Dodaj do ulubionych

W maju wybory do sejmiku

21.02.07, 20:29
A co na to wlaściciel najwiekszym i najbrzydszych wąsów w tej części Europy ?
Bo to zdaje się on był "chrzestnym" upadłej władzy .
Obserwuj wątek
    • Gość: monia arogancja nawet po szkodzie IP: *.elpos.net 21.02.07, 20:46
      to nie zadna klasa rzadzaca to jakis margines, niestety po obu stronach...
      bardzo przykre
      • Gość: bialostoczanin Re: arogancja nawet po szkodzie IP: *.eranet.pl 22.02.07, 17:36
        jedyny ktory sie nie wykazal ani chamstwem ani arogancja to najmlodszy radny
        marcin marcinkiewicz. jakies dwa, trzy tygodnie czytalem jego list do
        pozostalych radnych w gazecie wyborczej odnosnie porozumienia w sejmiku. widac
        ze starzy "wyjadacze i liderzy" go nie posluchali. tyszkiewicz i putra chca jak
        najwiekszej wladzy i to wszystko co ich interesuje. moral z tego taki ze bede
        glosowal na najmlodszych bo chyba tylko oni sa w tym kraju przygotowani do
        sprawowania wladzy
        • Gość: as Re: arogancja nawet po szkodzie IP: *.koba.pl 22.02.07, 20:00
          Przecież autorem tego listu był Tyszkewicz, bo list dotarł do sejmiku jego
          faksem. Był to element kampanii medialnej PO, co wychodzi na obłudę gdyz ta
          organizacja od wielu tygodni chciała wyborów a reszta to był kamuflaż.
        • Gość: ania Re: arogancja nawet po szkodzie IP: *.chello.pl 22.02.07, 22:43
          Apelował do radnych o porozumienie, bo wiedział że w ponownych wyborach, on ma
          najmniejsze szanse. Naprawdę godne podziwu... :|
          • Gość: Krzyś Re: arogancja nawet po szkodzie IP: *.koba.pl 23.02.07, 05:24
            Przecież autorem listu był Tyszkiewicz nie czytałeś? To musi być człowiek bez
            godności skoro daje sobą manipulować i daje do dyspozycji swoje nazwisko.
    • alfa1234 Putrze znowu się coś pokiełbasiło :))) 21.02.07, 21:19
      "Krzysztof Putra nie pozostawał dłużny: - Winna jest PO, Tyszkiewicz i Grzegorz
      Schetyna, który kilkakrotnie tu przyjeżdżał, traktując Podlasie jak poletko
      doświadczalne - oznajmił "Gazecie". Jego zdaniem Platforma stawiała warunki
      niemożliwe do spełnienia, a poza tym jest w sojuszu z nieboszczką PZPR, czego
      przykładem jest współpraca z lewicą w białostockiej radzie miejskiej. -
      Tyszkiewicz zdradził ideały Sierpnia - stwierdził wręcz Putra."

Czy Putra zapomniała, kto znajduje się w obecnym zarządzie? I że związani dziś z
      PiS Tołwiński i Tylenda zasiadają tam obok SLDowców twardogłowych (Syczewskiego
      i Krzyżewskiego)???

A może Putra zapomniała, za którą partią opowiedziały się podlaskie symbole
      Solidarności??? Senator Marczuk... senator Feszler...

I wreszcie, co dobrego zrobiłby zarząd w składzie:
      - Dębski (LPR)
      - Chmielewski
      "A. Chmielewski w 1995 roku został skazany na rok pozbawienia wolności w
      zawieszeniu na dwa lata za sprzedanie mercedesa zajętego przez komornika. Karę
      grzywny otrzymał natomiast w tym samym okresie za sfałszowanie dokumentów. W
      związku z tą sprawą był nawet tymczasowo aresztowany. Siedział w areszcie
      śledczym w Barczewie.
      W listopadzie 1995 roku został zatrzymany przez augustowską policję. Prowadził
      samochód po pijanemu. Miał 2,81 promila alkoholu. Wszystko to w świetle prawa,
      jak napisaliśmy, uległo zatarciu."
      - Gan (SO)
      - Tylenda (SKL, SO, neo-SLD, PiS)
      - Tołwiński bez matury

No ludzie, co oni mogliby dobrego dla Podlasia zrobić???
      • Gość: hmmm Re: Putrze znowu się coś pokiełbasiło :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 12:17
        NIC
      • 1111a16 Re: Putrze znowu się coś pokiełbasiło :))) 22.02.07, 17:30
        alfa1234 masz rację. Co ci ludzie mogą zrobić dla Podlasia? Zaścianek
        moherowy-mogą zrobić, nic więcej. Nie dajmy się oszukiwać i w maju głosujmy na
        ludzi mądrych, prawych i wykształconych. Tylko oni mogą popchnąć Podlasie do przodu.
    • wioskowy Re: W maju wybory do sejmiku 21.02.07, 21:32

Jestem zadeklarowanym fanem kaczorów i musimy im pomóc w budowaniu KACZORAJU
      czyli ustroju solidarności społeczenej gdzie wszytko bedzie dzielone równo bo
      wszytkie mamy takie same potrzeby bo każden lubi dobrze zjeść i wypić i
      mieszkać w tanim mieszkaniu komunalnem i mieć tyle samo kasiory co drugi a
      tech co majom za dużo to tenpić podatkami nich płacom na reszte a liberałów
      wygnać z kraju lub posadzić do pierdla lub napisać że byli agentem WSI te
      wybory musi wygrać PIS!
      Hej !
      • Gość: Marek Wszyscy do pierdla IP: *.cfc-cafc.gc.ca 21.02.07, 21:49
        za to, ze nie potrafili sie dogadac, jakby wyslali wszystkich na roboty do
        osuszenia Doliny Rosputy to i Augustow by skorzystal. A swoja droga to banda
        choloty (wszyscy bez wyjatku) za przeciaganie calego procesu, Zabronic
        absolutnie wszystkim kandydowania w nastepnych wyborach, zamknac do pudla i
        sciagnac kase za wszystkie stracone dni od poprzednich wyborow...diety radnych
        BUHAHA, dieta nalezy sie jak sie pracuje. Te grube miliony powinny wrocic do
        skarbca, co do grosza, co za bydlo

pozdrawiam
        • Gość: mp Re: Wszyscy do pierdla IP: *.eranet.pl 21.02.07, 22:24
          to nie radni sa winni tylko putra i tyszkiewicz ktorzy wydawali polecenia. to
          oni powinni zaplacic za nowe wybory
          • Gość: mn Re: Wszyscy do pierdla IP: *.csk.pl 22.02.07, 14:46
            i masz 100% racji. Ci "geniusze " powinni za wszystko zapłacić gdyż TO ONI do
            tego doprowadzili. A tak swoją drogą, to poseł T. i poseł P. są "wysoko"
            kształceni bo szkołę średnią skończyli na drugim piętrze budynku i na tym
            edukację zakończyli. Szkoda tylko, że teraz ci "naukowcy" mieszają i nie
            dopuszczają innych aby mogli zrobić coś dobrego dla regionu. Pobrali na listy
            geniuszy w stylu Żalka czy Dworzańskiego no i mamy co mamy. Słyszałem że
            Dworzański tak był pewny że zostanie marszałkiem że w samochodzie miał
            przygotowane kwiaty dla siebie, a tu figa z makiem. Radni nie docenili
            nauczyciela w-f i rad niewola kwiaty musiał oddać Dębskiemu.
        • Gość: ja Re: Wszyscy do pierdla IP: *.csk.pl 22.02.07, 14:35
          drogi mędrcu, hołota pisze się przez "h" a nie "ch". Poniał aluzju?
    • Gość: kibic Re: cd: www.zaciankowosc.w.pl IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 21.02.07, 22:27
      Panie Kosno! Przestań bredzicilepiej jedż na Rozpudę, przwiąż się do drzewa,
      może wtedy przewietrzy się wreszcie ta pusta przestrzeń w pańskiej głowie.
    • Gość: von Barszczewo W maju wybory do sejmiku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 06:02
      Zawsze mówiłem, że Pan Putra jako ślusarz powinien wrócić do Uchwytów , fabryka
      znajduje się od lat w bardzo trudnej sytuacji, niech ratuje stanowiska pracy ,
      może tam wykaże się swymi możliwościami ...
      • Gość: oje Re: W maju wybory do sejmiku IP: *.csk.pl 22.02.07, 06:56
        O nie! Jak Putra by wrócił do Uchwytów, to już za trzy miesiące nie byłoby tam
        czego zbierać... A te 1744 zł NIEOPODATKOWANE to ja też bym chciał zarabiać
        za "siedzenie". A tak mam tylko magistra, fajną pracę i zachrzaniam po 10
        godzin dziennie.
        • Gość: podlasiak Re: W maju wybory do sejmiku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.07, 07:55
          Nie glosujmy na '"CWANIACZKOW SAMORZADOWYCH"
          1.Tolwinski
          2.Kaminski
          3.Tylenda
          4.Rutkowski

Dopisujcie ! Protestujcie !
          • Gość: hrj Re: W maju wybory do sejmiku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.07, 07:56
            +
            5. Jacek Żalek
            • Gość: Ella Re: W maju wybory do sejmiku IP: *.elpos.net 22.02.07, 08:49
              CI JUŻ BYLI:
              Mieczysław Bagiński
              Andrzej Eugeniusz Chmielewski
              Jan Chojnowski
              Cezary Cieślukowski
              Leszek Dec
              Bogusław Dębski
              Adam Czesław Dobroński
              Jarosław Zygmunt Dworzański
              Tomasz Edward Gan
              Mikołaj Gawryluk
              Sławomir Gromadzki
              Zdzisław Jabłoński
              Mikołaj Janowski
              Jan Kamiński
              Marek Adam Komorowski
              Janusz Kazimierz Krzyżewski
              Jacek Łapiński
              Marcin Zygmunt Marcinkiewicz
              Jarosław Matwiejuk
              Marek Olbryś
              Andrzej Parafiniuk
              Jacek Piorunek
              Lech Rutkowski
              Daria Krystyna Sapińska
              Jan Syczewski
              Krzysztof Tołwiński
              Karol Tylenda
              Andrzej Stanisław Zaman
              Jacek Żalek
              Mieczysław Eugeniusz Kowalewski
    • Gość: Ella Ci juz byli IP: *.elpos.net 22.02.07, 08:51
      Mieczysław Bagiński
      Jan Chojnowski
      Cezary Cieślukowski
      Leszek Dec
      Bogusław Dębski
      Adam Czesław Dobroński
      Tomasz Edward Gan
      Mikołaj Gawryluk
      Sławomir Gromadzki
      Zdzisław Jabłoński
      Mikołaj Janowski
      Jan Kamiński
      Marek Adam Komorowski
      Jacek Łapiński
      Jarosław Matwiejuk
      Marek Olbryś
      Andrzej Parafiniuk
      Jacek Piorunek
      Lech Rutkowski
      Daria Krystyna Sapińska
      Jan Syczewski
      Krzysztof Tołwiński
      Karol Tylenda
      Andrzej Stanisław Zaman
      Jacek Żalek
      • Gość: JA Re: Ci juz byli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.07, 09:27
        Mieczysław Bagiński
        Jan Chojnowski
        Cezary Cieślukowski
        Leszek Dec
        Bogusław Dębski
        Adam Czesław Dobroński
        Tomasz Edward Gan
        Mikołaj Gawryluk
        Sławomir Gromadzki
        Zdzisław Jabłoński
        Mikołaj Janowski
        Jan Kamiński
        Marek Adam Komorowski
        Jacek Łapiński
        Jarosław Matwiejuk
        Marek Olbryś
        Andrzej Parafiniuk
        Jacek Piorunek
        Lech Rutkowski
        Daria Krystyna Sapińska
        Jan Syczewski
        Krzysztof Tołwiński
        Karol Tylenda
        Andrzej Stanisław Zaman
        Jacek Żalek
        Do SZABA ich WYLAC
        • Gość: JA Re: Ci juz byli IP: *.csk.pl 22.02.07, 15:02
          pod warunkiem, iż ty spłyniesz pierwszy.
        • Gość: obserwator Re: Ci juz byli IP: *.eranet.pl 22.02.07, 16:55
          no i co z tego ze byli? to wszystko wina putry i tyszkiewicza i wladz partii,
          to one doprowadzily to takiej sytuacji. nie bronie oczywiscie wszystkich
          radnych (nawet nie chce komentowac zachowania panow tolwinskiego,
          dworzanskiego, debskiego , kaminskiego i chmielewskiego) ale uwazam ze
          niektorzy z nich jednak mogli by wniesc duzo do pracy nowego sejmiku
      • Gość: ja Re: Ci juz byli IP: *.csk.pl 22.02.07, 15:01
        no i co z tego wynika? A po co głosowałaś na takich posłów jak masz teraz? Czy
        nie widzisz, że to wszystko jest powiązane ze sobą? Czemu głosowałaś
        na "budzika" (Truskolaskiego), co on zmienił? W UM została cała ekipa Tura i
        dalej u koryta są ci sami przekręciarze. Na ulicach dziury dalej łatają
        deptacze a 4 mln lekką rączką wydaje się na byle co. Pan budzik na dzień dobry
        zadłużył miasto na ponad 70 mln zł i prasa milczy a u Tura gdy był deficyt 40
        mln to pismaki pisali gdzie tylko mogli. Czemu nikt nie opisał jak na sesjach
        zachowywał się Dworzański? Z tego co widziałem to ja bym nie wytrzymał tylko
        gosciowi dał bym w ryja a potem niech on jak chce to niech podaje do sądu. Kto
        tego barana tak podkręcał? Sam to on nie jest na tyle elokwentny i jak znam
        stosunki panujące w PO to sam by nie śmiał nic zrobić. Przestałem dawno
        posiłkować się wypocinami pismaków i chodzę sam na sesje na tyle ile mam czasu.
        Polecam to każdemu bo wtedy dopiero otworzą się oczy a te "gwiazdy" lansowane
        przez media stają się nikim.
    • Gość: zzz Re: W maju wybory do sejmiku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.07, 09:05
    • Gość: Wyborca W maju wybory do sejmiku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 09:42
      Panie marszalku se..tu zgiń przepadnij
      • Gość: vlad79 Re: W maju wybory do sejmiku IP: *.euro-net.pl 22.02.07, 22:12
        "Jego zdaniem Platforma stawiała warunki niemożliwe do spełnienia, a poza tym
        jest w sojuszu z nieboszczką PZPR, czego przykładem jest współpraca z lewicą w
        białostockiej radzie miejskiej. - Tyszkiewicz zdradził ideały Sierpnia -
        stwierdził wręcz Putra."

hehe aż kolki ze śmiechu dostałem, a czym jest panie Putra Samoobrona ? Z nią
        pan beż żadnych zastrzeżeń może się pan układać, a przecież wiadomo że partii z
        większą ilością ludzi z wyrokami próżno szukać na świecie hehe
    • Gość: Ania a ja zagłosuję na lewicę IP: *.chello.pl 22.02.07, 22:46
      Poprzednim razem głosowałam na Dworzańskiego, ale nie podoba mi się to co
      Platforma wyprawia. Okazuje się, ze chodzi im tylko o stołki, a piekne frazesy
      trzymają tylko na wybory. Lewica wydaje mi się obecnie jedyna alternatywą dla
      PiSu.
      • Gość: sbs Re: a ja zagłosuję na lewicę - wolne zarty IP: *.icm.edu.pl 22.02.07, 23:27
        Sugerujesz ze lewica to nie sa jedynie frazesy?
        Dobre sobie.
      • s-k-i-n a ja na Kononowicza 22.02.07, 23:43
        Lewica doprowadziła do afer ...gdybym mieszkał na Podlasiu to bym głosował na
        Kononowicza
    • Gość: wyborca Re: W maju wybory do sejmiku IP: *.bialystok.uw.gov.pl 23.02.07, 11:00
      KONONOWICZ na Marszałka
    • stefan.bialystok Re: W maju wybory do sejmiku 23.02.07, 13:45
      Głosujcie na PO! Jak zdobędą większość, to nie będzie takiego syfu, jaki jest teraz!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka