Gość: jackoob2 IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 01.02.07, 10:22 Nie mylić z Kononowiczem. Nie udał się sojusz z czerwonymi braćmi, więc teraz przymierze z PiS ? Śmiechu warte. Wstyd panie K. Masz Pan pewnie niezły ubaw rano przy golenu ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Myśliwy Re: Koronkiewicz - białostocki pajac IP: *.koba.pl 01.02.07, 10:25 Pcha się tam , gdzie myśli że może być bliżej koryta . U mnie dużo stracił , lubiłem go jako dziennikarza , ale jak się wpieprzył w politykę i to nieudolnie , to straciłem dla niego szacunek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalosz Re: Koronkiewicz - białostocki pajac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 10:52 To żałosne. Wojtuś, bierz miotełkę i razem z drugim pajacem Rudnickiem pozamiatajcie całą Lipową. Przykre, że tak szybko przykleiłeś sie do PiS. Coś obiecali, jakiś stołeczek... Wstyd i hańba!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Stuknijcie się w wasze puste głowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 10:54 1. trzeba być pajacem, żeby najpierw sadzić drzewa, a potem je niszczyć solą. 2. Rudnicki z Koronkiewiczem pokazali, że można w istotnych sprawach porozumieć się ponad partyjniackie układy i układziki. U mnie obaj dużo zyskali. --------- Jeśli myślicie, że to pchanie się bliżej koryta, to jesteście w grubym błędzie. ale obawiam się, że wy po prostu nie myślicie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalosz Re: Stuknijcie się w wasze puste głowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 11:04 Sam się puknij. Ulice są po to, żeby po nich jeździć. To nie jest park! Koronkiewicz z Rudnickim prawią duby smalone, żeby przez chwilkę zaistnieć w mediach. A im głupiej mówią, tym większa szansa, że coś o nich napiszą. Jednak to przykre, że Koronka zaprzedał się carnej sotni z PiS! Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: Stuknijcie się w wasze puste głowy 01.02.07, 11:07 1. Faktycznie na Lipowej, jeśli mają być lipy, to trzeba o nie dbać. Jeśli sól szkodzi - trzeba wymyślić coś innego. Dobrze, że tych 2 panów zwraca na to uwagę. 2. Bardzo dobrze, że się porozumieli pomimo różnic partyjnych. 3. Co do koryta - pożyjemy zobaczymy. Nie można nic przesądzać dd, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Uważam, że tylko półgłowki mogą sądzić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 11:14 że jedna wspólna akcja w ochronie drzew (a Koronkiewicz od dawna już takie akcje urządza)oznacza sojusz z pis na wieki. Jeśli zaś ktoś uważa, że działania Koronkiewicza mają na celu zbliżanie się do koryta i nachapanie się, to dziwne, że Koro jestwtakiej partii, jakiej jest. Jeśli zaś podejrzewacie go o takie intencje, to znaczy tylko tyle, że takie byłyby wasze intencje na jego miejscu. każdy sądzi innych po samym sobie. Wy to byście dopiero kradli, gdybyście dostali się na stołki (ten post nie dotyczy skoropisa, choć w punkcie 3 się z nim nie zgadzam) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jackoob2 Re: Uważam, że tylko półgłowki mogą sądzić IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 01.02.07, 11:38 Może więc odpowiesz mi drogi rzeczniku pana K. dlaczego to , jeśli jak uważasz występ Koronkiewicza był w sumie chyba przypadkowy z Rudnickim, dlaczego nie wystąpił z kimś z Samoobrony, Psl, Lpr, SLD, Demokratami.pl,Prawosławnymi, Rowerzystami, Harcerzami, Przedsiębiorcami, Gejami, Sportowcami itp? Rudnicki akurat przechodził obok ? Chyba raczej była to jaklaś przemyślana inicjatywa, wspólny pomysł... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Twój post nawet do komentarza się nie nadaje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 11:49 ale jeśli chcesz to przeczytaj wypowiedź pana K. jeśli ją zrozumiesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jackoob2 Re: Twój post nawet do komentarza się nie nadaje IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 01.02.07, 12:01 Nie , nie zrozumiem, bo wszyscy co krytykują to debile przecież, więc jakże inaczej, ja też jestem nim. Tylko wy macie patent na racje. Pojechałeś teraz innym panem K. Tym co ma podobnego brata. I też jet najmądrzejszy. Wogóle wszyscy na K. są najmądrzejsi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd No, przecie ja też mam nazwisko na K IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 12:04 zapewniam cię, że żaden sojusz Koropis nie powstanie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARTM! Re: Stuknijcie się w wasze puste głowy IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 01.02.07, 11:11 facet coś robi, a nie tylko gada, więc należy mu się szacunek gadaniem jednak potrafi rozbawić: miasta.gazeta.pl/bialystok/1,35235,3888079.html "- Myślę, że sól można zastąpić innym równie skutecznym sposobem. Słyszałem, że są specjalne sztuczne nawozy. Warto, żeby firmy odśnieżające i miasto się tym zainteresowały - powiedział Wojciech Koronkiewicz na spotkaniu zorganizowanym wczoraj przy jednej z lip." to tak ja bym napisał, że, wydaje mi się, że: "do wykonania robót montażowych można przystąpić po wykonaniu robót przygotowawczych polegających na: - sprawdzeniu dokładności wykonania fundamentów budynku, (ALE NIE JESTEM PEWIEN) - założeniu bazy kontrolno-pomiarowej dla wyznaczenia osi ścian konstrukcyjnych budynku oraz do kontroli montażu elementów prefabrykowanych, A PRZYNAJMNIEJ TAK SŁYSZAŁEM" buahahaha, jeżeli robić coś, to profesjonalnie, a nie kompromitować się podobnymi tekstami pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Wypowiedź amatorska, to prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 11:15 nie odrobił lekcji do końca, ale służby miejskie w ogóle ich nie odrobiły. A sól nieźle robi też autom...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
www.zieloni-bialystok.w.pl prawda o tym dlaczego lipy uschly 01.02.07, 17:08 jest niewygodna dla mediów: LIPOWA BEZ LIP ? JAK URZĄD MIASTA ZASZUSZA, WYCINA DRZEWA NA BIAŁOSTOCKIM DEPTAKU POPRZEZ SPRZECZNE Z PRAWEM BUDOWLANYM MURKI ODCINAJĄCE DOPŁYW WODY, O MARNOTRAWIENIU PUBLICZNYCH PIENIĘDZY I PSEUDOEKSPERTACH KRADNĄCYCH SPOŁECZNE PIENIĄDZE. Czytaj więcej >> www.zieloni.osiedle.net.pl/schnace-drzewa-lipowa-murki.htm DLATEGO LIPOWA MUSI BYĆ DEPTAKIEM DEPTAK NA LIPOWEJ POWINIEN BYĆ JUŻ DAWNO (od około 20lat) - ZE WZGLĘDU NA PRZEKROCZONY POZIOM HAŁASU (nie można przykryć kostki brukowej asfaltem ze względu na zabytkowy charakter ulicy). ulice Lipowa i Rynek Kościuszki dawno powinny być zamknięte dla ruchu samochodowego i przekształcone w miejski deptak, bo uprościłoby to układ komunikacyjny oraz trasy autobusów (główną ulica stałaby się równoległa 6 pasmowa Al. Piłsudskiego). Stowarzyszenie Federacja Zielonych w Białymstoku już w 1997 roku złożyła petycję z podpisami mieszkańców o przekształcenie ul. LIPOWEJ / RYNEK KOŚCIUSZKI w deptak www.bialostocki-deptak.w.pl -o białostockim deptaku, historia, plany, koncepcje, projekty, wydarzenia, promocje Dzisiaj już wiemy, że niekompetentne władze nie tylko szastając publicznymi pieniędzmi, ale i wprowadzając w błąd opinię publiczna lansują swój pomysł wycięcia zieleni ze skweru przy Ratuszu, braku ścieżek rowerowych przy modernizacji ulic - w tym nawierzchni ul. Lipowej pod kątem deptaka. Uważamy, że lepiej jest wstrzymać się z przebudową fragmentu ulicy Rynek Kościuszki do czasu zamknięcia dla ruchu całego odcinak ulic: Lipowej i Rynek Kościuszki od Kościoła Farnego do Kościoła św. Rocha, plac miejski urządzić pomiędzy Kościołem Farnym a Ratuszem po zamknięciu w przyszłości dla ruchu skrzyżowania ul. Rynek Kościuszki i Sienkiewicza i skupić się na wykonaniu objazdów strefy pieszej w centrum i modernizacji ulic: Kalinowskiego, Grunwaldzkiej (przejazd do ul. Wyszyńskiego), Legionowej (wytyczenie dodatkowych pasów przy pomiędzy ul. Akademicką a skrzyżowaniem z ul. Kościelną / Kilińskiego), urządzenie przystanków autobusowych przy Kościele św. Rocha, miejsc parkingowych. Odpowiedzi Urzędu Miasta w Białymstoku wprowadzają w błąd - chociaż nie chcą zieleni przy Ratuszu i zasuszają lipy na ul. Lipowej, poprzez niezgodne z prawem budowlanym murki wokół drzew odcinając dopływ wody i powietrza, udają, że decyzje co do zieleni i drogi rowerowej będą zawarte w projektach, które wpłyną na konkurs lub przetarg dotyczący przebudowy ul. Lipowej pod katem przyszłego deptaka - prawda jest oczywista - bez wyraźnych wskazań ze strony zamawiającego czyli Urzędu Miasta w Białymstoku , że zieleń ma być utrzymana przy Ratuszu, a droga rowerowa wytyczona na ul. Lipowej architekci nie przygotują tego w swoich projektach i planach. A decyzje lokalizacji np. "Opery Podlaskiej" na 1000 widzów z Multikinem również na 1000 widzów przy ulicy Kalinowskiego wraz z istniejącym Amfiteatrem (3000 widzów), i Teatrem Lalek (ok. 500 widzów) - kompleksu na około 5000 widzów wymagającym zapewnienia około 3000 miejsc parkingowych przy zapewnieniu ich zaledwie... 300 gwarantuje katastrofę komunikacyjna i gigantyczny korek w centrum miasta. Niekompetencja, hipokryzja, kłamstwo i manipulacja ? A oto odpowiedzi Urzędu Miasta w Białymstoku - chociaż nie chcą zieleni przy Ratuszu i zasuszają lipy na ul. Lipowej, udają, że decyzje co do zieleni i drogi rowerowej będą zawarte w projektach, które wpłyną na konkurs lub przetarg dotyczący przebudowy ul. Lipowej pod katem przyszłego deptaka - prawda jest oczywista - bez wyraźnych wskazań ze strony zamawiającego czyli Urzędu Miasta w Białymstoku , że zieleń ma być utrzymana przy Ratuszu, a droga rowerowa wytyczona na ul. Lipowej architekci nie przygotują tego w swoich projektach i planach. Niekompetencja, hipokryzja czy kłamstwo i manipulacja ? Odpowiedz Link Zgłoś
www.zieloni-bialystok.w.pl miejsca na stoliki piwne kolegów z PO :) 01.02.07, 17:09 a PO wytnie Lipy by byly miejsca na stoliki piwne kolegów z PO :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Re: Koronkiewicz - białostocki pajac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 11:15 > Pcha się tam , gdzie myśli że może być bliżej koryta . > U mnie dużo stracił , lubiłem go jako dziennikarza , > ale jak się wpieprzył w politykę i to nieudolnie , to straciłem > dla niego szacunek ja tez dla mnie Koronkiewicz AD 2007 to dno, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkoronkiewicz Re: Koronkiewicz - białostocki pajac IP: 195.245.213.* 01.02.07, 11:45 hej! dziękuję wszystkim za dobre słowo. z tego co piszecie na mój temat wynika, że jak się spotkałem z Rafałem Rudnickim i wspólnie wystąpiliśmy w sprawie soli obficie sypanej na ulicach - to znaczy żem odstawił talerz i chrząkając jem z koryta? brawo! gratuluję wyobraźni. dodam więc, że tego samego dnia przybiłem też piątkę posłowi PO Damianowi Raczkowskiemu i poszedłem na papierosa ze Zbyszkiem Nikitorowiczem radnym platformy. na dniach mam zaś się spotkać z posłem samoobrony Januszem Wójcikiem. jestem dziennikarzem i mam wielu znajomych. zamierzam się z nimi spotykać i rozmawiać. podam rękę każdemu komu bliski jest los natury. ten zaś kto zechce ją niszczyć - temu urwę jaja przy samej ziemi. niezależnie od stanowiska i politycznych przekonań. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jackoob2 Re: Koronkiewicz - białostocki pajac IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 01.02.07, 11:55 Nie wiesz w co wpaść - w gó.. czy w maść. Zdecyduj się z kim współpracujesz, inaczej narażasz się na śmieszność. Wypada czasem mieć jakieś poglądy... i sie ich trzymać. A jeśli już jakieś porozumienie ponad podziałami, to powinno mieć jakiś szerszy zasięg , niz tylko z partią rządzącą. Ale przecież podałeś ręke Damianowi, sorki więc, jestes usprawiedliwiony... Papieros ze Zbyszkiem ... to takie ekologiczne... Zasługujesz na medal. Z kartofla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juniorek Re: Koronkiewicz - białostocki pajac IP: *.csk.pl 09.02.07, 20:30 chyba coś mylicie - Pan Koronkiewicz jest przede wszystkim dziennikarzem - spotyka sie wiec ze wszystkimi. Dlaczego nikt nie grzmiał, gdy był robiony program o Choroszczy, w którym gospodarzem na rowerze był Damian Raczkowski. Wtedy Koronkiewicz kumał się z PO? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iuyfo Re: Koronkiewicz - białostocki pajac IP: 212.160.236.* 01.02.07, 11:55 Maj heroł.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Ja wiem, że w Polsce nawet pryknięcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 12:02 jest manifestem politycznym, ale doszukiwanie się podtekstów w zorganizowanej naprędce akcji ratowania drzew oraz rzekomej utraty ideałów przez Wojtka- nawet latający cyrk monty pythona by tego nie wymyślił. wy macie w tej głowie niezła sieczkę koledzy Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Pajac ??? 01.02.07, 12:47 to daj nam Boze wiecej takich Pajacow!!! i w Bialymstoku i w Polsce. wtedy inaczej zacznie ten kraj wygladac. bo tylko takim "pajacom" jeszcze sie chce tu glowa mur przebijac i cos robic. gadac i krytykowac zawsze jest komu, gorzej z wykonaniem. Panie Wojtku "psy szczekaja karawana idzie dalej". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARTM! Re: Pajac ??? IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 01.02.07, 12:56 anka1 napisała: > to daj nam Boze wiecej takich Pajacow!!! i w Bialymstoku i w Polsce. wtedy > inaczej zacznie ten kraj wygladac. bo tylko takim "pajacom" jeszcze sie chce tu > > glowa mur przebijac i cos robic. żeby tylko priorytety się zmieniły... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iuyf To człowiek szukający rozpaczliwie... IP: 212.160.236.* 01.02.07, 13:47 ...miejsca dla siebie. Z "gwiazdy" białostockiej tv spadł do roli szarego człowieczka, a to boli. Pragnie się odbudować za wszelką cenę. ZA WSZELKĄ CENĘ!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Zazdrościsz mu chyba bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 15:51 akurat w swoim środowisku Koronkiewicz jest dobrze znany i ceniony. to raczej jego przygody z dziennikarstwem były niespecjalnie dobrze oceniane Odpowiedz Link Zgłoś
www.zieloni-bialystok.w.pl Re: Zazdrościsz mu chyba bardzo 01.02.07, 17:18 dobrze ze dd nie ujawnia sie twój kompleks nizszosci w stosunku do mnie poprzez anonimowe internetowe kłamstwa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Ty byś od razu całą Lipową zablokował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 17:22 a propos: skąd bierzesz pieniądze na swoją działalność? wyjaśnij w końcu ten mechanizm Odpowiedz Link Zgłoś
www.zieloni-bialystok.w.pl www.zieloni-bialystok.w.pl www.lipowa.w.pl 01.02.07, 20:43 ja nie mam zabnych tajemnic:) www.zieloni-bialystok.w.pl w przeciwenstwie do ciebie dd kiedy napiszesz kto i ile placi za twoje klmastwa w internecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r.... twoje "tajemnice"... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 21:39 portalwiedzy.onet.pl/4868,17230,1382280,czasopisma.html KAŻDA KASA JEST DOBRA O ILE JA UMIEJĘTNIE WYKOZYSTASZ I W ZAMIAN ZA NIA NIE ROBISZ TEGO CZEGO SOBIE ZYCZY PLACACY LECZ ROBISZ TO CO TY CHCESZ-TAK JAK JA TO ROBIE A CZEGO TY NIGDY NIE BEDZIESZ UMIAŁ slawni.wegetarianie@op.pl, 03.01.2007 22:35...a ta tajemnica, kim są ci PLACACY, których pieniądze wykorzystałeś niezgodnie z ich życzeniem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jackoob2 Re: Pajac ??? IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 01.02.07, 14:11 Anno, to raczej ty naszczekałaś na wszystkich, czy abys szczepiona ? Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Pajac ??? 01.02.07, 16:42 nie, wiec uwazaj, bo grozi ci seria zastrzykow. a jak ja ja zrobie to bedzie bolalo jeszcze bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vlad79 Re: Pajac ??? IP: *.euro-net.pl 01.02.07, 20:05 anka1 napisała: > to daj nam Boze wiecej takich Pajacow!!! i w Bialymstoku i w Polsce. wtedy > inaczej zacznie ten kraj wygladac. bo tylko takim "pajacom" jeszcze sie chce tu > > glowa mur przebijac i cos robic. gadac i krytykowac zawsze jest komu, gorzej z > wykonaniem. > Panie Wojtku "psy szczekaja karawana idzie dalej". muru się głową nie przebija - z definicji :) Odpowiedz Link Zgłoś
www.zieloni-bialystok.w.pl PO = Partia Palaczy-Oszustów nie sprzyja zdrowiu:) 01.02.07, 17:23 >PO Damianowi > Raczkowskiemu i poszedłem na papierosa ze Zbyszkiem Nikitorowiczem radnym > platformy. jak widac zadawanie sie z PO = Partia Oszustów nie sprzyja zdrowi:) www.zieloni.osiedle.net.pl/palenie-papierosow.htm Rocznie Polacy wydają na papierosy około 16 MILIARDÓW ZŁOTYCH (to 640 razy tyle, ile np. w 2004 roku zebrała WIELKA ORKIESTRA ŚWIĄTECZNEJ POMOCY - około 25 milionów złotych). ŚWIATOWE WYDATKI NA PALENIE TYTONIU TO OKOŁO 400 MILIARDÓW DOLARÓW ! Problem z palaczami polega na tym, że szkodzą nie tylko sobie, lecz także otoczeniu, a najlepszą metodą zaprzestania palenia jest dotarcie do przyczyn, które powodują, że papieros kojarzy się palaczom z chwilą... wytchnienia i uspokojenia - stresu, napięcia, pośpiechu, złej organizacji, wykonywania zbytecznych czynności i marnowania czasu na błahostki - ZMIANY SPOSOBU ŻYCIA...Bez tego motywacje zdrowotne, religijne , finansowe i inne oraz restrykcje prawne okazują się zbyt słabe... Kiedy ludzie umierają z głodu, ziemie uprawne zajęte są pod uprawę tytoniu - jednym z wielu przejawów złej organizacji społeczeństwa, przejawiającego się niezdrowym modelem życia, odżywiania, spędzania czasu wolnego, brakiem dostępu do wiedzy i informacji, marnowaniem zasobów, zanieczyszczeniem środowiska, postępującym zubożeniem mimo nadprodukcji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konon może lipowa podgrzewana - jak szalec to szaleć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 14:17 Podane ceny są cenami netto, do których należy doliczyć 22% VAT Poniższa tabela przedstawia aktualny koszt transportu ANTYLODU waga cena netto 100 kg 95,00 200 kg 108.00 300 kg 142,00 400 kg 153,00 500 kg 183,00 600 kg 195,00 700 kg 215,00 800 kg 227,00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konon ceny dodać do transportu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 14:19 25 kg wiaderko- 6,20 zł/kg 100 kg beczka - 6,00 zł/kg ile kg idzie na lipowa dziennie + transport idiotów nie sieją ..... Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: ceny dodać do transportu 01.02.07, 14:31 :) To tylko przykład był, że są inne środki. Są one droższe, ale na 1 Lipową wg mnie można byłoby się szarpnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konon Re: ceny dodać do transportu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 16:29 a w/g mnie nie to moze referendum? moze podgrzewana ulica ? a może lekcje dla głupoli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konon Koronkiewicz - tani, pajac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 14:15 Też myślę że najwiekszym problemem Białegostoku sa źle obsadzone i wiecznie umierające lipy na lipowej - w normalnym mieście np NY jest ulica dla samochodów i park dla zieleni a u nas wszystko musi byc na opak na ulicy mają rosnąc drzewa a w parku pedzo poje..ni rowerzyści bo nie mogą po ulicach - bo nie ma ścieżek ale są drzewa Wg poj.a koronkiewicza to w centrum powinien byc las - a gdzie k.mać tolerancja to że koronkiewicz się nigdzie nie załapał i nie ma samochodu to nie znaczy że tylko piesi mają rację pieniadze na reanimacje zdechłych lip proponuje przeznaczyc na lecznie jakiegoś chorego (codziennie w mediach sa prośby) Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_czerwonych_hien Re: Koronkiewicz - tani, pajac 01.02.07, 14:37 Gdy to czytam to ze śmiechu się przewracam! To z żółtozębnymi komuchami to nie wstyd a z PiS to wstyd? Kilku czerwonych starych komuchów i lewackich gó..arzy dwoi się i troi na tym forum aż straciło kontakt z rzeczywistością. Wyjdźcie na ulicę kłamliwe palanty. Porozmawiajcie ze zwykłymi ludźmi. NIE MA WIĘKSZEGO WSTYDU NIŻ BYĆ ZAKŁAMANYM ŻÓŁTOZĘBNYM KOMUCHEM CZY LEWACKIM WYPIERDKIEM Z KOMUCHÓW. Większość ludzi gardzi wami i tylko przez grzeczność wam w pysk nie pluje. Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Koronkiewicz - tani, pajac 01.02.07, 14:53 Weź zwiększoną dawkę leku, Zenonie. Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_czerwonych_hien Re: Koronkiewicz - tani, pajac 01.02.07, 16:18 To już nie pierwszy raz masz psychozy z Zenonem zeWSI. Leki już ci nie pomogą. Kaftan się przyda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARTM! Re: Koronkiewicz - tani, pajac IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 01.02.07, 15:05 pogromca_czerwonych_hien napisał: > Gdy to czytam to ze śmiechu się przewracam! To z żółtozębnymi komuchami to nie > wstyd a z PiS to wstyd? Kilku czerwonych starych komuchów i lewackich gó..arzy > dwoi się i troi na tym forum aż straciło kontakt z rzeczywistością. Wyjdźcie na > > ulicę kłamliwe palanty. Porozmawiajcie ze zwykłymi ludźmi. > > NIE MA WIĘKSZEGO WSTYDU NIŻ BYĆ ZAKŁAMANYM ŻÓŁTOZĘBNYM KOMUCHEM CZY LEWACKIM > WYPIERDKIEM Z KOMUCHÓW. > > Większość ludzi gardzi wami i tylko przez grzeczność wam w pysk nie pluje. jak zwykle na temat retoryka wiecznie narwanych oszołomów wiernych PiSowi gratuluję również manii żółtych zębów ...i serdecznie pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Pogromca jak zwykle rozumie wszystko po swojemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 16:03 i wszystko sprowadza do żółtych zębów. umyj se te zęby albo idź do dentysty, bo rozumu to już nie nabierzesz. żal mi cię, więc ci wyjaśnię, że tu chodzi o podejrzenia o koniunkturalizm i przechodzenie do PiS bo z SLD się nie udało. O żadnym wstydzie nie ma tu mowy ani o nagłej wolcie koronkiewicza. jest też trochę o sensie czy też braku sensu istnienia lip na lipowej. ale o komunistach? jeśli prawica ma takich ludzi jak pogromca, a jest tu jeszcze paru "prawicowych inteletualistów inaczej" na czele z kiczkisem, to nic dziwnego, że lewica jest popularna Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_czerwonych_hien Re: Pogromca jak zwykle rozumie wszystko po swoje 01.02.07, 16:43 Widzę że lewactwo stara się bronić żółtozębnych tatusiów jak może. Anonimowością zakłamaniem, okrągłymi słówkami starają się ukryć zwykłe chamstwo wyniesione z domu. Zza węgła atakujecie człowieka, bo śmiał się podpisać własnym nazwiskiem. I to za co? Że stanął w obronie drzew na Lipowej? Chamski presonalny atak zza węgła nazywają merytoryczną dyskusją. To słucham. Czy uważacie, że sypanie nawozami to zły pomysł? Że lepiej już usychające drzewa wypalić solą? Jakoś nie zauważyłem, żeby ten temat was komuszki interesował. Was zainteresowało to, że popełnił on "wielkie przestępstwo" i przy Koronkiewiczu pokazał się człowiek PiS i nagle Wojtek z kumpla stał się śmiertelnym wrogiem. Co za słynna lewicowa tolerancja! I te chamskie lewackie oszczerstwa, że Koronkiewicz przechodzi do PiS, bo na lewicy mu nie wyszło. Ja go przynajmniej nie widzę na prawicy z jego lewicowymi poglądami. On siebie chyba też. Dziękuję Bogu, że oszczędził mi komuchowskiego wychowania, bo gdybym miał wasz chamski charakter, to bym Koronkiewicza jako lewicowca od dawna gnębił, ale wiem, że to nie sztuka dowalić anonimowo komuś kto podpisuje się własnym nazwiskiem. Daliście już wystarczający popis lewackiego chamstwa, nietolerancji i zakłamania. Może już wystarczy? Czy też dalej anonimowo będziecie rzucać kamieniami w Koronkiewicza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd A, to wszystko jasne już jest: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 17:19 przeczytaj moje posty, to zobaczysz, że ja broniłem Wojtka i uważałem podejrzenia jakoby przechodził z partii do partii dlatego, że organizuje tę akcję są delikatnie mówiąc mało rozsądne. I Wotjka i Rafała trzeba pochowalić za to, że zwrócili uwagę na problem. Oby więcej takiego rozsądku w samorządach. Skłócone i podzielone samorządy to mniej inwestycji i mniej szans na uzyskanie środków z UE na lokalne projekty. W tym wątku mówimy więc mniej więcej to samo, pogromco. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd I odszczekuję atak z poprzedniego postu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 17:20 hau hau hau Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_czerwonych_hien Nie ciebie miałem na myśli, więc nie musisz 01.02.07, 17:57 Odpowiedz Link Zgłoś
www.zieloni-bialystok.w.pl zlodzeje - ale z Urzędu Miasta ? 01.02.07, 17:21 jak szukasz pineidzy powiedz dlaczego placi sie firmom za odsniezanie (a nie tylko za np. gotowsc) nawet gdy snieg nie pada ? moim zdanie to zlodziejstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do konona Re: Koronkiewicz - tani, pajac IP: *.skorosze.net 01.02.07, 18:50 Gość portalu: konon napisał(a): > Też myślę że najwiekszym problemem Białegostoku sa źle obsadzone i wiecznie > umierające lipy na lipowej - w normalnym mieście np NY jest ulica dla > samochodów i park dla zieleni a u nas wszystko musi byc na opak na ulicy mają > rosnąc drzewa a w parku pedzo poje..ni rowerzyści bo nie mogą po ulicach - bo > nie ma ścieżek ale są drzewa > > Wg poj.a koronkiewicza to w centrum powinien byc las - a gdzie k.mać tolerancja > > to że koronkiewicz się nigdzie nie załapał i nie ma samochodu to nie znaczy że > tylko piesi mają rację > > pieniadze na reanimacje zdechłych lip proponuje przeznaczyc na lecznie jakiegoś > > chorego (codziennie w mediach sa prośby) dokładnie. nic dodać, nic ująć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: racja racja popieram IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 11:20 Też myślę że najwiekszym problemem Białegostoku sa źle obsadzone i wieczn ie umierające lipy na lipowej - w normalnym mieście np NY jest ulica dla samochodów i park dla zieleni a u nas wszystko musi byc na opak na ulicy mają rosnąc drzewa a w parku pedzo poje..ni rowerzyści bo nie mogą po ulicach - bo nie ma ścieżek ale są drzewa Wg poj.a koronkiewicza to w centrum powinien byc las - a gdzie k.mać tolerancja to że koronkiewicz się nigdzie nie załapał i nie ma samochodu to nie znac zy że tylko piesi mają rację pieniadze na reanimacje zdechłych lip proponuje przeznaczyc na lecznie jakiegoś chorego (codziennie w mediach sa prośby) dokładnie. nic dodać, nic ująć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kononowicz może zaorać ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 16:32 może zaorać lipową nasadzić trawki i wyhodować to ptaszysko co go nie ma w D Rozpudy - ale bedzie super ekologicznie - po ki czort komu uloca w centrum miasta ? Odpowiedz Link Zgłoś
www.zieloni-bialystok.w.pl Białystok=wies bez deptaka 01.02.07, 17:16 we wszytskich duzych miastach sa deptaki depatków za to nie ma na wsi bo tam jezdzi malo samochodów rozumiem ze niektórzy dalej uwazaja Bialystok za wies bez potzreby deptaka www.bialostocki-deptak.w.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolek Re: Koronkiewicz - białostocki pajac IP: *.koba.pl 01.02.07, 19:33 do pajaca to mu jeszcze daleko :) Odpowiedz Link Zgłoś
www.zieloni-bialystok.w.pl Lipy nie usychaja przez sól lecz przez misy 01.02.07, 20:41 Lipy nie usychaja przez sól lecz przez misy sól sypie sie na wszystkie drogi, ale tam drzewa nie uscyhaja, lipy na lipowej usychaja przez misy odcinajace latem doplyw wody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Rudnicki Re: Lipy nie usychaja przez sól lecz przez misy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 09:15 Przykro jest czytać część wpisów na forum na temat naszej wspólnej konferencji i pojawiających się tu zarzutów wobec Wojtka o jego jakiś rzekomy koniunkturalizm. Zaręczam, że kolega Koronkiewicz nie podpisał apelu do pana prezydenta Białegostoku oraz nie wystąpił na konferencji, bo liczył, że cytuję jeden z wpisów - "dostanie korytko". Nic z tych rzeczy. Po prostu zależało i zależy nam na lipach rosnących przy ul. Lipowej. Chyba, że część osób woli, żeby ul. Lipowa już wkrótce nazywała się Bezlipowa. Wszystko myśl zasady ogłoszonej przez jednego z białostockich klasyków, żeby w Białymstoku "niczego nie było". I jeszcze jedno. Żenujące jest to, że gdy PiS występuje z jakimś pomysłem to jest to w opinii części piszących pomysł zły, bo jest to pomysł PiS. A gdyby z takim pomysłem wystąpiło inne ugrupowanie lub np. pan prezydent to byłby to pomysł dobry. Daleko w ten sposób nie zajedziemy. I jeszcze jedno - dla specjalisty od drzew w NY. Czy musimy we wszystkim małpować Amerykę? Czy musimy kasować drzewa przy ul. Lipowej bop nie ma ich w NY? Idąc bowiem tym tropem myślenia powinniśmy zrobić wszystko, by po naszych ulicach chodziły tłumy grubasów w dresach. Bo przecież tak jest w USA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jackoob2 Re: Lipy nie usychaja przez sól lecz przez misy IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 02.02.07, 09:31 Z tymi lipami to ne zła LIPA. Panie Rudnicki, zajmij się Pan jakimś poważnym problemem, a nie cos tu ściemniasz by zaistnieć w mediach. Może pogadaj pan z wojewodą lub swoim wąsatym dziecierobem o lotnisku, bazarze na Jurowieckiej, obwodnicach ? A nie do swoich gierek wciągasz naiwnych Koronkiewiczów... A z Koronkiewiczem łączy was coś innego: chodząc po mieście obaj "strzelacie" ostrego buraka. Ale to w Pana przypadku uzasadnione, przecież ma sie Pan czego wstydzić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crusty Re: Lipy nie usychaja przez sól lecz przez misy IP: *.elpos.net 02.02.07, 12:24 Stanisław Lem miał rację... gdyby nie internet nie wiedzielibyśmy ilu na świecie jest idiotów. To tak a propos wpisów na temat akcji z drzewami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jackoob Re: Lipy nie usychaja przez sól lecz przez misy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 13:11 Szkoda, że twoi starzy ciebie zmajstrowali, bo kompletne głupoty wypisujesz. Pewnie się teraz ciebie wstydzą - też tak jarasz cegłę jak Koronkiewicz&Rudnicki. Życzę ci, żeby ktoś ci podwiązał nasieniowody bo jeśli twoje dzieci miałyby być takie durne jak ty, to szkoda spermy na nie. A Truskolaski niech się zajmie i obwodnicami, i lipami, bo na razie to się głównie zajmuje pokazywaniem gęby w telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jackoob Re: Lipy nie usychaja przez sól lecz przez misy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 13:11 Szkoda, że twoi starzy ciebie zmajstrowali, bo kompletne głupoty wypisujesz. Pewnie się teraz ciebie wstydzą - też tak jarasz cegłę jak Koronkiewicz&Rudnicki. Życzę ci, żeby ktoś ci podwiązał nasieniowody bo jeśli twoje dzieci miałyby być takie durne jak ty, to szkoda spermy na nie. A Truskolaski niech się zajmie i obwodnicami, i lipami, bo na razie to się głównie zajmuje pokazywaniem gęby w telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jackoob2 Re: Lipy nie usychaja przez sól lecz przez misy IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 02.02.07, 17:50 Uh, ale pojechałeś teraz Pisem, co za wspaniały Katolicki światopogląd. Gratuluje takich poglądów panie Rudnicki... Nie musisz pisać takich rzeczy, wiadomo przecież kto nie z Wąsatym to wiadomo że jest durny. Nasieniowody, sperma, ciekawe tematy... Za to nasieniowody u wąsatego sprawne ? Chyba wiesz coś o tym ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mony Re: Lipy nie usychaja przez sól lecz przez misy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 13:44 a ja by ciał Nowy Jork na lipowej zmałpowany co do joty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARTM! Re: Lipy nie usychaja przez sól lecz przez misy IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 02.02.07, 14:57 > I jeszcze jedno. Żenujące jest to, że gdy PiS występuje z jakimś pomysłem to > jest to w opinii części piszących pomysł zły, bo jest to pomysł PiS. proszę się nie dziwić, że wydarzenia na arenie krajowej i atmosfera związana z partią PiS kładzie się cieniem na działaczy partyjnych niższego, regionalnego szczebla, to popraostu trzeba wpisać w ryzyko zawodowe, tak zresztą było w przypadku każdej rządzącej partii, nie tylko pańskiej > A gdyby z takim pomysłem wystąpiło inne ugrupowanie lub np. pan prezydent to byłby to > pomysł dobry. Daleko w ten sposób nie zajedziemy. jeśli chodzi o same inicjatywy - o ile mi wiadomo wasz pomysł stworzenia punktu obsługującego interesantów na os.Zielone Wzgórza (nie pamiętam dokładnie) został pozytywnie zaopiniowany przez większość sejmiku i prezydenta miasta, inna sprawa to sposób realizacji, ale generalnie rzecz biorąc, dobre pomysły chyba nie są mocno krytykowane co innego na przykład absurdalna propozycja iluminacji kościoła św.Ducha na ul.Sybiraków > I jeszcze jedno - dla specjalisty od drzew w NY. Czy musimy we wszystkim > małpować Amerykę? Czy musimy kasować drzewa przy ul. Lipowej bop nie ma ich w > NY? Idąc bowiem tym tropem myślenia powinniśmy zrobić wszystko, by po naszych > ulicach chodziły tłumy grubasów w dresach. Bo przecież tak jest w USA. trzeba kopiować rozwiązania, ale nie te absurdalne, bądźmy poważni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DD to Kosno a nie koronkiewicz jest pajacem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 16:52 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oo Re: Koronkiewicz - białostocki pajac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 18:04 całe życie na Lipowej były lipy,skoro zabudowa i kostka na ulicy jest zabytkowa to dlaczego lipy nie są ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkoronkiewicz Re: Koronkiewicz - białostocki pajac IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 02.02.07, 19:19 widzę, że wątek się rozwija. jak to miło, że mamy tylu sympatycznych i serdecznych forumowiczów. pozdrawiam Was koledzy i koleżanki. miłego dnia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jackoob2 Re: Koronkiewicz - białostocki pajac IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 04.02.07, 11:26 Ciekaw jestem kto zaczyna te wszystkie wątki o Koronkiewiczu ? Myśle że to chyba on sam, licząc na to , żw wśród powodzi wpisów, umkną te naprawdę ważne,jak ten mój. Póki co będe to śledził i utzrymywał przez pewien czas mój wpis... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gejowy Re: Koronkiewicz - białostocki pajac IP: *.koba.pl 04.02.07, 12:09 Chyba się zakochałeś w Koronkiewiczu , nie możesz bez niego żyć :) Ale on chyba gejem nie jest ??? Także nie masz szans :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do gejowego Re: Koronkiewicz - białostocki pajac IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 04.02.07, 13:02 To hamstwo i skur wy syństwo takie sugestie wobec kogokolwiek, wobec Koronkiewicza tez. Żyj i daj żyć innym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Psycholog Re: Koronkiewicz - białostocki pajac IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 04.02.07, 15:04 Gejowy ma rację . Jackoob2 to gej , który cały czas śni o Koronkiewiczu. Ale Wojtek spoko gość , normalnej orientacji . Jackoob2 zmień forum na gejowskie albo idz na piwo do knajpy pedalskiej , tam zaspokoisz swoje potrzeby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkoronkiewicz do jacoba i urzędników magistratu IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 05.02.07, 00:18 jacobowi nie chodzi wcale o kwestie orientacji seksualnej. wystarczy przeczytać jego pierwszy wpis, który rozpoczął ów wątek. jacob pisze o politycznych sojuszach, przymierzach i koalicjach. że niby zawieram układy z kim się da. ale jak trafnie zauważyło kilka osób, nasza akcja z rafałem rudnickim w sprawie sypania soli na nowoposadzone lipy przy lipowej, mało ma wspólnego z polityką. oto spotkało się kilka osób i ponad wszelkimi podziałami politycznymi doszło do porozumienia w sprawie drzew. komu zatem może to przeszkadzać? ano tym, którzy niedługo drzewa zaczną wycinać. coś mi się zdaje, że lada dzień zacznie się siekierezada na skwerze przed ratuszem. zgadłem prawda? myślę, że przekonamy się o tym już wkrótce. i wtedy porozmawiamy o uczciwości i przyzwoitości. choć wątpię, że rozumie pan znaczenie tych słów. gdyż w przeciwnym razie oskarżając mnie publicznie, sam podpisałby się pan również imieniem i nazwiskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACKO Re: do jacoba i urzędników magistratu IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 05.02.07, 09:21 Chyba będąc osobą publiczna zdajesz sobie sprawe, że twoje posunięci będą oceniane i że ktos z twoimi poglądami może sie nie zgadzać? To takie skomplikowane ? Miasto nie jest tylko twoje, każdy ma prawo ocenić tez kogoś kto sie lansuje i sposób tego lansowania. są ludzie którzy pozjadali wszystkie rozumy, nie wiedziasłem że też masz patent na racje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: do jacoba i urzędników magistratu IP: *.koba.pl 05.02.07, 13:13 Koro! Ty masz chyba sklerozę. Ile czasu minęło od momentu gdy podpisujesz się nazwiskiem na forum? W Porannym nie używałeś nigdy pseudonimu? Nie bądź obłudny. Akcję z Lipowa popieram, bzdurą byłoby zmarnowanie kasy i drzew. Ale nie zachowuj sie jak panienka, tylko jak facet z jajami. Jak Ci się coś zarzuca to nie unkikaj dyskusji tylko dyskutuj, a nie pomijasz co trudniejsze wątki licząc, że umrą naturalną śmiercią. Nie afiszuj się tak to i nie będziesz tak często oceniany( czasami bardzo dobrze oceniany). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;zdfjk Re: do jacoba i urzędników magistratu IP: 212.160.236.* 05.02.07, 13:55 Oto jeden z nielicznych głosów rozsądku. Brawo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkoronkiewicz Re: do jacoba i urzędników magistratu IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 05.02.07, 17:42 co do obłudy. w Porannym zawsze podpisywałem się nazwiskiem. nie wiem, skąd pomysł, że było inaczej. co do pomijania wątków - staram sie niczego nie pomijać. tym bardziej kwestii znaczących. ale też trudno ode mnie wymagać, abym na każdym wątku udzielał odpowiedzi na każde zadane pytanie. jak sobie to pan wyobraża? kilkanaście (kilkadziesiąt?) osób pisze co im ślina na język przyniesie, wymyśla rozmaite dyrdymały, a ja każdą debilną sugestię o masonizm, komuszyzm, czerwonizm, pisęcizm, radiomaryizm, łapówkarstwo, homoseksualizm i zatwardzenie mam odpowiadać? po pierwsze nic innego bym nie robił, tylko godzinami siedział przed ekranem i stukał w klawiaturę. po drugie - jest pewien poziom dyskusji, poniżej którego po prostu się nie schodzi. jako przykład podam sytuację z niedawnej promocji książki w "cabarecie". oto autor ksiązki i prosi widzów o zadawanie pytań. kopgoś interesują wątki związane z ekonomią koscioła, ktoś inny zastanawia się nad ideą diabła we wspólczesnym świecie. wtem na salę wpada koleżka i krzyczy - hej! są tam z tyłu miejsca? po czym słuchając przez moment dyskusji raz jeszcze głośno dzieli sie swoimi spostrzeżeniami: - ku.wa, ale frajerze pier.olisz! i powiem panu, że nikt nie miał ochoty dyskutować z tak postawionym dylematem. więc, przepraszam uprzejmie, ale pozwolą Państwo, iż kwestie typu czy noszę boskerki czy też bambosze, pozostawię bez odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: do jacoba i urzędników magistratu IP: *.koba.pl 05.02.07, 18:12 Chłopie, ale sprawę swoich brudnych butów w najdroższym programie z TVB pominąłeś gładko!! I czemu odpowiedzi kierujesz do ludzi z magistratu? Masz tam znajomych? Odpowiedz Link Zgłoś