. To wina ziemi, ze jest kulista. Z czasem
                                                    sie przyblize do Ciebie. Opijem sie razem piwska. Narazie niech
                                                    mocy i delikatnosci nabiera, bys z poslizgiem go przelykala.
                                                    Zaproszenie wazne na 100 lat i wiecej. Czy za malo czasu waznosci?
                                                  • Gość: malosi Re: Żyję wśród..... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.03, 19:57
                                                    Nom teraz tom dowartosciowana bo juz myslałam ze wy to tylko tak gadacie a mnie
                                                    juz sie piwko po nocach sniło , a wróciłam alex bo tak pomyslałam ze pewnie ci
                                                    nudno bezemnie :))
                                                  • alex.4 Re: Żyję wśród..... 17.04.03, 19:59
                                                    z Tobą forum jest ciekawsze.....
                                                    Pozdr
                                                  • Gość: malosi Re: Żyję wśród..... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.03, 20:02
                                                    WIEMMMMMMMMMMMMM znowu sie rumienie , ach ty Aleksie do czego ty mię
                                                    doprowadzasz:)
                                                  • alex.4 Re: Żyję wśród..... 17.04.03, 20:05

Mam nadzieje, ze doprowadzę cię do małej przyjemności obcowania za
                                                    posrednictwem forum ze mną.... masz ochotę na chwileczkę zapomnienia.... :)
                                                    Pozdr
                                                  • Gość: ................. Re: Żyję wśród..... IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 17.04.03, 20:14
                                                    Doprowadz, doprowadz dziewczyne. Jestes na szczescie blisko. Do czego,
                                                    nie pytaj. Alex Ci niespodzianke i tak zgotuje. Wiem, ze on dobry
                                                    chlopak i krzywdy nie zrobi. Musze sie urwac na chwile.
                                                  • Gość: malosi Re: Żyję wśród..... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.03, 20:16
                                                    urwać sie na pewno na sprzatanie !!!! alex czemu tylko do małej przyjemnosci
                                                    co?????załujesz mi więcej !!!!
                                                  • alex.4 Re: Żyję wśród..... 17.04.03, 20:20
                                                    trzeba zacząć od rzeczy małych aby dotrzeć do wielkich, dzięki temu będzie ...
                                                    dłuzej przyjemnie.... :)))
                                                    Pozdr
                                                  • Gość: malosi Re: Żyję wśród..... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.03, 20:22
                                                    Czyzbys czytał ostatniego cosmopolitana : jak doprowadzic kobiete na
                                                    szczyt...???
                                                  • alex.4 Re: Żyję wśród..... 17.04.03, 20:23
                                                    lata praktyki..... :))))))))))))))))))))
                                                  • alex.4 Re: Żyję wśród..... 17.04.03, 20:24
                                                    ale dobrej lektury nigdy dość (o kurcze muszę lecieć do kiosku).....
                                                    Pozdr
                                                  • Gość: malosi Re: Żyję wśród..... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.03, 20:28
                                                    odradzam kupilam bo była płytka a ten artykuł to ci wyciąc mogę przyda ci sie
                                                    bardzo ciekawe nawet ja sie czegos nowego o sobie dowiedziałam , a myslałam ze
                                                    nie mam przed sobna tajemnic , bardzo mi sie to wszystko spodobało :))))
                                                    aczkolwiek pewnie twoje doswiadczenie samo ci podpowie co powinieneś robić z
                                                    owa kobietą :)))
                                                  • alex.4 Re: Żyję wśród..... 17.04.03, 20:30
                                                    skoro odradzasz....
                                                    Nowe doświadczenia są zawsze bardzo pouczajace....
                                                    A przecież życie polega na ciągłym się uczeniu.....
                                                    Pozdr
                                                  • Gość: malosi Re: Żyję wśród..... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.03, 20:36
                                                    No wiem wiem przeciez mowie ze sie ciekawych rzeczy o sobie dowiedziałam i ty
                                                    tez sie mozesz dowiedziec ale skoro mowisz zes doświadczony no to pomyslałam ze
                                                    juz wiesz...
                                                  • Gość: malosi Re: Żyję wśród..... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.03, 20:43
                                                    Hyh ja tylko sie chciałam ciekawa prasa podzielic , ale co do rozwoju watku to
                                                    nie zbadane sa nasze losy...
                                                  • alex.4 Re: Żyję wśród..... 17.04.03, 20:44
                                                    i niezbadana wyroki nieba, a jak wiadomo z nimi się zawsze zgadzać trzeba....
                                                    Pozdr
                                                  • Gość: .................. Re: Żyję wśród..... IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 18.04.03, 02:48

> urwać sie na pewno na sprzatanie !!!! No to teraz wiesz z kim piwo
                                                    bedziesz pila. A ty tez sprzataczka? Browarna byc moze?
                                                    Przyznawaj sie!

• alex.4 Re: Żyję wśród..... 17.04.03, 20:39
      nono, coraz bardziej interesująco rozwija się wątek. A pomysleć, że wszystko
      się zaczeło od faceta, któy sobie obsikał buty....
      Malosiu zobaczymy jak daleko dojdziemy.... :)
      Pozdr
      • Gość: malosi Re: Żyję wśród..... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.03, 20:48
        Ja sie zgadzam z wyrokami nieba choc nie zawsze i dlatego mnie niebiosa nie
        lubią chyba bo zawsze na mnie coś spada np ptasia kupa jak juz wiesz...
        • alex.4 Re: Żyję wśród..... 17.04.03, 20:49
          wręcz przeciwnie to znak bycia wybrana....
          chioć ty chyba wolisz podziemia (metro).....
          • Gość: malosi Re: Żyję wśród..... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.03, 20:53
            Wybrałam zycie , wybrałam metro , wybrałam hałsik w meterku , meterko piekne
            jest i wesole jest ,meterko mym słoncem i szczesciem:)))) I lov meterko
            • alex.4 Re: Żyję wśród..... 17.04.03, 20:55
              uupppssss to musi być miłość. Takie słowa są jednoznaczne...... Czy te słowa
              moga kłamać, chyba nieeeee....
              Pozdr
    • alex.4 Re: Żyję wśród..... 17.04.03, 21:00
      Na dzisiaj muszę kończyć. Do zobaczenia. Pozfdr
      • Gość: malosi Re: Żyję wśród..... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.03, 10:51
        Wesołych swiąt Alex i mokrego jajka ;)
        • alex.4 Re: Żyję wśród..... 18.04.03, 15:51
          Nawzajem. Z tym niech mokry bedzie podkoszulek!
          Pozdr
          • alex.4 Re: Żyję wśród..... 22.04.03, 12:30
            I co podkoszulek był mokry?
            Pozdr
            • Gość: malosi Re: Żyję wśród..... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.03, 21:57
              Był a co miał nie być ale ciebie nie dorwałam uhhhhhhggggrrrrrr!!!!!!!!!!!!
              • Gość: .................. Re: Żyję wśród..... IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 23.04.03, 22:05
                Alex, Ty zdejmij ten podkoszulek -koniecznie!
                • Gość: malosi Re: Żyję wśród..... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.03, 22:08
                  Widze ze mam konkurecje ...:)))))))
                  • alex.4 Re: Żyję wśród..... 24.04.03, 15:42

> Widze ze mam konkurecje ...:)))))))

Alex: Gdzie.... to przecież cały czas o Tobie....
                    Pozdr
                • alex.4 Re: Żyję wśród..... 24.04.03, 12:17
                  Ale najpierw wole go ochlapać szampanem......
                  Najpierw podkoszulek sie moczy a potem sie go zdziera....
                  Pozdr
                  • Gość: .................. Re: Żyję wśród..... IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 24.04.03, 19:01
                    alex.4 napisał:

> Ale najpierw wole go ochlapać szampanem......
                    > Najpierw podkoszulek sie moczy a potem sie go zdziera....
                    > Pozdr
                    Nie wiem Alex, Twoj podkoszulek, Twoja przyjemnosc. Moze pomysl o tym,
                    zeby Malosia pomogla Ci go zmoczyc. Mysle, ze nie pozalujesz, ale
                    ja juz i tak za duzo tu sugeruje. Mam nadzieje, ze dziewczyna na
                    mnie sie nie obrazi, a Ty tez nie, bo i za co. Pozdrawiam
    • Gość: .................. Re: Żyję wśród..... IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 23.04.03, 23:41
      Ty dalej w tym szoku?
    • alex.4 Re: Żyję wśród..... 24.04.03, 15:40
      a wczoraj widziałem jak facet załatwiał się pod drzewkiem obok pubu.... to
      chyba gorsze uczucie niż jakiś tam człek w meskiej ubikacji....
      Pozdr
      • Gość: malosi Re: Żyję wśród..... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.03, 17:44
        no nie wiem ale ja widziałam takze chłoptasia ostatnio co do bloku sikał i
        krzyczał : nie bójccie sie dziewczynki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • alex.4 Re: Żyję wśród..... 24.04.03, 17:52
          on był ekologiem, nawadniał ziemie nie zroszona przez deszcz....
          Znaczy się pozyteczny...
          Pozdr
          • Gość: malosi Re: Żyję wśród..... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.03, 17:53
            I do tego nie odrózniał batona od loda bo mag żarła loda a on krzyczał : Daj
            batona!!!!chyba ze co innego miał na mysli?????
            • alex.4 Re: Żyję wśród..... 24.04.03, 17:55
              myślisz, że był skoncentrowany na wydalaniu (ee fuj, brzydkie...) :)
              Pozdr
              • Gość: malosi Re: Żyję wśród..... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.03, 18:04
                jak brzydkie to czemu sie usmiechasz, niedobry chłopczyku!!!!!!!
                • alex.4 Re: Żyję wśród..... 24.04.03, 18:08
                  ja niedobry.... toz to nie ja byłem..... a moze facet chciał byc po prostu
                  grzeczny..... w końcu nie mozna być uprzejmy wobec pieknych pań.... był kiedyś
                  taki rysunek Mleczki, jak należy się zachowywać i nie. Na tym jak nie nalezy
                  się zachowywać facet sika pod drzewem gdy przechodzi kobieta, na pozytywnym
                  obrazku kłania sie on kapeluszem,. reszta jest taka sama...
                  Pozdr
                  • Gość: .................. Re: Żyję wśród..... IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 24.04.03, 18:56
                    Sikanie nie jest wielka rewelacja. Ja tu widzialem cos lepszego.
                    Facet stal w publicznym miejscu (niedleko parku) i bil konia.
                    Przechodzila jakas kobieta, w wieku 25 lat lub troche wiecej.
                    Obserwowalem jej reakcje. Czula sie jakos glupio. Na chwile
                    odwrocila glowe w druga strone, pozniej znowu popatrzyla w jego
                    strone, nastepnie spuscila ja w dol. Zagadalem do niej.
                    Powiedzialem: biedny czlowiek, tak sie meczy, nikt mu nawet w tym
                    nie chce pomoc. Ona odparla: czego to sie nie robi dla
                    przyjemnosci, tyle ze on wybral niewlasciwe miejsce na to. Ja
                    dalej zartujac dodalem: za to pewnie wlasciwa reke -i tak z
                    usmiechem mysmy sie rozeszli (wymineli).
                    • alex.4 Re: Żyję wśród..... 24.04.03, 19:48
                      A moze on był cynikiem. Cynicy uważali ze zadna czynność któa nie jest zła nie
                      powinna być nie wykonywana publicznie. Dlatego masturbowali się publicznie....
                      To był filozof.....
                      Pozdr
                      • Gość: .................. Re: Żyję wśród..... IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 24.04.03, 20:39
                        Filozof z niego byl niezly, skoro potrafil na kobiety tak dzialac.
                        Cynik raczej z niego tez, ale pewnie z koniecznosci. Chlop jestes,
                        znasz ten "bol".
                        • Gość: malosi Re: Żyję wśród..... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.03, 17:32
                          Ja to moze i bym sie zlitowała nad tym biednym samotnym chłopcem , co sobie tam
                          trzepał a moze go cos swedziało albo cos...
                          • alex.4 Re: Żyję wśród..... 25.04.03, 18:23
                            ja zostaje przy wersji ze to grecki filozof.... (filozof czyli miłosnik tanich
                            win bułgarskich...)
                            Pozdr
                          • alex.4 Re: Żyję wśród..... 25.04.03, 18:24
                            A zreszta to może narcyz któy uznaje tylko swoje towarzystwo...
                            Pozdr
                            • Gość: malosi Re: Żyję wśród..... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.03, 19:27
                              tanie wino bułgarskie to np komandos????szwejk , byk , granat(wszystkie ponizej
                              4 zł
                              • alex.4 Re: Żyję wśród..... 25.04.03, 19:29
                                nie ja myslałem tanie wina czyli poniżej 20 zł za butelke...
                                Pozdr
                                • Gość: malosi Re: Żyję wśród..... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.03, 19:38
                                  aaaaaa.... to nie dla mnie maja taki dziwny smak ja tam wole tanie i
                                  łupiące ;)))czyli 2 w jednym
                                  • alex.4 Re: Żyję wśród..... 25.04.03, 19:39
                                    tanie i łupiace....
                                    woda brzozowa, perfumy marki perfumy zdrowy denaturat :) ?!
                                    Pozdr
                                    • Gość: malosi Re: Żyję wśród..... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.03, 19:48
                                      Woda brzozowa??? a coz to za mikstura???
                                      • maurus Re: Żyję wśród..... 25.04.03, 19:56
                                        Smak nieważny, byleby sponiewierało.
                                      • alex.4 Re: Żyję wśród..... 26.04.03, 00:53
                                        A pamietasz co pilas wczoraj nad ranem :)
                                        Pozdr
                                      • Gość: malosi Re: Żyję wśród..... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.03, 16:19
                                        Gonic pioro niezle :))juz tu sie pokłócili????!!!! nie kłoćta sie pis& lov for
                                        evryłan nawet dla tych niedobrych!!!!!
                                        • alex.4 Re: Żyję wśród..... 26.04.03, 16:24
                                          dlaczego? Kłótnia jest immentnym sposobem dzialania mezczyzny. Dla fecetów
                                          dyskus ma forme agonu w któerym zwyciezca moze byc tylko jeden.....
                                          czyli ja.... :)
                                          Pozdr
                                        • Gość: ................. Re: Żyję wśród..... IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 27.04.03, 01:32

> Gonic pioro niezle :))juz tu sie pokłócili????!!!! nie kłoćta sie pis& lov
                                          for
                                          > evryłan nawet dla tych niedobrych!!!!!
                                          Wlasnie, jakos zupelnie inaczej w brzmieniu z tym piorem. W
                                          praktyce pewnie niezmiennie. Z tym kloceniem sie, to raczej
                                          niewlasciwe slowo. Ja tu z nikim nie zamierzam sie klocic. Nie
                                          moj styl i wartosc (pomimo iz jestem za Twoim uzgodnieniem tylko
                                          sprzataczem). Jak widzisz, poprostu znikam, lub powiedziec tym
                                          innym, pisuarowym jezykiem (sama ten, i o tym temacie, watek
                                          zalozylas) - olewam, co nie znaczy ze sikam na wszystkich. Dziekujem
                                          za tem "pis" lovely.
                          • Gość: .................. Re: Żyję wśród..... IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 25.04.03, 20:50

> Ja to moze i bym sie zlitowała nad tym biednym samotnym chłopcem , co sobie
                            tam
                            >
                            > trzepał a moze go cos swedziało albo cos...
                            Dobra z Ciebie dziewczyna, widze ze i wyrozumiala jestes. Napewno
                            bys sie dowiedziala calej prawdy o jego swedzie, jakbys sie nad
                            nim zlitowala. Tego on juz by przed Toba z pewnoscia nie
                            potrafil ukryc. Jestem przekonany, jakby wszystkie kobiety byly tak
                            mozno litosciwe, to zaden chlop by sobie reka nie trzepal. Prawda
                            Alex?
                            • alex.4 Re: Żyję wśród..... 26.04.03, 00:56
                              Do goscia ...........
                              Ja rozumiem ze masz powazne problemy osobiste, czujesz sie
                              zgorzknialy i nieatrakcyjny, ale swoje fantazje zostaw dla samego siebie.
                              Sa one tak nieciekawe ze nie dziel sie nimi z nami......
                              Lepiej spadaj i nie wracaj
                              Bez pozdrowien
                              • alex.4 Re: Żyję wśród..... 26.04.03, 00:58
                                Malosiu widze ze jetses bardzo uczynna :)))))))))))))) To sie chwali......
                                Pozdr
                              • Gość: .................. Re: Żyję wśród..... IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 26.04.03, 01:23
                                alex.4 napisał:

> Do goscia ...........
                                > Ja rozumiem ze masz powazne problemy osobiste, czujesz sie
                                > zgorzknialy i nieatrakcyjny, ale swoje fantazje zostaw dla samego siebie.
                                > Sa one tak nieciekawe ze nie dziel sie nimi z nami......
                                > Lepiej spadaj i nie wracaj
                                > Bez pozdrowien
                                Zostaw moje problemy lepiej dla mnie. Nieatrakcyjnosc moja tez
                                Ciebie niech nie obchodzi. Skoro juz chcesz byc tu na forum
                                bez mojej ingerencji, to na Twoje zyczenie znikam. Dziwne, ze
                                uzywasz slowa "z nami". Czyzbys sie czul az tak atrakcyjny, ze
                                poczuwasz sie by mowic za wszystkich? Fantazje??? Polewaj te swoje
                                (byc moze juz zzolkle) podkoszulki szampanem i fantazjuj dalej.
                                Skoro bez pozdrowien, tzn. bez.
                                • alex.4 Re: Żyję wśród..... 26.04.03, 01:31
                                  gosciu ............ ywoj nick wskazuje najlepiej kim jestes nikim. Odwal sie.
                                  Nie mam przyjemnosci kontaktowac sie z toba.
                                  Bez pozdr
                                  • Gość: .................. Re: Żyję wśród..... IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 26.04.03, 01:57
                                    Ja tez. Pa, pa KTOSIUNIU!
                            • ogabiniak Re: Żyję wśród..... 26.04.03, 06:31
                              Gość portalu: .................. napisał(a):

> Gość portalu: malosi napisał(a):
                              >
                              > > Ja to moze i bym sie zlitowała nad tym biednym samotnym chłopcem , co sobi
                              > e
                              > tam
                              > >
                              > > trzepał a moze go cos swedziało albo cos...
                              > Dobra z Ciebie dziewczyna, widze ze i wyrozumiala jestes. Napewno
                              > bys sie dowiedziala calej prawdy o jego swedzie, jakbys sie nad
                              > nim zlitowala. Tego on juz by przed Toba z pewnoscia nie
                              > potrafil ukryc. Jestem przekonany, jakby wszystkie kobiety byly
                              tak
                              > mozno litosciwe, to zaden chlop by sobie reka nie trzepal. Prawda
                              > Alex?

Czesi - moze mniej pruderyjni nazywaja to:
                              Honit' pero - w dosl. tlumaczeniu - gonic pioro:)
                              Pozdrawiam w sobote z rana. stanislaw
                              • Gość: malosi Re: Żyję wśród..... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.03, 16:31
                                a ja myslałam ze to baby sie kłocą a facety biją!!!!...IDOL moze byc tylko
                                jeden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                • alex.4 Re: Żyję wśród..... 26.04.03, 16:35
                                  kiedyś byłem z kolega w pubie. Dosiadłą się do nas dziewczyna, nie było miejsc.
                                  Pozwoliliśmy jej usiąść a sami dalej omawialiśmy relacje interpersonalne miedzy
                                  znajomymi.... Po pewnym czasie ona stwierdziła: a ja myslałam, że to kobiety
                                  plotkują.....
                                  Czas sie zmienia mamy transgenderyzm....
                                  Pozdr
                                  • Gość: malosi Re: Żyję wśród..... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.03, 16:50
                                    Tos ty plotkarz nielichy jest !!!!!! pieknie pieknie!!!!! no dobra to ja sie
                                    ide bić!!!!!
                                    • alex.4 Re: Żyję wśród..... 26.04.03, 16:52
                                      .... na gole klaty....
                                      chetnie popatrzę.... :)
                                      Pozdr
                                      • Gość: malosi Re: Żyję wśród..... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.03, 16:54
                                        Krew sie poleje baaaaaardzo ot nie na twe wrazliwe oczy
                                        • alex.4 Re: Żyję wśród..... 26.04.03, 16:58
                                          nie jestem zwolennikiem boksu kobiet uważam ze to barbarzyństwo, podobnie jak
                                          boks męski....
                                          Mozna konflikty rozwiazywać inaczej: partyjka szachów, albo bieg maratoński
                                          Pozdr
                                        • Gość: malosi Re: Żyję wśród..... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.03, 18:53
                                          i tu ujawniła sie nutka alexa podgladacza i wszedobylskiego rozwiązywacza
                                          cudzych konfliktów!!!!!;)))
                                          • alex.4 Re: Żyję wśród..... 27.04.03, 16:21
                                            ja chce tylko pomagać ludziom....
                                            czy to źle..... ???????????????
                                            :)))))))))
                                            Pozdr
                                          • Gość: malosi Re: Żyję wśród..... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.03, 19:00
                                            tzn utożsamiasz sie z liściem tak??? lisc jest symbolem np liśc marihuany jest
                                            symbolem ... hyyyyyyyyyyyyyyyyyym
    • Gość: annabl Re: Żyję wśród..... IP: *.student.pw.edu.pl 26.04.03, 17:09
      trzeba dokonac oceny, wyciagnac wnoski i zajac sie wlasnymi sprawami..
      • alex.4 Re: Żyję wśród..... 26.04.03, 17:16
        czasami sprawy cudze sa ciekawsze niz własne...
        Pozdr
        • Gość: annabl Re: Żyję wśród..... IP: *.student.pw.edu.pl 26.04.03, 17:19
          do czegoz prowokujesz alex?
          ... ;)
          • alex.4 Re: Żyję wśród..... 27.04.03, 16:20
            Gość portalu: annabl napisał(a):

> do czegoz prowokujesz alex?
            > ... ;)

Alex: szczerze mówiac to nie wiem....
            czasami należy dać się unosić jak liść na wietrze... jak w Foreście
            Gumpie... :))))))
            Pozdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się