Gość: saunne IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 22.04.03, 23:37 wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!! :))) pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ralston Re: Awee sto lat!!! 22.04.03, 23:40 Rozpoczynamy licytację: daję dwieście! :) Odpowiedz Link Zgłoś
swabodnyj_wolk Re: Awee sto lat!!! 22.04.03, 23:40 Gość portalu: saunne napisał(a): > wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!! :))) > > pozdrawiam! Też siem podpisujem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saunne Re: Awee sto lat!!! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 22.04.03, 23:43 to i ja się dołączam i poprawiam o setkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: Awee sto lat!!! IP: *.piasta.pl 22.04.03, 23:45 Awee wspanialych 20, 30 something lat, czy ile tam obchodzisz, niech to bedzie dla Ciebie wyjatkowy dzien i caly rok! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: Awee sto lat!!! IP: 204.17.79.* 23.04.03, 00:03 Dolaczam sie do zyczen i przy okazji licytacji podbijam do 301! Kto da wiecej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Awee sto lat!!! IP: 217.97.164.* 23.04.03, 00:08 wszystkiego naj.. przez tysiąclecia :))) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Awee sto lat!!! 23.04.03, 00:18 Gość portalu: saunne napisał(a): > wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!! :))) > > pozdrawiam! Jestem jesten i Dziękuju dziękuju ( tak na marginesie siostra mi kiedyś opowiadała że na maturze z j rosyjskiego jakis kolega po udanej odpowiedzi dostał ocene dobrą i na koniec powiedział " dziękuju" ) A dwudziestek juz nie obchodzę - znaczy się tych okrągłych.......a co tam i co mi szkodzi - mam 27 lat i się kompletnie tego nie wstydzę Ps Ja bym proponowała 60.000 bo to wiek emerytalny:))))))) dziękuje za życzenia raz jeszcze wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
ogabiniak Re: Awee sto lat!!! 23.04.03, 00:42 Jeszcze wszyscy nie byli bo i ode mnie duza buzka na urodziny i szczescia zycze ogolnie i w tym co i owszem.Stanislaw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pisces Re: Awee sto lat!!! IP: *.stclar01.mi.comcast.net 23.04.03, 02:29 wszystkiego najnajnaj....lepszego z okazjii urodzin:)))) pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: Awee sto lat!!! IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 23.04.03, 04:04 Zyj nam wiecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Awee sto lat!!! 23.04.03, 09:25 ...nie mialem do tej pory przyjemnosci nawiazania dialogu, ale co tam :)) - wszystkiego najlepszego szanowna Solenizantko! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Awee sto lat!!! 23.04.03, 12:40 Jubilatce 100 lat życzy solenizant --- poziomK Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Awee sto lat!!! 23.04.03, 13:16 Awee najlepsze zyczenia, to co sobie marzysz, i to czego sie boisz nawet zamarzyć..... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: Awee sto lat!!! 23.04.03, 14:54 <Dolaczam sie do zyczen i przy okazji licytacji podbijam do 301! Kto da wiecej?> Rowniez dolaczam sie do zyczen i podbijam do 303! Odpowiedz Link Zgłoś
kalisia Re: Awee sto lat!!! 25.04.03, 19:26 Spoznione ale szczere: stooooooooo lat:) Odpowiedz Link Zgłoś
maurus Re: Awee sto lat!!! 25.04.03, 19:44 No to zdrówko... A kto z nami nie wypije, niech go prąd zbije. Odpowiedz Link Zgłoś
maurus Re: Awee sto lat!!! 25.04.03, 19:58 A kto mówi o wódce? Głodnemu chleb na myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
kalisia Re: Awee sto lat!!! 25.04.03, 20:04 Ano...Juz sie nastawiam na dluuugi, bialostocki lykend:) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Awee sto lat!!! 25.04.03, 22:19 Nie często się zdarza aby obchodzić 3 dni urodziny i przez tyleż czasu otrzymywać życzenia :))))))) Wszystkim Państwu bardzo dziękuje za miłe słowo:) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Awee sto lat!!! 25.04.03, 23:09 awee napisała: > > Nie często się zdarza aby obchodzić 3 dni urodziny i przez tyleż czasu > otrzymywać życzenia :))))))) > Wszystkim Państwu bardzo dziękuje za miłe słowo:) Jeśli tylko sobie życzysz, możesz mieć u nas urodziny cały rok na okrągło :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzikaa Re: Awee sto lat!!! IP: *.stnet.pl 25.04.03, 23:11 no to jeszcze ode mnie najlepsze zyczonka :-D Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Awee sto lat!!! 25.04.03, 23:21 ralston napisał: > Jeśli tylko sobie życzysz, możesz mieć u nas urodziny cały rok na okrągło :) To byłoby zbyt monotonne i dla mnie i dla Was. A poza tym to można wpaść wtedy w potężny alkoholizm:))))) Ale dobrze że są przynajmniej jeszcze imieniny:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Awee sto lat!!! 25.04.03, 23:27 awee napisała: > To byłoby zbyt monotonne i dla mnie i dla Was. A poza tym to można wpaść wtedy > w potężny alkoholizm:))))) > Ale dobrze że są przynajmniej jeszcze imieniny:))))))) Hehe, dla mnie to nie problem. Lubię sobie od czasu do czasu pożyczyć (ha! sprawdzić muszę tylko, czy wszystko com pożyczył, pooddawałem :))) Ale faktycznie mieć codzień urodziny to może być męczące :))) Odpowiedz Link Zgłoś