Gość: jadwiga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 11:44 piszcie co wiedzie na ten temat. Będę wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dr.Beeker Re: rekrutacja do KEY Company IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.07, 10:51 Key company to obóz pracy taki jak hipremarkety... współpracowałem z nimi przez 2 lata to wiem jaka tam polityka jaest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przypadek Re: rekrutacja do KEY Company IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 24.02.07, 16:30 Widziłem prezesa. Szpanuje samochodami jak 18 latek podobnie jak drugi. Człowiek bez kasy i pozycji jest dlach NIKIM. Płaci marnie, zacofani i wykorzystują pracowników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol Re: rekrutacja do KEY Company IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 21:55 Obóz pracy z łysym HITLEREM na czele.Płacą pożal się boże.Spróbuj się spóźnić to Ci wredna zegarynka po premi się przeleci.I dostaniesz całe 600zł.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: rekrutacja do KEY Company IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 15.02.08, 20:43 czytm i tak się zastanawiam?!? Czy Ci co to piszą to wiedzą co robią?!?! Bo ja powiem szczerze to pracowałem tam i jedno powiem montaż - luzik dział i jak czytam że tam się zapier... to śmiech mnie bierze!!! Jaka ciota to napisała?!?! Zapier.. człowieku Ty widocznie nie wiesz nawet co to ciężka praca tylko biadolisz!!! A tak na boku to jedno mi się nasówa pytanie..... jak tam tak źle to po co pracujecie tam? W koło tyle ofert pracy?!?! Jak ktoś coś umie to w dzień prace znajdzie.....tylko jest jeden warunek jak coś umie....a narzekać to domena Polaków tak więc pozdrawiam !!! A co do szpanowania jak to ktos napisał to wiecie co jak bym założył firme i by mnie było stać to też bym szpanował!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Re: rekrutacja do KEY Company IP: 60.217.232.* 11.03.10, 16:24 Ta firma to niezłe gówno i raczej nigdy się to nie zmieni, z prostej przyczyny - właściciele firmy udają kulturalnych i miłych a tak naprawdę to zwykłe popierdoleńce z chamstwem i prostactwem wrodzonym. Podobnie wygląda tzw. stara załoga, pracująca tam od lat, a przynajmniej znaczna jej część. Niektórzy z nich to zresztą zwykłe głupki pracujące tam tylko dzięki lizaniu tyłków. To zdecydowanie nie jest normalny zakład pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miły30 Re: rekrutacja do KEY Company IP: 91.237.136.* 12.03.13, 15:40 Czy moze ktos powiedziec, na czym polega praca osoby odpowiedzialnej za marketing, jaka jest mniej wiecej płaca, i czy warto wchodzic w tą firme? Bo po opisach to raczej nie zrobilo na mnie dobrego wrazenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: rekrutacja do KEY Company IP: *.chilan.net 17.05.07, 21:56 A co to znaczy obóz pracy na przykładzie tej firmy ...?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arti Re: rekrutacja do KEY Company IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 11:38 Jak chcesz dostać podwyżkę w tej firmie, możesz od razu pisać wypowiedzenie. Inne argumenty sie dla nich nie liczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oddany pracuś KEYA Re: rekrutacja do KEY Company IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 21:41 Key Company jest OK.Pracuję w tej firmie 11 lat.Za miesiąc pracy pobieram wynagrodzenie 920 zł.na rękę.Nie chodzę po podwyżkę bo firma tłumaczy się że nie ma pieniędzy.Chyba to prawda,bo gdy są upały to nawet na wody dla pracownikó nie ma za co kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DZIAD Re: rekrutacja do KEY Company IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 21:27 Gó.. i tyle,takiego szamba i wyzysku chyba nie ma w całej Polsce.Zapie..jak w kamieniołomach,a po wypłacie ok.1000 zł wraz z nadgodzinami nawet na opłaty nie wystarcza.Mam 2 dzieci i żonę niepracującą.Wieczorową porą przebieram się za dziada i wychodzę na żebry.Syf nie firma,ale co miesiąc wypłacalna.Zebym nie dziadował to moja rodzina zdechła by z głodu,czego i prezesom życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziad nr 2 Re: rekrutacja do KEY Company IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 22:36 Kochany Dziadu, napisz gdzie chodzisz na żebry to pójdziemy razem. Też jestem lebiegą i nieudacznikiem. Całuję cię mocno kochanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadówa Re: rekrutacja do KEY Company IP: *.bsk.vectranet.pl 16.09.07, 18:48 Czy mogę z Wami, panowie? Może pośpiewamy jeszcze, potańczymy dla gminu, to i wyżebrzemy coś więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BYŁY PRACOWNIK KEY Re: rekrutacja do KEY Company IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.07, 16:38 W kiblu gó.. leży na podłodze.Sprzątaczek brak.Nawet sr.. się odechciewa,gdy się bardzo chce.Odradzam pracę w tej firmie.Lepiej nawalić w gacie.Pozdrowionka dla wytrwałych i pozostałych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziad 3 Re: rekrutacja do KEY Company IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.07, 22:02 Witam wszystkich DZIADÓW z naszej biednej firmy, oraz także witam tych, którzy mają zamiar tutaj trafić - będzie lipa - twoja wina!!! Pogratuluję szczególnie tym, których los rzuci na tzw. dział MONTAŻU - o ku.. !!!! PRZEPADŁEŚ - pełne upodlenie !!!!!! 1) płaca 5,60 zł BRUTTO !!!!!!! 2) premia uznaniowa - HI HI HI ..... Łukaszenko - kierownik - kumoterca, zdrajca - ta dzika świnia Cię załatwi. Nawet ludzie, którzy mają na tym dziale, coś w głowie.... , ale chyba nie mają, gdyż po kilku latach KARIERY w Key-u , wyją z głodu (6.50zł brutto), i też chodzą wieczorami na żebry. Nabieramy nowych rekrutów z PFRON - ślepych ( żeby, nie widzieli paska wypłaty) - kulawych ( najlepiej na dwie nogi) - bez zębów ( i tak, za swą wypłatę, mięsa nie kupisz - po co zęby) ZAPRASZAMY DO NASZEJ FIRMY - twoja przyszłość w naszych rękach !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozmiarek Re: rekrutacja do KEY Company IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 14.09.07, 11:04 O cholera, a ja złożyłem tam jakiś czas temu podanie... Muszę przyznać, że daliście mi wiele do myślenia... Ok 1000zł, powiadacie?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doradca Re: rekrutacja do KEY Company IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.07, 14:09 Rozmiarku,popatrz dokładnie i przelicz.5,60 brutto=3,97 netto x 168h=667,9 zł za m-c + premia,której i tak nie dostaniesz,bo niby za co? Zeby zarobić 1000zł musiałbyś mieć 8,30 brutto=5,90 netto x 168h=991 zł.Na całej produkcji w Key Company pracuje ok 70 osób.Stawkę 8 zł brutto ma ok 10 osób .Są to pracownicy z prawie 10 letnim stażem.Chyba juz teraz rozumiesz że 1000zł zarobisz za jakieś 6 lat(oby).Pozdrawiam gorąco i zapraszam na okres próbny.Jak ci się pszczęści to trafisz na najgorszy i najmniej płatny dział.MONTAŻ. Odpowiedz Link Zgłoś
lapciuch_x Jak w Big Brotherze! 10.01.08, 18:38 W Key Company jest nawet wesoło,szczególnie na dziale Montaż- tam każdy ma jakieś przezwisko hehe! Ciekawe tylko kto będzie jeszcze pracować na tym Montażu,gdy wszyscy prawie się zwolnią? Hmm, czy będzie to łapciuch Alf i babcia. Och, zapomniałem o łapciuchu Bolku. Tak,to prawda,nasz dział jest najmniej nagradzany. Reasumując, tutaj dostaje max premii 500 zł, a byle jaki cwaniaczek z działu mechanicznego ma 1200 zł. Jakiś absurd! Nie? W dupe jeża, ja nawet nie zarabiam 1000 zł razem z premią po 3 latach. Ale co mi tam, jakbym innej pracy nie znalazł, to co bym jadł i gdzie bym spał?! Na ulicy? W Key-u natomiast jest tyle kartonów! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łatwowierna pobojowisko, wysypisko śmieci-FUJ! IP: *.cnb.com.pl 08.02.08, 10:09 Key to jedno śmierdzące łajno,bagno. To zlepek korupcji,zakłamania, obłudy,.Zero poszanowania, zrozumienia. Nigdy nie docenią uczciwego. Same układy, układziki. Zero prawdy i prawdomówności.Obłuda, obłuda i jeszcze raz obłuda. Patrzą ci w oczy, a za plecami perfidnie obgaduja. To nie ludzie, to chore społeczeństwo. Szkoda mi tylko tych wszystkich frajerów, co tam pracują... i to w imię czego? Przecież pracują na tych, co i tak zrównuja ich czesto z błotem.hej.. Odpowiedz Link Zgłoś
dariuszek211 Re: pobojowisko, wysypisko śmieci-FUJ! 09.02.08, 11:52 Zgadzam się z tobą w 100% Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ex Key Re: Jak w Big Brotherze! IP: *.koba.pl 22.04.08, 01:52 Zapomniałeś dodać, że Baks i Edek doglądają swoich niewolników przez kamery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: rekrutacja do KEY Company IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 26.02.08, 21:27 miasta.gazeta.pl/bialystok/1,35235,4966466.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czlowiek Re: rekrutacja do KEY Company IP: *.elpos.net 27.03.08, 13:00 hej a pracowal ktos w jazonie? jak tam jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cezar Re: rekrutacja do KEY Company IP: *.hsd1.fl.comcast.net 20.07.08, 16:32 Panowie, jakbyscie wiedzieli jakie firma ma obroty i jakie zyski dziela Baks i Edek dzieki waszej niewolniczej pracy za 600 PLN, to dopiero bylibyscie wku..eni. Szacunek dla klasy robotniczej. Czółko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: rekrutacja do KEY Company IP: 83.151.32.* 10.08.08, 18:21 ja zarabiam 2000 zł. Praca bajer. A barany zawsze mało zarabiali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracuś Re: rekrutacja do KEY Company IP: *.adsl.inetia.pl 15.08.08, 20:23 Sam jesteś BARAN, Baranie.Ja zarabiam 870 zł i jeszcze mi zostaje do następnej wypłaty.KEY JEST OKEY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm3m Re: rekrutacja do KEY Company IP: *.koba.pl 20.08.08, 15:26 no cóż, tam nabór jest odkąd pamiętam, wymagania wysokie, a płace marne i nie rosną... znajomy pracował, został zwolniony, bo poszedł na urlop... jeszcze w trakcie urlopu... a szefowie - jeśli tak będą prowadzić firmę, w końcu firma zdechnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: rekrutacja do KEY Company IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 16:21 to prawda. wymagania wysokie, zarobki małe. trzeba poznać firmę(zwłaszcza układy między pracownikami) żeby zrozumieć o co tam chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europracownik Re: rekrutacja do KEY Company IP: *.adsl.inetia.pl 06.09.08, 21:07 A ja wynegocjowałem co chcialem i moja rodzina ma już na chleb z masłem.Nie męcząc się zbytnio zarabiam 2 tys. netto.Dziękuję tym ,którzy mi pomogli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baks Re: rekrutacja do KEY Company IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.08, 15:24 Ja wam dam wypisywac takie rzeczy ,staram się jak mogę a wy co...niech ja dojdę kto to pisał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filuś Re: rekrutacja do KEY Company IP: *.cnb.com.pl 15.09.08, 15:13 Wiem kto to pisał ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sąsiad z ulicy Re: rekrutacja do KEY Company IP: *.gprs.plus.pl 25.03.09, 18:04 a czy to prawda ,że te ich wypasione bryki to są w kredycie.. no to już wiecie dlaczego miedzy innymi tak mało zarabiacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pracuś Re: rekrutacja do KEY Company IP: *.elpos.net 16.09.09, 16:42 Jak tam sytuacja w keyu czyżby się na tyle polepszyło że nie ma komedi żadnych czy tak pogorszyło że nikogo na neta nie stać pozdrawiam mechaników i montażystów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryzykantka Re: rekrutacja do KEY Company IP: *.elpos.net 02.09.10, 19:54 cikawe czy przyjmują dziewczyny bym zaryzykowała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubogi Re: rekrutacja do KEY Company IP: *.play-internet.pl 11.06.11, 13:43 Dziewczyny są potrzebne na gwałt !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Były Re: rekrutacja do KEY Company IP: *.bialystok.vectranet.pl 24.05.12, 16:17 Jako były pracownik muszę potwierdzić to co tutaj piszą, właściciele niby kulturalni a naśmiewają się z pracowników i traktują z pogardą. Uwążają że skoro wypłata jest na czas to są wporządku i nie ważne że to jest najniższa krajowa. To takie dorobkiewicze, dwa śmieszne gugusie którym wydaje się że mogą wszystko tylko dlatego że dają ludziom prace. Odradzam ten zakład! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sumienny pracownik Re: rekrutacja do KEY Company IP: *.internetia.net.pl 29.05.12, 13:05 Potwierdzam , prezesi to 2-wa podlaskie dziady kreujące się na pseudo-biznesmenów. Wymagania w stosunku do pracownika duże natomiast od siebie nic nie dają jedynie obietnice świetlanej przyszłości ( jak ekipa TUSKA ) . Omijać szerokim łukiem !!! pfu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: rekrutacja do KEY Company IP: *.home.aster.pl 25.05.12, 13:59 Zatrudniłam do budowy i remontu Tomasza Ingasiaka z Warszawy i Grzegorza Kosubuckiego z Gliwic. Odradzam ich usługi, gdyż uciekli z budowy, pobrali zaliczki i pracują na czarno bez faktur. Prac nie skończyli a to co po sobie zostawili to same niedoróbki i usterki. Odpowiedz Link Zgłoś