Gość: gosia IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.03, 09:17 Szukam kontaktu z rodzicami, których dzieci chorowały na jałowe martwice kości lub podejrzewano u nich taką przypadłość Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wolny_wilk Re: choroba perthesa 16.04.03, 09:26 Gość portalu: gosia napisał(a): > Szukam kontaktu z rodzicami, których dzieci chorowały na jałowe martwice > kości lub podejrzewano u nich taką przypadłość Może tu coś znajdziesz: www2.gazeta.pl/usenet/704354,27013.html?group=pl.soc.dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: choroba perthesa IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.03, 20:47 dzięki za adres Odpowiedz Link Zgłoś
rowerzyk Re: choroba perthesa 16.04.03, 09:29 Gość portalu: gosia napisał(a): > Szukam kontaktu z rodzicami, których dzieci chorowały na jałowe martwice > kości lub podejrzewano u nich taką przypadłość Kolega z bloku w ktorym mieszkam mial w dziecinstwie cos z nogami. Nazywal to chyba Ropowica.... Niewiem czy to to samo. Jezeli jestes zainteresowana to odezwij sie do mnie na priv, a doloze wszelkich staran zeby Was skontaktowac. Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Córeczka mojej przyjaciółki... 16.04.03, 19:06 ...chorowała na to. U dziewczynek zespół Perthesa zdarza się dość rzadko. Napisz na priv, postaram się czegoś dowiedzieć. We czwartek będę się widziała z przyjaciólką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rowerzyk Re: Córeczka mojej przyjaciółki... IP: w3cache:* / *.gazeta.pl 16.04.03, 20:29 habitus napisała: > ...chorowała na to. (ciach) Wszystko ladnie i pieknie, tylko nastepnym razem odpowiadajac cytuj list na ktory opowiadasz, a nie pierwszy z brzegu. OK? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_wilk Re: Córeczka mojej przyjaciółki... 16.04.03, 20:34 Gość portalu: rowerzyk napisał(a): > habitus napisała: > > > ...chorowała na to. > (ciach) > > Wszystko ladnie i pieknie, tylko nastepnym razem odpowiadajac cytuj list na > ktory opowiadasz, a nie pierwszy z brzegu. OK? > Pozdrawiam Ale o co Ci chodzi? Przeczytaj temat postu. To jest dokończenie zdania, które rozpoczyna się w temacie, a nie cytat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rowerzyk Re: Córeczka mojej przyjaciółki... IP: w3cache:* / *.gazeta.pl 16.04.03, 23:32 wolny_wilk napisał: > Gość portalu: rowerzyk napisał(a): (ciach, bo nie jest tu istotne co napisalem wczesniej) > Ale o co Ci chodzi? Przeciez napisalem. Odpowiadajac cytuj list (albo tylko fragment listu, jezeli twoja odpowiedz nie odnosi sie do jego calosci), osoby dla ktorej odpowiadasz. Popatrz tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=5674894 Z samego ukladu watkow widac, ze np post gosi z godziny 20:47 jest Jej odpowiedzia na Twoj post z godziny 09:26, a Jej odpowiedz z godziny 20:48 jest odpowiedzia na moj post z godziny 9:29. Nieprawda ze jest to proste i praktyczne? I teraz prosze wyjasnij mi jak ma sie do tego post • Córeczka mojej przyjaciółki... - habitus, 16-04-2003 19:06 umieszczony jako odpowiedz na moja, jak sie okazalo, chybiona propozycje pomocy? Tlumaczyc dalej? > Przeczytaj temat postu. To jest dokończenie zdania, które rozpoczyna się w > temacie, a nie cytat. Temat postu nie ma tu nic do rzeczy. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Córeczka mojej przyjaciółki... 16.04.03, 23:34 Rowerzyku - chyba się trochę czepiasz. Jak widać wszyscy zrozumieli o co chodzi... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Córeczka mojej przyjaciółki... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.03, 09:48 Habitus czy możesz mnie skontaktować a Twoją przyjaciółką? kontakt strych@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: choroba perthesa IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.03, 20:48 dzieki ale to inna choroba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rowerzyk Re: choroba perthesa IP: w3cache:* / *.gazeta.pl 16.04.03, 23:36 Gość portalu: gosia napisał(a): > dzieki ale to inna choroba Heh, ale przynajmniej pochwalilem sie, ze mam kolege :) Odpowiedz Link Zgłoś