Dodaj do ulubionych

Koronkiewicz - białostocki pajac

IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 01.02.07, 10:22
Nie mylić z Kononowiczem. Nie udał się sojusz z czerwonymi braćmi, więc teraz
przymierze z PiS ? Śmiechu warte. Wstyd panie K. Masz Pan pewnie niezły ubaw
rano przy golenu ...
Obserwuj wątek
    • Gość: Myśliwy Re: Koronkiewicz - białostocki pajac IP: *.koba.pl 01.02.07, 10:25
      Pcha się tam , gdzie myśli że może być bliżej koryta .
      U mnie dużo stracił , lubiłem go jako dziennikarza ,
      ale jak się wpieprzył w politykę i to nieudolnie , to straciłem
      dla niego szacunek
      • Gość: kalosz Re: Koronkiewicz - białostocki pajac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 10:52
        To żałosne. Wojtuś, bierz miotełkę i razem z drugim pajacem Rudnickiem
        pozamiatajcie całą Lipową. Przykre, że tak szybko przykleiłeś sie do PiS. Coś
        obiecali, jakiś stołeczek... Wstyd i hańba!!!
      • Gość: dd Stuknijcie się w wasze puste głowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 10:54
        1. trzeba być pajacem, żeby najpierw sadzić drzewa, a potem je niszczyć solą.
        2. Rudnicki z Koronkiewiczem pokazali, że można w istotnych sprawach porozumieć
        się ponad partyjniackie układy i układziki. U mnie obaj dużo zyskali.
        ---------
        Jeśli myślicie, że to pchanie się bliżej koryta, to jesteście w grubym błędzie.
        ale obawiam się, że wy po prostu nie myślicie
        • Gość: kalosz Re: Stuknijcie się w wasze puste głowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 11:04
          Sam się puknij. Ulice są po to, żeby po nich jeździć. To nie jest park!
          Koronkiewicz z Rudnickim prawią duby smalone, żeby przez chwilkę zaistnieć w
          mediach. A im głupiej mówią, tym większa szansa, że coś o nich napiszą. Jednak
          to przykre, że Koronka zaprzedał się carnej sotni z PiS!
        • skoropis Re: Stuknijcie się w wasze puste głowy 01.02.07, 11:07
          1. Faktycznie na Lipowej, jeśli mają być lipy, to trzeba o nie dbać. Jeśli sól
          szkodzi - trzeba wymyślić coś innego. Dobrze, że tych 2 panów zwraca na to uwagę.
          2. Bardzo dobrze, że się porozumieli pomimo różnic partyjnych.
          3. Co do koryta - pożyjemy zobaczymy. Nie można nic przesądzać dd, niestety.
          • Gość: dd Uważam, że tylko półgłowki mogą sądzić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 11:14
            że jedna wspólna akcja w ochronie drzew (a Koronkiewicz od dawna już takie
            akcje urządza)oznacza sojusz z pis na wieki. Jeśli zaś ktoś uważa, że działania
            Koronkiewicza mają na celu zbliżanie się do koryta i nachapanie się, to dziwne,
            że Koro jestwtakiej partii, jakiej jest. Jeśli zaś podejrzewacie go o takie
            intencje, to znaczy tylko tyle, że takie byłyby wasze intencje na jego miejscu.
            każdy sądzi innych po samym sobie. Wy to byście dopiero kradli, gdybyście
            dostali się na stołki (ten post nie dotyczy skoropisa, choć w punkcie 3 się z
            nim nie zgadzam)
            • Gość: jackoob2 Re: Uważam, że tylko półgłowki mogą sądzić IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 01.02.07, 11:38
              Może więc odpowiesz mi drogi rzeczniku pana K. dlaczego to , jeśli jak uważasz
              występ Koronkiewicza był w sumie chyba przypadkowy z Rudnickim, dlaczego nie
              wystąpił z kimś z Samoobrony, Psl, Lpr, SLD, Demokratami.pl,Prawosławnymi,
              Rowerzystami, Harcerzami, Przedsiębiorcami, Gejami, Sportowcami itp? Rudnicki
              akurat przechodził obok ? Chyba raczej była to jaklaś przemyślana inicjatywa,
              wspólny pomysł...
              • Gość: dd Twój post nawet do komentarza się nie nadaje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 11:49
                ale jeśli chcesz to przeczytaj wypowiedź pana K. jeśli ją zrozumiesz
                • Gość: jackoob2 Re: Twój post nawet do komentarza się nie nadaje IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 01.02.07, 12:01
                  Nie , nie zrozumiem, bo wszyscy co krytykują to debile przecież, więc jakże
                  inaczej, ja też jestem nim. Tylko wy macie patent na racje. Pojechałeś teraz
                  innym panem K. Tym co ma podobnego brata. I też jet najmądrzejszy. Wogóle
                  wszyscy na K. są najmądrzejsi.
                  • Gość: dd No, przecie ja też mam nazwisko na K IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 12:04
                    zapewniam cię, że żaden sojusz Koropis nie powstanie. pozdrawiam
        • Gość: MARTM! Re: Stuknijcie się w wasze puste głowy IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 01.02.07, 11:11
          facet coś robi, a nie tylko gada, więc należy mu się szacunek

gadaniem jednak potrafi rozbawić:
          miasta.gazeta.pl/bialystok/1,35235,3888079.html
          "- Myślę, że sól można zastąpić innym równie skutecznym sposobem. Słyszałem, że są specjalne sztuczne nawozy. Warto, żeby firmy odśnieżające i miasto się tym zainteresowały - powiedział Wojciech Koronkiewicz na spotkaniu zorganizowanym wczoraj przy jednej z lip."

to tak ja bym napisał, że, wydaje mi się, że:

"do wykonania robót montażowych można przystąpić po wykonaniu robót przygotowawczych polegających na:
          - sprawdzeniu dokładności wykonania fundamentów budynku, (ALE NIE JESTEM PEWIEN)
          - założeniu bazy kontrolno-pomiarowej dla wyznaczenia osi ścian konstrukcyjnych budynku oraz do kontroli montażu elementów prefabrykowanych, A PRZYNAJMNIEJ TAK SŁYSZAŁEM"

buahahaha, jeżeli robić coś, to profesjonalnie, a nie kompromitować się podobnymi tekstami
          pozdrawiam
          • Gość: dd Wypowiedź amatorska, to prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 11:15
            nie odrobił lekcji do końca, ale służby miejskie w ogóle ich nie odrobiły. A
            sól nieźle robi też autom...pozdrawiam
        • www.zieloni-bialystok.w.pl prawda o tym dlaczego lipy uschly 01.02.07, 17:08
          jest niewygodna dla mediów:

LIPOWA BEZ LIP ? JAK URZĄD MIASTA ZASZUSZA, WYCINA DRZEWA NA BIAŁOSTOCKIM
          DEPTAKU POPRZEZ SPRZECZNE Z PRAWEM BUDOWLANYM MURKI ODCINAJĄCE DOPŁYW WODY, O
          MARNOTRAWIENIU PUBLICZNYCH PIENIĘDZY I PSEUDOEKSPERTACH KRADNĄCYCH SPOŁECZNE
          PIENIĄDZE. Czytaj więcej >>
          www.zieloni.osiedle.net.pl/schnace-drzewa-lipowa-murki.htm
          DLATEGO LIPOWA MUSI BYĆ DEPTAKIEM
          DEPTAK NA LIPOWEJ POWINIEN BYĆ JUŻ DAWNO (od około 20lat) - ZE WZGLĘDU NA
          PRZEKROCZONY POZIOM HAŁASU (nie można przykryć kostki brukowej asfaltem ze
          względu na zabytkowy charakter ulicy).

ulice Lipowa i Rynek Kościuszki dawno powinny być zamknięte dla ruchu
          samochodowego i przekształcone w miejski deptak, bo uprościłoby to układ
          komunikacyjny oraz trasy autobusów (główną ulica stałaby się równoległa 6
          pasmowa Al. Piłsudskiego).

Stowarzyszenie Federacja Zielonych w Białymstoku już w 1997 roku złożyła
          petycję z podpisami mieszkańców o przekształcenie ul. LIPOWEJ / RYNEK
          KOŚCIUSZKI w deptak

www.bialostocki-deptak.w.pl -o białostockim deptaku, historia, plany,
          koncepcje, projekty, wydarzenia, promocje

Dzisiaj już wiemy, że niekompetentne władze nie tylko szastając publicznymi
          pieniędzmi, ale i wprowadzając w błąd opinię publiczna lansują swój pomysł
          wycięcia zieleni ze skweru przy Ratuszu, braku ścieżek rowerowych przy
          modernizacji ulic - w tym nawierzchni ul. Lipowej pod kątem deptaka. Uważamy,
          że lepiej jest wstrzymać się z przebudową fragmentu ulicy Rynek Kościuszki do
          czasu zamknięcia dla ruchu całego odcinak ulic: Lipowej i Rynek Kościuszki od
          Kościoła Farnego do Kościoła św. Rocha, plac miejski urządzić pomiędzy
          Kościołem Farnym a Ratuszem po zamknięciu w przyszłości dla ruchu skrzyżowania
          ul. Rynek Kościuszki i Sienkiewicza i skupić się na wykonaniu objazdów strefy
          pieszej w centrum i modernizacji ulic: Kalinowskiego, Grunwaldzkiej (przejazd
          do ul. Wyszyńskiego), Legionowej (wytyczenie dodatkowych pasów przy pomiędzy
          ul. Akademicką a skrzyżowaniem z ul. Kościelną / Kilińskiego), urządzenie
          przystanków autobusowych przy Kościele św. Rocha, miejsc parkingowych.
          Odpowiedzi Urzędu Miasta w Białymstoku wprowadzają w błąd - chociaż nie chcą
          zieleni przy Ratuszu i zasuszają lipy na ul. Lipowej, poprzez niezgodne z
          prawem budowlanym murki wokół drzew odcinając dopływ wody i powietrza, udają,
          że decyzje co do zieleni i drogi rowerowej będą zawarte w projektach, które
          wpłyną na konkurs lub przetarg dotyczący przebudowy ul. Lipowej pod katem
          przyszłego deptaka - prawda jest oczywista - bez wyraźnych wskazań ze strony
          zamawiającego czyli Urzędu Miasta w Białymstoku , że zieleń ma być utrzymana
          przy Ratuszu, a droga rowerowa wytyczona na ul. Lipowej architekci nie
          przygotują tego w swoich projektach i planach. A decyzje lokalizacji np. "Opery
          Podlaskiej" na 1000 widzów z Multikinem również na 1000 widzów przy ulicy
          Kalinowskiego wraz z istniejącym Amfiteatrem (3000 widzów), i Teatrem Lalek
          (ok. 500 widzów) - kompleksu na około 5000 widzów wymagającym zapewnienia około
          3000 miejsc parkingowych przy zapewnieniu ich zaledwie... 300 gwarantuje
          katastrofę komunikacyjna i gigantyczny korek w centrum miasta. Niekompetencja,
          hipokryzja, kłamstwo i manipulacja ?

A oto odpowiedzi Urzędu Miasta w Białymstoku - chociaż nie chcą zieleni przy
          Ratuszu i zasuszają lipy na ul. Lipowej, udają, że decyzje co do zieleni i
          drogi rowerowej będą zawarte w projektach, które wpłyną na konkurs lub przetarg
          dotyczący przebudowy ul. Lipowej pod katem przyszłego deptaka - prawda jest
          oczywista - bez wyraźnych wskazań ze strony zamawiającego czyli Urzędu Miasta w
          Białymstoku , że zieleń ma być utrzymana przy Ratuszu, a droga rowerowa
          wytyczona na ul. Lipowej architekci nie przygotują tego w swoich projektach i
          planach. Niekompetencja, hipokryzja czy kłamstwo i manipulacja ?
        • www.zieloni-bialystok.w.pl miejsca na stoliki piwne kolegów z PO :) 01.02.07, 17:09

a PO wytnie Lipy by byly miejsca na stoliki piwne kolegów z PO :)
      • Gość: pipi Re: Koronkiewicz - białostocki pajac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 11:15
        > Pcha się tam , gdzie myśli że może być bliżej koryta .
        > U mnie dużo stracił , lubiłem go jako dziennikarza ,
        > ale jak się wpieprzył w politykę i to nieudolnie , to straciłem
        > dla niego szacunek

ja tez dla mnie Koronkiewicz AD 2007 to dno,
        • Gość: wkoronkiewicz Re: Koronkiewicz - białostocki pajac IP: 195.245.213.* 01.02.07, 11:45
          hej! dziękuję wszystkim za dobre słowo.
          z tego co piszecie na mój temat wynika, że jak się spotkałem z Rafałem Rudnickim
          i wspólnie wystąpiliśmy w sprawie soli obficie sypanej na ulicach - to znaczy
          żem odstawił talerz i chrząkając jem z koryta? brawo! gratuluję wyobraźni.
          dodam więc, że tego samego dnia przybiłem też piątkę posłowi PO Damianowi
          Raczkowskiemu i poszedłem na papierosa ze Zbyszkiem Nikitorowiczem radnym
          platformy. na dniach mam zaś się spotkać z posłem samoobrony Januszem Wójcikiem.
          jestem dziennikarzem i mam wielu znajomych. zamierzam się z nimi spotykać i
          rozmawiać. podam rękę każdemu komu bliski jest los natury. ten zaś kto zechce ją
          niszczyć - temu urwę jaja przy samej ziemi. niezależnie od stanowiska i
          politycznych przekonań.
          pozdrawiam!
          • Gość: jackoob2 Re: Koronkiewicz - białostocki pajac IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 01.02.07, 11:55
            Nie wiesz w co wpaść - w gó.. czy w maść. Zdecyduj się z kim współpracujesz,
            inaczej narażasz się na śmieszność. Wypada czasem mieć jakieś poglądy... i sie
            ich trzymać. A jeśli już jakieś porozumienie ponad podziałami, to powinno mieć
            jakiś szerszy zasięg , niz tylko z partią rządzącą. Ale przecież podałeś ręke
            Damianowi, sorki więc, jestes usprawiedliwiony... Papieros ze Zbyszkiem ... to
            takie ekologiczne... Zasługujesz na medal. Z kartofla.
            • Gość: juniorek Re: Koronkiewicz - białostocki pajac IP: *.csk.pl 09.02.07, 20:30
              chyba coś mylicie - Pan Koronkiewicz jest przede wszystkim dziennikarzem -
              spotyka sie wiec ze wszystkimi. Dlaczego nikt nie grzmiał, gdy był robiony
              program o Choroszczy, w którym gospodarzem na rowerze był Damian Raczkowski.
              Wtedy Koronkiewicz kumał się z PO?
          • Gość: iuyfo Re: Koronkiewicz - białostocki pajac IP: 212.160.236.* 01.02.07, 11:55
            Maj heroł....
            • Gość: dd Ja wiem, że w Polsce nawet pryknięcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 12:02
              jest manifestem politycznym, ale doszukiwanie się podtekstów w zorganizowanej
              naprędce akcji ratowania drzew oraz rzekomej utraty ideałów przez Wojtka- nawet
              latający cyrk monty pythona by tego nie wymyślił. wy macie w tej głowie niezła
              sieczkę koledzy
              • anka1 Re: Pajac ??? 01.02.07, 12:47
                to daj nam Boze wiecej takich Pajacow!!! i w Bialymstoku i w Polsce. wtedy
                inaczej zacznie ten kraj wygladac. bo tylko takim "pajacom" jeszcze sie chce tu
                glowa mur przebijac i cos robic. gadac i krytykowac zawsze jest komu, gorzej z
                wykonaniem.
                Panie Wojtku "psy szczekaja karawana idzie dalej".
                • Gość: MARTM! Re: Pajac ??? IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 01.02.07, 12:56
                  anka1 napisała:

> to daj nam Boze wiecej takich Pajacow!!! i w Bialymstoku i w Polsce. wtedy
                  > inaczej zacznie ten kraj wygladac. bo tylko takim "pajacom" jeszcze sie chce tu
                  >
                  > glowa mur przebijac i cos robic.

żeby tylko priorytety się zmieniły...
                  • Gość: iuyf To człowiek szukający rozpaczliwie... IP: 212.160.236.* 01.02.07, 13:47
                    ...miejsca dla siebie. Z "gwiazdy" białostockiej tv spadł do roli szarego
                    człowieczka, a to boli. Pragnie się odbudować za wszelką cenę. ZA WSZELKĄ
                    CENĘ!!!!!
                    • Gość: dd Zazdrościsz mu chyba bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 15:51
                      akurat w swoim środowisku Koronkiewicz jest dobrze znany i ceniony. to raczej
                      jego przygody z dziennikarstwem były niespecjalnie dobrze oceniane
                      • www.zieloni-bialystok.w.pl Re: Zazdrościsz mu chyba bardzo 01.02.07, 17:18
                        dobrze ze dd nie ujawnia sie twój kompleks nizszosci w stosunku do mnie poprzez
                        anonimowe internetowe kłamstwa :)
                        • Gość: dd Ty byś od razu całą Lipową zablokował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 17:22
                          a propos: skąd bierzesz pieniądze na swoją działalność? wyjaśnij w końcu ten
                          mechanizm
                          • www.zieloni-bialystok.w.pl www.zieloni-bialystok.w.pl www.lipowa.w.pl 01.02.07, 20:43
                            ja nie mam zabnych tajemnic:)

www.zieloni-bialystok.w.pl
                            w przeciwenstwie do ciebie dd kiedy napiszesz kto i ile placi za twoje klmastwa
                            w internecie?
                            • Gość: r.... twoje "tajemnice"... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 21:39
                              portalwiedzy.onet.pl/4868,17230,1382280,czasopisma.html
                              KAŻDA KASA JEST DOBRA O ILE JA UMIEJĘTNIE WYKOZYSTASZ I W ZAMIAN ZA NIA NIE
                              ROBISZ TEGO CZEGO SOBIE ZYCZY PLACACY LECZ ROBISZ TO CO TY CHCESZ-TAK JAK JA TO
                              ROBIE A CZEGO TY NIGDY NIE BEDZIESZ UMIAŁ

slawni.wegetarianie@op.pl, 03.01.2007 22:35...a ta tajemnica, kim są ci PLACACY,
                              których pieniądze wykorzystałeś niezgodnie z ich życzeniem?
                • Gość: jackoob2 Re: Pajac ??? IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 01.02.07, 14:11
                  Anno, to raczej ty naszczekałaś na wszystkich, czy abys szczepiona ?
                  • anka1 Re: Pajac ??? 01.02.07, 16:42
                    nie, wiec uwazaj, bo grozi ci seria zastrzykow. a jak ja ja zrobie to bedzie
                    bolalo jeszcze bardziej.
                • Gość: vlad79 Re: Pajac ??? IP: *.euro-net.pl 01.02.07, 20:05
                  anka1 napisała:

> to daj nam Boze wiecej takich Pajacow!!! i w Bialymstoku i w Polsce. wtedy
                  > inaczej zacznie ten kraj wygladac. bo tylko takim "pajacom" jeszcze sie chce tu
                  >
                  > glowa mur przebijac i cos robic. gadac i krytykowac zawsze jest komu, gorzej z
                  > wykonaniem.
                  > Panie Wojtku "psy szczekaja karawana idzie dalej".

muru się głową nie przebija - z definicji :)
          • www.zieloni-bialystok.w.pl PO = Partia Palaczy-Oszustów nie sprzyja zdrowiu:) 01.02.07, 17:23
            >PO Damianowi
            > Raczkowskiemu i poszedłem na papierosa ze Zbyszkiem Nikitorowiczem radnym
            > platformy.

jak widac zadawanie sie z PO = Partia Oszustów nie sprzyja zdrowi:)

www.zieloni.osiedle.net.pl/palenie-papierosow.htm
            Rocznie Polacy wydają na papierosy około 16 MILIARDÓW ZŁOTYCH (to 640 razy
            tyle, ile np. w 2004 roku zebrała WIELKA ORKIESTRA ŚWIĄTECZNEJ POMOCY - około
            25 milionów złotych). ŚWIATOWE WYDATKI NA PALENIE TYTONIU TO OKOŁO 400
            MILIARDÓW DOLARÓW ! Problem z palaczami polega na tym, że szkodzą nie tylko
            sobie, lecz także otoczeniu, a najlepszą metodą zaprzestania palenia jest
            dotarcie do przyczyn, które powodują, że papieros kojarzy się palaczom z
            chwilą... wytchnienia i uspokojenia - stresu, napięcia, pośpiechu, złej
            organizacji, wykonywania zbytecznych czynności i marnowania czasu na błahostki -
            ZMIANY SPOSOBU ŻYCIA...Bez tego motywacje zdrowotne, religijne , finansowe i
            inne oraz restrykcje prawne okazują się zbyt słabe... Kiedy ludzie umierają z
            głodu, ziemie uprawne zajęte są pod uprawę tytoniu - jednym z wielu przejawów
            złej organizacji społeczeństwa, przejawiającego się niezdrowym modelem życia,
            odżywiania, spędzania czasu wolnego, brakiem dostępu do wiedzy i informacji,
            marnowaniem zasobów, zanieczyszczeniem środowiska, postępującym zubożeniem mimo
            nadprodukcji...
    • skoropis Daleko nie szukając 01.02.07, 13:41
      infofirma.pl/antylod/
      • Gość: konon może lipowa podgrzewana - jak szalec to szaleć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 14:17
        Podane ceny są cenami netto, do których należy doliczyć 22% VAT

Poniższa tabela przedstawia aktualny koszt transportu ANTYLODU

waga cena netto
        100 kg 95,00
        200 kg 108.00
        300 kg 142,00
        400 kg 153,00
        500 kg 183,00
        600 kg 195,00
        700 kg 215,00
        800 kg 227,00

• Gość: konon ceny dodać do transportu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 14:19
          25 kg wiaderko- 6,20 zł/kg
          100 kg beczka - 6,00 zł/kg

ile kg idzie na lipowa dziennie + transport

idiotów nie sieją .....
          • skoropis Re: ceny dodać do transportu 01.02.07, 14:31
            :)
            To tylko przykład był, że są inne środki. Są one droższe, ale na 1 Lipową wg
            mnie można byłoby się szarpnąć.
            • Gość: konon Re: ceny dodać do transportu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 16:29
              a w/g mnie nie to moze referendum?
              moze podgrzewana ulica ?
              a może lekcje dla głupoli?
    • Gość: konon Koronkiewicz - tani, pajac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 14:15
      Też myślę że najwiekszym problemem Białegostoku sa źle obsadzone i wiecznie
      umierające lipy na lipowej - w normalnym mieście np NY jest ulica dla
      samochodów i park dla zieleni a u nas wszystko musi byc na opak na ulicy mają
      rosnąc drzewa a w parku pedzo poje..ni rowerzyści bo nie mogą po ulicach - bo
      nie ma ścieżek ale są drzewa

Wg poj.a koronkiewicza to w centrum powinien byc las - a gdzie k.mać tolerancja
      to że koronkiewicz się nigdzie nie załapał i nie ma samochodu to nie znaczy że
      tylko piesi mają rację

pieniadze na reanimacje zdechłych lip proponuje przeznaczyc na lecznie jakiegoś
      chorego (codziennie w mediach sa prośby)
      • pogromca_czerwonych_hien Re: Koronkiewicz - tani, pajac 01.02.07, 14:37
        Gdy to czytam to ze śmiechu się przewracam! To z żółtozębnymi komuchami to nie
        wstyd a z PiS to wstyd? Kilku czerwonych starych komuchów i lewackich gó..arzy
        dwoi się i troi na tym forum aż straciło kontakt z rzeczywistością. Wyjdźcie na
        ulicę kłamliwe palanty. Porozmawiajcie ze zwykłymi ludźmi.

NIE MA WIĘKSZEGO WSTYDU NIŻ BYĆ ZAKŁAMANYM ŻÓŁTOZĘBNYM KOMUCHEM CZY LEWACKIM
        WYPIERDKIEM Z KOMUCHÓW.

Większość ludzi gardzi wami i tylko przez grzeczność wam w pysk nie pluje.
        • zewsi Re: Koronkiewicz - tani, pajac 01.02.07, 14:53
          Weź zwiększoną dawkę leku, Zenonie.
          • pogromca_czerwonych_hien Re: Koronkiewicz - tani, pajac 01.02.07, 16:18
            To już nie pierwszy raz masz psychozy z Zenonem zeWSI. Leki już ci nie pomogą.
            Kaftan się przyda.
        • Gość: MARTM! Re: Koronkiewicz - tani, pajac IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 01.02.07, 15:05
          pogromca_czerwonych_hien napisał:

> Gdy to czytam to ze śmiechu się przewracam! To z żółtozębnymi komuchami to nie
          > wstyd a z PiS to wstyd? Kilku czerwonych starych komuchów i lewackich gó..arzy
          > dwoi się i troi na tym forum aż straciło kontakt z rzeczywistością. Wyjdźcie na
          >
          > ulicę kłamliwe palanty. Porozmawiajcie ze zwykłymi ludźmi.
          >
          > NIE MA WIĘKSZEGO WSTYDU NIŻ BYĆ ZAKŁAMANYM ŻÓŁTOZĘBNYM KOMUCHEM CZY LEWACKIM
          > WYPIERDKIEM Z KOMUCHÓW.
          >
          > Większość ludzi gardzi wami i tylko przez grzeczność wam w pysk nie pluje.

jak zwykle na temat
          retoryka wiecznie narwanych oszołomów wiernych PiSowi
          gratuluję również manii żółtych zębów

...i serdecznie pozdrawiam!
          • Gość: dd Pogromca jak zwykle rozumie wszystko po swojemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 16:03
            i wszystko sprowadza do żółtych zębów. umyj se te zęby albo idź do dentysty, bo
            rozumu to już nie nabierzesz. żal mi cię, więc ci wyjaśnię, że tu chodzi o
            podejrzenia o koniunkturalizm i przechodzenie do PiS bo z SLD się nie udało. O
            żadnym wstydzie nie ma tu mowy ani o nagłej wolcie koronkiewicza. jest też
            trochę o sensie czy też braku sensu istnienia lip na lipowej. ale o
            komunistach? jeśli prawica ma takich ludzi jak pogromca, a jest tu jeszcze
            paru "prawicowych inteletualistów inaczej" na czele z kiczkisem, to nic
            dziwnego, że lewica jest popularna
            • pogromca_czerwonych_hien Re: Pogromca jak zwykle rozumie wszystko po swoje 01.02.07, 16:43
              Widzę że lewactwo stara się bronić żółtozębnych tatusiów jak może.
              Anonimowością zakłamaniem, okrągłymi słówkami starają się ukryć zwykłe chamstwo
              wyniesione z domu. Zza węgła atakujecie człowieka, bo śmiał się podpisać
              własnym nazwiskiem. I to za co? Że stanął w obronie drzew na Lipowej?

Chamski presonalny atak zza węgła nazywają merytoryczną dyskusją. To słucham.
              Czy uważacie, że sypanie nawozami to zły pomysł? Że lepiej już usychające
              drzewa wypalić solą? Jakoś nie zauważyłem, żeby ten temat was komuszki
              interesował. Was zainteresowało to, że popełnił on "wielkie przestępstwo" i
              przy Koronkiewiczu pokazał się człowiek PiS i nagle Wojtek z kumpla stał się
              śmiertelnym wrogiem. Co za słynna lewicowa tolerancja! I te chamskie lewackie
              oszczerstwa, że Koronkiewicz przechodzi do PiS, bo na lewicy mu nie wyszło. Ja
              go przynajmniej nie widzę na prawicy z jego lewicowymi poglądami. On siebie
              chyba też.

Dziękuję Bogu, że oszczędził mi komuchowskiego wychowania, bo gdybym miał wasz
              chamski charakter, to bym Koronkiewicza jako lewicowca od dawna gnębił, ale
              wiem, że to nie sztuka dowalić anonimowo komuś kto podpisuje się własnym
              nazwiskiem.

Daliście już wystarczający popis lewackiego chamstwa, nietolerancji i
              zakłamania. Może już wystarczy? Czy też dalej anonimowo będziecie rzucać
              kamieniami w Koronkiewicza?
              • Gość: dd A, to wszystko jasne już jest: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 17:19
                przeczytaj moje posty, to zobaczysz, że ja broniłem Wojtka i uważałem
                podejrzenia jakoby przechodził z partii do partii dlatego, że organizuje tę
                akcję są delikatnie mówiąc mało rozsądne. I Wotjka i Rafała trzeba pochowalić
                za to, że zwrócili uwagę na problem. Oby więcej takiego rozsądku w samorządach.
                Skłócone i podzielone samorządy to mniej inwestycji i mniej szans na uzyskanie
                środków z UE na lokalne projekty. W tym wątku mówimy więc mniej więcej to samo,
                pogromco. Pozdrawiam
                • Gość: dd I odszczekuję atak z poprzedniego postu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 17:20
                  hau hau hau
                  • pogromca_czerwonych_hien Nie ciebie miałem na myśli, więc nie musisz 01.02.07, 17:57

• www.zieloni-bialystok.w.pl zlodzeje - ale z Urzędu Miasta ? 01.02.07, 17:21
        jak szukasz pineidzy powiedz dlaczego placi sie firmom za odsniezanie (a nie
        tylko za np. gotowsc) nawet gdy snieg nie pada ?

moim zdanie to zlodziejstwo
      • Gość: do konona Re: Koronkiewicz - tani, pajac IP: *.skorosze.net 01.02.07, 18:50
        Gość portalu: konon napisał(a):

> Też myślę że najwiekszym problemem Białegostoku sa źle obsadzone i wiecznie
        > umierające lipy na lipowej - w normalnym mieście np NY jest ulica dla
        > samochodów i park dla zieleni a u nas wszystko musi byc na opak na ulicy mają
        > rosnąc drzewa a w parku pedzo poje..ni rowerzyści bo nie mogą po ulicach - bo
        > nie ma ścieżek ale są drzewa
        >
        > Wg poj.a koronkiewicza to w centrum powinien byc las - a gdzie k.mać
        tolerancja
        >
        > to że koronkiewicz się nigdzie nie załapał i nie ma samochodu to nie znaczy
        że
        > tylko piesi mają rację
        >
        > pieniadze na reanimacje zdechłych lip proponuje przeznaczyc na lecznie
        jakiegoś
        >
        > chorego (codziennie w mediach sa prośby)

dokładnie. nic dodać, nic ująć.

• Gość: racja racja popieram IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 11:20
          Też myślę że najwiekszym problemem Białegostoku sa źle obsadzone i wieczn
          ie
          umierające lipy na lipowej - w normalnym mieście np NY jest ulica dla
          samochodów i park dla zieleni a u nas wszystko musi byc na opak na ulicy
          mają
          rosnąc drzewa a w parku pedzo poje..ni rowerzyści bo nie mogą po ulicach
          - bo
          nie ma ścieżek ale są drzewa

Wg poj.a koronkiewicza to w centrum powinien byc las - a gdzie k.mać
          tolerancja

to że koronkiewicz się nigdzie nie załapał i nie ma samochodu to nie znac
          zy
          że
          tylko piesi mają rację

pieniadze na reanimacje zdechłych lip proponuje przeznaczyc na lecznie
          jakiegoś

chorego (codziennie w mediach sa prośby)

dokładnie. nic dodać, nic ująć.

• Gość: kononowicz może zaorać ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 16:32
      może zaorać lipową nasadzić trawki i wyhodować to ptaszysko co go nie ma w D
      Rozpudy - ale bedzie super ekologicznie - po ki czort komu uloca w centrum
      miasta ?
      • www.zieloni-bialystok.w.pl Białystok=wies bez deptaka 01.02.07, 17:16
        we wszytskich duzych miastach sa deptaki

depatków za to nie ma na wsi bo tam jezdzi malo samochodów

rozumiem ze niektórzy dalej uwazaja Bialystok za wies bez potzreby deptaka

www.bialostocki-deptak.w.pl
        • drzazgarz Brawo Pogromco! 01.02.07, 17:37
          Trochę ostro, ale merytorycznie!
    • Gość: Lolek Re: Koronkiewicz - białostocki pajac IP: *.koba.pl 01.02.07, 19:33
      do pajaca to mu jeszcze daleko :)
    • www.zieloni-bialystok.w.pl Lipy nie usychaja przez sól lecz przez misy 01.02.07, 20:41
      Lipy nie usychaja przez sól lecz przez misy
      sól sypie sie na wszystkie drogi, ale tam drzewa nie uscyhaja,
      lipy na lipowej usychaja przez misy odcinajace latem doplyw wody
      • Gość: Rafał Rudnicki Re: Lipy nie usychaja przez sól lecz przez misy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 09:15
        Przykro jest czytać część wpisów na forum na temat naszej wspólnej konferencji
        i pojawiających się tu zarzutów wobec Wojtka o jego jakiś rzekomy
        koniunkturalizm. Zaręczam, że kolega Koronkiewicz nie podpisał apelu do pana
        prezydenta Białegostoku oraz nie wystąpił na konferencji, bo liczył, że cytuję
        jeden z wpisów - "dostanie korytko". Nic z tych rzeczy. Po prostu zależało i
        zależy nam na lipach rosnących przy ul. Lipowej. Chyba, że część osób woli,
        żeby ul. Lipowa już wkrótce nazywała się Bezlipowa. Wszystko myśl zasady
        ogłoszonej przez jednego z białostockich klasyków, żeby w Białymstoku "niczego
        nie było".
        I jeszcze jedno. Żenujące jest to, że gdy PiS występuje z jakimś pomysłem to
        jest to w opinii części piszących pomysł zły, bo jest to pomysł PiS. A gdyby z
        takim pomysłem wystąpiło inne ugrupowanie lub np. pan prezydent to byłby to
        pomysł dobry. Daleko w ten sposób nie zajedziemy.
        I jeszcze jedno - dla specjalisty od drzew w NY. Czy musimy we wszystkim
        małpować Amerykę? Czy musimy kasować drzewa przy ul. Lipowej bop nie ma ich w
        NY? Idąc bowiem tym tropem myślenia powinniśmy zrobić wszystko, by po naszych
        ulicach chodziły tłumy grubasów w dresach. Bo przecież tak jest w USA.
        • Gość: Jackoob2 Re: Lipy nie usychaja przez sól lecz przez misy IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 02.02.07, 09:31
          Z tymi lipami to ne zła LIPA. Panie Rudnicki, zajmij się Pan jakimś poważnym
          problemem, a nie cos tu ściemniasz by zaistnieć w mediach. Może pogadaj pan z
          wojewodą lub swoim wąsatym dziecierobem o lotnisku, bazarze na Jurowieckiej,
          obwodnicach ? A nie do swoich gierek wciągasz naiwnych Koronkiewiczów... A z
          Koronkiewiczem łączy was coś innego: chodząc po mieście obaj "strzelacie"
          ostrego buraka. Ale to w Pana przypadku uzasadnione, przecież ma sie Pan czego
          wstydzić...
          • Gość: Crusty Re: Lipy nie usychaja przez sól lecz przez misy IP: *.elpos.net 02.02.07, 12:24
            Stanisław Lem miał rację... gdyby nie internet nie wiedzielibyśmy ilu na świecie jest idiotów. To tak a propos wpisów na temat akcji z drzewami.
          • Gość: Jackoob Re: Lipy nie usychaja przez sól lecz przez misy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 13:11
            Szkoda, że twoi starzy ciebie zmajstrowali, bo kompletne głupoty wypisujesz.
            Pewnie się teraz ciebie wstydzą - też tak jarasz cegłę jak
            Koronkiewicz&Rudnicki.
            Życzę ci, żeby ktoś ci podwiązał nasieniowody bo jeśli twoje dzieci miałyby być
            takie durne jak ty, to szkoda spermy na nie.
            A Truskolaski niech się zajmie i obwodnicami, i lipami, bo na razie to się
            głównie zajmuje pokazywaniem gęby w telewizji.
          • Gość: Jackoob Re: Lipy nie usychaja przez sól lecz przez misy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 13:11
            Szkoda, że twoi starzy ciebie zmajstrowali, bo kompletne głupoty wypisujesz.
            Pewnie się teraz ciebie wstydzą - też tak jarasz cegłę jak
            Koronkiewicz&Rudnicki.
            Życzę ci, żeby ktoś ci podwiązał nasieniowody bo jeśli twoje dzieci miałyby być
            takie durne jak ty, to szkoda spermy na nie.
            A Truskolaski niech się zajmie i obwodnicami, i lipami, bo na razie to się
            głównie zajmuje pokazywaniem gęby w telewizji.
            • Gość: jackoob2 Re: Lipy nie usychaja przez sól lecz przez misy IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 02.02.07, 17:50
              Uh, ale pojechałeś teraz Pisem, co za wspaniały Katolicki światopogląd.
              Gratuluje takich poglądów panie Rudnicki... Nie musisz pisać takich rzeczy,
              wiadomo przecież kto nie z Wąsatym to wiadomo że jest durny. Nasieniowody,
              sperma, ciekawe tematy... Za to nasieniowody u wąsatego sprawne ? Chyba wiesz
              coś o tym ?
        • Gość: mony Re: Lipy nie usychaja przez sól lecz przez misy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 13:44
          a ja by ciał Nowy Jork na lipowej zmałpowany co do joty
        • Gość: MARTM! Re: Lipy nie usychaja przez sól lecz przez misy IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 02.02.07, 14:57
          > I jeszcze jedno. Żenujące jest to, że gdy PiS występuje z jakimś pomysłem to
          > jest to w opinii części piszących pomysł zły, bo jest to pomysł PiS.

proszę się nie dziwić, że wydarzenia na arenie krajowej i atmosfera związana z partią PiS kładzie się cieniem na działaczy partyjnych niższego, regionalnego szczebla, to popraostu trzeba wpisać w ryzyko zawodowe, tak zresztą było w przypadku każdej rządzącej partii, nie tylko pańskiej

> A gdyby z takim pomysłem wystąpiło inne ugrupowanie lub np. pan prezydent to byłby to
          > pomysł dobry. Daleko w ten sposób nie zajedziemy.

jeśli chodzi o same inicjatywy - o ile mi wiadomo wasz pomysł stworzenia punktu obsługującego interesantów na os.Zielone Wzgórza (nie pamiętam dokładnie) został pozytywnie zaopiniowany przez większość sejmiku i prezydenta miasta, inna sprawa to sposób realizacji, ale generalnie rzecz biorąc, dobre pomysły chyba nie są mocno krytykowane
          co innego na przykład absurdalna propozycja iluminacji kościoła św.Ducha na ul.Sybiraków

> I jeszcze jedno - dla specjalisty od drzew w NY. Czy musimy we wszystkim
          > małpować Amerykę? Czy musimy kasować drzewa przy ul. Lipowej bop nie ma ich w
          > NY? Idąc bowiem tym tropem myślenia powinniśmy zrobić wszystko, by po naszych
          > ulicach chodziły tłumy grubasów w dresach. Bo przecież tak jest w USA.

trzeba kopiować rozwiązania, ale nie te absurdalne, bądźmy poważni
    • Gość: DD to Kosno a nie koronkiewicz jest pajacem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 16:52
    • Gość: oo Re: Koronkiewicz - białostocki pajac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 18:04
      całe życie na Lipowej były lipy,skoro zabudowa i kostka na ulicy jest zabytkowa
      to dlaczego lipy nie są ??
      • Gość: wkoronkiewicz Re: Koronkiewicz - białostocki pajac IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 02.02.07, 19:19
        widzę, że wątek się rozwija. jak to miło, że mamy tylu sympatycznych i
        serdecznych forumowiczów.
        pozdrawiam Was koledzy i koleżanki. miłego dnia!
        • Gość: jackoob2 Re: Koronkiewicz - białostocki pajac IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 04.02.07, 11:26
          Ciekaw jestem kto zaczyna te wszystkie wątki o Koronkiewiczu ? Myśle że to
          chyba on sam, licząc na to , żw wśród powodzi wpisów, umkną te naprawdę
          ważne,jak ten mój. Póki co będe to śledził i utzrymywał przez pewien czas mój
          wpis...
          • Gość: Gejowy Re: Koronkiewicz - białostocki pajac IP: *.koba.pl 04.02.07, 12:09
            Chyba się zakochałeś w Koronkiewiczu , nie możesz bez niego żyć :)
            Ale on chyba gejem nie jest ??? Także nie masz szans :)
            • Gość: Do gejowego Re: Koronkiewicz - białostocki pajac IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 04.02.07, 13:02
              To hamstwo i skur wy syństwo takie sugestie wobec kogokolwiek, wobec
              Koronkiewicza tez. Żyj i daj żyć innym.
              • Gość: Psycholog Re: Koronkiewicz - białostocki pajac IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 04.02.07, 15:04
                Gejowy ma rację .
                Jackoob2 to gej , który cały czas śni o Koronkiewiczu.
                Ale Wojtek spoko gość , normalnej orientacji .
                Jackoob2 zmień forum na gejowskie albo idz na piwo do knajpy pedalskiej ,
                tam zaspokoisz swoje potrzeby.
                • Gość: wkoronkiewicz do jacoba i urzędników magistratu IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 05.02.07, 00:18
                  jacobowi nie chodzi wcale o kwestie orientacji seksualnej. wystarczy przeczytać
                  jego pierwszy wpis, który rozpoczął ów wątek. jacob pisze o politycznych
                  sojuszach, przymierzach i koalicjach. że niby zawieram układy z kim się da.

ale jak trafnie zauważyło kilka osób, nasza akcja z rafałem rudnickim w sprawie
                  sypania soli na nowoposadzone lipy przy lipowej, mało ma wspólnego z polityką.
                  oto spotkało się kilka osób i ponad wszelkimi podziałami politycznymi doszło do
                  porozumienia w sprawie drzew.
                  komu zatem może to przeszkadzać?
                  ano tym, którzy niedługo drzewa zaczną wycinać.
                  coś mi się zdaje, że lada dzień zacznie się siekierezada na skwerze przed
                  ratuszem.
                  zgadłem prawda?
                  myślę, że przekonamy się o tym już wkrótce.

i wtedy porozmawiamy o uczciwości i przyzwoitości. choć wątpię, że rozumie pan
                  znaczenie tych słów. gdyż w przeciwnym razie oskarżając mnie publicznie, sam
                  podpisałby się pan również imieniem i nazwiskiem.
                  • Gość: JACKO Re: do jacoba i urzędników magistratu IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 05.02.07, 09:21
                    Chyba będąc osobą publiczna zdajesz sobie sprawe, że twoje posunięci będą
                    oceniane i że ktos z twoimi poglądami może sie nie zgadzać? To takie
                    skomplikowane ? Miasto nie jest tylko twoje, każdy ma prawo ocenić tez kogoś
                    kto sie lansuje i sposób tego lansowania. są ludzie którzy pozjadali wszystkie
                    rozumy, nie wiedziasłem że też masz patent na racje.
                    • Gość: j Re: do jacoba i urzędników magistratu IP: *.koba.pl 05.02.07, 13:13
                      Koro! Ty masz chyba sklerozę. Ile czasu minęło od momentu gdy podpisujesz się nazwiskiem na forum? W Porannym nie używałeś nigdy pseudonimu? Nie bądź obłudny. Akcję z Lipowa popieram, bzdurą byłoby zmarnowanie kasy i drzew. Ale nie zachowuj sie jak panienka, tylko jak facet z jajami. Jak Ci się coś zarzuca to nie unkikaj dyskusji tylko dyskutuj, a nie pomijasz co trudniejsze wątki licząc, że umrą naturalną śmiercią. Nie afiszuj się tak to i nie będziesz tak często oceniany( czasami bardzo dobrze oceniany).
                      • Gość: ;zdfjk Re: do jacoba i urzędników magistratu IP: 212.160.236.* 05.02.07, 13:55
                        Oto jeden z nielicznych głosów rozsądku. Brawo.
                        • Gość: wkoronkiewicz Re: do jacoba i urzędników magistratu IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 05.02.07, 17:42
                          co do obłudy. w Porannym zawsze podpisywałem się nazwiskiem. nie wiem, skąd
                          pomysł, że było inaczej.
                          co do pomijania wątków - staram sie niczego nie pomijać. tym bardziej kwestii
                          znaczących. ale też trudno ode mnie wymagać, abym na każdym wątku udzielał
                          odpowiedzi na każde zadane pytanie. jak sobie to pan wyobraża?
                          kilkanaście (kilkadziesiąt?) osób pisze co im ślina na język przyniesie,
                          wymyśla rozmaite dyrdymały, a ja każdą debilną sugestię o masonizm, komuszyzm,
                          czerwonizm, pisęcizm, radiomaryizm, łapówkarstwo, homoseksualizm i zatwardzenie
                          mam odpowiadać?
                          po pierwsze nic innego bym nie robił, tylko godzinami siedział przed ekranem i
                          stukał w klawiaturę. po drugie - jest pewien poziom dyskusji, poniżej którego
                          po prostu się nie schodzi.
                          jako przykład podam sytuację z niedawnej promocji książki w "cabarecie".
                          oto autor ksiązki i prosi widzów o zadawanie pytań. kopgoś interesują wątki
                          związane z ekonomią koscioła, ktoś inny zastanawia się nad ideą diabła we
                          wspólczesnym świecie. wtem na salę wpada koleżka i krzyczy
                          - hej! są tam z tyłu miejsca?
                          po czym słuchając przez moment dyskusji raz jeszcze głośno dzieli sie swoimi
                          spostrzeżeniami:
                          - ku.wa, ale frajerze pier.olisz!
                          i powiem panu, że nikt nie miał ochoty dyskutować z tak postawionym dylematem.

więc, przepraszam uprzejmie, ale pozwolą Państwo, iż kwestie typu czy noszę
                          boskerki czy też bambosze, pozostawię bez odpowiedzi.
                          • Gość: j Re: do jacoba i urzędników magistratu IP: *.koba.pl 05.02.07, 18:12
                            Chłopie, ale sprawę swoich brudnych butów w najdroższym programie z TVB pominąłeś gładko!! I czemu odpowiedzi kierujesz do ludzi z magistratu? Masz tam znajomych?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka