dunajec1 15.05.05, 19:00 ...chociaz nie za bardzo lubie,wczoraj kupilem polskie piwo WARKA,dosyc dobre i mocne,podobne o ile pamietam do Portera,tylko nie jest ciemne,a Porter byl prawda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellenai Re: Pije piwo... 15.05.05, 19:04 a ja wczoraj wypilam ostatni okocim jaki mialam w lodowce,buuu,nie wiem kiedy znowu bede w denver zeby sobie wiecej tego piwa kupic,a warka tez jest dobra Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Pije piwo... 15.05.05, 19:13 Dobrze jak masz mozliwosc kupic,bo ja to czasem tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Pije piwo... 15.05.05, 19:17 ja to nawet bardzo czasem hehe moge kupic! mieszkam daleko od polskich skupisk! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Pije piwo... 15.05.05, 20:12 ja pije piwo sporadycznie ,dla gaszenia pragnienia i to jedna szklanke duszkiem,druga jeszcze zmecze,ale z mniejszym smakiem,obecnie nie posiadam ani jednej butelki piwa do ewentualnego gasznia pragnienia.Wczoraj bylo w domu 50 puszek,ale nie zostala ani jedna hehe(ja nie wypilem ani jednej) Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: Pije piwo... 15.05.05, 21:54 A ja to lubie piwko, ale ono mnie strasznie wymecza, bo po jednym to sie cholera spac chce i odrazu trzeba wypic nastepne. A zazwyczaj nastepne tez nie pomaga, wiec odruchowo siega czlowiek po jeszcze kolejne i tak do skutku. A warka chyba nie smakuje az tak tragicznie jak porter (przynajmniej ten angielski). Ja tam pozostaje ciagle przy jednej znanej i lubianej marce. A te wszystkie strongi to zazwyczaj zbyt slodkawe jak dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Pije piwo... 16.05.05, 03:08 no wlasnie jaka to jest ta twoja ulubiona marka piwa majak? ja od piwa raczej wole wino! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Pije piwo... 16.05.05, 15:06 no wino to tak,jest bardzo dobre to po 3.80 za butelke ,tylko kaucje za butelke trzeba placic,chyba ze znajoma sprzedawczyni to nie bierze ,ale idzie sie przyzwyczaic,acha jeszcze kubek plastikiwy mozna dostac gratis,jak by ktos zechcial sprobowac tego trunku za rogiem hehe Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Pije piwo... 16.05.05, 16:36 e wino w plastikowym kubku?nieeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: Pije piwo... 16.05.05, 16:39 Na kaucje za butelke z wina jest sposob. Wino w kartonie hehehe. Cena czesto nizsza. A piwo? Zywiec naturalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Pije piwo... 16.05.05, 16:46 hehe z kubka to mozna na lawce popijac ,ale z butelki nie wypada hihi,co by ludzie powiedzieli Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Pije piwo... 16.05.05, 17:17 nie no z kubka wino to nie dam rady pic hehehhehe,a wino w kartonie to i tutaj jest sprzedawane,wcale takie zle nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Pije piwo... 16.05.05, 19:13 mow ciszej bo jak sie menele dowiedza ,to beda chcieli zebys przyslala hehe Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: Pije piwo... 16.05.05, 19:32 No pewnie, musi przeciez dla Nas starczyc! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Pije piwo... 16.05.05, 19:34 no i to jest bardzo sluszna uwaga majak! Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: Pije piwo... 16.05.05, 19:45 Dobra, masz kubki? Jak nie to Ja zaraz po nie skocze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Pije piwo... 16.05.05, 19:49 kubkow nie mam tylko wine glasses jak sie to nazywa,kieliszki do wina! heheh w koncu lepiej sie "brzekac szklem"a nie kubkiem heheh Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Pije piwo... 16.05.05, 20:57 a ja mialem ta "przyjemnosc" na przystanku MPK,hehe moja zona z dziecmi uciekla ,zreszta nie dziwie jej sie hihi Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Pije piwo... 16.05.05, 21:02 no ja tez absolutnie sie jej nie dziwie,ale to komiczne musialo byc mimo wszystko heheh Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: "Piwko" 16.05.05, 21:23 Piwka dajcie nam żakom, nam żakom, Nam studentom biedakom, biedakom, A jak beczka tu pęknie, tu pęknie, Zaśpiewamy wam pięknie, wam pięknie. Ref.: Up tra la, la, up tra la la, Up tra la, la, la,la,la, la, la, la Up tra, la, la, up tra, la, la Up tra la, la, la, la, la, la. My w stołówkach żywieni, żywieni! I miłości spragnieni, spragnieni A jak student, nie może, nie może, To mu piwko pomoże, pomoże. Ref.: Up tra la, la... My w DS-ach mieszkamy, mieszkamy, Ciepłych pierzyn nie mama, nie mamy. A jak student skostnieje, skostnieje, To go piwko rozgrzeje, rozgrzeje. Ref.: Up tra la, la... Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: "Piwko" 16.05.05, 21:41 w Zielone Swiatki to sam bym sie napil,ale do lusterka nie bede hehe komicznie to chyba tak,ale jaki wstyd to nawet nie wspomne,po prostu trzeba myslec to co sie mowi do osoby pijanej.spotkalem kolege na przystanku MPK,pelnym ludzi i po chwili rozmowy z nim ,zapytal czy napiejmy sie kiedys razem wodki,odpowiedzialem ze oczywiscie ,powtorzyl pytanie czy daje slowo,odpowiedzialem ze tak,a on mial butelke schowana za paskiem od spodni i ja wyciagnal,odkrecil korek i powiedzial ,ze tak sie sklada ze ma przy sobie,moja zona uciekla,a on zaznaczyl paznokciem na etykiecie i mowi zaczynaj,wiec zaczalem,ale on mowi malo jeszcze dopij do znaku,w miedzyczasie przyjechal autobus ,a ja na oczach ludzi pilem z gwinta,zona czasem wspomina jaki jej i dzieciaka wstyd zrobilem hihi Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: "Piwko" 16.05.05, 21:42 no to faktycznie niezla historia! anegdota rodzinna! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: "Piwko" 16.05.05, 21:43 nie ma sie czym chwalic hehe,dzis chyba bym tego nie zrobil,a zresza moze ?? hehe Odpowiedz Link Zgłoś